Hihi, hoho, haha!

Handbag humour

Hairy Harry

image20
Här ligger jag och läser Vogue, jag såg förjävlig ut i fejset så jag klippte bort det, men ville ju visa min vackra tapet och min och Hampus bebis Harry (jag håller i hans huvud! döpte honom till Harry så jag ska slippa döpa ett framtida barn till de) Mohaha.

Jag gillar gluggs

Camilla Åkrans LundLund

Hampus har en... GLUGG! De e mysigt gölligt och jag ÄLSKAR det. mohahah.

Ville lirka fram en bild för att visa, haha men de visade sig vara svårare än jag trodde, men jag hittade en till slut; image19 puzzziiiizz.

Can't answer right now; I'm shoeshopping!

Hej mina vänner.

Har precis målat fransk manikyr på naglarna, vackert är det! Ska snart tillsammans med Hampus bege mig hem till honom för lite käk, i'm starving så det är efterlängtat. Har på några veckor gått ner 5 kilo pga. mitt dåliga ätande, började märka att passformen i brallor, tröjor inte var densamma så jag ställde mig på vågen och chockerades. Jag har inte vägt såhär lite på ett par år.. Så nu ska jag börja med rejäla frukostar - jag älskar ju att ätaaa.

Imorgon ville Hampus ta med mig på en mys-tripp till stan. Jag tror jag vet vad han har i tankarna, tror det är dags nu, och jag hoppas (hihhii). Vi ska i alla fall åka in och äta en romantisk lunch och gå promenader.. berättar mer imorgon..

Idag vill jag:
Go shoeshop med Carrie!
image18

The day today

Hemma igen, har haft en supermysig dag med min man. Först hade vi picknick och vi hade bara en massa godsaker (nyttiga givetvis). Efter åkte vi till Täby Centrum och kollade lite, jag hittade VÄRLDENS VACKRASTE klänning, men min budjet tillåter inte just nu. Så det får bli en annan gång.. Träffade Robin där inne, han hade mönstrat så vi fick åka hem med honom = yees!

Skart ska jag duscha, fixa mitt hår och byta om, för det blir middag hos le Maire's. Baboo blir ju 20! Nu är jag superhungrig. Så L8eeeeer.

image17
Hej-kan-jag-få-min-bränna tillbaka.com

Hemma med älsklingen!

Skolan blev bara överväldigande tråkig så jag beslutade mig (tsm med hampus) att ta en långhelg och skita i allt som har med skolan att göra idag. Skönt! Nu ska vi ner till Centrum, köpa massa god mat till en picknick och sen ikväll blir det födelsedagsmiddag, Hampus storebror fyller 20! BYE


Jag är hungrig och ledsen

Oooooooookeeeeeeeej? Seriöööööst?


Jahopp, idag var jag i stan me Andrea och Ida, trevligt me lite slöshopping, hittade bara en jacka men ja e nöjd. Hampus hade gjort de mysigt hemma hos honom så ja e lycklig ^^ nu ska vi hem till mig!

Och SUCK på alla som skriver elaka kommentarer om våra foxxxy-outfits på Modejouren, we don't deserve bad stuff. Oinspirerat? Hahah! Nästa gång tar vi väl på oss 17 cm höga grova klackar och en ful trench från Monki och självklart hjärtörhängen från H&M så nån blir inspirerad? DÖ! Ja har ont i halsen så don't mess with me BITCHES!!!!!!!


På smällen

Igår var jag och Hampedampe på bio i stan och kollade; På smällen. Jag har inte skrattat så mycket åt en film på typ ååår. Älskar den! SE den!

Och HALLÅ? Hampus säger att jag e en tjockis i en smal kropp. Tack för det liksom? Jag vet; jag äter sjukt massa "dålig" mat och rör inte på mig ett piss, eller - jag e iofs i stan typ varje dag och då går man ju runt som en tok (smart!) så it's a good thing to be a shopaholic. Just nu är jag hungrig! Vill ätaaaaa.

Köp min moppe, nån?

Sitter i skolan och väntar på att Andrea ska sluta så vi kan åka in till stan, Ida hänger på - hon vill alltid med och shoppa nu när hon e rik. Juste! Igår hittade jag en jättebra jacka på Zara, jag e såå kräsen så jag va superglad att jag äntligen hittade en jag ville ha, ringde mamma och skulle säga: FÖR ÖVER PENGAR! Men vad säger kvinnan? Nej! Och klagar på att jag aldrig säljer min moppe och att den bara står och drar pengar.. så nu tar jag tag i saken;


Nu är det dags att sälja skönheten till den ringa summan 13.000 (köpte den för 20.000), nyservad är den och inga som helst problem, den har inte körts så mycket alls och är otrimmad (men går i 60 ändå). Finare moppe kan man inte hitta,, så KÖP!


Självklart har han ett namn också; Åkan.


Jag tjatade i alla fall till mig pengar idag, ingen kan stå emot min charm - allra minst mamma. Så jag ska köpa jackan idag!! Slipper man frysa om mornarna vilket känns skitabra. Det är ju isbjörnar ute fgs.

När jag kommer hem ska jag myyyysa me Hampus. Juste hans "överraskning" igår kommer jag INTE avslöja.. men de flesta vet typ redan hahah!

goodmorning sunshine

Idag har vi filosifi vilket jag inte ser fram emot, direkt när man kommer till skolan är det skolfotografering - neeeej! , Håret kommer vara flygigt, och man kommer ju vara likblek efter kylan.. jaja.

Efter skolan ska jag hem till Hampus, han ska tydligen "förbereda" innan jag kommer - för vad? I dunno - men mysigtlåter det i alla fall.. tell you l8er. Babaa.

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

GUD va jag e bra på att ta tag i saker! Just nu har jag två bollar i luften: städar min walk in closet så den blir gööörsnygg + skriver på min svenskauppsats om romantiken. Det går skitbra! Något verkar ha hänt med mig under sommaren (inte med utseendet då som Cecilia Ceder tycks vilja tro), jag är bättre nu, på ALLT.

Har tänkt en massa på vårt projektarbete också,  kommer bli så daaarn good i slutändan asså! Hoppas bara folk är villiga att hjälpa till, annars kommer det ingen vart. Men med våra karriärsambitioner borde det inte vara några stora problem..

image16
Sheida, jag tycker du kan komma och göra mackor till mig!

Awsome

Nu ska jag duscha på varmaste typ en timme..

Det är inte lätt när det är svårt

Men ååååååååååå va jag inte orkar med detta, varför har vi redan fått läxor för? Vi är ändå innerst inne bara barn och vi pallar inte detta tryck. Inte jag i alla fall! Jag vill bara lägga mig i mammas knä och gråta och säga åt henne att göra min läxa. Sen redovisningen vi ska ha imorgon - vi ska läsa upp en dikt och vara superromantiska. Hur är man romantisk mot vår klass? Ska man stå och läsa och flirta lite, eller ska man porra sig mot ett bord kanske? Blir väl att alla håller i ett ljus och är "suuuperromantiska".

Jag vill sätta mig i soffan, nej - lägga mig - och titta på HippHipp resten av kvällen, så vill jag att Hampus ska komma hit också och värma mig för jag fruuuusäj.

.....

Nu är kylan här, den är inte välkommen. Jag är allergisk mot kyla, har till och med fått diagnosen som är något
 jättekonstigt på latinska, får utslag och sådär när det är kallt.

Efter skolan åkte jag och Sheida in till stan för lite shopping, och hör och häpna; jag HITTADE 1000 kronor!!!!!! Äntligen lite tur.. Så jag fick en del shoppat jag med!

Imorgon är det skolfoto = suck. Jag orkar inte gå till skolan imorgon men orka va me på frånvarolistan? Never in my life, vi har superromantiska redovisningar och inlämning av läxa.. yeeey. nej nu ska jag plugga.


mambo no 5

Klicka för att stänga bilden
Jag har blivit utmanad!!! En tjej vill att jag ska skriva om vilka parfymer jag använder, yey, kul - tänker jag och eftersom jag inte har ett jota för mig får ni nu ta del av mina olika "dofter";

- Chanel no 5. Alla kvinnor behöver en! Dock använder jag den ej så ofta.
- Escada Magnetism, älskar den, även om alla har den!
- Body shop vanilla, lite mer vardaglig, smells gooood.
- Jadore dior, en julklapp- används ej så ofta
- Alyssa ashley musk, alla måste äga en musk (det är typ getkiss?)
- Oscar de la Renta - underbar tung doft för finare tillfällen

Nu måste det genast kännas bättre, när ni vet vilka parfymer jag äger? Hoppas ni kan sova bättre and all that. Hejdå!

måndag

Jag har sovit bort hela dagen, kom hem till Hampus efter skolan och låg i hans säng och bara tittade när han satt vid datorn - typ en timme! Sen somnade jag till slut och efter ett tag kom Hampus och la sig brevid och somnade han med. Klockan 19:00 ropar päronen hans att de e käk - jag orkade inte gå upp och äta så jag låg kvar och sov en stund till. Sen va de my place som gällde - så vi drog en ICA innan (självfallet) och köpte tandborstar. Annars har vi spenderat kvällen i min säng och tittat på Forrest Gump på min laptop..

Skolan suger häst och jag längtar till vårterminen. Sophie har fått alla taggade på studenten och det är typ det enda vi snackat om hela dagen, Gun blev lite småsur där och tyckte det ändå var lång tid kvar - vilket fick oss att bli ännu mer deprimerade. Längat hursom en massa! Det är ändå bara ett litet fjuttår kvar, det betyder att vi bara har ett år (9 månader rättare sagt) att göra stordåd och åstadkomma någonting som gör att man slipper slängas ut i arbetslivet med en gång.


O well.

Vogue fr mars 2007

Har skrivarverkstad! Skriver dikter och dylikt, superkul - noooot. Snart är det dock hemgång och I can't wait! Ska hem till Hampus och bara dööö i soffan. Idag känner jag att det är en godisdag, mohaha!

Här e en cool dikt jag skrev;

Ack, älskade, synerna vi såg
den kvällen vi gjorde det på ett tåg

Föga seriös, jag lämnade självklart INTE in den.

Chanel

image14
En liten goding från Chanel, som jag vill haaa! Fast jag vill att det svarta ska sitta lite högre, å att den ska vara kortare, så det blir mer trendigt än tantigt. Den e ju så enkel att jag ska sy en egen faktiskt, eller - låta mamma göra det åt mig. Finns ju nog med argument i alla fall - "Antingen vill jag ha den här, eller så syr du en åt mig" - valet borde bli ganska enkelt kan jag tycka! Mohaha

What's your secret?

image13

Jag vill ha Miranda Kerr's kropp och Adriana Lima's ansikte!!!

Dagens freaky facts: Jag hittade ett Victorias secret nattlinne i lägenheten vi hyrde på Gotland förra året, självklart tackade jag gud och tog med det hem, ett helt nytt nattlinne for god sake.. kunde ju inte låta det ligga där och vänta på någon som inte skulle uppskatta det och älska det som jag.


Den här skapelsen var det som bara låg där och väntade på mig, fast den var lila och rosa.

Min babys behind

Andrea's rumpbedömning i all ära, men nu har jag hittat den snyggaste rumpan någonsin - självklart min käre mans rumpi, i världens snyggaste ställning, ENJOY!

image11

Betyg: Hur mycket får man ge?  Åååååh! Den ser ju sådär lagon juicy ut och man vill bara använda den som kudde. Så den får a lot. Skulle vara tacksam om jag fick en kommentar av självaste Andrea af rumpambassadör! haha ciao.

Blivande stjärnor?

Angelina's Merry-Go-Round | Angelina Jolie

Schnygga brillor de små liven fått på sig! Maddox ser i alla fall cool ut, och verkar trivas i dem! Jag tycker Angelina också skulle kunna köpt ett par till sig!

omfg

Igåg var jag på fest - den sämsta festen någonsin! Vi kom dit, en aning försenade och hoppades på ett jävla drag, men där sitter alla utanför lokalen och snackar, vissa mer fulla än andra. Jag var taggad på att dansa fastän jag var nykter - så jag stod där inne själv på dansgolvet större delar av kvällen, medan någon kille stod och stängde av och på lyset för lite disco-feeling. Herregud! Ibland, då och då lyckades man få med någon full tjej på dansgolvet eller Hampus. Men ååååh. Man får väl ordna en sjudundrandes fest själv om de ska bli något drag - men mitt hem är inte riktigt färdigrenoverat än men någon gång 2008? Alla är välkomna för tusan.

Snart ska jag gå och kirra en sallad till lunch, kanske man kan få med sig Hampus på picknick!? Ja, jag tvingar mannen. Bye bye.


Allrightie

Idag har jag vart i stan med Andrea, vi hade en affär att gå till, som planerat - men självklart var den stängd. Men ofta de stänger 16:00 på lördagar? Dåligt! Så vi tröstade oss med lite godis i världens minsta coop och åkte sedan vidare till andra delar av stan och suktade efter olika plagg. Trevligt vad det i alla fall.

Ikväll är det fest och vi ska infinna oss på plats redan klockan nio tydligen, vilket betyder mindre än två timmar kvar och jag har en hel del att hinna med innan,både äta mat, duscha, byta om och gå hem till Hampus för att han ska kunna byta om + bränna en skiva. Bäst jag sticker direkt!


Gulligull

image598

Nicole fin med lilla magen!

Holla at you.

Kul att jag har så många läsare efter så kort tid! Ville bara säga det.

Jag och Hampus valde att sova här istället för att gå hem till honom mit i natten, så vi har trängts i min gamla 90-säng, fast inga klagomål här inte! Han har börjat få ont i halsen, stackarn blir sjuk först när jag blir frisk. Men jag ska nog se till att få honom frisk genom min super-dunder-kur (självfallet hemlig).

Jag vill gå ut i solen men orkar inte, fortfarande min sjukhet som spökar, antar jag. Men kul att bara sitta inne om de e sånt här väder? Nej! Kanske ska shoppa lite med Andrea i eftermiddag! Har gått med på att visa henne mitt älskade fynd-ställe.

Ikväll blire fest, kuuuuwl.

image10
HAHA! Kolla vad jag hittade i arkivet, jag som liten bebis. Sitter hemma hos Ida, redo för Gotland. Och yees, jag hade trendiga trasiga byxor, kaachiing.

Min bästa vän

Sheida, min vän med mixtrad bakgrund - både finsk och abdullah på samma gång. Hon e så himla smart och duktig, det är därför hon är min vän.och jag känner att hon förtjänar en hyllning, hur? I form av en dikt? Jag går ju ändå skrivarverkstad;

Sheida, vi har nästan samma namn
det är därför du får gråta i min famn.

image9

Ja... det blev inte mycket mer än så. Men visst är det vackert? Löööv you.

Freak

Undrar om jag älskar intriger? Nja, jag e inte bråkmakare # 1 men jag är definitivt inte konflikträdd. Jag bara äääälskar när en söt liten kis skriver eller säger elakt om en, vad gör en på bättre humör liksom? Sen kan man ju undra varför man är så poppis på hat-fronten? Dunno. jag e kul å snacka skit om helt enkelt, det skulle till och med jag tycka!

jag älskar verkligen min hes-röst. Jag låter så raffigt sexig. Gör du? Nej - bli sjuk!

Dagens freaky facts: Min älskipälski pappa har uppfunnit de ställen som mjukost-tuberna hänger i - förr låg de ju bara ner - nu hänger de i korken. SÅ smart e min pappa.

Party party

Börjar bli slut på fredagen, har haft fullt upp! Åkte direkt efter skolan mot stan - Ida har nu fått lön! Vi fick me oss guysen Hampus, Robin och Tai också. Shoppade, träffade GB.s mom och följde med till Långholmen där de ställt sin lyx-husbil. Satt och fikade och drack öl sen var det till att resa hem mot mig för att grilla. Gött me kött å sallad och konstiga nya potatisskruvar typ? Har chillat och halv-spelat familjegeni. Men nu har gästerna gått hem och jag å Hampus e osäkra på om vi ska gå hem till honom eller om vi ska krasha här.

Imorgon blir det fest, yeeees.


b-o-r-i-n-g

Jääähhättetråkig första skoldag.

Imorgon börjar man tidigt självklart med en kurs där ingen annan går, typ.
Kan inte säga att jag längtar direkt. Ida har fått sin lön och ska shoppa.....
UN-fucking-FAIR. Men hon har också slitit större delen av sommaren på
det jobbet så det unnar jag henne! Jag hoppas på att vinna något, kanske
på premieobligationer? Det börjar bli dags nu, var så länge sen senast!

Eftersom min blogg har blivit så bild-lös nu de senaste inläggen måste
jag självklart klistra in en jag gillar.

image8


Sommaren är slut.

... sad but true. Det är med sorg man äntrar skolan idag, en sorgens dag helt enkelt. Riktigt så farligt kanske det inte är med ÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag vill inte gå tillbaka till alla tråkiga rutiner - så det är bäst att allt funkar som jag och Sheida planerat så vi blir miljonärer och slipper gå skolan.

So long

Plötsligt har man bara en halvtimme på sig att packa grejer och dra hem till Hampus, jag vill inte sova i ett halvfärdigt rum utan täcke - inte glamour för mig. Jag ska ju åtminstone få sova gott sista kvällen..

See you 2morrow allihopa everybody.


ooohlalaa

Min sjuk-röst har inte gett med sig än.

Men det är ju kul också. För min sångröst låter bättre, och det är ju frikkin-fab!


Hamsterpannkaka

Jag och min kära vän Sheida var ju som sagt i Stockholms stad idag, där såg vi en del kända faces. Frida Fahrman gick förbi på Biblioteksgatan och när vi går förbi Sisters på drottninggatan är där ett stort ståhej. Papparazzis af Stockholm var på plats och tog bilder på människorna som stod på gästlistan. Utanför stod Bea Szenfeld och tittade runt, kanske efter en vän. Säkert så var Silvstedt där (or not).

image7
Vår söta lilla rått-tjockis Bubblan. Hon har typ fått cp-störningar eller nåt för hon lägger sig inte och sover i sina små bomulls-bon längre.Hon lägger sin under ett av sina rör och där är det trångt! Hon pressar sig under det och ser jätteplågat ut så man blir jätterädd. men där ligger hon i kanske fem minuter, flämtar och sen vaknar hon och springer runt. Knäppt djur. But I looove heeer!


Domedagen?

GUD vad jag har tråkigt. Sista jävla sommarlovsdagen och här sitter man och häckar! Jag har ingen lampa på mitt rum ännu så där kan jag inte vara ännu, så jag ska nog sova hos Hampus ikväll också, eller det beror på när han bestämmer sig för att komma hem. Han är nämligen på tuff-tegel, eller missbruket som det så fint kallas. Kul att jag (och Sheida) är de enda som inte e 18 förrän de sista månaderna på året. Men ändå ganska skönt - vi vill inte vara stammisar på tegel, det står under vår värdighet.

"Vi kan inte vara där för tidigt, då tror folk att man inte gjort nåt innan så vi stapplar in först 23.34 så tror alla att vi har ett liv." - Sorgligt att denna mening är vanlig och man har hört den nog med gånger. Ofta man står och har sådana disskusioner överhuvudtaget - och HÖGT dessutom? Haha! Och sen väntar de verkligen in deras bestämda klockslag och drar sedan dit med en jävla fart. Nu har jag ju inget emot just tegel-fan men det är ingenting för mig. Trångt är det också!

Nej nu ska jag äta, mamma kom hem me maaat.

The day today

Ordentligt utmattad, har ägnat dagen åt följande;

- Golvläggning + flytta in möbler i rummet.
- Städat typ hela nedervåningen hemma för mamma var arg på mig.
- Tripp till stan med Sheida för att köpa busskort +  fönstershopping.
- Photoshoot (hahah till mj of course)

Det är kanske en kort lista, men det tar ju tid ffs. Som ni kanske vet har Modejouren tagit steget till att bli en proffesionell blogg, där endast reportage och mode kommer att synas. Vi tycker det är kul men det är också exhausting. Men vad gör man inte för några miljoner?

Jag är faktiskt jättearg på skolan som bestämmer att man ska börja så tidigt. Jag är inte redo ännu. Man borde ha justerbar skolstart tycker jag - är vädret bra väntar man lite (och de ska ju typ va dåligt imorgon?) Helst vill man ju att snön ska hinna lägga sig innan skolan börjar.


Freaky facts

Wow, jag har verkligen tagit mitt nyttiga liv ett steg längre nu känner jag. I förrgår åt jag sushi, igår lax med kokta grönsaker och idag är det kycklingsallad på menyn. Feeeels good. Jag har faktiskt aldrig i mitt liv brytt mig särskilt mycket om vad jag äter eller hur jag ser ut, men fortsätter jag såhär (tränar NADA och äter MUCHO) kommer jag se ut som en boll i slutet av mina dagar. Och jag vill inte änga mitt vuxenliv åt att försöka få tillbaka den kropp jag en gång hade.

Dagens freaky facts: När min pappa ryckte in i lumpen var han 1.95 cm lång och vägde 65 kg (!!!!!!!)

Aj

Känns som att jag ska dö, har nu feber, ont i huvudet och ont i benet påplussat allt de andra. snart ska jag äta lax, tvingade mamma att göra de eftersom jag hittade en hälsotidning imorse - uppslaget låg en sida om hur nyttigt och bra det är med fisk - så nu ska jag äta de ofta. Äter man 200-300 g fisk i veckan (hallå de e ju ingenting) så kan man minska risken för blodproppar med 50% + att man inte får cancer lika lätt.

Mamma har köpt en mus till min laptop nu + en väska att ha den i. Mkt bra att ha, men jag kommer nog låta datorn stå framme oftast. Nej jag orkar inte sitta upp längre..

"Jag är rolig, söt och så är jag smaskig"

Den söta linern kommer ifrån världens sötaste treåring. "Jag är rolig, söt och så är jag smaskig - man kan nästan tro att jag är en maträtt." Gullunge!

Jag nämnde tidigare att min röst är Vin Diesel-aktig, men nu går den ärligt talat på sparlåga, jag har pratat så mycket för man låter ju så raspigt sexig när man är hes - men nu är det nog med pratande, får ha me mig block och penna vart jag än går så jag ändå kan kommunicera.

Vad har då denna sista söndagen på sommarlovet bjudit på? Till middag blev det inte pizza utan sushi - vegetarisk för min del, golvet är färdiglagt till 1/3, det tog ca35 minuter vilket jag tycker e superfort. Fick promenera hemifrån ända till Hampus, iklädd mjukisdress - såg ni någon som såg förjävlig ut fast me snygga pjucks så var det jag! Sen har ja kollat på Discovery, program om bordeller och bröst - kan man ju inte missa liksom?! Nu sitter jag och kan inte sova pga halsontet. Fast nu ska jag faktiskt give it a try - so bye.

Stonger than yesterday

Britney i sitt naturliga hår, holy jesus.. Nej det ser helt ok ut.. I alla fall bättre än dedär extensions hon använder sig av - de är överjävligt fula. Kul att hon visar sig utan också.

image2081

Paper, paper on the wall

Här har ni äntligen bilder på min vackra fondtapet, och det är faktiskt en mkt poppis tapet, har sett den i en mkt trendig butik i Visby och på TV, hos en psykolog typ. det kallar jag coolt - tapeten måste ju då vara typ lugnande eller nåt?

image3

Lyckades fånga en del av mamma också, och det nya golvet!

Pizza i Mexico

Har målat naglarna i färgen Mexico från Mavala. Känner mig såå höstig pga hosta, snuva och halsont. Mamma och Hampus är i full gång med att lägga mitt golv medan jag försöker få ordning på min walk-in-closet.. men förgäves. det händer inte mkt där inne - alltför mycket saker överallt. Måste slänga en hel del..

Måste beställa pizza, något jag inte alls är sugen på men alla är hungriga och något måste vi ju äta..

Hat-mat i modedjungeln

Eftersom jag är en så omtalad, och uppskattad personlighet i modevärlden antar jag att det är många som vill veta vad jag INTE gillar i modevägar. (ja, jag skojar med er. jag har fastnat i Modejourens sätt att skriva) men ni får ändå veta, hur ointresserade ni än är;

- Skoletter, lika FULT som trendigt.
- Knästrumpor över bootsen (tack och lov att den trenden DOG så fort den kom)
- Vita jeans. JAG skulle aldrig bära ett par, JAG skulle se tjock ut.
- Hatt, hallå är det ett skämt eller?
- Vinterskor, jag mår dåligt varje år då det är dags att köpa fodrade boots. fugly.
- Kjol. Har aldrig gillat det på mig själv, men de kan va smokin' hot på andra.
- Stövlar, euw, euw, euw. Köp en sydväst när du ändå håller på.

Kommer inte på mer för tillfället och jag vill inte tvinga fram hat-saker. Kläder är ju kärlek.

SEXXY



Nu undrar ni förstås varför jag postar en bild på Vin Diesel i min blogg? Jo, min röst är ungefär på samma basnivå som hans just nu - SÅ sjuk är jag. NU ska mamma och hampus lägga golv och jag ska som sagt titta på, kommer ta bilder så får ni se pics på min fina tapet också!


Facebook?

Jag har hajat att facebook är poppis, men fattar ingenting av va man gör där (?). På mailen har ja fått massa mess om att folk "addat" mig som vän där, eeh jag fattar nada. Därför ska jag nu försöka förstå mig på grejen, och skaffa mig ett konto eller vad man nu ska skaffa där.. will be back.

I'm shoeshopping

Jag ÄLSKAR skor, men tycker det skulle kännas fånigt att gå i high heels i skolan, ett par höga pumps lyxar till en outfit något så otroligt. Jag har provat otalt med skor, dedär jättedyra, jättehöga och JÄTTEVACKRA. Vad ttänker jag då när jag går ut från butiken, utan en påse i handen? "När ska jag egentligen kunna använda dem?", "Jag kan ändå inte gå i dem", "Jag blir SKITlång i dem".

Jakten på de perfekta shoesen fortsätter alltså. Men jag vet att när jag hittar DE skorna, så struntar jag i pris och höjd - jag ska ha dem.
Defil platform pumps large view
1. Louboutin's skor, med röd undersida är hur vackra som helst - de sitter säkert himmelskt också, det är just därför jag aldrig skulle vilja prova ett par -för de är ju rääääätt billiga.

Laguna platform sandals large view
2. Helt fantastiska wedges från Michael Kors. Och farligt dyra är de inte heller, ca 1,400 spänn går de loss på, om jag inte minns fel? Fast det kan ju inte va rätt? Så lite för SÅ MYCKET SKOR?

Det är trist att jag är så sjukt kräsen också, vad gäller det mesta här i livet kan jag lova. Hur många gånger har man inte hittat ett par på Rizzo, man provar dem i säkert en halvtimme, men bestämmer sig för att "Jag kommer hitta ett par bättre sen och då kommer jag ångra mig". PGA detta äger jag i dagsläget fånigt få high heels, alltför låga för min smak.. detta kan inte fortsätta.

Also known as: ?

Hallå ALLA har ju typ coola smeknamn - utom jag. Hur kommer detta sig? Först ska man kanske kolla; hmm vad rimmar Ida på? "Oooops" Jo det rimmar på slida. Jag vill inte kallas slida, skida eller vattensprida. Jag vill ha ett häftigt smeknamn, när folk hör det ska alla fatta, jaha IDA!

Jag har kallats Nordde av några - men hallå det kommer ursprungligen från Jocke, min Bror. Baklänges blir mitt efternamn Nidron och min "klass 9 tröja" pryds med detta ack så misslyckade smeknamn. Ett annat namn är Ecco - varför? Jag ville ha ett smeknamn och vi råkade passera skoaffären just då = MOBBAT.

Så kära, kära vänner - kom på ett sjudundrandes smeknamn åt mig nu, i need it - jag är för fan sjuk!

"Superduperkillen No, 1!"

image1
Här ser ni en läcker (bättre än såhär blir det inte) bild på mig och Hampan. Ni ser jackan han har på sig - svårt att undvika märket eller vad säger ni? BJÖRN BORG står det ju på bröstet. När vi skulle hem från stan sist satt det två äldre damer mitt emot och samtalade om en massa tantiga saker. Plötsligt säger en av dem; Tänk att få sällskapa med självaste Björn Borg! sen log hon sitt allra tantigaste smile. HAHAHAHAH! ägd.

Mitt älskade linne jag har på bilden är ett av sommarens alla fynd, 49:- betalade jag för det - blir det mycket bättre än så? Nu ska jag gå och smitta ner Hampus säng, för min nacke + rygg is killing me. Lite massage kanske man kan lura till sig också? ;)

I'm faboulously glamourous.

Jag är sjuk.


Jag är BLEK, stressad och min näsa rinner. Idag ska golvet i mitt rum läggas - men eftersom jag är sjuk slipper jag (YEEES) men, jag måste tydligen titta på när Mamma, brorsan och Hampus lägger det. Eh? Vadå vilja plåga sin dotter? Min mamma vill att jag ska lär mig så himla mycket, för att ni ska fatta hur överdrivet det är ger jag några exempel;

- Övningsköra med mamma innebär "Nu ska vi fickparkera på skitsvåra platser i tre timmar - du ska bli en kung på parkering" - what? Eller - "Ida, det regnar, haglar och snöar samtidigt, har du hjärnhinneinflammation? Nej nu drar vi ut, bättre övning än såhär får du inte".

- Renovering. Mamma ska alltid göra allt SJÄLV. Och vill att jag ska vara likadan. "Hjälp mig att måla, tapetsera, bygga en vägg, spackla, slipa och lägga golv - vill du inte? Hur ska du kunna klara dig när du flyttar hemifrån?" Jag önskar att mamma visste att jag inte valde bygg av en anledning.

Okej - riktigt så illa är det inte, hon är riktigt mysig when it comes around. Och okej, kanske är jag bättre förberedd för vad som komma skall. Men man behöver ju inte ta saker till överdrift. Men här sitter jag ändå och väntar på att hon ska hämta mig, bara för att TITTA när hon lägger golv.


Hot stuff

Jag är SJUK * 1000 och har ffs en helt ny, egen fräsch blogg där jag kan skriva omm vad F jag vill! Modejouren - jag sviker dig aldrig men för att du ska fortsätta få vara en jour af MODE måste jag gå vidare, inte till fullo förstås men lite. Lämnar aldrig MJ ;) Nu har jag skrivit en HET-lista;

Hetast tidning; Acne Paper, köpte den på Gotland i butiken Fåfäng, så vacker tidning att man bara MÅSTE ha den, kan ju rama in typ varje sida i den underbara tidningen.
Hetast foot-wear; Havaianas Slim is hottt! Självklart äger jag ett par.
Hetast ätbara; Cocos/vanilj te, gööött
Hetast blogg; Förutom Modejouren (självklart) - Andrea´s blogg, alltid lika kul att kolla på rumpbilder och läsa om bra filmer hon sett.
Hetast hår; Hårförlängningar, alla tycks göra dem nu - själv behöver jag inte för mitt hårs andranamn är ogräs, men som i Idas fall (en frisörska skulle överraska henne med en snygg frisyr och klippteav allt, och håret har aldrig riktigt - enligt Ida - fått sin en gång forna glans)
Hetast film; På Smällen (JAG VILL SEEEE, IDAAAAG) men jag är sjuk,OCH pank.

Nu ska jag kolla snygga skor på net-a-porter.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0