Why can't every night be friday night?

Jag kan inte ens beskriva det sug jag kände efter Coca Cola tidigare denna kväll. Jag fick lov att ta saken i egna händer och gick med raska steg ner till ICA och köpte 1,5 liter. Passade på att slänga upp pringles på rullbandet också, man är ju inte snål. Funderade på att hyra en film men nae, vi behöver ju inte gå till överkurs.

Sitter hemma, väntar på samtal från NÅGON som vill göra NÅGOT. Med något menar jag ligga och göra så lite som möjligt/titta film. Men hoppet känns knappt. Men inte ska jag klaga inte.

Jag har ju i alla fall min cola ♥


Stureplan sprider sig som en jävla cancer

Men ikväll orkar vi inte.


And yep I notice you

Snart blir man upplockad av Robin, vi ska göra Täby Centrum osäkert fram till stängning.

Be careful.

image810

Hampus/Ben och Ida/Kate

"Där är du och Hampus, åkte ni flygplan där?"

Lill-tjejen N, 3 år när hon såg följande bild i Hampus lilla vardagsrum:

image806

Well, tackar tackar säger man då.

Quickie

Jag är så jäkla schleten, och halsontet är tillbaka - damn!

Vaknade klockan ett. Lite för sent ÄNNU en gång. Nu ska jag ta en lång promenad i solen och sen städa på rummet + i garderoben sen ska jag ringa Sheida. Det blir en hektisk dag ända fram tills dess.

2night is the night!

Freja!

Freja

Gick förbi denhär läckra kvinnan idag i Sturegallerian.

Hon är LÅNG!

What's new pussycat?

Idag fick jag en hel del shoppat faktiskt;

image807

image808

- Ett par solglasögon (5 kronor!!!!)
- 3 olika nagellack
- En ring
- Salt water spray
- 2 BHar
- Ett par jeans
- En väska, Friis company
och slutligen - orgasmboken. Det är en historia för sig. Vi gick in i nya butiken inne på SOUK; Oops. Där hade de massa sexleksaker och kul underkläder. I alla fall blev jag "påtvingad" denna bok av butiksbiträdet.

För att övergå till jeansen - jag är överlycklig - jag köpte ett par 26or, normally är jag en 27:a men dessa satt perfekt! Ska fira med lite godis.

Förresten så gick kalaset på under 600 kronor. Det kallar jag ATT FYNDA! ♥

3 timmar isn't enough!

Nu drar jag till stan. Finally.

Får se om jag hinner med allt det jag vill. Troligen inte. Men jag och mina nerver ska göra det yttersta. Det är en konst att inte stressa ihjäl i stan när man vet att det inte är långt kvar tills det stänger. Gud förbjude.

Wish me luck.


INGEN JÄVLA REKLAM!

När jag kom hem möttes jag av detta inbjudande klistermärke på vår brevlåda:

image805

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN NORDIN!
Så mycket kärlek, SÅ mycket löööööve.


Holy mother of Jesus

Jag SPYR på denna backe!

Var tvungen att ta kort på den - dödens backe.

image804

Ja, den ser oskyldig och inte alls brant ut - jag är väl ingen exeptionell fotograf direkt. Men det är tamigfan den värsta backen som finns i hela världen.

När jag promenerade hem ifrån Hampus idag tog jag för omväxlings skull denna väg - mest för att jag visste att jag skulle få sol i ansiktet hela vägen då. Halvvägs (jag tog bilden halvvägs - tro mig det är en milslång backe) fasade jag över den sista biten, den är brant som en klättervägg och jag rewindade till sommarens alla stunder med cykeln däruppför. Fyfan.

När jag väl var uppe för backen flåsade jag som en trött hund och kämpade för att inte lägga mig ner på marken och.. dö. De stunderna känner man sig som 90 år.

Cured.

Haha gick upp strax innan tolv, och är fortfarande lite trött. Det är helt sanslöst. I alla fall så har jag ätit frukost, tittat lite på Rachel Ray som var supertråkigt. Nu sitter jag och äter en zoo-klubba (♥).

Hoppas jag får med mig Ida till stan, för det är ingen höjdare att strosa runt där själv. Det är så fint väder! Ska nog promenera hem till mig nu och sitta där och dega istället. Finns ju vissa sysslor som bör tas tag i också.

Good god!

 

I'm in loooooove.

image803

Pure happiness

image798På fredag är det ju den sista februari = studiebidrag = LYCKA!

Jag ska nog köpa ett par schnygga skithöga skor. Hittade flera möjliga kandidater på Topshop. Men sen vet jag ju hur jag är också. Köper hellre många, billiga saker än få, exklusiva, alltså dyra. Antagligen kommer jag hem med en påse från DinSko eller något sånt ospännande (ledsen).

Finns ju massa annat utöver skor jag vill ha:
- Ännu ett rosa nagellack (jakten efter den perfekta kulören)
- Ett orange nagellack - men här är det samma visa
- Örhängen jag hittade på Topshop = heaven!
- Armband (ska göra själv, say no more)

Okej, enough said. Imorgon åker jag till stan och köper allt på ovanstående lista. Sen när pengarna kommer på fredag har jag inget annat än skor att leta. Good. Vi säger så.

Hemmakväll(?)

NU har jag ätit middag.

Blev lite sent. Dessutom har jag fått betalt för dagens "jobb". Ska nog åka in till täby imorgon och köpa något snyggt att ha på mig på fredag. För på fredag gälle're, då smälle're. He-he. Kanske inte.

Känns inte som att det blir Tegel ikväll, Hampus meckar med bilen hans, tror de skulle sätta in en ny stereo + högtalare och sånt där jävligt manligt. Om en timme ska jag se TopModel! Känns bra att "spara sig" till fredagen.


min min min min min min min min min min min min min min min

Bara för att Andrea nämnde dethär med studentklänning i sin blogg började jag också fundera. Jag MÅSTE sy upp en egen för det jag är ute efter tycks vara omöjligt att finna.

Såhär vill jag att min ska se ut:

image796

(ritat om i paint, hahahha!) Självklart ska den vara vit.
P.e.r.f.e.k.t.i.o.n

Självklart är skorna lika viktiga - där kommer jag nog köra på en färgklick. Men vem vet - jag hinner nog ändra mig femtio gånger innan det är dags.

Lyckas klämma in lite finska också.

Ja, nu är jag hel-klar. Självklart påbörjade jag Hampus "våning" också vilket jag halvvägs igenom kände var lite vatten över huvudet. Jag har städat HELA dagen. Ända sedan jag gick upp och till nu. Det är ganska bra jobbat. Men Hampus vardagsrum får vänta. Jag är slutkörd.

Får se om det blir Tegel, Hampus verkar as-taggad i alla fall. Jag är lite kluven - då måste jag ganska omgående hem, duscha, välja kläder, föra and so on and so on. Utmattande - men kommer förmodligen bli jäkligt kul. Tydligen många som ska dit. Ska förhandla med mig själv och kommer med slutgiltigt beslut sen.

Tapaamisiin!

I'm watchin' u!

OH MY GOD ♥



Klockor är något jag aldrig kostat på mig. Har ingen som är min egen, eller jo - en rosa (som är för liten) som jag fick av pappa när jag fyllde kanske sju år(?). Men nu får jag faktiskt ta och köpa en snarast! Helst orange, Tritoni har säkert någon snygg.


V-I-L-L H-A-A-A

Inte riiiktigt klar, behöver "finslipas" lite, kanske dammas på vissa ställen - ta en sista runda med dammsugaren from hell och sen är det nog helt färdigt.

Men den här kvinnan behöver en liten paus B-4 all that - så nu sitter jag och suktar efter materiella ting på internet en stund.

    

   

Jag önskar att jag vore rik, eller - inte bara rik - stenrik. Miljardär helst.

Nu kom Hampus hem - bäst att satsa på att bli färdig innan pappa le Maire äntrar huset.


Workin' LADY

Nu har jag städat i ungefär två timmar, och jag är inte i närheten av klar.

Men det är skönt att städa ibland, fast dammsugaren har typ ett för högt tryck så det är fysiskt krävande att dammsuga = more exercise! Jag dunkar musik på högsta volym och blir skrämd av larmet var 30:e sekund. Men det är så det ska va å tjäna pengar the hard way!

Tiden flyger ju iväg!?

Nu är det matsalens tur! Beware.

image785
Jag i en soppåse - tycker väl den passar någolunda bra i sammanhanget - höhö.

report from underground

Okej, nu hoppas jag att jag samlat tillräckligt mer krafter för att ta mig an övervåningen.

Bäst jag börjar med detsamma.

Cyklar & barnvagnar är vår grej.

   

SO seductive

C'mon! Take me to the....

image778

Sötsuget tar över. Jag har inte fått min dagliga sockerdos = illa. Det har blivit alltför mycket motion idag också. Har dansat för Hampus och han har varit världens jobbigaste idag. Dessutom sa han något i stil med:

- Ida snart slutar jag prata för allt jag säger dokumenteras på din blogg, hela MITT liv finns ju på din blogg?! Du skriver allt jag säger. Jag ska ALDRIG mer säga något.
- Du inser att jag kommer skriva det du just sa?
- ......

Sen sa han inget mer på några minuter.


Money, money, money - always funny

Idag lyckades jag dra på mig ett jobb.. det gick till ungefär såhär:

- Ida, vad ska du göra imorgon?
- Hmm, ingenting speciellt
- Vill du tjäna pengar?
- Ska jag städa eller?
- Ja.

Så har man hela le Maire's övervåning på halsen. Men det ska nog gå bra. Flera timmar lär det ta. Ooohyes! Passar skitbra inför fredagen, och kanske morgondagen? Ser ut som att det blir en tegelbrukare av mig imorgon. Hooyah.

Ge mig 28 grader

Tänkte bara säga att människor mår som bäst i 28 graders värme. I Sverige har vi (en jäkla) tur om vi får 28 grader ens på sommaren (en max två dagar?!). Konstigt att man är deperimerad året om?! Men de två dagarna, de är underbara...



Ja tack, jag vill måla naglarna rosa, dricka paraplydrinkar och jämföra brännor.

Detta börjar bli olidligt.


Let me think about it

Ensam i le Maire's hus, då finns mycket att hitta på ska jag tala om!

Nyss hade jag Ida Corr's bäst-låt Let me think about it på högsta volym och städade Hampus rum samtidigt som jag dansade ont det gör ont-dansen med dammsugaren! Inte dåligt det.

Har väl druckit lite för mycket kaffe gissar jag på. Men det är bra! Jag är astaggad på en speedad powerwalk vid sjön. Bikinisäsongen närmar sig....

image775

Juicy smoothie

image773

Skulle inte sitta helt fel just nu..

Tror jag snart ska dra mig hem, blir en småjobbig promenad då det duggar lite. Men iPoden räddar situationen. Med närmare eftertanke - så tror jag inte att jag ska gå någonstans idag. Ska dricka espresso, äta klubbor och glo på film. Jaaa!

Eskobar - Into Space



 ♥

Jag vill göra allt DET

Har så jäkla tråkigt! Hampus somnade för ett tag sen (börjar jobba tidigt) och självklart sitter jag och tråkar ihjäl i min ensamhet. Möjligheterna är så få såhär dags. Jag vill, jag vill, jag vill;

- Ringa Sheida och gå en nattlig promenad med henne. (Går inte för huset är redan larmat och jag vågar inte vara trotsiga tjejen och larma av, dessutom sover hon säkert och skulle hata min idé)
- Åka och shoppa (Varför har inte Täby öppet dygnet runt?)
- Duscha och basta (Går alltid att ordna men jag skulle bli rädd av att sitta där ensam)
- Sätta mig framför en bra film med en kopp te (Jag vågar inte fixa te, då måste jag gå upp till köket och det är läskigt i det här huset!)
- Måla naglarna (Går icke då jag behöver aceton = slut, har inte med mig några nagellack heller)

Alla förslag tycks lönlösa.
Time 2 hit the bed, för annat verkar omöjligt.

Bubbly face

Tänkte bara bjuda på en j-ä-t-t-e-gammal bild på mig...



Haha! Plutt.


studentpresenten..

Sheida tvingade in mig på Ving och Fritidsresor i stan för att ta kataloger. Jag ville inte - för jag visste att det var jag som skulle få bära på dem. Men till slut hade jag ändå två extra kilon att bära på.

På McDonalds tog vi upp katalogerna och satt och bläddrade. Jag tittade mest på Rhodos-sidorna och hittade hotellet jag bodde på i sommar! Man längtar tillbaka helt sjukt mycket.

Vi har i alla fall kommit fram till att vi bör önska oss resor i studentpresent. En gemensam sol-semester som avslut på skoltiden vore inte helt fel. Gud vad jag längtar!

vecka 29 blir det Visby också. det är givet!

image767


What's new pussycat?

Idag har jag varit i stan med bäst-Sheida!

Köpte en skinnjacka! Äntligen. Dock inte den ultimata men helt ok! Desutom hittade jag en klänning på MQ för 50 spänn - woho! Försökte fånga den på bild till er men den ser blå ut (fast den är lila). Här är den i alla fall i all sin 50kronors-glans:

image766

Orka ta kort på skinnjackan, det är en skinnjacka helt enkelt, inga konstigheter. Från Zara är den om nu någon var intresserad. I'm happy!

Hittade också världens coolaste skor på Zara (som vanligt). Så himla snygga. Måste vänta till studiebidraget kommer - sen kan det mycket väl vara så att de är mina.


Oh happy day!

Vaknade för inte så länge sedan.

Vädret är ju helt galet! Ska snart ta en promenad! Först ska jag slänga i mig lite espresso och kläder är också en bra idé. Sen ska jag ringa Sheida så fort jag är klar!

Åh vad lycklig man blir av sol!

Tatueringsträsket

Med 18 år fyllda och förnuftet i högsta hugg (eller?) har jag börjat överväga dethär med tatueringar. Jag måste erkänna att jag är ganska sugen. Samtidigt fasar jag över om jag kommer tröttna.

Något stort kommer inte på fråga. Den första tatueringen jag någonsin tyckt var snygg är denna:

Jag tycker fortfarande den är fin, men nej aldrig att jag skulle vilja ha den på min kropp hela livet. Den tar liksom upp för mycket plats. Och blommor? Supergulligt, och säkert jättesnygg på stranden ända fram tills jag fött barn och huden är slapp. Blommorna kommer "vissna".

Men de enda ställena på kroppen jag kan tänka mig ha en tatuering är:

- Handleden
- Nacken

Om jag någonsin tatuerar mig kommer det antagligen bli ett bäst-citat på latin. Självklart har jag någon gång sett en tatuering man vill ha så hiimla mycket (Sabinas är typ världens finaste?!). Det kommer nog ta tid innan jag bestämmer mig för motiv, om jag nu överhuvudtaget skulle gadda mig.

Skrev precis en lista på saker jag aldrig skulle märka min kropp med, men jag skippar den då jag befarar att det kommer uppröra and so on. I'm a nice gaaaal!

Pommac "Magnum" avfyrades

Kom att tänka på fredagen då vi skulle fira Lena.

Jag och Sheida shoppade loss på ICA innan vi gick till Lena. Vi ville ju köpa lite "festligare" saker och slog självklart på stort med en Pommac Magnum-flaska. Väl hos Lena när vi blev törstiga och skulle utbringa en skål för den snart 19-åriga bruttan så började jag skruva upp det runtom "korken" och ställde sedan ifrån mig flaskan för att invänta övriga toasters.

Jag grabbar flaskan och sätter mig ner, vi tjötar ett tag, och helt plötsligt bara poffar korken upp i taket och Pommacen sprutar! Den heter alltså inte "magnum" för inget (nu fick jag allt till det va!? ;)) Mina byxor blev helt indränkta och likaså mattan under mig.


BUBBLY!

HAMPUS

'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.


image762

Så himla mysig låt!

Kommentarer gör mig glad

Jag har faktiskt väldigt många unika besökare om dagen, men får kommentarer från VÄLDIGT få (typ Sheida är den enda, ibland Lena). Hur kommer detta sig? Är mina inlägg inte värda att kommentera? Min blogg tycks i alla fall vara värd att komma tillbaka till - så något måste ni ju tycka är läsvärt?

Jag vill inte skriva sådär som alla töntbloggerskor gör bah; "Vilka är ni, skriv en kommentar - vem är du, hur gammal är du? Hur ofta läser du min blogg och varför bla bla bla"

Men.... ni kan väl svara på vilka ni är i alla fall?

Jag lovar att jag kommer få 0 kommentarer på detta inlägg bara för det.

Gissa ögonen

image761

Någon som ser vilka dessa charmiga ögon kan tänkas tillhöra?

"min älskling" 50 cent

Jag har en bild från 50's konsert som bakgrundsbild på min mobil.

Hampus undrar varför jag inte har honom som bakgrundsbild, och egentligen har jag ingen anledning men man får väl variera sin bakgrundsbild lite för sjutton! Jag säger:

- 50 cent är min älskling.

Då måste ju Hampus klämma till med nåt och säger:

- Jaha?!??! Men... Alicia Keys är min älskling. (vi sitter vid tillfället och kollar på Alicia Keys på TV), kolla va snygg hon är! Å hennes röst e sådär sexigt hes.

- Ja hon e snygg, men hon rör sig ju som en stelopererad vandrande pinne med spacmer. HA! Synd för henne, man kan ju inte vara bra på allt. (jag var ju tvungen att hitta något dåligt med kvinnan)

- Snygg är hon i alla fall.

- Förresten så tycker jag 50 cent är ful.

- Okej.

image759

Man kan ju alltid drömma

 

Har i en evighet velat ha en mac, och nu har jag hittat vad som skulle kunna vara mig "egendesignade" modell. 24 karat tror jag bestämt att det var. Skulle inte vara helt fel att ersätta HP:n med. Läcker lyx!

Min tid är inne.

Idag har varit min "nyttigaste dagen".

Till frukost pressade jag apelsinjuice helt själv. Sen åt jag "köttet" som blev över. Var självklart fortfarande hungrig och åt en bit paprika som f.ö smakade skit. Självklart var jag JÄTTEhungrig även efter det och var såå nära på att ta bröd med nutella - men icke. Jag tog en tallrik flingor, såna där stenhårda supernyttiga.

Känner mig superduktig. Men än har dagen inte gått mot sitt slut. Med denna hals lär jag inte kunna få ner nåt annat än varma drycker - te står då högst upp på listan. Klarar jag det utan socker? Honung måste vara tillåtet på nyttigaste dagen? Eller?

Kämpar. Rosa stjärna till mig!

image752

lyckas till och med klämma in lite franska mitt i alltihop.

Schuk på lovet.

Är helt slut, fast jag har ingen vettig anledning till det. Jag sov länge, och efter att ha sett en film kände jag bara för att sova igen. men det gjorde jag inte - jag tvingade till mig lite massage och gick sedan hem till mig.

Nu sitter jag här och dör av trötthet. Jag mår inte alls bra, har ont i huvudet och i halsen (men det har jag ju å andra sidan alltid.). Är död med andra ord. Känner mig illa tvungen att ringa min bästaste vän och ställa in kvällens Titanic-klubben-möte, liksom gud förbjude. Man ställer inte in såna möten! Men det vore fy skam att smitta ner ännu en medlem.

Sheida jag saknar di ♥

JAG-VILL-HÄRIFRÅN!

Önskar jag bara kunde skriva:

NU DRAR JAG!

(och sen slänga in en bild där jag e schtek-brun)



Men ingen vill följa med mig till Goa....... (!??!?!?!?!??!?!)

Elakaste kommentaren

Jag sitter inne på resesidor och letar billiga och varma resemål för en billig peng. Hittade en PERFEKT och sprang lycklig ut till Hampus i soffan:

- VILL DU ÅKA TILL MEXICO?!
- Ida, jag skulle inte ens åka med dig till Täby.

Så var planerna i kras....


There's the kind made for runnin'

 
  

Ni begriper inte kärleken jag känner.... ♥

Godisfria dagen

Lördagar är den ENDA dagen jag inte äter godis på.

Det är sant! Jag äter skräp alla dagar i veckan UTAN på den enda dagen det egentligen är "tillåtet" på. Är jag rebell eller vad?! Kommer ihåg när jag var liten och bara gick och längtade efter lördagen HELA TIDEN. På lördagarna fick jag och mina bröder 25 kronor var - då sprang vi hela vägen till centrum (då hade vi 2 kilometer dit) och köpte godis på Tuna Livs.


Men vad är anledningen till att jag håller mig undan go'sakerna just denna dag? The official candy-day liksom. De två anledningarna jag kommer på är:

1. Jag orkar inte gå till någon affär för att jag är DÖD efter en livad fredagkväll.
2. Jag SKA gå ut på lördagskvällen vilket medför förberedelser som tar hela dagen.

I båda fallen handlar det alltså om "tidsbrist". Hmm, jag äter alltså inte godis på lördagar för att jag är för lat och inte har tid.. Nej - det känns inte heller helt vattentätt. Kanske är det helt enkelt bara så att jag är så jäkla O-godissugen efter att ha vräkt i mig godis hela veckan. Nu orkar jag inte spekulera mer kring detta, utan ska gå upp och lägga mig och titta på det vackraste ögongodiset i världen - HAMPUS!

Fiiiiiiifan vad jag älskar dig!!!!!

image745

Nu skickade Joakim en till "störtskön" bild

image748

Workin' man

Vaknade runt tio idag av Hampus väckarklocka, det var första dagen för honom på nya jobbet. Jag gick upp i samma veva, åt mat, sen gick jag och sov igen. Vaknade efter två, haha!

Hampus kom hem ca fyra och sen dess har vi legat i soffan och kollat massa filmer. Finns inget bättre än att vara ensamma hemma och göra ingenting ♥


"Vad är det dyraste ni har? Jag tar TVÅ!"

Tanken var att fira Lena igår, det började perfekt! Men det blev inte riktigt som väntat tyvärr, så planen är att göra om det när hon kommer hem från Fuerta Ventura! Bigger, better, funnier! But she doesn't know it yet!

Bästa på hela kvällen var (förutom kladdkakan såklart) att träffa Joakim. Han spenderar alldeles för mycket tid där uppe i Boden enligt min mening. Enda tiden jag får med honom är fredagskvällar typ varannan vecka, lördagarna ägnar han åt sömn. Nu msn:ar vi och han skickade precis denna bild:



JESUS!

Hee-he-he. Kewl. Han kallar den "störtskön".....

Kvällen var tänkt att bli fri från alkohol, tror ni det blev så? Joakim gick iväg till baren, och kommer lite senare tillbaka med en hink fylld av Xider. Han tyckte tydligen vi såg "otaggade" ut. Well, vad gör man inte för sin bror? Inte tackar man nej inte. Sen kommer Hampus kompis som vunnit på pokermaskinerna också med ytterligare cider... Jag är inte ohyfsad, utan dricker vad jag blir bjuden på!

Brukar låta så va...

Klara tjejen

Sheida smsar:

Ida, är du klara tjejen?

Jag svarar att jag bara ska vara "klä-på-mig-tjejen" först. Sen när jag ringer då jag är hon inte färdig, ska typ göra en läxa? Haha. Så här sitter jag och väntar på att bruttan ska ringa.

Sen äre ICA som gäller, and then: Marcus! Det var där vi till slut bestämde oss för att vara. Fast han inte ska va där, haha - känns så jäkla rätt!

Gotcha!

image741

Det blir inte någon karatefylla här inte!



Detta är en syn vi nog inte kommer skåda ikväll..

Jag ska vara nykter. Dvs inte ens slänga i mig melonsmakscider á la 2,25%. Nu ska jag planera massor inför kvällen, ringa en hel del samtal och sen ta en vaaarm dusch.

Tröttaste dagen

Har varit i Täby med Lena, vi åt på Donken sen drog vi hem. Man kan säga att vi bara åt där. Jag fick i och för sig ett par rätt fula tights köpta, tanken är att de ska kunna användas på någon studentskiva.

Jag har fruktansvärt ont i magen, dessutom är jag riktigt, riktigt trött. Skulle jag lägga mig ner skulle jag somna på två röda. Bäst jag slutar kämpa emot.

Men inte riktigt ännu, måste få en del saker gjorda först.
see ya


Jobbe, naj semesta

Befinner mig i Bällsta hemma hos Hampus. Sitter vid matbordet med en lånad laptop och skriver otaliga arbeten. Inte nog med mina egna, nu har jag även ett av Hampus på halsen. Jag hjälper karln komma igång.

Nu står han och gör en sockerkaka. Varför? Inte vet jag. Hoppas han inte tänker äta den this late hour? Jag har precis druckit varm mjölk med honung, försöker dunderkura bort förkylning och halsont. Går sådär.

Ska sitta vid datorn aaaall night long.

Och Sheida, hade vi någon äxa i Franskan? Det skulle innebära tiotalet läxor + en till. SÄG att det bara är ett rykte.

Ja mamma, jag älskar dig

Mamma ropade nerifrån:

- Ida, älskar du mig?!
- Ja, vadåra?
- Jag har något till dig!

MUFFINS ♥

Jag blev så glad att jag pussade på underverket.



Nu drar jag till Hampan!

Screw this.

Jag ger upp! Pallaorkar inte jobba mer nu, men jag MÅSTE.

Självklart ringer Hampus och är extremt gullig i mun att man inte vill göra annat än SPRINGA hem till honom. Men fock jag kan inte. Kommer då behöva sitta där vid hans dator långt in i natten.

Men som jag alltid säger till andra: Du ska inte tänka, bara göra.
Nu ska jag bara göra = Hampus, jag är hos dig om en kvart.

I'll be on the dancefloor

Jag är så jäkla danssugen, ändå sitter jag och lyssnar på lugna låtar. Man får ju inte vara för speedad när man skriver bäst-skolarbeten.

Imorgon blir det dock annat! Då är det dags att fira Lena. Hon fyller 19 år den 3 mars, men vi ska fira henne nu då hon åker bort i till Fuerta Ventura i två veckor. FJORTISFEST är planen! En kväll som skapad för fnitter och idomin, och vi får inte glömma 2,25orna.


THÉÉÉ

Bör ladda inför en kväll framför datorn,

minst tre arbeten ska jag färdigställa hade jag tänkt.
Hoppas vi har ett rejält stash med olika tesorter.



Nu KÖR vi!


fu arbetet helvetes cp #£x%'

D-Ö-R!

Jag har sökt på google efter bra fakta, men mina google-skillz är inte vad det brukade vara. Jag är trött, har ont i halsen och vill bara ligga och värma mig brevid Hampus. Får jobba imorgon bitti.

För nu ska jag sova.

Supersugen

NU ska jag börja med läxan = pain in the ass.

Har dock haft en toppenkväll så det väger upp lidandet jag har framför mig. Jag, Hampus och Robin hyrde rulle och köpte transfetter. Supersugen var filmen, ingen av oss har sett den, konstigt med tanke på alla goda ord om den. Jag tycker den var kul! Men Hampus och Robin verkligen hyllade den typ, speciellt Hampan.. så fantastisk var den ju inte.. typisk kill-rulle.


Kvällens sällskap.

Nu ska jag försöka koncentrera mig på arbetet. It has to be done. Vem tror jag klarar det? Jag måste vara optimistisk... annars vet jag en kvinna som inte kommer vara glad imorgon...


Fucking freezing

Nu när man sitter och fryser som aldrig förr längtar man till sommaren x 1000.

image733


Man kan väl åtminstonde få lite vår? Igår försökte jag göra det lätt för mig = inte byta till varma skor innan jag gick hem från skolan. Men när jag stod där och väntade på bussen trodde jag tårna skulle få frysskador. Trots sol! Nej, jag behöver knoppar och tussilago, och fågelkvitter! Har fåglarna dött på vägen hem, eller har de insett att det inte är någon idé att flyga tillbaka till äckel-Sverige?

Candyqueen

Här sitter jag och äter godis, som jag egentligen skulle spara så Hampus kunde få lite. Men vad gör man inte när man får frossattack (som Sheida, haha!). Dock finns mycket kvar.

Är för övrigt helt nyduschad och kan nu bara invänta ett samtal från Hampus. Ska hem till honom. Finally! Det var i söndags vi var sist, en evighet 4 us.

bilden är från ett annat tillfälle

Jag äter TVÅ ägg

Har druckit en delish islatte nyss, och håller nu på att koka ägg till mellis. Sheida berättade för mig att man bara bör äta ett ägg om dagen. Va? Jag blev chockad, när jag äter ägg, så äter jag minst två. Sen äter jag det kanske inte på en vecka. Men varför bara ett om dagen?

- En hel pluton kidz gormar och skriker på lekplatsen som vätter mot mitt fönster
- Mina ägg är nykokta - därmed FÖR varma
- Jag blev törstig först när jag satt mig tillrätta i sängen

Allt är bara elände. Men det ska vi nog ta och ändra på! Nu ska jag ha party på rummet! Ungarna därute kanske vill joina mig?! Haha!


MJ i farten igen

image731

Jag tycker det ser ut som någon lycklig reklam för typ secondhandfynd. Haha!

"I like big butts"

image729

Schletna dagen # 1

image727


Nu sitter jag hemma hos Ida! Ska sova här inatt.

Vi har haft mini-spa, helat våra själar lite. Gått promenader med Tindra, och nu har vi suttit framför datorn och beundrat alla bra bloggar ute i världen. Vi har (istället för att prata skit) pratat gott om alla i vår omgivning, sprider lite lööööv. Det känns bättre så.

Nu måste vi måla naglarna, och säga ljuva ord om världens alla människor. Make love, not war.

En VÄLDIGT gammal bild

image728

Jag älskar dig göbben!

Nya älsklingen; PHILIP(S)

Idag lyckades jag övertala min lillebror att jag skulle "få" hans TV. Så nu står den och skänker skönhet i mitt rum. Jag fick lyfta ner spegeln och sjuta allt på byrån åt sidan för dens skull, så nu står allt huller om buller.

Snart ska jag städa och sånt där, hänga upp lite tavlor över vore inte helt fel det heller - så jäkla tomt däröver nu.

image726

Åh, den är så vacker!

KURERA MI FFS

Jag behöver kurera mi, får se om det blir skola imorgon.

Jo, klart det blir. jag MÅSTE. Men ack så schleten man kommer vara. Självklart är det heldag också! Efter skolan vill Sheida kidnappa (nej riktigt så dramatiskt blir det nog inte) Idas puppy. Hon vill visa henne för sin mamma så hon blir kär = Sheida får en hund. Ska ringa Ida och diskutera ämnet! Haha!

Om annat åker jag till Täby med Maria! Om jag inte hinner dö innan dvs.


Sjukaste dagen

image725


Jag är sjuuuuuk!

Min hals blir bara värre och värre för varje minut, inte ens te med honung hjälper!!! Bör plugga järnet men kroppen tillåter inte. Jag ska missbruka varma drycker resten av kvällen, ligga under två duntäcken ska jag göra också. Alla knep måste tas till!

Hot x 1000

Har så jäkla ont i halsen, men jag ska icke klaga mer över det tänkte bara poängtera det så ni vet! Har tillbringat kvällen med hela familjen (eller ok inte Joakim han gav sig av till Boden igen), vi har ätit tacos och efterrätt. Står aldrig fel minsann.

Bild från igår:


Idas rum may be det ultimata förfest-rummet. Bäst!


V-tunarundan

Hade a good time igårkväll!

Vi började "så smått" hemma hos Ida, hävde i oss passoa och äckligaste skumpan. Sheida var Youtube-DJ och vi fick önska bäst-låtar. Mest dansade vi till Adam Tensta (jag är ju inne på hur han dansar, schitgrym!), sexual eruprion (eller whatever the name is), osv.

Strax innan det var dags att styra mot Kvarnen och karaoken, överraskade Sheida med mest bästa låten på hela kvällen: Kom igen Lena, Håkan Hellström, självklart tillägnad Lena (som stod och filmade hela spektaklet).

Det blev för mycket karaoke, halsen borde mått bättre. Men i övrigt mår jag bättre än jag någonsin gjort en söndag. Antar att bilder kommer flöda från gårkvällen, så jag sitter här beredd på att ta emot skammen.


well-needed

Ska till Täby, lyckades få med mig Ida = lycka!

Ska försöka hitta snyggaste örhängena, sen måste jag ha lösögonfransar och kanske några par nylonstrumpbyxor! Have 2 run!


En tiny-tiny förändring

Wow, jag har gjort en förändring i utseendet på bloggen, profilbilden är ändrad och det är ungefär den förändringen jag klarar av att hantera. Vet inte hur många gånger jag suttit och fixat snygga headers och letat efter läckraste bakgrunden, men det tycks aldrig kunna mäta sig med det jag redan har. Jag är stuck.

Min profilbild
Säg hejdå till gamla profilbilden, och välkomna den nya.

Lovar att jag kommer byta tillbaka illa kvickt, men jag försöker vara stark.

Det värsta med vintern

Hatar när man "ramlar in" på sommar-mapparna på datorn. Värst är när det är kallt och jävligt ute och nu råkar vara just ett sånt tillfälle. Snön har precis fallit IGEN och schemat visar på att man måste gå upp sju imorgon bitti, och när man tar på sig en vit tröja är det svårt att urskilja tyget från huden vid urringningen - för SÅ vit är jag. Känns inte så himla kul...

 

Vid detta tillfälle var jag så jäkla sliten men det gjorde liksom inget, för man satt där mitt i Visby, brun och jävlig och avnjöt den kalla jäveln i handen. Det är så det ska vara. Vill någon åka utomlands med mig på sportlovet? Läste att temperaturen ligger på ca 30 grader i Goa, sounds good?!

Until death do us part ;)



Det är vi två det!

Bland schtekare och schnygga quinnor

Alltså, när jag tittar igenom gamla bilder så tänker jag bara "jag är omgiven av oupptäckta stureplansprofiler". Se bara följande bilder;

Delad förstaplats;

image714 image715 

I toppen är det självklart att schtekarn Hampus och Sheida trängs. Det är bara en tidgfråga innan ni säger saker som "Jo vi kommer in, jag känner ägaren" (någon Hampus nästan kan kryssa av), eller "Vad är det dyraste ni har? Jag tar två!". Med det rätta håret och det rätta putet kommer de hur långt som helst, så jävla rätt.

Andraplatsen:

image694

Andrea är väl värd andraplatsen. Hon dricker rosa champange, sparar "fodralet" till champagneflaskan, är ensam på dansgolvet och skriver egna låtar; "Det svider lite - men jag gör det för dig" - Årets sommarplåga?

Tredjeplatsen;

image718

Ida Thoursie (bör uttalas på häftigt, amerikanskt stuk) knycker third place! Anledningen är hennes heta namn och hennes nonchalans. Bilden säger ju allt.

Bubblare:

image716 image717

Lena och Robin blev inte mer än bubblare denna gång, dans i burar på kommunala krogen gör sig inte bra i "de" kretsarna. Men gråt inga tårar, om ni ligger i lite extra är ni klart med och slåss om de högre placeringarna!

Vallentunarundan åter igen!

Helgen är på ingång and it feels gooood.

Igår kände jag mig riktigt deperimerad och ville bara komma bort från skolans schitdagar! Men idag tog jag tar i "missade uppgifter" - en lärare hoppade ju på mig i tro att det var något som hade hänt = "Är det något.. psykiskt, Ida?" EH?! Jag ska sitta och göra de två uppgifterna helt förträffliga denna helg.

Självklart kommer jag ha tid för Vallentunarundan på lördag, och kanske till och med en mysig middag på Mongolian(eller vad det heter?) imorgon.

image581

"Jag gillar dig, speciellt när du är naken"

Måste ju berätta att när jag kom hem var Hampus väldigt hemlighetsfull och ville att jag absolut skulle hålla mig undan hans rum. Det visade sig senare att han hade gömt en massa lappar här och var som det stod olika "självförtroende-höjande komplimanger" - som han kallade det.

Sötast att han hade skrivit dem på post-its! Haha! Sen fick jag även "presentkort" - ni vet massage och annat man inte tror är tillåtet att skriva på en sådan lapp...


Yes, I'll go if you carry me!

Fick ett ♥-kort idag av Sheida, hon är för söt den tjejen. Stod något i stil med "kärt barn har många namn" och sen skrev hon alla smeknamn (mestadels hennes påfund) jag fått genom tiden. Jag ska nog rita något gulligt på paint till henne, brukar upskattas!

Har ätit världens godaste valentine's-dinner tillsammans med Hampus familj, sen satt vi och drog "alla barnen"-skämt och åt gelehjärtan, kan inte bli mycket bättre än så ;)

Tänkte att jag skulle lägga upp någon "kärleksfull" bild, men det tycks vara ont om sådana på denna dator så jag bjuder väl på denna, Ida tyckte jag ser ut som en sexslav eller nåt, och det har ju också med kärlek att göra, så den får det bli;

Klicka för att stänga bilden

Ser skelögd ut, och jag gilla're!!


14/12

image651

Jag kan ju inte förneka att alla hjärtans dag är en bra mysig dag! Ska vara med Hampus heeela dagen, köpa gelehjärtan (som man egentligen bara äter för att det är alla hjärtans dag), baka muffins, eller varför inte kärleksmums(!), hyra en riktigt sliskig kärlekskomedi och laga en romansitk middag together, eller så blir det ringpizza, nästan bättre!

Jag skulle göra ALLT

Jag vill till Hampus land; sätta mig på nästa buss och åka ut med bara honom, bada balja, basta, bara sitta och stirra in i elden. Jag behöver verkligen det just nu...

image713

Nu är det ju inte sommar men wtf.
Landet är alltid bäst.

Jag hatar allt DET

Allt DET gör mig upprörd:

- Jag skulle måla naglarna röda, men upptäckte sedan att jag tagit en mörkrosa.
- När jag är jättemätt och någon köper nåt gott så jag inte kan äta.
- Mitt schema, tears in my eyes fan!
- Det går åt över 6000 liter vatten för tillverkning av ETT par jeans (WHAT liksom?!)
- Vi fick inte veta vinnaren i skyltdesign-tävlingen.
- Landet är så långt bort!
- Att tröjan jag köpte och älskade igår, plötsligt är ful, jag hatar den.
- Mitt bebishår, to hell with it.
- En oanvänd TV i fel rum, jag borde få den, men icke.
- WOW = world of warcraft. Djävulens påfund, ingen wow-känsla direkt.


Jag skulle kunna göra listan dubbelt så lång, men jag beslutar mig för att vara en uns optimistisk (om man nu ens är tillåten att använda det ordet i detta deppiga inlägg?)

Jag längtar i alla fall till helgen, jag behöver verkligen komma bort härifrån.


Alla hjärtans dag!



Imorgon är det alla hjärtans dag, jag har planerat a little somethin' för Hampus. Men jag tycker fortfarande det är lite konstigt att man måste införa en sån dag för att man ska vara kärleksfull, alla dagar borde vara alla hjärtans dag! Hihi. Peace.

No more Ronja

Svallet är gone!

image712


Eller - whatever man kunde referera till Ronja på mitt huvud är som bortblåst. 20 cm klipptes av och nu är håret "livfullt" och fräscht! Självklart skulle frisören fråga:

- Det var länge sen du klippte dig va? He-he...

= filmfolk

image165
Titanic-klubben (minus en medlem)

"Ida, jag ska fan anmäla dig!"

Kom precis hem från stan, har fått lite nödvändigheter (och mer onödiga) shoppade. Always feels good! Nu ska jag sjunka ner i soffan, I need it!

image710

En liten oskyldig kaka

Spelet "Hur fan visste du det?" är verkligen nice.


Hampus ställer frågan:
- Hur många minuters sex krävs det för att förbränna en ballerinakaka?
(ingen vet)
Hampus förmedlar svaret:
- Sex minuter! För en liten oskyldig kaka?! (ser bekymrad ut)


Sanningen är aldrig lätt att hantera, haha!

Time for a change.



Kommer jag någonsin ta förnuftet till fånga och ringa och boka tid hos frisören? Egentligen borde jag bara gå på en drop-in-tid och låta frisören bestämma vad som är bäst för mitt hår, men nej. Imorgon ska jag be någon följa med mig till the hairdresser, sitta bredvid mig och hålla hårt i min hand.

Nu är det så fint väder att jag ska ta en lååång powerwalk, får se om jag får med mig Hampus!

"Ja vät inte"

Världens fulaste videoklipp!

Ni får höra Sheida skrika (hon ramlade från trottoarkanten), hur få läsare hon har om dagen, mig säga succé - jag vet inte hur många gånger.

Sheida fnittrar galet bakom kameran och I'm working my butt of för att låta som en äkta videobloggerska. Jag lyckas inte, men wtf.



Man ser ingenting, haha!

PEACE OUT

image707

Jag är i säng alldeles för sent, som vanligt.

Dagens Titanic-replik

"When you got nothing. You got nothing to lose."


Brainstorming, TEMA!

Okej, nu har jag en del tema-alternativ till THE party;

1. Fjortisfest

Sheida och jag har pratat om detta ett bra tag. Fluffigt hår, idomin, rosa linnen med spets och korta kjolar i elastiska material präglar denna kväll. Musiken är lätt att ordna, eftersom ALLT med smurfröst inkluderat är tillåtet.

2. Spice Girls-afton

Dansa till alla låtar som någonsin gjorts av denna kryddiga grupp. Vi får chans att återuppleva 90-talets svunna tider. Nostalgi på hög nivå.

3. 90-talet, kort och gott

Här finns den bästa musiken att hämta, en blandning av Spice Girls. Vengaboys, Backstreet Boys, N'sync, Aqua och S club 7, möjligheterna är oändliga.

4. Schlager-kväll

Känns minst spännande, så snälla, rösta inte på det.


Det var vad jag hade att erbjuda, kommer du på något - please, tveka inte att dela med dig av dina idéer.

image697

Årets bästa girlsnight coming up?!

I'm gonna have a party!

Girls invited only. Funderar på tema, och tycks ha en del i bakhuvudet! Kommer bli en så jäkla lyckad kväll. Ska fixa lokal, datum och sånt tjafs, sen får ni alla veta vad det är som gäller!

Sounds good?!

 


My shoes are clean girl, how about yours?

image693

Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right.

"Jag filmar! Jag filmar! - Hon filmar!"

- Jag filmar! Jag filmar! Dansa!
- Hon filmar!
- Jag filmar! Ensamma på dansgolvet (jag låter helt retarded!)



Det är alltså Maria och Andrea som står och dansar! "ENSAMMA PÅ DANSGOLVET!"

En annan del av.. mig?

Jag är verkligen dålig på det här med Youtube, ladda upp är inte min grej. Det går ganska fort, men sen är det "processing, will be available soon". Vadå "soon"? Den ska vara klar direkt ffs. Jag hatar verkligen mitt brist på tålamod. Det är något jag önskar att jag hade.

image692

Eftersom jag är arg, finner jag att det finns en anledning att lägga upp bilden ovan, togs i fredags. Ida tyckte jag sågh så glad ut när jag skulle vara "arg". Vet inte hur vi kom in på att jag skulle se ut sådär? Haha! jag bjuder på den i alla fall..


Tegelbruket

   

Kvällen igår började stressigt, jag hade en halvtimme på mig att;

- Äta klart
- Sminka mig
- Välja kläder
- Hinna till bussen

Ledde till att jag hade vit bh till blå/svarta kläder - katastrof. Men vad gjorde det. Andrea drack rosa champagne (som egentligen var gul), Sheida bjöd runt på sitt MAC-läppglans, folk blev utslängda och Maria dokumenterade hela kvällen i bilder. Min kamera var också med i ståhejet, men självklart glömde jag att sätta på "bort-med-röda-ögon-funktionen" så alla ser ut som aliens. Men.. kvällen var lyckad!!!

Ska dock åtgärda problemet och ladda upp bilderna eventually.


Och så blev det..

Idag gick jag upp alldeles för sent, men söndagar är ju också vilodagen. Har bara hunnit äta lite frukost och duscha. Snart ska jag hem till Hampus, men först ta en sväng förbi ICA och köpa dagens förnödenheter (=godis, kanske hyra en film).

Skriver mer sen.

Ronja Rövardotter

image685

Mitt hår är.... för långt.

Tindra i mitt hjärta

Jag har, precis som alla andra som träffat eller ens lagt ögonen på Idas hund, gått och blivit helt förälskad i henne. Hon är verkligen helt perfekt ♥

  
Man kan inte låta bli att pussas med hjärtegullet.

Now I'm good bitch

Till att börja med kan jag ju sammanfatta gårkvällen kort:

Robin ringde och erbjöd sig skjutsa mig hem till Ida, så först gick vi upp till hans "farmor på höga berget" och sen direkt till Ida. Där fotade jag och Ida massor. Jag blev påtvingad en halv semla (stackars mig). Sen var det dags att åka hem - om det inte var så att man skulle få skjuts av en nybliven körkortstagare (tai). Det blev en "omväg" hem.. Först var vi på väg till donken, men sen åkte vi tillbaka en bit för att plocka upp Hampus, SEN vart det donken. Sen ville tai åka massa bil inne i stan, och inte har man något emot det inte! Jag älskar att åka bil och dunka musik om kvällarna. Somnade dock sista 20 min på resan.

Ikväll är det TEGEL som gäller!

image681

Egentligen skulle jag klippa mig igår/idag, men jag har ännu inte bokat tid hos någon frisör. Hmm, så det tycks bli morgondagens göromål istället. Ska se till att få det gjort, ska se till att få det gjort.. Äsch, jag ska inte tänka - jag ska bara göra.

Intresseklubben antecknar

Kvällens planer ser ut som följande:

- Cook some food med Hampus
- Äta maten, tacos!
- Gå hem, byta om, packa stuff till shooten
- Hem till Ida, där jag ska infinna mig 20.00

Sen får vi helt enkelt se vart natten bär mig. Antagligen hem till Hampus, om han nu hinner hem innan mig, vilket jag inte tror. Men allt kan ju hända! Nu har jag dock lite bråttom, SO LONG!

Schleten kväll

Den tyngsta partykvällen jag varit med om var nog denna:

image678

image680

Om någon ville veta, alltså.

- Jag var helt oförberedd på partaj
- Osminkad!
- Jag drack öl (liksom, va?!)
- Opassande kläder (se bara översta bilden)
- One-two-three-four-five-toooo many snus (rookie)

Eller - vid närmare eftertanke... det var ju en dag efter min
18-årsdag också.. Då man hade en hel del pengar att göra av med.
Det gick ju som väntat, om man säger så. Jag och Lena på
Claras, det kan ju inte bli annat än succé och en dundrande huvud-
värk två dagar i följd därefter. Det är SÅ det ska gå till!

Sheida, bara för att du har tillgång till de filmerna, behöcer det inte
betyda att du nödvändigtvis lägger upp dem, understood?
Now kiss my feet ;)

HANDS UP!

Sitter och lyssnar på 50 cent och blickar tillbaka till den 6 dec, när vi såg honom i Norrköping. Tänkte att jag skulle gå in på Youtube och kolla om man syntes på någon bild. Och gissa vad jag hittade:

image677

Nu kan ni ju få någolunda inblick i hur nära vi faktiskt stod ;)
Och närmare kom vi!

Nu ser jag ju också Sheidas arm (rosa/brun-randig) brevid min! Haha!
Och ja, det är en shitty bild, jag vet!

Titanic-klubben

image676



Idag har vi haft en massa Naturkunskap. Under den sista lektionen såg vi en typ av dokumentär(?) och Sheida viskade "diskret" till mig (kursiv = jag):

- Vill du vara med i min Titanic-klubb?
- Eh, ja, okej!
- Bra, du är den första medlemmen!

Vid det här laget gick läraren runt och skällde ut andra talande elever på nära håll så vi höll snattran och tog istället upp mobilerna och sms:ade varandra, så fortsatte samtalet:

- Vad går klubben ut på då?
- Vi pratar repliker. Mycket. Vi sitter och diskuterar i ring och äter gött och har på oss töntbrillor = filmfolk.

Och så slutade samtalet om Titanic-klubben.
Fram tills nu, då jag tog fram mobilen och skickade en kult-replik ur Titanic, bara så där.

- Iceberg right ahead!

Hon har ännu inte svarat....


BAD HAIR

Jag har typ någon form av frisör-fobi. Kanske för att jag alltid väljer fel frisersalong och går ifrån efteråt med tårar i ögonen, och man bara önskar att man tagit på sig en luvtröja innan.

Hat-ställe nummer ett:

Frisör GR8 (pff, lurendrejeri), Vallentuna

- Gick dit när det var relativt nyöppnat, bad om att få Heidi Klums frisyr med världens snyggaste lugg; Den exakta bilden jag tog med mig var denna:

image675
Tror ni jag gick därifrån såhär? Nej, skulle inte tro det..

En annan gång vad när när-frisören skulle överraska med "nya trendiga frisyren". Hon var i överextas och frågade "Snällaaaaa, blunda så fixar jag!". Jag var rädd för att inte få ett tuggummi när jag var klar om jag inte svarade ja. Vad hände?

- HOCKEYFRILLA! Vad tänkte kvinnan med? hade hon någonstans på vägen missat att jag var en oskyldig liten tjej, livrädd att en kvinna skulle klippa av hennes flickiga stolthet?!

Nej, de senaste gångerna jag klippt mig har jag blivit ganska nöjd. Men denna rädsla leder som sagt till "Ronja Rövardotter-håret" och jag vill INTE bli sedd så.

Modejouren

  
1. I begynnelsen skapades två människor som kom att bli Modejouren
2. Sensommar, bildreportage
3. Futurism, Ida med ett skärp (!) på huvudet

Det har yet again blivit dags att göra ett nytt bildreportage till Modejouren; bloggen som legat på is under en längre tid. Det är inte det att vi har brist på fantasi, tvärtom! Men jag själv tror väl att anledningen är att vi båda skriver på olika håll i dagsläget. Vi har inte längre brist på tid, det tar ju inte days and nights å driva en blogg direkt. Vi gör detta som en kul grej, så får vi se hur långt vi orkar denna gång.

Vad reportaget ska handla om får ni se på söndag, eller kanske rentav ikväll.

Dags för en ny haircut!

Efter att ha blivit kallad Ronja Rövardotter och "vild och vacker" känner jag att det är dags att fräscha upp håret med en ny frisyr. Hade tänkt mig något i den här stilen:




Hahahahhahahahahhaha okej nej, det blir väl till att klippa bort någon decimeter och klippa upp så det blir fräscht och fiiiint. Så, OBS, det var ett skämt, bli inte oroliga.

LBD

Har nog inte lagt ögonen på en snyggare svart klänning under hela min livstid. Visst finns det lite småfix att ordna tillrätta, då syftar jag på en sak; längden. Hade den varit kort hade den varit p-e-r-f-e-k-t.

Vill ha något liknande till min student, vit då givetvis (och ja, kort)

image671

HAHA!


Wanna learn english?

Så ligger man i sängen och tycker synd om sig själv. Jag har ont i halsen, så ont att det slutade med att jag stannade hemma. Borde dricka te med honung men det gör för ont för att svälja. Så, till saken. Jag är alltså hemma och har tråkigt och vad gör jag inte då om inte sitter och letar kul klipp på youtube?;






I "panelen"

Tycker programmet var lite märkligt upplagt, det var bara sexologerna och psykologerna som fick snacka sin grekiska och där satt vi ungdomar i den så kallade "panelen" och tyckte en jäkla massa utan att få säga ett dugg.

På fem pers fick vi EN mick, och därmed var ens chanser att få sin mening sagd väldigt liten. Tråkigt med tanke på att man nästan exploderade när de gick ifrån ämnet man verkligen hade en åsikt om. Well, jag syns i alla fall i bild. Och nu har jag ju skakat hand med Alex Schulman - bara en sån sak!

Nu är man ju en erfarenhet rikare åtminstonde..
Men å andra sidan är jag en foundation fattigare.*

* tappade den på toalettgolvet :(


Världens finaste Tindra

Stressar ihjäl mig! Kom precis hem från Ida, har kelat med hennes hund och jag är totally in love with her. Världens, världens finaste hundvalp.

image670

Nu har jag schiitbråttom innan taxin kommer!

Så kan det gå

- "Om jag inte torkade mig, skulle du torka åt mig då?"


image669

WHAT to wear?

I don't know what to f-in wear.

Inget småmönstrat, det är det LAG på att man inte får ha i TV, okej nej inte riktigt. Jag gillar inte småmönstrat i alla fall så hey who gives a f***? Alltid när jag ska göra något och "tänker ut" outfit går det alltid åt skogen, det är bäst att bara vänta till sista sekund och gå in i garderoben, ta på mig första bästa och sen får det vara.

Ja, det blir nog bra.

image668

High five

När Andrea började snacka om The Sims 2 vart jag taggad igen. Jag och Hampus satt och spelade tillsammans häromdagen och lyckades skapa ett litet barn till världen! Blev en pöjk. Nu ska jag nog fortsätta spela, det är fett kul!

Förresten så är jag med i Kvällsöppet ikväll på TV4, 22.45.

Damn, here we go again.

När jag ändå är uppe i varv passar jag på att lägga upp ännu en "hyllningstext" från Sheidas sida, skrivet någon gång i november. Syftet var något i stil med "lär er mer om Ida" Här är det i alla fall;

" ♥ Hon är väldigt generös ^^ (men får inget tillbaka haha) - därför ska hon skriva en bok som heter Det var droppen (x 1000). 
♥ Hon introducerade begreppet Punani till mig och Sophie och vi gilla're. Punani crew members.
♥ Hon är, precis som jag, layout och typsnitts freak och vi mår dåligt om arbetet ser fult ut, därför är framsidan arbetets viktigaste del (resten av rapporten görs alltid sista dagen) och det blir alltid MVG (hittills) haha. 
♥ Hon är min Kragsta-homie och vår mötesplats är alltid Ica Kragsta.
♥ Hon är Vtunas största bitch. Flera kan hålla med mig.
♥ Hennes partypose är pussmunnen. Inte så orginellt, men ge quinnan en chans.
"

Cute, huh? Mi like you Sheida.

Sheida hjärta Lena

Sheida och Lena, två bäst-vänner till mig, som verkligen älskar varandra. De har länge förnekat sin kärlek, men trots att Sheida delar Lena med en man fungerar det. Lena blev dock ledsen när Sheida "cheated" helg efter helg. Sötaste paret jag känner till, se bara deras kärleksbrev;

Sheida till Lena;
Klicka för att stänga bilden

Lena till Sheida;
Klicka för att stänga bilden

Hahahahhahahahhahahahahahahah asså jag döööör, "Jag fucking smälter"!


"Som du, Ida?"

Läser igenom ALLA Sheidas gamla blogginlägg, very funny! Hittar titt som tätt inlägg som handlar om mig/har med mig att göra. Jag är en stor del av hennes liv, tveklöst. Hittade bland annat denna konversation, två punanis emellan:

(jag) Sheida, du borde inte ha bara dig på profilbilden.
(sheida) Varför inte?
Du borde ha någon som är mer...
Som du, Ida?
Ja

Nu när jag läser detta i efterhand känner jag splittrade åsikter;

1. Ganska nördigt av mig, vad tror jag egentligen?
2. Uppenbarelse! Det är precis vad din blogg saknar, en bild på MOI!

Well, snart lägger jag upp två schukt roliga bilder som jag garvar ihjäl mig när jag läser, soooon.

Friluftsdag = ledighet!

Jag och Hampus gick upp relativt sent och satte oss och tillade på en film; Miami Vice. Nja, det var för mycket bilar och Colin Farrel's ögonbryn stör mig; / \

Åkte ner till centrum och köpte semlor (hur kan man inte), shoppade lite på coop och begav oss sedan hem till the crib och satte på ännu en film; The Holiday. Den var skitbra, blev lite väl smörigt vid vissa tillfällen men so what, jag älskar såna filmer! Tog paus för middag; våfflor! Mmm. Sen var det dags för Kalle och Chokladfabriken (svenskt tal = uäck, men finns det en lillasyster i huset så finns det).

Har proppat i oss semlor, jag kletar av såklart av grädde & mandelmassa så det ligger i en enorm klick på sidan av asietten, charmigt!

lundi 4 février 2008

Ställde precis in mackor i ungen i hopp om att osten ska smälta och att de är varma nog att kallas varma mackor. Mamma frågade om jag ska åka med till Åbo i helgen (kostar 20:- vilket inte alls låter farligt). Får se hur det blir, Andrea är ju taggad som aldrig förr på tegel, man kan ju inte svika!

Vår powerpointpresentation gick f.ö inte bra, jobbade en kvart övertid och ändå blev det trassel.Vi fick i alla fall fram vårt huvud-statement: LEAVE BRITNEY ALONE!

image665

En kväll på Kvarnens toalett

image664

Sheida tycker jag har (som hon uttrycker det:) geishaläppar.
Men, jag gilla're!

Däremot skickade hon nyss en bild på oss, länge sen, korta kjolar, överförfriskade, osv, osv. Den är INTE najs. Sexy santa var ju en engångsförteelse, och tur var väl det.

Imorgon är jag ledig =

= Lycka! Vad ska man göra?

Jag ska i alla fall vara uppe till typ tre, fyra inatt bara för att.

image663

Sheida HOPPAS du kan ladda upp hothothot-bilderna!

RÄTTELSE.

Det var något som inte stämde med "förlovade i ett halvår"-firandet. jag räknade och räknade och fick ibland fram det till 5 månader och ibland 6. Jag tänkte att om Hampus säger så, är det väl så.

Men idag när jag VERKLIGEN räknade så kom jag fram till att vi faktiskt bara varit förlovade i 5 månader. Ringde Hampus och gav honom informationen vilket leder till att han säger:

- Men Ida, det var den 1 augusti!
- Eh NEJ!? Den 1 september!
- Nej augusti!
- Den 1 augusti var jag i Grekland, vem förlovade du dig med egentligen?

Haha, vilken miss, men det är en världslig sak!

Weeeeekend

Helgen har varit all gooood!

I fredags tillbringade jag hela kvällen i Hampus soffa, vi åt kakor och tittade på bra filmer, det tycktes aldrig bli läggdags, "bara en film till" - but that's how I want it!

Igår vare utgång som gällde och yet again tvingade vi oss till Hirchen (som jag hatar). Det var helt okej igår men tyvärr var man inte så taggad som man borde varit. Roligast hade jag faktiskt på nattbussen på väg hem när Dennis berättade om vad han haft för sig efter att han blivit utslängd från Hirschen.

Och slutligen, idag - gick ner till farmor med hampus, pappa och Joakim och satt och tjattrade lite. Sen gick vi ner till centrum för att testa nya fiket. Och vi gilla're. Fick bra recentioner av oss; "Godaste salladen jag ätit" enligt Joakim.

Såg en bild på Idas puppy, hon är på väg hem med den nu (eller är ni redan hemma?). Längtar tills jag får mysa med hennes lilla plutt, den är hur söt som helst!

Nu ska jag äta mango- och hallonsorbet och titta på TV!


1 februari.

Imorse när jag stod och rotade i skåpet kom ett pilgrim-paket flygande i huvudet på mig. Hampus stod på andra sidan skåpet med en klurig min.

- Vet du vad det är för dag idag?
(Jag) - Öhh? 1 februari? Fredag?
-
Idag har vi varit förlovade i ett halvår.

Sötnos! Vad är det med mig? Hur kan jag glömma något sånt? I alla fall, Hampus sa att vi skulle åka in till stan och fika och shoppa lite, vilket vi precis kom hem från. Han köpte massa läckra kläder och lite smått till mig också minsann.

Just nu står han i köket och lagar sin supergoda köttfärssås, älsklingen då ♥


RSS 2.0