Sweet löööv.

image1052

Mysig dag.

Har sovit större delen av den, tittat film och ätit panpizza. Nu har jag även bastat och är helt yr i skallen. Ska joina Hampus i soffan framför en bra film. Ha en bra NATT!

If it makes you happy..

Ja, alla lägger upp Björn Gustafsson-klipp. Men jag MÅSTE bara ha detta på bloggen känner jag. Så jäkla bra att jag gråter av skratt trots att jag sett den oberäknerliga antal gånger.



ROCK AWAY!

Skivan igår va SCHITbra, kul folk och god mat! Kunde inte blivit bättre enligt min mening. Vaknade med ett gött humör och bara ett litet illamående som ju vägs upp av allt från igår. Jag har autografer på min bara hud. Kul att jag tog 9 bilder igår. Jag släpade runt på kameran och tog 9 bilder - NIO! Kommer inte lägga upp en enda av dem heller kan jag ju meddela.

Fick ju världens finaste "tal" av Hampus och Marcus (the firefighters), ett sånt man blir helt varm av att höra, även om det inte var det bäst artikulerade eller planerade. Det blir ju bäst så. ♥

Resten av kvällen var det bara baren och dansgolvet som gällde! Fötterna var föga möra på hemresan som ägde rum lite för tidigt, som om jag blev islängd en taxi och bortförd. Men nej jag följde med snällt till efterfesten. De va nize!


GODMORGON

Ja jag gick upp nu.

Tack allihopa för en toppenkväll igår! Kunde inte vart bättre ♥
Skriver mer sen! 

Schleten.

Har stått och valt bakis-outfit ett bra tag nu. Den är viktig, ska ni veta. Mjukisarna måste vara perfekt kombinerade med t-shirten (bhn är icke existerande) och raggsockor i rätta färgen.

Eller inte, nu sitter jag i schletnaste jag någonsin sett och fasar över promenaden ner till ICA som står framför ögonen på mig, oundviklig. Jag känner redan nu blickarna på mig, those judging eyes. Men jag M-Å-S-T-E. Ska laga mat till massa karlar, sen till mamma förstås. Får väl se hur det går, haha.


Skämtar du med mig, Roland?


Where have you been?!

Var så hungrig nyss att jag slängde i mig två mackor lite för fort. Här kommer smällen. Jag mår inte särskilt bra och det är ju förståeligt efter gårkvällens överförfriskningar. Tänker nog inte berätta i detalj hur kvällen såg ut.

I alla fall - efter äventyren i stan kom två riddare och hämtade mig och sheida i deras gröna springare. Begav oss hem mot tai, där somnade jag på köksgolvet (var det två gånger?) innan jag slocknade på sackosäcken som resten av natten var min sovplats. Idag har jag ont i rumpan, och i huvudet, mår fruktansvärt illa.


white russian i pet-flaska MED sugrör i tunnelbanan.

Imorgon är det ju förfan studentskiva! Ta igen, ta igen, ta igen.

Min nya älskling

Ta en titt på skönheten.

Är hon inte den vackraste som finns? ♥
image1038

RAWR

Jag vet, inläggen har väl varit av minst sagt skiftande kvalitet men se det positivt - jag har fullt upp att leva livet på lovet. Det kommer nog snart en dag men major uppdateringar ska ni se.

Idag ska jag BARA ladda upp inför kvällen.

Pass me the mic

I may be skinny at times but I'm fat full 'a rhymes

image1037

JUBILEUM

Detta inlägg är inlägg nummer TUSEN här på bloggen. Grattis till mig själv. Tack tack. Hur ska det här firas? Har inte hunnit reflektera över det än.

Kan ju passa på att presentera Eriks, Saras och min nya blogg i dessa firandes tider - Sarcasm in a box. Hur nice är inte det?! LÄS.

Go big or stay home.
Word.


GOODBYE!

image1036I still don't have the reason
And you don't have the time
And it really makes me wonder
If I ever gave a fuck about you

Give me something to believe in
Cause I don't believe in you anymore

I wonder if it even makes a difference to try
So this is goodbye

Älskade vän.

image1027

solstickan.

idag har jag lekt med en liten sprallig treåring, hon är världens sötaste. vi lekte mamma pappa barn, björnen sover, kurragömma, räven, rida ranka och allt sånt man ska. hon klädde ut mig också, sen gosade vi massor såklart.

så skönt, barn är så brutalt ärliga, det finns inget bättre. de älskar en oavsett vad. vi "vuxna" har så mycket att ta efter. jag försöker.


på botten..

and now we break up to make up right away.


PUSS PÅ'RE!

image1026

Dagen D.

Imorse vaknade man efter fem timmars sömn, fräsch och fin var man, allt som behövdes var nya kläder så vare bara å köra på. Bilen styrdes mot Norrtälje och le Maire's landställe. Påsklunch och äggletande, jag kämpade en evighet för att hitta mitt och fick hela tiden höra "Där är det kallt, Ida". Till slut fann jag det och skuttade runt glatt som ett litet barn.

Hela dagen har vi suttit utomhus mot en vägg, fikat och snackat om helt ovesäntliga saker. På vägen hem dunkade vi Teddan Gärdestad! Nu har grabbarna redan gett sig iväg för att föra medan jag stannade kvar hemma, det är både orken och plånboken som sviker. Men efterfesten bangar jag inte en sekund på, så jag väntar mig ett samtal runt tre inatt! Fifan va nice.

JAG ÄLSKAR LOV.
Nu när jag säger det, är inte dethär vårt sista lov... någonsin?!?!
(psycho-ledmotiv)

Kom ge mig kroppen

Linnet jag hade på mig igår hade jag sytt själv. Det är ett sånt linne som man måste klämma sig i, få nackspärr och helst använda sig av lite glidmedel för att få på. När jag skulle sova så slet jag av den och märkte att jag hade fått skavsår efter den. S.K.Ö.N.T!

image1025

En blek och en rödmosig. ♥

Världens bästa vän

image1024

du ger mig sanning
du ger mig tid
du ger mig kunskap
du ger mig frid

GÅRKVÄLLEN

Förfest och efterfest is the shit.

Tänkte bara snabbt slänga upp några bilder från gårkvällen, sen beger jag mig ut till Norrtälje för att luncha.

     
Observera andra bilden, fick tavlan av Sheida, sötnos ♥

Smell you later.

Det blev karatefyllaaa

Jag fick karatefylla, ja vad är fel med det?!



NU JÄKLAR

Imorgon kommer håret vara svårt att kamma ur, men de fåre fan va värt. Ja kommer spy som en trimmad fontän och dricka tills jag ser fyrdubbelt (minst). Fina mål att ha va?

Seriöst, jag är inget fyllo. men...
VI SES I DIMMAN!

(där satt 'an)

GE MIG SOMMAR.


Keeewl

Joakim har anlänt to the crib och nu ska jag cykla hem för att byta om supersnabbt (typ som stålmannen) och sen blir det tillbaka igen, men först måste vi handla.

image1016

(ska skriva "vi ses i dimman" lite senare - woho!)
HAHAH


ALLT JAG VILL

Jag behöver sol, liksom verkligen B-E-H-Ö-V-E-R.

- Jag vill picknicka
- Jag vill promenera vid sjön
- Jag vill få fina fräknar
- Jag vill dricka kaffe på altanen
- Jag vill powerwalka UTAN vinterutstyrsel
- Jag vill avnjuta en glass med en gó vän

image1015

Det finns ju good things man kan göra i skitväder också;
(bara för att höja ert hopp)

- Mysa framför en bra film
- Dricka varm choklad inlindad i massa filtar
- Tända en brasa och bara stirra på den
- Lyssna på musik, ligga i en cp-ställning i sängen och sjunga med

Sista alternativet gör jag hela tiden, de e asnajs.

Gamla outfits

Kul att rota lite i bildarkiven, hittade massa gamla outfit-bilder från http://modejouren.blogg.se/ och de va riktigt kul att se allt! Jag kanske till och med kan dela med mig av lite inspiration, så here we go;

       

It's all for the greater good! ;)

What's eating you?



Jag är så jäkla sugen på pizza!

Sitter ensam hos Hampus och om jag ska hinna färdigt tills ikväll så bör jag röra min cute little ass hemåt. Vädret lockar en dock inte utanför dörren, grådisigt och slaskigt. Tur att jag inte var optimist igår och tog vår-skor, det vore ju döden.

Nä nu blire en kaffe sen beger jag mig.


I'm telling y'all, them fuckers should be shot

But whatevs.

image473

Ja blir så agressiv när jag lyssnar på 50 cent, haha riktigt lack. Men det är så jäkla bra dunk i låtarna. Bäst är "I Get Money" eller "Straight to the bank" eller "Many Men", eller... jag kan inte bestämma mig för vilken som är bäst. haha alla är'e!

Sweet miss Blue, how do you do?

   

BIGBRO'

Min storebror Joakim har påsklov från tjänstgöringen i Boden. Har inte träffat honom på två veckor så det är välkommet att få träffa honom ikväll


My brotha!

Det blir fancy-dinner med några få nära och kära, får se om det blir utgång också, palla äckel-tuna. Det är bartömning på Kvarnen, vilket alla gånger tidigare har varit värdelöst, dessutom suger stället på fredagar så det ser ut som andra utgångsplaner i vilket fall.

Eller så slutar det med att vi sitter där och sipprar på varsin Xider i ett hörn och snackar om hur sämst vädret är. Ja, det vore ju kul.


ADRIANA LIMA

   

No More Platinum, I'm Wearing Gold

image1000

I'm Internationally Known As The Kid Wit The Flow
That Brings Enough Dough, It's Never Enough Dough
Shit I Need More, New Shit Out The Store
Baby Blue Is Old, Fresh Off The Floor
  
50 cent  

Modeguru VS Ida

Linnet från H&M som var så omtalat ett tag, vem tycker ni gör sig bäst i det? Fahrman eller Ida?

image999

And the fashionfight has begun...

VOTE!

A piece of me



Bara för att jag beklagar mig över mina glasögon hittar jag massor av bilder på mig i dem, och den gröna skinnjackan förstås. Haha den är med, i alla lägen.

I VÅTT OCH TORRT FFS.

Nu ska jag återgå till TV-tittandet och mina två karlar där uppe i soffan!


Den gröna skinnjackan

Med anledning att flera frågat om den gröna skinnjackan;

image996

Ledsen att behöva tala om det för er men... Den går inte att köpa.

Min mamma sydde den för många år sedan till min storebror som då var fyra år. Den är så jäkla snygg och jag är så stolt över mammsingen min!

MARC JACOBS <3

image995

Quick update.

Nu är jag hemma från Täby, vi tar bara en liten paus här hemma hos Hampus och dricker espresso. Snart ska vi dick ner mot centrum och handla inför middagen! Ser ut att bli en riktig lyxmåltid! Sen ska vi planera morgondagen också.

image994

PUSS PÅ ER!

Dags för ännu en åtråvärd latte ;)

Dags att bege sig till tåget, ska fika med Hampus och Jonathan.

Ikväll är det snack om att tömma baren på Kvarnen (vallentunas lilla hjärta), det är ju trots allt torsdag och älska party-torsdagar! Men still, skulle inte sitta helt fel med en filmkväll. Suck, jag har blivit vuxen för fort.



L8ER!

Är jag blind ELLER?

Nyss läste jag en trea som en nia. Eh? Stackars, stackars mig med cp-ögon. Det blir suddigare och suddigare för varje dag. Jag är inte bra på att använda mina glasögon, jag råkar alltid slå dem och kladda på glaset - det är skitjobbigt.

I skolan var jag tvungen att gå ifrån datorn för jag såg typ ingenting. det händer allt oftare känner jag. Jag vägrar bära glasögonen i skolan, jag ser så himla tantig ut, eller ja "vuxen" och jag vill inte vara mer vuxen än vad som står på pappret.

DAGS FÖR LINSER!
sen... döden?

image987

Who loves shoes most?

  

Jag borde ju ha en alldeles egen kategori till alla skor. "Dagens sko" kanske är att överväga? De ovan är läckra men drömmarna är fortfarande dessa rosa skönheter;

 

Jag skulle döda för dem.... seriöst.

Bittersweet I could taste in my mouth

Jag älskar att skriva häftiga citat på engelska. Blir så jäkla slagkraftigt på något sätt. Jag byter ofta ut våra tråkiga ord till jänkar-language så blir det lite råare, lite bättre, lite coolare.


PS. Ipren är det äckligaste som finns.
de börjar dock verka så smått..


skulle inte ha något emot att ta guld-pills när ja har ont ;)


I just wanna cry now.

Knaprar ipren, har helt sjukt ont i magen.

Ligger med benen högt och lyssnar på musik ÄNNU högre. Det hjälper. Hoppas bara effekten av alla värktabletter sätter in strax, I can't take it anymore!

Snart ska jag åka och fika!


Jag och Hampus har barn tillsammans



Här har ni våra små skruttisar, men okej nej klart vi inte delar iPods.
Men det är ändå våra barn. Pluttisar.

Förresten så går min (rosa) på sina sista krafter nu, hörlurarna är helt trasiga och reporna ska vi inte ens tala om. Nu ska jag ringa ett samtal!

Löning, sköning

Snart är det löning!

Inte för att det "lönar mig", men det är ju inte heller långt kvar till studiebidraget trillar in och ger klirr i kassan. Fast de måste jag i och för sig betala av skulder med, och allt utöver det måste gå till Paris. Å herregud, det kommer svida. Snart lägger jag upp moppen på Blocket, vill bara bli av med den.

Nu äre lektion!!!

sweet chili sugah mama

Men hallå kommentera mera! Ni sitter ju på första parkett till min virtuella värld.

Sheida bytte ifrån datorn brevid mig till en annan, så nu sitter vi och konverserar med ett stort tomrum emellan oss, ett stort hål. Jag tittar på henne ibland, sänder vänliga blickar till henne, hon är kanske tre meter bort, lite mer. Men ändå - jag önskar du var bredvid mig, tösse.



image943

                            Watchin' you.

Listed!

Tänker: Va gött de e me hallon-te
Känner: Ont i läppen, den blöder
Tycker: Att dagarna flyger iväg
Vill: Ha lov, bara en lektion kvar!
Ska: Åka till Täby efter skolan
Borde: Städa min walk-in-closet
Måste: Göra klart sista läxan, NU!
Hoppas: Läppen snart slutar blöda
Längtar: Efter att pussa Hampus 


"Åh, har du dina 12-centimeters"

Alla vet höjden på mina skor med röd klack. De kallas för "12centimeter", de är inte skor, de är bara 12 centimeter. But I likie. Nästa steg är att skaffa ett par trettoncentimeters.

Här har ni mina skönheter;

image513 image512

Förressten, hur kan man kalla tiocentimeters eller något därunder (skamlig nivå) för killer heels? 13cm, det är killer. Inget därunder och därmed basta.

Crazy shiet.

Teabagging VS Vandersexxx

Och du VET att bara en kan gå vinnandes härifrån.
PICK A SIDE, BITCH!


FUGLY

image279

Såhär är ni då inte vana att se mig..

Scenariot låg till på följande vis att jag var i full färd med att palla körsbär från grannens träd. Utrustade mig med enorm byggjacka och en riktigt bra sax, sen vare bara å köra.

Men tror ni jag vågade eller? Nej. 

Kultureliten tipsar

Kewl att både jag är på mest aktiva listan! Kultureliten levererar med andra ord. När jag ändå håller på kan jag lika gärna lista filmerna jag anser MÅSTE ses innan döden:

- Armageddon
- Apocalypto
- The Green Mile
- Notting Hill
- Vantage Point
- Titanic
- Mask (med Cher)
- Pretty Woman
- Nyckeln till Frihet

Efter dem står det still i hjärnan, men jag har massor på lager!

HUNGRIG!

Sitter i biblioteket.

Allt jag vill ha är mat, tror jag smiter iväg och tar en tidigare lunch än vad som står på schemat. Om tio minuter öppnar matsalen. Säkert superäcklig mat också, helst av allt skulle jag vilja att Sheida gjorde en delicious macka åt mig;

image6

Just do it already!

Godmorgon sötnosar

En ny dag har grytt!
Känns inte bra attgå upp såhär tidigt, det känns omänskligt.


Det känns som att jag precis gått och lagt mig! Vilket det också ligger lite sanning i. Världen borde vakna liite senare, ge mig några timmar. Nu har jag i alla fall fått min väckning och jag litter och tittar mig omkring i rummet. Mycket att göra idag, lite för mycket för att det ska kännas okej. Haha känner mig som en surpuppa på morgonarna, alltid.

Det finns ju positiva saker också...
Om bara några timmar är det lov, mitt sista påsklov. Kämpigt.

image979

Bara för att jag blir LYCKLIG när jag hör denhär låten

... Så delar jag med mig av den till er, det är bara att trycka på play, och NJUTA.

James Morrison
Wonderful World



Lack-attack igen.

Idag har jag haft en Ida-dag, det vill säga att jag umgåtts med mig själv - i orubblig och fullkomlig harmoni. Eller INTE! Jag sitter och svär med laptopen i knät och fingrarna har spasmer! Jag har gjort klart två läxor nu, TVÅ to go alltså. Och det kommer ta hela kvällen... det är därför jag är så frustrerad.

Jag är trött nu, har i alla fall beställt väckning imorgon bitti (sheida aka. walking väckarklocka) så det ska nog funka. Sen är det ju faktiskt officiellt lov efter sista lektionen imorgon och det ger mig hopp. Lov keep my fire burnin'.

Förresten är jag besviken på alla som skriver kommentarer som "ha en bra dag", "haha va kul" = NI LÄSER INTE ENS INLÄGGET? Jag skriver på ett sånt jäkla bra sätt med ett bra språk åsså skumläser ni genom det hela bara för att skriva en kommentar i stil med det ovanstående bara för att ni hoppas på att jag ska klicka in på et blogg så ni får statistik? Det funkar inte så gömms. LACKAR.

Färsking?

De senaste dagarna har varit alltför vardagliga, jag behöver lite mer glamourösa omständigheter än vad det bjuds på i Vallentunas gråcentrum hela dan varje dag.

Jag är fan redo för nya platser, snart är det lov och då är möjligheterna miljontals. Jag ska gå till alla de ställen jag velat. Jag ska fan ut och visa var skåpet ska stå. Ur vägen färskingar!

image974

Jag ger mig då aldrig...

    

I CAN'T FEEL IT RIGHT NOW.


image967

CELEBRATIONTIME!

EN LÄXA KLAR! Nu har jag typ 2 kvar. De fixar jag, men innan det - celebrationtime come on!

Ta med er rödvin och åk hit, eller vitt vin kanske? Eller slå på stort och dra hit en flerliters Moët! Osten får ni inte glömma, vindruvor och päron också. Wow, nu blev det en ost- och vinkväll mitt i alltihop. Vad härligt, och vuxet.

Men det har jag gjort mig förtjänt av, eller hur?


Jag är en örn utan vingar

Mihmet Credo!
Latinska och betyder "jag tror på mig själv", vilket jag gör?

Måste ta mig i kragen och göra klart dehär läxorna en gång för alla, skaffa pengar inför våren och ringa alla oberäknerliga samtal som måste hinnas med ikväll. Sen får vi se om det finns någon tid över för att gå till Hampus och vara lite människa ikväll, antagligen inte.

image965
Blir mycket bilder från sommaren när vädret leker jäkel därute.

KÖP DEN BARA!

Nu vet jag!

Jag är i behov av snabba pengar, hur skaffar man fram pengar snabbt? Jo - man säljer moppen sin som står och rostar på tomten. Tar en billig peng för den och bara låter någon hämta den, ta den bara långt bort från mig.

Sitter och dreglar över min egen genialitet, tangentbordet är helt nerkladdat.



Vem vill inte ha en sånhär skönhet? Vi säger 10 lax?

SHOE ISSUE.

Nu börjar studenten närma sig och tror ni jag oroar mig för klänningen? Nej, jag schiter i den! Jag kan ha på mig ett vitt jäkla örngott, bara jag har de perfekta skorna.

Att de ska vara färgglada är givet, men vilken färg? Vill ju slå på stort med rosa men det finns ju aldrig i den perfekta nyansen. I Paris ska jag leta i alla superdyra affärer och hittar jag dem kommer jag inte tveka en sekund, ska inte ens titta på prislappen.

    

Bäst att skaffa fram dedär pengarna. 6000 för ett par pjucks? Äh, kronan är rund för att rulla.

BITCH!

Nu är jag arg utav bara fan!

Snöstorm? Tack för den när man har flats på sig, får väl skylla mig själv. Inga vantar hade jag heller, och vem är utrustad med vinterjacka när det snart är fucking april?! Hata. Till råga på allt måste jag plugga nu. Jag har bättre och viktigare saker för mig än att plugga ämnen som inte intresserar mig ett skit. Men tror ni inte att jag MÅSTE? jo, klart jag måste.

image958


Liveblogging från biblioteket

Vi går i en märklig jävla skola.

Det sista man tror ska hända när man sitter i ointressanta skolcaféterian är att det dimper ner en vattenfylld kondom rakt framför fontanellen på en. Som tur var gick den inte sönder, och studsade över oss. Men hade den sprängts kan jag lova att helvetet hade brutit lös!

Nu ska jag gå och ge menande, arga blickar till alla i skolan, för alla är skyldiga! I kill u.

Sol är synonymt med lycka

Sitter och bläddrar förstrött bland sommarens alla bilder och bara längtar, längtar, längtar. Det är nog med snö nu, det är nog med kyla. Lämna plats för solen att skina och göra mig lycklig.

I sommar ska jag åka till Grekland, och stanna där - åtminstonde hela sommaren.
Fast... hur ska jag då hinna med Stockholmsveckan på Gotland?

Nåväl, det är en världslig sak.

image957
Ja, ligg där du och se förjävla glad ut, jag spottar på dig.

Quickie

Nu beger jag mig hem till Hampus, ska duscha (för på något verkligt vis så blir vattnet hundra gånger varmare där än hemma hos oss), stå och hoppa till E-type på högsta volym i rummet hans, brottas och allt sånt kul. LATER!

MATERIAL THINGS

    

K Ä R L E K

Nu sitter Hampus och ger massa komplimanger och överröser mig med kärleksförklaringar på MSN! Alltså, msn-löööve! Det gjorde min dag, tack älskling ♥


ÅÅÅÅÅH!!!!!

Jag vill ha massage
Jag vill titta på film
Jag vill ha en kopp te
Jag vill kramas

Men jag vill inte göra ett piss själv, hur göra? Hampus ska göra annat och jag tappar det snart (vet inte vad jag menar med DET, kanske vettet?), jag behöver någon som tar hand om mig.

Känner bara för att gråta.


Gillar't!

Vet ni hur gott det är med mjuk pepparkaka eller? Nu menar jag inte en vanlig pepparkaka som legat i mjölk för länge och därmed är mjuk - utan den riktiga mjuka pepparkakan från Häggs. Sitter i alla fall och njuter bigtimes av den. Jag är så jäkla socker-beroende å sitter och drömmer om coca-cola, samtidigt som jag äter annat onyttigt!? Men ja gilla're.

image949


TURN UP THE SUN!

image948

I'm gonna turn up the sun
and make you believe
We'll make the world shine even more bright.

Ge-mig-kaffe.

Jag behöver koffein.

Jag har ingen red bull, ingen cola och INGET kaffe. Vi har ingen kaffemaskin i vårt hem. För mamma dricker inte kaffe, iofs bra för då missbrukar jag inte men nu behöver jag verkligen!

Är trött, måste få en liten energikick, NU.

Livet e inte lätt.
Vill någon fika eller? Ring.

image945

YA MA' BITCH!

Har upptäckt vilken brutal bas det är i mina hörlurar, snart dunkar trumhinnan sönder jag sväääär! Men de gillar jag, det är fan värt det. Det är en sån bas man skryter över...

Nu ska jag ringa ett kärlekssamtal till min baby! (så han får höra min bas) HAHA ♥

image944


Negativa vibbar

Nu sitter jag hemma och pluggar, men jag kan inte koncentrera mig för mitt rum är för stökigt! Tänker bara på hur förjävligt det ser ut, det är liksom ingen harmonisk feng shui som min hjärna kräver för att kunna jobba. Så det ser ut som att det blir en quick undanröj innan jag kan fortsätta.

Synd att man inte får pengar av att städa sitt eget rum, i need money! Om någon städar mitt rum bjuder jag på en kaka?



Ingen?

1 juni 2005

Vem är killen som du gick på bio med!!!!!?????  

Med vänlig hälsning  
Far med hagelbrakaren


Haha! Satt och kollade igenom gamla mail och fann detta! Det var ju bra sött! Och för er som undrar, så var Hampus dendär killen ;) Au revoir

ME LIKES.

♥ Freckle-faces. Synd att jag bara har så lite, för det är så vackert
♥ Folk som säger ens namn i en mening
♥ De som luktar gott hela tiden, inte nödväntigtvis parfym, men gott
♥ Personer som brinner för något
♥ De som vågar hålla ögonkontakt
♥ De som dansar som om ingen tittar på
♥ Fina händer
♥ De som kan prata direkt från hjärtat
♥ De orädda och spontana, näst intill vilda
♥ Osminkade söta tjejer
♥ Självironi och självdistans

I'm gonna take my time.

Har suttit och skrivit tre sidor för hand, om ett piss-ämne som jag hatar. Men det är sånt man får ta när man inte är superkänd cool bloggerska och tjänar 50 000 i månaden. Fuck dem förresten. Jag hatar dem mer än läxan.

Något annat som suger är att det är söndag vilket betyder skola om inte alls många timmar. För min del betyder det även tandläkarbesök, jag menar - kan det bli mycket sämre än så? Svaret är nej. Om det regnar, då vet jag inte vad jag tar mig till....

time 2 hit the bed!
image941

MTV SCARRED, sparkcykel-wound.

Nu har jag fått min portion sol för dagen, den gick bakom moln så det fick bli till att gå in i värmen igen. Vi hann leka med kaninerna, ha race med sparkcyklar (jag filmade så jag hoppades på något jag skulle kunna skicka in till MTV scarred men inget sånt blev det), drack kaffe och frös eftersom vi vågade vägra jacka!

Nu ska jag skriva klart min läxa, sen blir det Kista ikväll!

Leaving, on a jet-plane, I don't know when i'll be back again

Solen skiner superfint & jag känner mig illa tvungen att sätta mig utomhus och dricka kaffe och bara LÄNGTA efter sommaren. SYND läxorna, men ni får fan i mig vänta!

image940

IN A FAST CAR.

Igår hyrde vi Rush Hour 3 - den va skitbra! När vi hade sett den dunkade vi lite Nordman på högsta volym, vandraren såklart. Sen var det dags för kvällens höjdpunkt: donken. Vi gled runt lite på lonely streets of v-tuna. Sen begav vi oss mot Täby hem till tai för att spela nåt spel(?).

Jag slocknade på soffan och sov tills det var dags för hemfärd vid fyra-snåret. Det tog inte många sekunder innan jag sov när jag väl lagt mig i sängen. SKÖNT!

Förresten käkade jag varmkorv med bröd till frukost...
glamouröst.

image939

Nu ska jag fan skriva en artikel.


Jag vill inteeeeee

Vaknade av ett sms imorse - från Folktandvården. Jag ska tydligen befinna mig där nere klockan 9.20 imorgon. Jag är fucking rädd. Inte den klassiska tandläkarskräcken men jag bara gillar inte min tandläkare. Hon är en bitch. Så jag borstade nyss tänderna i en evighet och sitter nu och suger på en äcklig flourtablett med banansmak. Allt för att göra min bitch-tandläkare nöjd. Men jag lär ju få höra det ännu en gång;

"Ida, vad göööör du med dina tänder?"


Touch it, bring it babe

Jag ska dricka som en jäkla flodhäst ikväll, och spy som en trimmad fontän!
VI SES I DIMMAN!!!!

... eller så ska jag åka ner och hyra film och köpa godis och ha filmkväll. Vad tror ni om mig egentligen?! Ska ta på mig några till tröjor och x antal halsdukar innan jag är redo att springa de tjugo metrarna till bilen. Hare så jäkla bra, för det ska jag se till att ha minsann.

image937

Pink elephants & lemonade

image936

Jag hatar kyla.

Jag fasar verkligen för att gå utanför dörren. Jag har jättemycket kläder på mig och fryser - och jag är ändå inomhus OCH under ett täcke. Hur ska detta sluta?! Deperimerande att behöva ta på sig vinterjacka igen efter att man redan kunnat använda vårjacka quite a while.

Sitter i alla fall och inväntar samtal från flera håll. Det bokstavligt talat rycker i mig hit och dit, det får mig bara att vilja gömma mig under sängen och ligga där hela kvällen, haha! Nej, det är inte alls så. Men jag har the hardest time att bestämma mig för vad jag ska göra.

image935
JA TACK till Ixia beach.


ICE, ICE BABY!

FYFAN va kallt det är ute! Fick nyss skynda mig ner till busstationen och hämta pengar av Sheida som satt på bussen - inte det lättaste men det gick fint. Sen var jag tvungen att gå till ICA också, ett rent helvete! Undar hur många grader det är? Nej, vill inte ens veta, då blire depression x 1000.

Sheida är uppe på mest-aktiva listan vilket var hennes mål. Grattis tösse! Haha. Snart blire mat som småbrorsorna lagat åt mig. Efter det måste jag bege mig ut i kylan igen = döden. Blir till att pälsa på upp över öronen. See you l8er.

image934

SHOEMANIAC!

   

I got myself some new shoes
To walk away from my blues
I got myself some new shoes
Got no time for bad news in my new shoes.

GET OVER IT BITCH!

Goodday sunshines!

En sen "morgon" för min del vart det idag, himla skönt att sova ut efter en lång kväll. Igår tittade vi först på någon skräckfilm som jag inte vet vad den hette, den var ganska värdelös i alla fall, eller nja - lite äcklig stundtals. Efter den fick en av XMEN springa ner i bilen (han va livrädd efter skräckfilmen) och hämta På Smällen, den var lika kul som alltid!

Dricker espresso och försöker möta dagen med största möjliga comeness. Lyssnar på lugn musik, slappnar av. Kvällen kommer bli galen vad som än händer känns det som. Har massa alternativ, så vi får se hur det slutar.


Friday night, I feel the air is gettin' high.



Haha jag har skapat en skräckfilmsframsida! Skillz.

Nu ska jag i alla fall gå till en viss XMEN (location Kragsta) och kolla film! Det faller sig helt naturligt att det blir en sväng förbi ICA:n innan. Jag är stammis där, 4ever. HA EN BRA KVÄLL.

DEAR .......

Haha asså! Set yourself free, det skulle vi alla må bra av. "Det gör oooont, men GÅ ändå".

Sheida har köpt sig en vit liten bebis-mac. Världens vackraste dator med andra ord. Den är så fin och jag är avundsjuk X 1000 - tössen förtjänar den! Men Sheida, jag tror minsann det lilla livet försöker säga mig något?...

image922

Nu kommer ett sånt "vill ha" inlägg igen

    

As real as it seems

Jag älskar när BRA bloggar uppdaterar ofta - min allra favorit-bäst-blogg är Sheidas. Hon har typ way outta controll-inspiration just nu och det gillar jag!

Själv sitter jag och redigerar massa bilder. Det finns ju så mycket möjligheter med en bild liksom! Haha. kreativiteten tycks flöda från alla hörn denna fredag. Pratar i headset till Sheida på msn gör jag också! Högläsning ur hennes blogg - kewl som fan. Nu tror jag att jag ska gå och köpa godis innan jag dör av sockerbrist.

 

RUBRIK-FABRIK?

Det vad då fan vad man ska behöva höra mycket skit innan öronen trillar av - jag tror skarpt på att mina kommer ramla av i förtid på grund av alla -#&%"%"!&&¤- runt omkring mig. Jag pallar inte mer! Det är ett avslutat kapitel nu kan jag hoppas, från min sida åtminstonde men det är tydligen ett jäkla meck för andra.


Det är ju fan fredag!!! Det är lycka det. Ska lägga mig i sängen och ringa å mysprata med ja - undrar vem offret blir. Sen är frågan hur kvällen kan komma att se ut, inga planer än så länge vilket känns så JÄKLA rätt!


PUSS ♥


I work hard.

Nu ska jag plåga mig själv med läxor hela kvällen. MÅSTE bli klar nu. Ska inte smita - egentligen var planen att tillbringa kvällen med Hampus och ha det jävligt bra. Men mitt förnuft tog mig tillfånga och satte mig framför datorn med flera TUNGA arbeten att göra.

Önska mig lycka till!

Jag som så hemskt gärna ville vara med Hampus, bara sova bort hela kvällen i hans famn. Dricka te och sova lite till. Det är DET jag vill. Men man kan ju inte alltid få sin vilja igenom, är jag rädd.

image910

Snart är det dags för studenten dock, å då blire Grekland!!!!!

K A R M A

Sheida sa några väl valda ord idag; det som göms i snö kommer upp i tö. Det är ju givet, en gammal mening alla hört, men är det verkligen så självklart? Ingen verkar förstå detta ordspråk. Men Sheida gör det minsann. Idag är det karma-dagen och jag rekommenderar er att göra en fin gärning för någon, eller bara vara vänligare än vad ni brukar. Varför inte göra det till en vana?

Jag fick världens finaste kort av Sheida Idag, som hon gjort till mig. Dessutom fick jag en påse med två partyhattar, två platsmuggar (musse & mimmi) och ballonger. Vi hade inget dåligt party hemma hos henne ska ni veta! Tittade film gjorde vi också (The Heartbreak Kid, som var ganska dålig)

Grattis på karma-dagen ;)

Summan av kardemumman

Idag har min dag sett ut som följande;

07.00 - Vaknade & åt fet frukost
10.00 - Möte med projekt-manager
10.40 - Luncha med väninnor
13.50 - Fika med bloggläsare (säger sen vem det var)
14.40 - Möta upp Sheida och ha karma-mingel

Jag är så utmattad som man bara kan bli när man lever ett sånt superstressigt liv som jag. Hann med en och annan latte mellan alla göromål, älskar.

Nu ska jag ringa Mr H.

JAG PROTESTERAR

Jag vet inte om ni skaffat er andra fritidsintressen eller om jag helt enkelt mättat er med mitt liv. Men ni har helt slutat skriva kommentarer till mig. Ibland ramlar det in en och annan från Sheida - och ibland från någon tjej som försöker tvinga en att läsa hennes blogg (vilket jag f.ö aldrig gör).

Vill ni inte att jag ska vara motiverad att fortsätta skriva? Nu är det i ett sådant kritiskt skede att det är mycket möjligt att ni vaknar upp imorgon och samma inlägg står kvar överst.

PROUD MAMA'S

Holla!
A little squirrel sittin' in my weed-bush
Smokin', smokin' some illegal mush
Got scared when he heard lil' gangsta'z gunshot
No, It's just my man 50, yo - what up?
"What you smilin' foe, you little squirrel hoe?"
I'll put a bullet in your leg for F-in my hoe
Bang! Squirrel's dead, a Hiphop legend gone
His tale is a collar, a proof that 50 won.








Preparations.

Detta är en tuff vecka.

Det är konstaterat. På många plan dessutom. Mycket läxor, mycket regn och mycket blaj. Imorgon är det i alla fall karma-dagen vilket livar upp så in i helvete. Har dock en del förberedelser att ta hand om innan. Bäst att köra på.

Jag fick precis skjuts hem ifrån Hampus av mamma. hade ännu inte visat henne min studentmössa och tillhörande "spännande" tillbehör. Så när jag kom hem sprang jag in på rummet och skrek till mamma "NU TAR JAG STUDENTEN! OKEJ? LÅTSAS DET!". Hon lekte med precis som en förstående mamma ska och invändade mig. Sen kom jag nerspringande och blåste i min visselpipa och hon stod å skrek. Present fick jag också - en bulle. Så nu är jag nöjd.

Nu ska jag pyssla!!!!! kewl.

image907

Dagens Titanic-replik

Rose: You have a talent Jack, you see people.
Jack: I see you.
Rose: And?
Jack: You wouldn't have jumped.

I Can't Give You Paris

image905

image906

J*D*Ä*F*I-piiiip-F*B*E

I'm done med det nu. Och det känns så jäkla skönt.


You can't help it!

Idag har jag befunnit mig i Näsby Park och kollat rulle samt ätit världens godaste vårrullar! Filmen var Good Luck Chuck, den va kul. Jessica Alba är sjukt snygg och minst lika klumpig. Men vi har kommit fram till att jag är på samma klumpighets-nivå. Så Alba kan ju slänga sig i väggen!

Har precis varit nere på ICA och köpt kvällent nöd-proviant vilket innefattar Coca Cola och lösgodis, eller "smågodis" som de så fint skriver på påsarna.

Nu ska jag äta hela kvällen.

Världens sötaste Hampssss.

Alla Hjärtans Dag mottog jag en rad post-it lappar gömda här och var i Hampus rum - var och en med olika kärleksfulla texter på. Det var verkligen över alla förväntningar och är SÅ mycket bättre än allt det materiella man kan få;

image904
# 5
Det är kärlek det!!

Att avreagera sig

Egentligen borde rubriken lyda "Att (INTE KUNNA) avreagera sig". För det är precis vad jag inte kan. Jag brukar avreagera mig på Sheida, slänger allt över henne och hon står där som min klippa och ler tillbaka och håller alltid med. Skönt att ha en sån vän ♥ Hampus brukar också få stå ut med mycket, men han blir mest arg (inte på mig, på det jag avreagerar mig på) och lackar han med och säger vad han tycker om saken. Det är min karl det!


På torsdag är det Karma-dagen. En ny högtid som Sheida skapat. Hon kommer säkert skriva och berätta mer om den. Presenter ska delas ut (givetvis bara till de som är värda att kallas karma-anhängare), och jag tror jag vet vad jag ska ge henne!

Fever, fever - leave my heart alone!



Har fortfarande på mig klänningen jag sydde, och ärligt talat är det av den anledningen att den sitter så jäkla tight att jag inte får den över bysten. Det är alltid trevligt när det händer. Antingen kommer jag få bo i den här klänningen eller så får jag offra några sömmar och fixa't sen. Valet är inte så självklart ska ni veta!

Nu ska jag koppla av med en kopp te i alla fall, en till!
Kommer säkert bränna mig på tungan (var tvungen å få in lite mer negativitet)

Jag vann över Frida

 image899 image900

Ja bilderna är keffa men jag orkar verkligen inte ta om eller redigera eller skit.

FYFAN va snygg den är. Jag är så jävla bäst.

IDA VS. FRIDA

Om jag ska börja med att förklara rubriken: Min symaskin heter "Frida". Varför vet jag inte. För såna hemska maskiner bör inte välsignade med namn.

Jag håller på och syr en klänning - som råkar bli den snyggaste jag någonsin sett i mitt liv. Ni får se sen. Kruxet är att jag råka ha sönder nålen när jag sydde. SYND tänkte jag och bytte och sydde sedan vidare. Men då blir allt helf kefft (går inte att förklara) Jag lackar i alla fall.

Så ni vet.
STAY TUNED.


Hon är den sötaste jag vet

Sheida säger:

jo de händer alltid mig. cosmo is the bible

Sheida säger:

de sa en mycket klok elle woods i legally blonde


SOVA!?

Lyssnar på så lugna låtar att jag snart somnar sittandes,

funderar på att lägga mig ner. Men då är det definitivt att jag kommer krascha in i djupaste sömn. Icke bra. Jag får stå ut och gå och lägga mig tidigt istället. Kul att jag inte har NÅGOT att göra. Vilka är alternativen?

Nu kom mamma upp med mat till mig. Gölleeeeee.
Så nu ska jag äta hejdå.

You close your eyes.

Idag har jag varit dödstrött. Efter skolan gick jag och Sheida hem till Hampus och åt våfflor och tittade på film. Jag SOMNADE. Såklart, missade hela filmen. Strax därefter var det dags för mig att pallra mig hemåt, men kroppen sa emot och slängde sig på sängen och sov ett tag till.

Jag hatar att sova på dagarna, för nu kommer jag inte kunna sova ikväll. Ska väl trösta mig själv med lite te och bra musik. Orkar inte pöbörja klänningen idag, får bli en annan dag. Tycks ha alla veckans dagar planerade också. Wellwell, te var det...


LOVE THE LBD

Jag har världens finaste klänning visionerad i huvudet.

Ska göra ett försök att sy den också, kan bli succé eller något helt annat men det får jag göra en senare utvärdering på. Men jag måste ju give it a good try, för när jag vet vad jag vill ha så MÅSTE jag ha det och självklart tillverkar INGEN vad jag är ute efter.



Men det får bli morgondagens projekt, nu ska jag get some sleep.

Sometimes I wonder why we have no limit

image898

Givmild idag!

Lackade på det jäkla nagellacket (höhö) och målade över det med en annan färg.

NÅGON SOM VILL HA H&M'S ORANGE NAGELLACK, färgen Playtime?
Var inte blyg, ta den bara bort från mig!

Nu drar jag och letar en ANNAN nyans i Täby.

I'll do it, and only for You!

Målade nyss naglarna, provade mitt nya från H&M, det är orange, och jag gillar det INTE. Jag föreställde mig en helt annan kulör på. Den här är inte ens värdig att kalla orange, den är mer mes-korallfärgad. En ful korall. Nu när det börjar torka mörknar det lite, men ändå! varför kan jag inte bara få hitta min perfekta orangea?!

Som tur är så är nagellacks-bekymret mina enda bekymmer just nu. Att tänka så får mig glad igen. Nu ska jag matcha färgen på bästa sätt; WORK THAT NAILPOLISH, GIRL!

image895
                     Gammal bild.

(SUN)DAY

Det har varit jättefint väder i flertalet dagar, och så kommer söndagen som ironiskt nog heter SUNday och bara drar ner vårkänslorna till botten igen. - Jag som ville sitta ute mot en vägg och dricka te, vakna av att solen skiner in lite för mycket in i rummet, få lite fräknar, men nej inte ska man ha det så bra inte.

Turligen så har jag planerat att spendera dagen i en bil / i Täby Centrum, tillsammans med Hampus och Tai. Så det är ju positivt att jag inte missar någon sol. Anyway - nu ska jag bara vakna till lite ordentligare sen måste jag missbruka te för att överhuvudtaget kunna använda min röst idag. SEE YOU!

image894


525 600 minutes

How do we measure a year?



Från RENT, som jag sett fyra gånger. Alla på samma dag.
Jag gillade'ren helt enkelt.

BRACELETS

Armband med budskap är väl ändå bland det finaste som finns,
i alla fall i mina ögon för tillfället. Jag vill ha, ha, ha. Tröttar ut mig själv lite.

 

Har så jäkla tråkigt här ensam hemma i mitt rum. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Med tiden får kvällen helt enkelt visa mig det. Skulle behöva detdär HOPE-armbandet just nu.

Förresten så önskar jag mig ett karma-armband av dig Sheida. Till karmadagen alltså. Säg till mig vad du önskar dig! På torsdag smälle're! ♥

And I don't wanna let you know

Jag dissade nyss en trerättersmiddag + bowling för vilken anledning? INGEN!

Jag ligger i sängen och glor in i skärmen, är hungrig som en varg och måste egentligen lämna gårdagens hyrfilm. Den skulle vara inne klockan 18.00. Jobbigt läge.

Snart ska jag ringa någon så BEWARE.

image889


Slutdisskuterat.

image886

Bara GE dem till mig.

Take me to the clouds above

Kvällen är inte planerad överhuvudtaget. Lite små-ovanligt för att komma från mig. Får bli en sån skön spontan kväll (kanske till och med spontandans i köket?! coolaste). Finns ju mycket att hitta på. Jag sitter faktiskt och håller på några alternativ;

♦ Bowling och middag med le Maire's och gäster
♦ Våldgästa papa's apartment och gosa med Jocke
♦ Ringa slumpvalt offer att tillbringa kvällen med mig
♦ Ut och "synas i dimman"

WHAT to do?


And if you're lucky, then the god's a she

image883

CPCPCPCPCPCPCPCPCP

HOPPLÖSA FALL.

Fyfan vad arg jag blir.

Ett litet PS.

Jag var inte sur på Hampus igår, det var något helt annat. Inlägget där jag verkar sur med "taco-bilden" är jag mest ironisk, as always!


Inte kan jag bli sur på denhär ängeln inte! ♥
i alla fall inte av en sån anledning ;)

Car-chase!

Gårkvällen;

1) Vi åt middag
2) Vi ringde tai, han kom hem till mig
3) Hyrde film - 1408
4) Åt efterrätt, blåbärsglass med blåbär - gött!
5) Tittade på filmen - den var DÅLIG
6) DONKEN-DAX!
7) Åkte in till stan och gled en stund
8) BILJAKT! En bil framför oss vinglade galet när vi skulle köra av nya roslagsleden, så vi ringde polisen och tipsade. De bad oss att följa efter bilen vilket vi gjorde läänge. Flera försök gjorde fyllot att skaka av oss men det gick inte så bra, vi la i och agerade poliser. De riktiga snutarna kom först efter tio-tjugo minuter. Tyvärr kunde de inte ta fast dem utan att vi kunde peka ut, vilket vi inte skulle kunna göra.

Det var intressant helt enkelt. Jag var lite rädd vid sporadiska tillfällen och föreställde mig att dem i fyllo-bilen skulle lacka och dra fram uzi:s och kötta oss. Men det gick bra, stora starka karlarna höll mig lugn. Haha!

Coolt att jag har en bild som åker UT från inlägget.

Försenad middagsdejt

Nu har jag varit klar med maten i en evighet. Taco-köttfärsen är numer kall och mitt tålamod sjunker ihop som en dallrig gele. Ringde Hampus, "Jag tar på mig jackan nu"

- MATEN ÄR JU KLAR!

image876

Nu plingar det på dörren....

I BRIST PÅ ANNAT

Alla barnen aktade sig för våldtäktsmannen
utom Ann och Ida
dom blev gravida.
 -

Alla barnen fick plåster på såren
utom Ida
så hon fick lida.
-

Alla barnen har snoppar
utom Ida
som har slida.

Humor.


- EARRINGS -

Jag vill ha denhär tjejens örhängen;

  

Jag vill förresten ha hennes också;


LACK-ATTACK

Jag kokar och frustar eld, räknar sakta till 10 om och om igen. Känner för att slå sönder något. Fattar inte varför jag håller inne ilskar och sen låter den bubbla upp över oskyldiga. Bäst jag går och hackar lite tomater och DÖDA dem istället.

Nu vill jag lägga in en bild på mig själv där jag pekar fuck you, men tydligen har jag inga sådana bilder. Lägger in en på Ida och Sheida som gör det istället;



Och en ARG på mig själv;
image692
Ja jag har lagt upp den förut men SER DET UT SOM ATT JAG BRYR MIG ELLER?!

Baby's got blue eyes

image870

Blue eyes, baby´s got blue eyes
Like a deep blue sea
On a blue blue day
Blue eyes, baby´s got blue eyes

En sak jag INTE gillar

Mamma ropar från nedervåningen;

- IDAAAAAAA!
- JAAAAAAA?
..... inget svar..

Jag gör ett nytt tappert försök:
- MAMMA?!?! VAAAAAD?
..... inget svar


Jag HATAR det. Jag tänker INTE gå ner och fråga vad kvinnan vill.

2night

När man börjar skämmas över sitt avskavda nagellack och försöker dölja det - då vet man att det är dags att måla på nytt. Och nu är just ett sånt tillfälle.

Ikväll blir det tacos till middag, vilket jag längtat efter x antal veckor. På minussidan ligger dock att jag måste laga det själv, tror jag överlever i alla fall. Hampus kommer över också! Så hoppas jag på att hyra någon film och dega framför tv.n hela kvällen.

Dags att ta tag i naglarna, och grabba en av alla tio röda nyanser.


FY vilka långa naglar.


The most outrageous slice of pie

Igår såg jag denhär filmen;


American pie, Beta house

Den var intressant! Mycket tuttar och rumpor, snygga var dem också. Så på det sättet är den sevärd. Men storyn är väl som vilken annan american pie-film som helst - inte jättespännande. Men det hindrar ju en inte från att dö av skratt vissa tillfällen.

Orkar inte ens berätta handligen för er. Krig mellan nördarna/snyggingarna. De har tävlingar som bland annat innefattar rysk roulette med något mycket värre än kulor som ammunition. Say no more?

Teamwork

Jag och Sheida kom överens om en hemlig signal som jag skulle säga om jag såg läraren (pga av enledning som är topsecret). Denne hemliga signal var att jag skulle fråga "När var det vi skulle gå in egentligen?".

- Sheida! När sa du att vi skulle gå in? (smått panik)
- 12.40 har jag ju sagt
- Men du fattar inte hur jag meeeeenar!

Kul vare, hon lyckades i alla fall innan läraren såg något. Teamwork ftw!

Partypartypartyparty

Jag vill ut och slira! Jag vill kunna skriva "Vi ses i dimman" som slutkläm som alla andra coolingar. Men det är torsdag och min generation har inte riktigt hajat dethär med party på tordsagar ännu.

Det suger.



Vi kanske ses i dimman någon annan dag.

MSN-LAN ftw

Idag införde jag och min vän tai ett ytterst ovanligt lan. Går under namnet som Msn-lanet och kraven som ställs är att man måste äga en laptop och en LÅNG internetkabel. Vi uppfyllde kriterierna så inget stod i vår väg.

 

Vad gör man?

1) Sitter och skriver till varandra på msn (ja, fast man befinner sig i samma rum)
2) Äter och dricker onyttigt, det är givet
3) Skickar youtubelänkar till varandra, helst något som den andra inte har något som helst nöje av eller förstår ett jota av.
4) Skickar låtar till varandra (men inget krav)
5) Leker arga leken, misslyckade versionen AB
6) Retas över msn och skicka mördarblickar

Tips.
- Göm undan dammsugaren

Jag vill ha ALLA

     

    

Baaaaby

Nu är jag hemma hos Hampus. Han står i duschen och jag funderar på att göra honom sällskap. Men antagligen kommer han ha duschat klart innan jag har bestämt mig, så det är lika bra att sitta kvar.

Jaha, nu var han klar.... fock

DJ-PAUL

Nu är jag med denhär liraren

image854

Han sitter och visar "jätteroliga" youtubefilmer. Jag fattar ingenting.

"Fattar du inte?!"
"Eh, nej?"
"Du var ju inge rolig"

Dagen kommer bli lång.......


SPONTANDANS!

Här sitter jag och äter godis i väntan på Top Model.

Kvällen har varit superkul, det blev spontandans i köket (!) till rednex samtidigt (!!) som vi lagade mat. Det är bra roligt, detdär med spontandans. Vad är det egentligen? Är inte all dans spontan, om den inte är inlärd det vill säga. Men det är ju spännande så länge spontandansen äger rum i köket.

Jaja, dags att ta plats framför TV:n.

Smile for me now!

Strax ska jag dra mig hem mot Hampus, maten bör stå klar lagom tills jag kommer fram - hur bäst är inte det?! Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! Vaknar inte av väckarklockan längre..

Nåväl, dags att röra på påkarna.
Förresten är mitt rum rent och fint nu.

image855
catch you l8er.

Upp och hoppa nu!

Kom hem precis. Stannade kvar efter skolan för att projekta lite med Sheida. Det gick åt skogen. Men vad gör det när man går och köper naturdiet-bars på ICA innan bussen kommer?

Nu blir det till att städa rummet, får se om jag orkar med garderoben också.
Får dunka lite gamla godingar på högsta volym för att palla.

Booooom booom boom

Jag står och dansar och sjunger, har en liten konsert helt enkelt för Hampus.

Jag tror inte riktigt han uppskattar det. Först var det Disneylåtar som faktiskt blev lite tråkigt. Så jag bytte till skitbra dunka-dunka orientaliska låtar och nu är han lite nöjdare. Vad härnäst tro? Får se.

I Just Can't Help It

 

Kolla syskonskaran. Minstingen är ju ingen dålig gangstah! Jag i asnajs trendig page och lappade röda jeans. Jocke är före sin tid i truckerkeps och Oscar är mammagrisen som fått ärva alla kläder. Jag har haft lugg i hela mitt liv, och jag är överlycklig så fort jag får vara med på bild? Kolla själva..


    

Det finns fler ska ni veta, men det får räcka. Blir lite FÖR mycket.

För jag har sytt en kjol!

Okej, mindre än en kvart tog det från idé till produkt.

  

Förflyttade mig från golvet till köksbordet när det var dags för att sy, kändes jäkligt lyxigt (not). Orkade inte byta undertråd så den är mörkblå, men det orkar jag inte bry mig om. Men visst blev den fiiiin?

Inte en spänn heller, vilket är det bästa!

Ida goes design

Jag sitter och syr en kjol! Anledningen är att jag aldrig hittar vad jag letar efter när jag är ute efter en kjol. Jag vill ha en enkel svart jäkla kjol som sitter ordentligt i midjan! Alla är så jäkla stora!

Nu ska den fan bli bra, hoppas i alla fall.

Visar resultatet så snart jag är klar. Föressten så sitter jag på golvet i mitt rum och nålar. Värsta dåliga syateljen.

Nakenchock!

Varning för lättklädda bilder!

Man ska ju börja tidigt. Poserade för farmor faktiskt, det är hon som tagit bilden - Bingo Rimér kan ju slänga sig i väggen. Observera också tapeten bakom som jag rivit sönder.

Sån är jag.

 

BE agressive!

Idag var Sheida lite mer agressiv än vad jag anser normalt.

Hon pratade upprepade tillfällen om "Det perfekta brottet" eller "Det perfekta mordet". Saker hon alltså skulle utföra. Det var... intressant, och ganska kul. Sen tror jag nästan hon hotade mig om jag minsann inte jobbade med projektarbetet hemma.

Farligaste kvinnan jag känner.


Att inte kunna somna innan det är dags att gå upp

00.00 - Dags att sova!
01.00 - "Jaja, nu kommer jag i alla fall somna i tid"
02.00 - "För i helvete har det gått en timme till?"
02.02 - Sätter på radion, lugna favoriter
02.10 - Sätter på datorn, sitter där 10 minuter
02.30 - "Okej relaxa nu för fan"
03.00 - Tänder lampan, börjar läsa sämst bok
03.30 - "Vafan nu kommer denhär låten IGEN?"
04.00 - Lackar!
04.12 - Ligger i fosterställning och plutar med underläppen
04.30 - "MEN KOM IGEN NU FÖR FAN!"
05.00 - "Jag ger upp, jag kommer aldrig i mitt liv somna igen"
05.02 - Skickar sms till Hampus, som går upp den tiden.
05.10 - Lillebror pratar i sömnen i rummet bredvid = ¨håller för öronen

Sen somnade jag.

Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag.

Jag kan inte sova, som vanligt. Undrar vad sömnproblemen beror på. Antagligen stress. Måste börja varva ner mycket tidigare, låta datorn vara avstängd på kvällarna. Nu kom Tommy Nilssons Öppna din dörr på radion. Världens finaste text tycker jag, och jag börjar gråta varje gång jag hör den. Ja, för SÅ blödig är jag.

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då, som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr


Åh, kärlek, kärlek.


Nej - nu ska jag göra allt som står i min makt för att somna. Önska mig lycka till.


What a wonderful world.

Kom precis hem från stan! Blev senare än väntat.

Vi gick först runt och tittade i lite affärer, jag fick ett armband av Hampus som är superfint. ♥ Sen var det dags för middag så vi gick till Pizza Hut, och där möttes vi av spydig personal - vi lackade i vår tystnad (lämnade ingen dricks för de sööööög). Vi åt, och satt och mobbade människorna runt omkring oss, haha!

Mätta men dessvärre ICKE belåtna tack vare fitt-personalen gick vi och tittade vilka filmer som visades på bion. Jag var snabb på att tvinga Hampus se Vantage Point eftersom Andrea rekommenderat den. DEN VAR BÄST! Jag satt och grät stundtals genom hela filmen. Fattar inte hur blödig jag är ibland asså, i alla fall - se den!

Nä, dags för duschen.

KOLL.SE

Nu ska jag in till stan! Har en mysig "date" med Hampus. Vi ska väl göra det till en liten grej att vi vart förlovade i ett halvår (egentligen i lördags men vi hade noll koll). Så det blir väl fika och middag, kanske till och med bio? Får se vad vi orkar med. Bussen går om 20 minuter så nu får jag stressa mig redo och sen ta gasellhopp till busstationen.



Antagligen blir det lite shopping också - om jag hinner! Stay tuned.

Röd, rosa, blå, lila, orange?!

Beslutsångesten har sköljt över mig ännu en gång. Det händer varje gång jag ska måla naglarna. Jag har alldeles för många färger som liknar varandra. Lättare vore det om jag hade EN röd, EN rosa osv. Men inte ska man göra det så lätt för sig inte;

image838

Typiskt I-landsproblem...


Wake me up before you go-go

Ååh ♥ Är det någon låt man blir glad av att höra så är det denna;

Rätt osnygga t-shirts de har på sig också, NICE!

You've got me feeling like a child now.

Till att börja med så mår jag mycket bättre nu!

Igår kväll satt jag och tittade igenom gamla fotoalbum, ville ha in några på datorn men självklart har jag ingen scanner så jag fick göra det the hard way - ta kort PÅ kortet. Det är en konst i sig, att få blixten på rätt ställe ska ni veta. Nu har jag i alla fall massa bebis-bilder på både mig och syskon! Tycker det är så jäkla kul att se hur man utvecklats.

Titta bara hur jag då charmade kameran;

image836

Det här är alltså jag, Ida, när hon hellre skulle gå till en candyshop än att vara en. He-he där fick jag allt inte alls till det. Men ni får ha lite överseende med saken - jag är trött!

Sms mottaget 14:32, Avsändare Hampus

"Du är Utvald! Välkommen på Casting den 12:e mars på TV4huset, Gärdet, Stockholm kl11.00 för uttagning av nya deltagare till nästa säsong av "En annan del av Köping" Lycka till! /TV4"


Gullig kille man har ;)

Hakuna matata

Fick 1-2 timmars sömn inatt. Inte att rekommendera. Gick upp vid sju och kände mig jättekonstig. Helt skakig ställde jag mig och skulle göra te när det svartnar för ögonen och jag försöker sätta mig, istället ramlade jag. Vaknade till och undrade vafan jag gjorde på golvet innan jag kom ihåg - ser då att klockan är 07.21. Hade alltså legat där på golvet i tio minuter helt borta?!

Usch läskigt. Har aldrig hänt mig förut så jag undrar vad som svår på. Ska försöka dricka massor och sova så det inte är någon risk att det händer igen.

image835


3 mars - LENA 19 ÅR!

Grattis vännen min, idag blir du stora tjejen!

Miss you loads! ♥

image814

Världens finaste mamma

image832

Den där Linda

Alltså, jag har inte haft något emot bruden. Men igår..... var det inte någon annan än jag som hatade Linda Bengtzing lite grann då?

1. Början på låten låter EXAKT som Mika's Grace Kelly; "I could be brown, I could be blue, I could be violet like sky" - "Jag kan va varm, jag kan va kall". HATA
2. Hennes låt rimmar på hennes förra - jag ljuger så bra, hur svårt kan det va?
3. Hennes kläder = Eh Hej Rihanna?
4. Hennes frisyr = EH HEJ RIHANNA x 1000.

Nej. Jag är icke imponerad. Jag bara hatar.

image2144

If you really wanna go to the top

 

Kommer ni ihåg de här bilderna?

Bästa reklamen någonsin tycker jag. Värt att visas igen!

Saknar dig!

image828

Fugly


Gillar verkligen inte denhär bilden på mig. Men både Hampus och Joakim tycker den var den bästa av bilderna tagna i det sammanhanget. Nja. Jag försöker hitta bra saker med den, men nej. Haha.

Världen går under, inte sant?!

Over a coke.

Hampus har gått hem, jag sitter och tittar på vimmelbilder på olika sidor. Hoppades på att hitta någon på Hampus från gårdagen och guess what:


Vilket schtekar-gäng.

Nu ska jag dricka coke och sjunga med till goa disney-låtar!


You better shop around

image822

Fick ju faktiskt lite shoppat igår när jag var i stan med Andrea.

- Två tröjor
- En ring
- Underkläder


Inget överspännande. Därför orkar jag inte ta kort på själva sakerna.
Jag tror ni överlever.

Var så nära på att köpa en Ida Sjöstedt-kofta. Nu ångrar jag mig givetgis. Kanske åker in imorgon och köper den och jag hoppas den finns kvar. Au revoir.


Ett halvt år med ringar

Igår var det min och Hampus 6-månadersdag. Nu snackar vi då hur länge vi varit förlovade. Vi glömde det. Men han trodde ju att det var förra månaden så vi "firade" då istället. Tröttmössor. I alla fall, han vet inte om det ännu. Så nu ska jag gå ner och pussa på honom supermycket bara för det.

På tisdag blir det 32 månader tillsammans också. Herregud, 32 månader låter så jäkla mycket, i och för sig så ÄR det mycket också. I'm so lucky, lucky.

image821

A piece of me

image820

I gonna get flipped

Dagen är fulländad.

Det blev en kort-kort promenad till ICA. Kameran åkte fram för att föreviga ögonblicket. Det snöade, det var kallt och kamerans batterier höll på att dö ut. Men några bilder blev det allt!

 

Karln betalade för att göra sin kvinna lycklig. Det blev hon.

Nu ska jag titta på film, själv, eftersom Hampus finner detdär jäkla tv-spelet mycket underhållande. Well - colan sällskapar mig, likaså godispåsen - och jag håller hårt om min Harry (miranda-nallen ffs!).


MIU (min) MIU

 

Sleepyhead

VARNING för negativa-vibbar-x-1000-inlägg.

Hampus kom hem till mig typ halv fyra, jag var DÖDStrött. Självklart är han på lite jobbigt, speedat humör och vill prata massor. Jag var redo för kudden, SÅ redo. Men icke var han det inte.

Vaknade flera gånger av att han typ klappar och klämmer på mig varpå ja ryter till, tror ni det hjälpte eller? Nej. Klockan sju fick jag värsta uppvaknandet som vi inte ens ska prata om. Jag blev sur. Sen väcker han mig IGEN och jag frågar vad klockan är. Då var hon typ 11, planen var att åka till stan men jag ville sova så det blev inget.

Vaknade till gjorde jag först vid två någonting och då gick vi upp och åt "frukost". Nu spelar han xbox 360 (som f.ö drar lika mycket ström som 7 kylskåp) och jag väntar på att gå ner till ICA. Herregud vilken sämst sista dag på sista sportlovet ever.

Så-jäkla-schleten.


Nederlag?

image813

Jäklar. Jag har nog aldrig känt mig så blek i hela mitt liv som jag gör nu.

Ensammen.

Jag ligger och väntar på att Hampus ska komma hem hit. Kul att jag måste vara vaken för att öppna dörren. Han är ute och roar sig i stora stada. Och här sitter jag och trycker i mig pringles. Colan är slut, fock.

GÖTT!


Inte finns det någon inne på msn heller för att göra mig sällskap. Då tar man till bloggen förstår ni. Skriver onödiga saker som vanligt som ingen jävel intresserar sig för att läsa. För jag tror ärligt talat inte att någon läser mina långa texter. Gör du? Haha!

Nu ska jag lyssna på Akon och vänta, och vänta.

Vill ni komma hem och bo hos mig?





SATC, the movie.

ÅH ♥ Jag börjar nästan gråta...

Längtar sååååååå.


Melodifestival-afton!

Har varit hos Sheida hela kvällen, vi tittade på Melodifestivalen och hatade allt. Sen fick vi tråkigt och Sheida föreslog att hon skulle "göra om mig". Före- och efterbilder ville kvinnan ha och sen gick det överstyr och blev flera olika stilar. Resultatet kommer synas inom kort på MJ.

Sheida, GUD va fula bilder. Haha! Jag skäms ;)

VAFAN?!!

REGNAR DET?!

Stani med en annan punani.

Nu åker jag till stan med Andrea. Blev lite tidigare än väntat, vilket inte står helt fel. Ska se om det finns några snygga BH:ar kvar, det bör det göra!

Synd att vädret är kefft, hela gårdagen längtade jag efter en glass i solen. Men det går inte att förverkliga idag inte. Please, vintermånaderna är över - jag är SÅ redo för våren. Frågan som kvarstår är om våren är redo för Sverige? En gång flydde våren (i Bamse-tidningen). HEMSKA tanke.



För övrigt så skulle jag verkligen vilja ha ett nagellack med exakt samma färg som blåsipporna ovan. Det vore gööör-läckert. Tycker utbudet av nagellacksfärger är fjuttigt. Köpte ju tre nya häromdagen, två av dem var från H&M och de är överraskande snygga på - dessutom kostar de bara 30 :- st. KÖP! Be Vibrant och Playtime har jag för mig att de hette. Att de får namn nuförtiden?

Nej nu blir det till att ila till tåget.

SHOES are a girl's best friend!

Fattar inte riktigt dethär med "Diamonds are a girl's best friend". Screw that liksom? Jag har inget som helst intresse av diamanter. Skor däremot - now we're talking.



Förhoppningsvis köper jag ett par idag. Dock ett par vårskor, typ "tygskor". Har inga såna, jag bangar alltid på att köpa dem och hittar istället ett par pumps som skulle stå så himla fint brevid mina andra.

Det är ingen fråga, Audrey.

Jag vill shoppa!

Mitt huvud blir typ överhettat och det kliar i fingrarna. Jag vill shoppaaaaa. NU. Någon som är sugen på en tripp in till stan? Andrea, jag vet att du vill...

080301 - 02:01

Det är 1 mars! Och jag är uppe dena sena timme, eller tidiga om man så vill.

Kvällen har mestadels tillbringats i en bil, med thai! Vi åkte, tankade - sen mötte vi Robin vid pump 7 på Statoil och sen bar det av till McD. Robin fick inget veta - och satt och klagade för han fick sitta i baksätet. Vi åt oss mätta på Donken, eller, jag gav bort det enda jag köpte.

Sen åkte vi hem till mig för att kolla rulle i min minimala säng. När Hampus dök upp senare blev det nästan omöjligt att få plats. Tre karlar och en quinna i en 90säng är inte att föreslå.

Hampus sover nu, och jag som sov i 12 timmar the other night är inte aaaalls trött. Satt och läste Sheidas blogg. HAHA! Göre du med.

image187
Schteker med Pommac MAGNUM!


RSS 2.0