50 cent i mitt hjärta

Fatta att jag kom hem halv åtta imorse från Norrtälje, med en timmes sömn var det bara att duscha, byta om och masa sig till skolan..

Iallafall, gårdagen:

Vi tog bussen från Stockholm tillsammans med Emilia, Beata, Kim och Per. Myste på bussen, gjorde 50cent-altare och hela köret, övade texter osv. När vi kom fram åkte vi spårvagnen mot Himmelstalundshallen och där väntade världens längsta och kallaste jobbigaste kö. Vi kom in efter kanske 1 timme + lite till och intog våra sittplatser som var RAKT framför scenen. Superbra förutom att jag inte ser ett jota så allt var suddigt. När förbandet drog igång så var scenariot verkligen;

Ståplatser: Stå och vifta med händerna och dansa, sjunga med
Sittplatser: Satt med händerna i knät och tittade mot scenen (SÄMST)

Vi var så himla deppade och satt och näst intill grät när vi gick och kollade med vakten om vi inte kunde få stå på B-platserna vilka var billigare än våra. Det gick eftersom det inte var slutsålt. Det tråkiga var att vi inte såg något men vi pressade oss fram skitbra och Sheida såg en lucka vilket gjorde att vi såg att en av vakterna vinkade in lite folk på VIP-platserna. YES!

Vi var bra långt fram när 50 körde igång och jag stod och grät... Efter ett tag var vi supernära scenen, fångade 50 cashdollar-bills (jag fick tag på två!) och bara var överlyckliga.

Vi lyckades ta oss ÄNDA fram (jag har massa blåmärken i sidan av benen) och stod till slut bara 1 fucking meter ifrån Curtis, så himla nära att man fick ögonkontakt när man gjorde en "sudden move". Då var man ju bra glad. Sheida har en massa supernajsiga bilder på hennes kamera som kommer så småningom.

När konserten var slut var vi hemlösa. Åkte till Norrköpings centrum och frös. Sheida ringde ett nummer som stod på dörren till ett vandrarhem och vår ängel svarade! Mannen som jobbade där lät oss sitta i TV-rummet ända tills vår buss kom (04.10, vid det här laget var klockan inte mer än halv tolv). Vi träffade en massa sköna kisar där som vi snackade hela natten med, gjorde så tiden gick fortare så det var härligt.

50 cent är bäst! ♥


Kommentarer
Postat av: SHEIDA

GILLA'RE!

2007-12-07 @ 14:31:28
URL: http://caffelattesthlm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0