REN OCH SKÄR LYCKA!

   
  

Okej jag börjar väl bli lite småtaggad..


29 maj

It's a beautiful morning!

Idag ska vi ut till Brottby med klassen, det ska grillas hamburgare och säkerligen lekas en hel del lekar. Ska bli kul! Undrar om jag vill att denna dag någonsin ska sluta? För imorgon är ju trots allt imorgon.. THE BIG day.


Sötnöt

Haha, Hampus cyklade hem för ett tag sen. Nu loggade han in på msn och jag sa åt honom att komma hit igen. Tror ni inte han är på väg tillbaka? ;)

YO

Det blev inget Kista, jag ångrade mig i sista sekund och gick hem istället, jag hade för mycket att göra helt enkelt. Men väl hemma vänder jag i dörren och åker till Täby med brorsan istället. Sen blev det sen middag och nu är det bannemig jag som blir färdig med all städning.

Imorgon blir det klassmys


What a wonderful world

Efter den korta skoldagen åkte jag, Hampus och Sheida hem till Hampus. Vi åt glass, tittade på alla filmer i sp3c:s samlings-dvd, drack saft och sen var det dags för studsmattan. Jag vet inte hur många timmar vi hoppade, men kul hade vi. Och vi har kommit på en briljant idé, vi gick ner och satte oss vid sjön för att tänka vidare på det, med anteckningsblocket i högsta hugg.

Snart ska jag åka till Kista, sen blir det middag ute i solen!


I övermorgon

Tur att det är så få dagar kvar till studenten, för nu är jag trött på nedräkningen. Vissa har räknat ner ända sedan gymnasiets första dag. Jag har inte haft lika bråttom. Har fortfarande inte bråttom, jag skulle inte ha något emot att gå ett år till. Men till vilken nytta? Livet ska ju börja någon gång, varför inte nu?

Allt känns så bra, bekymmer så långt borta. Idag var sista riktiga skoldagen, om man nu kan kalla det för en sådan, egentligen var det bara betygsnack. Men ändå, sista skoldagen.. någonsin.


Happy birthday!

Idag fyller min älskade storebror 20 år. Jag är så stolt över honom,
han betyder så mycket för mig. Han är världens bästa storebror helt
enkelt. Vi ses på fredag Joakim!


Min Sayid.

Jag saknar alltid någon vid min sida när jag sover ensam. Ibland har jag bara lust att ringa Sheida och tvinga henne komma och lägga sig på en madrass på golvet. Men jag gör det aldrig. Nu blir jag lite ledsen när jag tänker på det, för hon åker ju faktiskt till Barcelona på måndag, och är borta alldeles för länge, enligt min mening. Jag vill inte vara utan min Sheida i 2 hela månader. En sommar utan Sheida... jag har nämnt det för mig själv ett par gånger, Hampus har fått höra om hur mycket jag kommer sakna kvinnan också. Det kommer bli tufft. Jag hoppas i alla fall på att kunna komma och hälsa på henne en weekend sådär.



Jag och Hampus har luskat ur oss lite planer på vad vi skulle kunna göra med henne innan hon åker. För vi ska minsann fira att Sayid åker, för hennes skull då. Jag skulle helst ligga i fosterställning, tröstäta och gråta över misären. Men det finns ju fler lyckliga saker med hennes resa. Klart vi ska äta gött en sista kväll tillsammans innan du åker. Hoppas du är på, Sayid? (you better!)

Inlägg nummer 1111


bra, bättre, bäst

Tycker om er, så mycket


3,2,1 - studenten

Jag har sytt upp min studentklänning några centimeter. Nu är den kortare än kort. Kort, kortare, klänning. Herregud, jag vet inte om jag kommer trivas särskilt bra med denna "längd". Har provat att sitta i den ett par gånger, går sådär måste jag säga. Illa, illa. Det funkar ju inte. Mission failed. Ska genast åtgärda problemet.



Men visst är den vacker!?
Min billiga, fina klänning :)

Ny design



Sådär, nu är jag färdig med design-ändringen, åtminstonde för den här gången. Det blev supertrist och superenkelt, men det är ju piggt och fräscht. Nu mår jag i alla fall inte dåligt av att det är fult. Jag kommer säkerligen ändra inom ett loppet av 24 timmar men vad gör det för tillfället.

Men nu ska jag minsann bli färdig med allt som ligger och tynger ner hjärtat innan studenten. Det är massor att städa. Snart börjar livet..

Lite eyecandy



PS. Jag ska ändra designen på bloggen så snart jag har tid och ork.
mår dåligt varje gång jag ser designen vilket gör att jag inte har någon
lust att skriva. Haha. Snart så...

BBQ-night

Ikväll blir det grilla av, ett måste alla soliga sommarkvällar tycker jag, och gött.
Tänkte först köpa ett gänr engångsgrillar och ringa ihop en skön bunt personer
och grilla korv + marschmallows nere vid runkberget. Men sedan fanns det ju
kycklingfiléer att tillgå så dem ska Hampus grilla åt oss istället. Jag är HUNGRIG!


Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain

The sun is shining, it makes us stop whining!

- Haha, från min och Sheidas gemensamma vår-dikt.
Den är så vacker, och i nuläget verkligen passande.

Hoppas nu vädret håller i sig fram till fredag, vilket väder-
folket faktiskt hävdar att det ska. High five för det.


Don't tell me what to believe

Just remember darling, all the while -
you belong to me



Söndag!

    

Har haft en underbar "sista" helg, solen har skinit så fint hela tiden och bringat lycka. Bilderna ovan får skildra vad jag gjort och allt sånt. Tittade såklart på Schlagerfestivalen och lackade, kastade massa frisbee, både i mörkret och i solen. Mysigt har det varit. Nu ska jag städa rummet, så hoppas jag på att Hampus trillar in lite senare! Han är ju ledig ända fram till studenten, LYX!


Rise up!

Ikväll blir det grilla av med familjen och Hampus. Jag ska äntligen få mina efterlängtade grillspett, tyvärr fanns det inga majskolvar värda namnet att tillgå men jag överlever, solen skiner ju!

Jag har legat i solen så mycket jag kunnat idag, rakat benen i solen och ätit haribo-nappar i solen. Jag ÄLSKAR när solen tittar fram och bara beordrar alla moln att fara åt helvete. Tänk er att besitta den makten, vore inte hel-fel.



Har fått lite fin färg också ^^

Sola vita benen

Det är faktiskt massa positivt med den här dagen:

♥ Det är exakt en vecka kvar till studenten
♥ Solen skiner (!!!!)
♥ Det är heeeeelg

Allt känns så bra, vi fick sluta tidigare och jag gick och åt lunch med min lillebror. Sen har jag nästan somnat ute i solen och laddat upp alla bilder från igår på FB, JÄTTEjobbigt var det. Nu ska jag snart ut i solen igen, sen kommer nog Ida förbi så småningom.

  


Almightyness



Gubbskivan igår var toppen! Synd bara att jag inte har någon känsel i fötterna, mår illa som ett djur och har en redovisning första lektionen. Det är ett under att jag ens är uppe, duktig kicka.

8 dagar kvar

Med 8 dagar kvar till självaste studentdagen ägnas idag kvällen åt gubbskivan - och det för hela slanten. Jag kanske skulle ta och släppa ut vilden i mig och köpa ett par folköl att avnjuta lagom ljumna i klädval-stressen. Med andra ord - det nalkas en vild kväll..

image1254

Mean mother

"Åh, är det såna där med choklad i?"

image1255


Före/efter

 
Före                           Efter

Mission accomplished, return to base, over and out.

Hehe, nu är det bara resten av rummet kvar. Synd att jag lagt all skit som tidigare låg på byrån på fönsterbrädet istället, så det blir väl nästa projekt, nu ska jag dricka te!

messy, messy



- Tänkt att vara lite som en "före"-bild. För nu är meningen att jag ska städa byrån, damma av, trassla ut alla smycken och slänga all onödig dynga . Jag ska för en gång för alla få en ordning där. Så snart (eller seeent ikväll) kommer jag lägga upp en "efter"-bild. Spännande va?


Att det ska vara så svårt

image1250

Jag vet inte vilka skor jag ska ha på studenten. Jag har två par det står emellan, de ovan. Båda paren är lika höga och kommer från Zara, och är ju ändå rätt snarlika om man bortser från färgen på klacken. Jag har mina aningar om att de vänstra är en aning bekvämare, så det är ett plus. Men.. nej jag vet inte. HJÄLP.

Godnatt min lilla prinsessa

- Vill du inte komma förbi lite snabbt på en kopp varm choklad med grädde och lite värme under täcket innan du går hem? Du får låna en cykel så du kommer hem snabbare.

VEM tackar nej till detta? Hampus förstås.

Jag vet inte vad ni tycker, men enligt mig är det ett killer-erbjudande, något man INTE tackar nej till för en sådan fjuttig anledning som "jag behöver sova". Sova kan man göra när man är död! Låt kärleken segra för tusan. Att han just i detta nu skickade världens gulligste sms väger väl upp det hela en aning, han spelar sina kort väl, den mannen.


Ett ljus man drunknar i

image1241

yippie-yay

Kom just på en sak. Det är på födelsedagar och julafton, konfirmation (som jag struntade i) och en dag till i livet man får önska sig fina presenter på. Nu tänker jag givetvis på studenten. Den det bara är 11 dagar kvar till. Jag har inte skrivit en önskelista. Så, varför inte NU?

♥ En resa
♥ En resa
♥ En resa
♥ En systemkamera (version mindre)

(Kanske därför jag inte skrivit en önskelista? Den visade sig bli ganska enformig.)


image1239
det är DET jag vill

"Det luktar Facebook"

Idag har jag övningskört med en RIKTIG bil (med riktig bil menar jag att jag inte kört en Atos (det är nämligen en hundkoja i jämförelse)), låtit brushan bjuda mig och Hampus på pizza, kollat på The Rock och pluggat. Jag har haft det fett bra.

image1238

När man har måndagen ledig gäller det att utnyttja läget till det yttersta, något jag absolut tänker göra. Jag ska sätta på en fånig romantisk komedi, dricka te och äta godis och vara uppe så länge jag bara orkar. Bara för att givetvis. Dags att välja film...

JÄVLA talang

http://youtube.com/user/kidrauhl


I can't give you Paris

  
Svårt att inte längta tillbaka..

Har gjort en och annan läxa, känns bra. Har ju morgondagen på mig också, schön! För övrigt skulle jag vilja övningsköra nu, och äta skräpmat, trots att det är det enda jag proppat i mig denna helg, har faktiskt hunnit med både McDo, Burger King och pizza. Bra jobbat. Nu vill jag ha sushi. Pussi.

12 dagar kvar

Mindre än två veckor kvar av hela livets skolgång. 12 år av livet har vägts åt skolan, för att nu bara vara en fjuttig nedräkning med 12 dagar kvar. Det känns inte helt ok, skolan har ju alltid funnits där som en trygghet, vänner samlade på en och samma plats, ett schema att rätta sig efter och så vidare.

Snart är det slut.



4 more

   

Jag var något av en papparazzifotograf igår. Kom precis hem, ska ta en varm dusch för jag förfryser, sen ska jag iväg till Lena, vi ska vara barnvakt åt lilla Leo. Blir fancy dinner på Valentina också! See you ♥

If I never see your face again


Skiva!

Igår vare dags för D-klassens skiva. Jag var tråkig och kom som mig själv (när det var kändistema). Orkade inte anstränga mig. Kul var det i alla fall!

På hemvägen åkte vi med en aggressiv taxichaufför som svor och skrek i sin telefon, lät något i stil med:"Ja svär han känner dig han kommer knulla dig, jag svär". Obehagligt tycker jag, åsså skulle han bjuda på dumlekola och blev lite tjurig när jag skulle betala med euro. Vi höll dessutom på att smälla me en älg på arningeleden, jag HATAR älgar.



Nu borde jag egentligen sova, men jag borde göra läxor ännu mer.
Men orka, godnatt.


Fräschöör

Jag är lite ledsen. Sheida ska nämligen inte med på skiva ikväll, det är ju värsta hemskt bara det, sen är det fucking freezing ute också. Allt är så mycket lättare när man har en Sayid vid sin sida. Cookie ♥



Nu ska jag lyssna på Rihanna, fixa mig inför kvällen, äta nåt å sen dra till schiiiivan.

Förresten vare underbart i Paris!

PARIS <3

Jag went crazy mitt i allting, bestämde mig då för att släppa alltind och åka ner till centrum och bowla med sköna människor. De lugnade mig. Nu är jag hemma igen och har konstaterat att min väska väger way much more än 15 kilo, så jag har gråtandes tagit ur en del skor. Men nu är jag on track igen, ska alldeles strax åka hem till Sheida.

Sen bär det av till Frankrike.

   

Voyage voyage

En rosa blomma

Att packa är det svåraste i världen. Det går inte att beskriva hur stressad jag är, jag springer bara runt utan att egentligen få ett dugg gjort. Skickade ett panik-sms till Hampus som löd "Kom hit, NU!", efter det gick jag ut i solen och tog luft, då hittade jag en jättefin rosa blomma, den gjorde mig ganska glad igen..

image1226

.. så jag plockade den och förevigade den på bild. Det skulle inte vara helt fel att ta paus från kaoset och äta glass i solen. Men jag hinner bannemig inte! Ska snart hem till Sheida, ska sova där. Men trots att jag kämpar kommer jag nog inte vara där innan det är dags att sätta sig i bilen mot Arlanda.

Salut!

Nu är pengarna växlade och alla dötrista saker inhandlade. Det är bara några saker kvar att göra, och packa väskan såklart, den står öppen och tom på golvet nu. Ser så ensam ut, ska nog ta tag i det alldeles strax, för imorgon finns liksom inte tiden. Sen måste jag göra en massa läxor. Jag kommer fan få vara uppe hela natten.
 Peppar peppar.

Who's that girl

Dricker peach/passion-saft och pluggar som ett djur. Det är så vi gör det här i Stockholm. Jag längtar dock mest till Hampus kommer hit, då ska vi ta en promenad hem till honom, äta fruktsallad, dricka te och titta på en film (The Wedding Date). Jag ska försöka sno åt mig en plats i sängen inatt också, så jag slipper gå hem.

image1224

Yeah! Nu är tvättmaskinen färdig, bara en kvar!


A tout à l´heure !


Bara lite snabbt sådär..

Jag har skrivit packningslista nu och tvättar allt som behövs, det är tidskrävande det. Har lagt de flesta sakerna som ska med på sängen, så nu kan jag inte sova i den inte, åh så synd, då måste jag sova hos Hampus, attans! Hihi.

Ska skriva rapport nu fram tills tvätten är klar, sen måste jag städa hela huset för det har man lovat, och sen måste jag fan få något att äta också, jag hungrar ihjäl!

Dagens bästa:
Glass i solen

Dagens sämsta:
Gnället

Låtar som ger mig the chills

Bryan Adams - Never Let Go
Sinead O'Connor - Nothing Compares To You
Train - Drops Of Jupiter
Augustana - Boston
Kent - 400 slag
Takida - Curly Sue

Hallelujah

Kände att jag var lite väl snål med bilder på mina skor jag köpt till studenten. Så jag tänkte bjuda på lite fler bilder, så snäll är jag!

 

image1217

Sen tycker jag Elin Kling har fångat deras "rätta jag" mycker bättre än vad jag lyckades med så här har ni de läckra bilderna också;

image1218

♥ Nöjd. JÄKLIGT nöjd.

Ska inviga dem i Paris, måste ju gå in dem ;) Bäst ursäkt om ni frågar mig.

El-fel

Idag har vi haft strömavbrott här i området. När vi har strömavbrott skriker vi högt, för internet slutar fungera. I vårt hem är vi tre personer, och ingen av oss klarar oss utan internet särskilt länge. Anledningen till varför det var strömavbrott var oklar, därför började vi så smått "förberera oss". Mamma frågar: Har vi ljus? Vi har tändstickor i alla fall. Lite senare hörs det: Vi kommer inte kunna laga mat! Det får bli pizza! Yes tänker jag och brorsan. Sen kom strömmen igång igen, snabbare än vi hunnit hurra.

Man blir lite besviken ändå, det är mysigt med strömavbrott, man kan inte göra någonting, så det slutar med att alla sitter samlade i soffan bland alla tända ljus med filtar omkring sig. Och pizzan tar ju priset! Strömavbrott är bland det mysigaste jag vet.

Mer strömavbrott åt folket! ♥

Nu ska jag skriva en "att-göra"-lista.

Sleep tight

 

Ligger i sängen och lyssnar på James Morrisson, är väldigt trött. Jag är rädd för att jag kommer vara dödstrött imorgon bitti när det är dags att kliva upp. Då får man sitt straff för att man haft långhelg, men jag ska klara det.

Imorgon ska jag göra en massa, ringa massa viktiga "vuxna" samtal, styra upp saker och ting, träffa Hampus, sen hoppas jag på att hinna träffa pappa också.

På fredag åker vi till Paris,
och om (snart) 25 dagar tar vi studenten.

Horray för det, godnatt.


Hey baby

image1207

♥ Det är då allt jag säger.

Lite önsketänkande

 
Värsta snygga västen, jag saknar en i min garderob, men kommer aldrig till den punkten att jag står med en och betalar i kassan, det känns tråkigt att köpa. Men denhär indian-färgglada skulle vara allt annat än tråkig att få. Synd att den kostar typ 8000 (?). (net-a-porter.com)


Fatima's hand-halsband.
(accessora.se - om jag inte minns helt fel)

  
Flats i starka färger (kommer inte ihåg vart de är ifrån)


En puss från världens sötaste, Basti har tagit bilden!
(går inte att köpa nånstans - öh... hoppas jag)


They know

Här sitter jag och beundrar mina dösnygga skor (lägger upp bild sen, kanske), äntligen är de i mina ägor. Ännu ett par 12-centimeters i "samlingen". Väntar på att Sanningens Ögonblick ska dra igång, det är riktigt bra ju! Lagade världens godaste sallad till middag, önskar att jag gjorde mer. Fast jag och Oscar ska ju äta räkor och avocado strax, värsta gött.

Igår var vi förresten på Våning 1 och kollade på karaoketävling, Andrea och Hampus gick upp och sjöng Gyllene Tider - inte i tävligen då, utan på den tiden man fick sjunga "på skoj". Efteråt åkte vi hem till Hampus och smidde onda planer, vi ville busringa men det blev det aldrig något av, så vi spelade Uno ett tag och sen skrämde Hampus slag i Sheida, stackaren (jag var på din sida Sheidi).

Snart kommer ett "vill-ha"-inlägg. Pass på!


34

Idag ska jag åka till stan med Hampus, han är shoppingsugen och jag följer med som stöd. Jag ska titta studentskor också (HOPPAS jag hittar), sen kanske det blir en glass i "solen"

Förresten så har vi varit tillsammans i 34 månader idag, hihi


Let's go!

Busy, busy, busy day! Har skrivit en att-göra-lista och den är så lång att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu sitter jag och borstar tänderna och ska snart iväg till pappa för att städa där. Sen är det raka vägen hem och plugga, städa, lägga upp annonser på Blocket och gud vet vad.

Nu kör vi!

Keep smiling, keep shining

image1198

Lilla Punni

Guldmedalj är vad han förtjänar. Istället ger jag honom te och ananas. Hampus har hjälpt mig med moppen, sånt otekniska tjejer med brist på tålamod inte klarar av (fliken jag befinner mig i). Jag sitter och tittar när han spelar Xbox, dricker te och äter nyttigheter med hamstern i min famn, hon gillar också ananas. Ska ta en bild på henne, hon är så söt! Det märkliga är att hon inte fått ett riktigt namn ännu, och vi har ändå haft henne sen i julas.

Vad vi brukar kalla henne;
- Punni
- Lollo
- Fläck

Jag kallar henne Punni (punani mohaha!) medan pappa tycker hon heter Fläck - elakt tycker jag. Och Lollo? Vad är det för namn på en söt liten dvärghamster egentligen? Nej, Punni ska det va! Ska försöka fånga henne på bild om jag lyckas starta kameran.

Slave

Ikväll blir det inget sus i saften, det kommer det inte vara på ett bra tag heller. Jag sitter bortglömd i Joakims rum medan han, Hampus, Mattias och Viktor spelar GTA 4 i vardagsrummet. Men mig råder det ingen nöd på, nejdå. Jag serverar dem så glatt med chips och dip, och kakor.

Jag börjar känna mig taggad på att åka hem och dona med moppen, frågan är om Hampus kommer kunna slita sig från xboxet, vilket jag inte tror han är stark nog att göra. Well jag får locka honom på något sätt.


Viktor försöker se brutal ut, men är söt ändå


Joke.

Nu ska jag och Hampus hem till min bror, ska köpa med mig stora lass cocosbollar tänkte jag. Mår illa bara jag tänker på det, men det är ju för grabsens skull. Vilken kvinna jag är, vilken kvinna.

image1195
Det är något visst med den Nordin'ska genen.

Several nights in Paris (the town)

Idag är det f.ö endast en vecka kvar tills vi är i Paris! Det känns ju inte helt fel, det är också (värt att tillägga) över 20 plusgrader där hela nästa vecka.



Jag längtar inte alls ;)

1st grade hangover

Igår var den värsta dagen i mitt liv, jag har aldrig varit med om någon värre hangover. Sen var det ju väldigt livat under valborgskvällen. Jag lyckades stå i kö till tegel i en timme, men hittade ju en och annan ny kompis. Hursom, igår var jag verkligen på botten, låg i sängen till klockan 17.00 ungefär, lyckat! Men det var väl inte mer än vad man förtjänade.

Idag gjorde Hampus scrambled eggs till frukost, vilken vi åt på altanen. Vi ska väl strax ut och hoppa lite på studsmattan, dock är jag lite orolig över hur min mage kommer reagera på allt hoppande. Vinna eller försvinna! Sen ska jag fixa (och förhoppningsvis sälja) min moppe. Pyss ♥

RSS 2.0