No need to fight against the feeling.





Det är såna man skulle kunna döda för, och döda med också för den delen.

East, glass & skor.

Lunch på East med Sheida, därefter glass i Gallerian. Mat är verkligen livet.
Mat, och skor ♥



Planerade gjorde vi också, för framtiden. Vi vet vad vi vill göra och vi har satt vårat mål. Skönt med en människa som vill samma sak och som är lika faschinerad över skors skönhet som jag. Haha!


I'm not pop, I'm hiphop


Makes no sense.



Jag har köpt naglar, men de dummar sig och långa naglar är inte riktigt ultimat för mitt jobb, har jag märkt. Men jag är envis så de får sitta kvar. Ett tag i alla fall. Hittade en fin blomma i vardagsrummet och där har man ju ingen glädje av den, så alla får njuta av bilden istället. Fiiiiin va?


This time.



igår kväll var det Tegel för hela slanten, samma visa gällde i söndags. Måste nog börja hålla mig undan det stället lite mer. Så jag tyckte jag var lite duktig när jag i fredags åkte in till Harry B James i stan, det var också en kul kväll. Som alltid.

Idag har jag varit med Andrea och Sheida i Täby, gick i varenda jäkla butik utan någon riktig plan, och sen hyrde vi film och köpte massa onyttigt och våldgästade Hampus. Nu gör jag ingenting. Jobb imorgon. That's life. 

Lär ju vakna nu..

Klockan är bara kvart över åtta och jag har varit vaken i en halvtimme. Jag kan inte somna om! Ändå är jag omänskligt bakis och vill inget annat än att sova. B-e-h-ö-v-e-r sömnen. Men kroppen säger emot. Puckokropp.


I can do what she can do so much better

Antingen så blir det ännu en spårad Tegel-kväll...



.. eller så blir det en tråkkväll i sängen. Funderar och överväger.


Life's a bitch, and then you die


vääldigt intressant fakta.

Igår var jag med Sheida. Planen var att hyra Vantage Point men det är dagarna innan löning och vi är panka. Så Sheida köpte en Cola Light och förbannade pant-systemet om och om igen. Vi kollade på en dokumentär som vi blev väldigt besvikna över, så vi hyrde en film på deras tv, fick bli Fast Food Nation. Den höll inte heller förväntningarna, men det är ju som vanligt då jag och Sheida aldrig har hyrt en bra film ihop. Jag ville se den för att bli förevigt äcklad av snabbmat som man blev av Supersize Me, men den var inte alls sån = så går det när man inte har någon "baksida" att läsa från.

Intressant.

Drömde en mardröm, samma som jag drömde igår. Vad menar min hjärna med att upprepa samma skit i en dröm två gånger? Det är ju inget jag går och tror ska hända på riktigt, fast det kanske är just därför jag drömmer om det? Men orka gå och vara rädd för livet och saker som ska hända.


Shine on...

I wanna be your love light from above


HAHA!

Det här går ut, till en kvinna, som jag älskar utav hela mitt hjärta och hela min själ.
Det har varit lite sturligt mellan oss, jag vet inte ritkigt vad jag ska säga, he.
Jag låter låten få tala för sig själv.
Du anar inte hur mycket jag har gråtit över det här, du anar inte hur ont det gör i hjärtat.
Jag börjar gråta nu som en jävla fjant.
Lyssna bara på versen, okej.
Vi pratar inte om det här efter, eller nåt sånt.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar'ej.


Fan vad kul jag har.



Rastlös! Har duschat två gånger idag, enklaste sättet att tina upp kroppen på. Fryser som ett as. Jag har ingenting att göra ikväll. Allt & alla är upptagna, så jag planerar ännu en kväll i sängen. Det blir livat som fan! Först ska jag bara låta mitt nagellack torka sen ska jag gosa ner mig i duntäckena never to come back again.

Schuuuuk

Efter en bakisdag på jobbet lovar man sig själv att aldrig upprepa händelsen som ägt rum = dricka dricka party party tegel tegel. Jag kom upp lite för sent och fick panik. Slängde på mig kläder och sprang till bussen så omöjligt ofräsch som man bara kan vara en fyllesjuk dag. Gårdagens skabbiga smink satt kvar och jag har aldrig känt mig så ful. Självklart raggar en kille, säger att han ska bjuda mig på korv. Å, tack, de är jag "jättesugen" på. Kväljningar.

Det var en dam som sa till mig att hon bländades av min skönhet... ööööh? Liksom, varför säger nån en sån sak när jag ser ut som mitt värsta ess. Jag tror inte på det ett dugg. Kanske hade jag en ficklampa i pannan och lyste henne rätt i ögonen, känns som att den chansen är större. Nu ska jag må lite mer illa.. och hosta, och dricka te, och döööö.


Man kan undra vad jag gör här. Men jag hostar bara... sjuk in action.


TEGEL!

Hälsokvällen gick åt skogen. Middagen var ju i och för sig nyttig och god. Men sen blev det inte mycket till avslappning då vi bestämde oss för att åka till Tegel ikväll. Så nu har vi skiljts åt och fixar oss på spridda orter. Sen blire kuuul ikväll!

Her lips spread gossip



Jag kan inte sova! kan vara för att jag lyssnar på asbra låtar på högsta volym i hörlurar och kan inte sitta/ligga still för fem öre. Suck.

Hey ho.

Sitter och kollar igenom gamla foton. Eller, gamla och gamla.. från i somras. Jag tog så jäkla mycket bilder. Det är jag glad över, älskar att blicka tillbaka genom bilder. Ska ta någon dag och lägga upp favoriterna från denna sommar.

Här är en kul, kommer ihåg att jag satt och grät sönder till Oprah och drack te. Floder forsade ut ögonen, ni ser ju mascaran under ögat. Inte lite blödig tjej.. Kul att ögonblicket förevigades.



Ska nog göra ett fotoalbum av alla miljarder bilder på min dator.


Lägesrapport



Mår: Rätt okej, med tanke på att mitt hjärta slår jättefort (vet inte varför)
Vill: Ut och härja, jag är alltid astaggad på party nowadays. Why?
Ska: Dricka upp mitt te och försöka att inte bränna mig.
Borde: Städa klart rummet. Det är väl 10 minuters effektiv städning kvar.
Tesmak: Ringmursblandning från kräku på Gotland.
På skärmen: Youtube, växlar mellan Chris Brown - Forever & Lil' Wayne - Lollipop.

Visst var de två sista punkterna väldigt intressanta och relevanta? *glad*

A day in life.

Jag har ätit middag hemma hos pappa. Vi lagar alltid köttfärssås och spagetti, han gör det så jäkla bra! Jag är alltid spy-mätt efter en middag där. Fick dessutom med mig en lunchlåda tills imorgon!

Just i detta nu så sitter jag på en mjuk pall i rummet, det luktar dammsugare. Har panikstädat mitt rum, golvet är helt tomt (om man bortser från ytan under sängen, den är kvar). Sen ska jag fixa lite i garderoben och damma och sånt skit. Imorgon är det ju hälsokväll med vtunas tungaste brudar (misstolka inte, de är nätta och allt det). Det blir middag och avslappning. Då måste ju rummet va rent och snyggt, jag ser det alltid som en utmaning att bjuda hem folk.. då MÅSTE jag städa och jag gör det så sällan.. borde nog dra hit folk oftare.

Hatkärlek

Jag är så arg att jag skulle kunna slita ut inälvorna på någon. Hela magen typ skriker och hjärtat slåt fortare och hårdare än vanligt - jag hatar den känslan. När jag blir arg blir jag ledsen och vill bara gråta. Samtidigt känner jag att det är så onödigt, det är ingenting som förändrats. Det är bara att man får veta saker som man inte visste om. Allt har ju redan funnits där, men det känns så mycket bättre att inte lida av sanningen.

Jag undrar hur folk tänker ibland? Man har inte rätt att dra förhastade slutsatser tycker jag. Det gör så jäkla ont att höra nåt som inte är sant, nåt som e baserat på en sån dålig grund. det bevisar bara att människor är så jävla äckligt falska och inte är en vän, innerst inne. Jag önskar att alla kunde tänka lite mer som jag. Jag vill förklara för världen att allt inte behöver vara så invecklat och komplicerat. Jag vill bara vara glad och njuta av livet.

Tacka vet jag de nya människor man lärt känna, och framför allt de gamla som består. De är de enda man behöver i slutändan. ♥

I just wanna cry now

Who am I to dream?
Dreams are for fools, they let you down...


14/9 = Ida

Hade varit kul att skriva den rubriken igår, synd.

Igår var det min namnsdag. Jag åt tårta och after eight och sånt. Skippade kaffet. Men inte för att det var min födelsedag - Hampus mamma firades. Allt jag fick på namnsdagen var två grattis-sms. Men vem firar egentligen sin namnsdag anywho?

Jag är lycklig. Känner att det är just det rätta ordet, för jag har fått sova ut. Sitter här vid datorn med ruffsigt hår och ignorerar halsontet. Jag börjar jobba strax efter två, det ska tydligen vara en ny praoare där. Kul tycker jag, jag kan ju lära ut allt det jag kan om okq8 med mina massa dagar i branschen. Nu ska jag äta frukost och sminka mig, yiiha.

Trotsig.

Nu åker jag hem till Jonte, där han och Hampus sitter och spelar. Även om jobbet har tagit över min helg/mitt liv så tänker jag inte ha tråkigt. Jag skiter i om jag kommer vara trött imorgon. Kan sova ut på måndag. That's live as it should be.


Ida blev bara 18 år



Täby, Sverige. Ida Nordin var en alldeles för snäll ung dam. Hon kunde inte säga nej, och tog på sig mer jobb än hon klarade av. Förlusten är stor på OKQ8 - "Vem ska nu jobba skittiderna som ingen annan vill ta?!". Frågan är om de kan hitta en ersättare efter denna tragedi. Ida hittades vad man trodde sovandes klockan 20.26 inne i växelrummet. Man hade förtvivlat letat efter puls, men den var obefintlig. Familj och vänner har kontaktats och får jourstöd.

Mer inom kort.


Spännande dag.

Nu har jag stått i duschen i alldeles för varmt vatten i alldeles för många minuter - allt för att få hjärnan att domna bort. Nu måste jag ju sova. Schemat ser ut som följande;

08.36 - Bussen går från min hållplats.
08.52 - Gå av bussen, vandra till min mack och ta en kaffe.
09.00 - Promenad till andra macken.
09.15 - Jobba häcken av mig.
17.15 - Slutar jobbet, vandrar till dagens andra arbetsplats.
17.24 - Kommer fram till jobbet, tar en redbull (?)
22.15 - Slutar. Åker hem (?), dör.

Det värsta är att allt bara börjar om på söndagen..
jag kommer ju gå in i väggen innan jag hinner fylla20.


Pigg & hungrig.

Just nu känner jag mig halvsugen på 13 timmars jobb imorgon. Jag är taggad på party och skulle egentligen bara vilja gå ut. Men nu sitter jag och funderar på att äta något innan läggdags. Kom och förgyll min dag imorgon... någon?


Where's your head at

Är det något jag borde bli så är det polis - eller inte riktigt polis-polis utan utredare typ. Jag är bäst på att utreda och få reda på sanningen. Jag lirkar och trixar tills jag VET. Det är precis vad jag gör nu och det går framåt. Skicklig är jag och stolt över det. Lyssnar på en grym dunkadunka-låt;



Samtidigt sitter jag och äter en glassbåt. En dålig glassbåt, den går bara sönder och hamnar i knät. Tips: ät inte glassbåt på dejt, det är inte snyggt.


Ofrivillig work-o-holic.

Imorse fick jag ett "peppande" sms från Hampus. Klockan var 09.08, och i smset stod det att jag borde gå upp och gå en hurtegå-promenad.... ? Varför det!? Behöver jag gå ner i vikt? Jag arbetar kväll, är trött och vill sova länge och nu ska jag gå upp nio för att bränna fett? När jag skickade sms tillbaka klockan 12 och sa att jag fortfarande låg och drog mig i sängen ringde han upp, och då prasslade jag extra med duntäcket så han blev avundsjuk! HA! Victory.

Jag är astaggad på att gå ut ikväll, men imorgon börjar jag jobba 9 och slutar inte förrän 22. 13 timmars misär! Man prövar mig, kollar hur mycket jag pallar. Och jag tror Gud sitter bakom ratten. Men så länge jag överlever är jag nöjd, och lär i alla fall vara det när lönen kommer.

NU: Lunch.

On the nightstand

Jag är lagom trött. Har haft en rätt slapp dag på jobbet. Undrar vad man egentligen kallar min tjänst; bensinstationsbiträde eller korvgubbe? Idag kom fyra snygga brudar och ville ha mosbricka, gjorde mig lite piggare så efter det gick dagen fort. Jonte kom och käkade middag med mig också. Gullvänner! Efter jobbet åkte jag hem till Dennis där det spelades nintendo wii. Sen gick jag hem till Hampus där jag nu sitter. Ska strax duscha och somna, för att imorgon vakna upp och ladda inför ännu en arbetsdag. Men det är fan inget att klaga över, jag gillare.


..men fan vad bra det skulle sitta med lite cookie dough.

Vadå lik?



Fick den här bilden länkad till mig på facebook, man tycker tydligen jag är lik henne. Jag är inte villig att hålla med. Men detta är också enda bilden jag har eftersom jag inte har någon aning om vem människan är. Vem är hon? Tell me så ska jag googla.

CP!

Igår kom det in tre zigenarkvinnor på jobbet. De bad om att få låna toaletten, det fick dem. M undrade om vi stängt lagerdörren och går dit för att undersöka. Då står de där och försöker få upp lagerdörren, när de ser M blir de nervösa å börjar låtsas mäta sig - "Hihi huuur låång e duuu?". De gav upp och kom till kassan istället och bad om att få se frimärkena vi hade. M höll upp utrikes- samt inrikesfrimärkena, men de ville se hela lådan. Zigenarn ville alltså ha upp hela frimärks+bussremsa-lådan för att grabba åt sig allt och springa. Hon började luta sig över disken och gräva med händerna i lådan. M fick ta hennes händer och slänga bort dem. En står kvar vid kassan för att distrahera medan de andra två går och stoppar läsk i kjolen, när M ser det och säger "Jag hoppas du tänker betala för den där" slänger hon ner läsken i kylen igen och visar upp händerna och säger "Jag har inte tagit nåt, varför tror du det?" -  Dum i huvet. Jag är fortfarande arg.

Mickey Avalon


Typ?

Igår strulade larmet lite vid stängning, men det var en baggis som vi fixade snabbt (eller - min kollega fixade, jag stod bara och glodde). Sen fick jag skjuts av henne till Tegel. Gled in och hade en nedrans bra kväll.

Dear life

När jag var hemma hos Jonathan i helgen satt han mest och spelade något nytt spel. Jag däremot gjorde nytta = beredde väg för min kommande karriär (DJ). Scratchade och speedade upp tempo och var så jävla nöjd över den lilla snutt jag lyckats göra med grunden Grits - Ooh Aah. Jonte lackade efter att jag upprepat samma stycke ett hundratal gånger och sen fick jag inte öva på mina färdigheter längre.

JAG MÅSTE HA ETT EGET DJ-PROGRAM! Hur fixar man?


Det är inte min dag idag.

Jag är rätt missnöjd för tillfället. Först råkade jag ha ner mitt "student 08"-champangeglas i golvet. Jag satte mig på knä som en annan alibaba och typ frågade vad jag hade gjort för att förtjäna det. Jag stod och tittade på det ett tag, komöver sorgen - och gick sedan ner för att göra frukost. Tror ni inte jag tappar en av mackjävlarna i govlet också? Gud vill att jag ska sluta äta och dricka (?)

Imorse vaknade jag av ett samtal från ett ställe jag inte brukar jobba på; "Ida, kan du jobba 9-17 på lördag och söndag?". Jaha, där gick planerna om Olso i helgen i kras. Det är bara att tacka och ta emot.

 
ps. gilla vårt retrogolv.

Nu ska jag dricka mitt kärlekste och be till matgudarna att jag inte tappar ut allt i knät eller dylikt.

Think I can handle that.

Idag har vi varit ungefär så onyttiga som det är möjligt att vara. Andrea och Sheida mådde illa/fick ont i magen osv osv. Jag däremot är en rutinerat onyttighets-tjej och mådde prima genom frosseriet. Vi kollade på "Two days in Paris" och åt chips, dip, choklad och innan det - pizza. Mmmmm! Jag blir typ sugen igen.



De måste lära sig. Snart ska jag dock bjuda in till hälsokväll och då jävlar blir det detox.

Cruisin'



Snart kommer Andrea, vi ska cruisa galet, dunka musik och njuta av livet. Jag vill ha något ätbart, och det rätt snart. Vet inte vad jag är sugen på dock, får se vad de andra kvinnorna säger. Varje proffessionell cruisare måste inneha vissa låtar att glida till. Som medmänniska känner jag mig skyldig att bidra, så jag har bränt en skiva med 17 av dessa nödvändiga låtar. Grattis Andrea!

Work that, work that, pop back, hurt that

Låg och drog mig i sängen, skickade lite sms. Sen fick jag ett sms från en nonchalant tjej som helt coolt berättade vad hon gjort idag. Jag fick typ lyckorus och gick upp ur sängen direkt. Vill gråta en liten glädjetår, gud vad fånig jag är. Men jag är stolt över henne!


Everybody but me

22.00 stängdes dörrarna och jag åkte rakt hem mot Hampus. Skjutsen var välbehövlig, jag är tacksam, och min hals tackar tusenfalt. Kroppen måste få vila lite nu, så morgondagens ledighet känns given. Ska skämma bort mig själv och ta det oförskämt lugnt. Ska nog börja redan nu med en kopp te och en och annan varm kram.



Förresten känns det mycket roligare att skriva på andra bloggen. Hihi sneaky sneaky.


Coldplay

Världens bästa band enligt mig. Det är omöjligt att välja bara en favorit av alla deras låtar. Jag har tio favoriter, minst:

Talk, Clocks, Shiver, Speed of sound, Viva la vida, Yellow, In my place, Trouble, The scientist, Moses, Sparks, What if

Jag har inte "glömt" fix you - den tröttnade jag på fort. Sånt man aldrig tröttnar på, sånt är BRA! ♥ Förresten har jag fått ett brev som är fyllt med godis, hihi!


Be my mirror, my sword, my shield

Jag är sjuk som en gris. Brutal smärta i halsen och hur förskyld jag är ska vi inte ens prata om. Men läget är annorlunda när man jobbar, det är bara att pallra sig dit. Skönt att jag jobbar sent och därmed fått sova ut. Och imorgon är jag ledig! Då ska jag och en annan sjuk kvinna ge kropparna en liten vitamin-boost. Rensa ur, rensa ur. Kanske skulle köpa någon ansiktsmask för att lyxa till det också.

Nu ska jag klä mig för dagen, äta "frukost" och kanske skicka iväg några sms.


Helgen, kortfattat.

Jelly Belly, Hampus, Tai, vårullar, coca-cola, åka bil & jobba.




Man får se lite folk när man jobbar..


Marianne kom och frågade om vägen.


Olle frågade efter tobak - som vi inte hade.

Cool jag är va?

Reload.


Nu lägger jag sommaren bakom mig, och välkomnar hösten. Det har varit lite svårt att göra det innan, så har jag det varje år. Sitter och förbannar Sverige över att vara så taskigt beläget i världen, men I'm over it now. Nu längtar jag efter att läsa böcker framför brasan inlindad i alla filtar jag kan komma över. Jag älskar ju hösten.

Viva la vida

One minute I held the key,
next the walls were closed on me.


Heavensent.

Mitt förra inlägg var så dåligt och poänglöst att jag skäms. Men alla inlägg kan inte vara av högsta kvalitet. Att ha i åtanke är att jag jobbat hela förmiddagen och haft fullt att stå i resten av eftermiddagen. Så jag skyller på det. Snart ska jag sova, och jag ska sova fram tills dess att jag vaknar, inte tills väckarklockan skriker igång mig.

De blir int' nå!

Joakim kom och gav mig ett leende på läpparna där jag stod i kassan in i de sista minutrarnas jobb för dagen. Vi vandrade iväg mot Täby, halvvägs ringer det från jobbet och jag får höra att min plånbok ligger kvar där. Det var bara att vända och gå tillbaka. Vi satte och och fikade länge, sen shoppade Joakim det jag plockade ut åt honom. Haha!

Efter det var det dags att röra sig in mot stan och möta Andrea. Hon köpte lite fräscha kläder, jag köpte en klänning för ett ynkligt pris. Hon i kassan frågade vart jag köpt min dricka... eh? Den är inte fridlyst, men gulligt att fråga - och jag sa att jag inte tyckte den var god = dagens goda gärning. Om man nu kan kalla det en sådan.

På väg hem skulle jag köpa ett fodral till busskortet på Pressbyrån, och jag passade på att köpa Ben & Jerrys wich, men han i kassan var ju handikappad och sa bara att mina kort inte funkade - fastän jag såg att han gjorde fel (bäst på kassa - hallååå?). Så jag orkade inte end plocka fram kontanterna för de ska fan inte få mina pengar om de inte kan nåt. Så jag köpte min glass på 7Eleven istället, hihi.

Intressant.


En ny arbetsdag.

Jag har ont i halsen, och inte lite heller. Men ändå sitter jag och kämpar på mig kläderna. Ska jobba ett kort pass som tur är, men jag verkligen hatar den här tiden på dygnet. Gud vad jag är glad över att jag inte öppnade idag.


Finast i världen

Det här är den sötaste bilden jag någonsin sett! Dels för att de är världens bästa tjejer som pryder den, och för att - ja, titta på den. Den bara skriker lycka!


Jag älskar att åka buss ibland..

På bussen hem idag satt en kille (kanske 15-16 år) framför mig och lyssnade på mp3. Han hade rätt högt så jag hörde tydligt Anita Ward's ljuva stämma tillåta honom att ringa hennes klocka. För de som inte förstår så är det Anita Ward som sjunger - Ring My Bell. Skön snubbe tänkte jag, inte lite bögig. För han tryckte den repeat om och om igen, och stampade foten i takt. Man kan ha så kul åt folk på bussen.

En annan kul bussupplevelse var när jag var på väg hem här om dagen. Busschauffören svängde ut fel från rondellen i Täby Kyrkby, alla blev arga - men ingen blev lika arg som han som satt snett framför mig. Han började titta sig omkring, sucka högt, titta på mig och skaka på huvudet. Han skakade på huvudet oavbrutet i fem minuter tills chauffören hade vänt bussen, vilket gick väldigt knökigt. Jag höll på att skratta ihjäl mig åt killen, för han var VERKLIGEN upprörd. Sen visade det sig att han skulle av stationen precis efter rondellen. Hahahahahha stackarn.


"Bakom slängkyssar och kamerablixtar"

Jag set ut som ett troll i håret, det blir som ett täcke mellan mig och boken. Klart att det är mysigt! Men det börjar bli mörkt, kanske ska plocka fram en ficklampa?



Jag ser ut som en tvättäkta nörd i glasögon, och jag har dem sådär sexigt nerhasade på näsan. Nice. detta bidrog till beskurningen av bilden. Tack för mig.


Framsidan får en att köpa boken..

Word.

Att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över,
sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men, vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss,
så kommer nog tiden att lösa hela grejen,
för tiden har en sån magisk effekt på oss.

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


Tankar på bussen

Jag har inte haft tillfälle att ladda min iPod på en evighet. Därför är jag ensam med mina tankar på bussen, och det är då den lilla filosofen i mig släpps lös. Klart jag ska dela med mig av dessa tankar;

1. Varför sätter sig ingen bredvid mig? Jag tar ju minimal plats, har väskan i knät och sitter innerst. Undar om jag ser arg ut? Att jag är osminkad är en sak, men de sätter sig ju hellre bredvid en svettig tjockis än mig. Är jag så ful utan smink? Tål att tänkas på.

2. Om någon dör i hemmet, och det inte finns någon chans att återuppliva människan, ringer man ambulans eller likbil då? Eller vart kommer annars likbilen in i bilden? Jag har ingen aning. Berätta gärna.

3. Jag läser alltid alla reklamer på bussen, så långt ögat nåt (tyvärr inte så långt) Nu undrar jag vem som är den "hemliga gästen" på The Show of Christmas. De övriga artisterna är ju jättespännande.

Jag älskar dig.

Jo, det var ju faktiskt en dag värd att firas för oss idag. Och det såg vi till att göra! Eller.. Hampus tog hand om det. Han lagade jättegod middag åt mig, korkade upp champange & hade tänt massor av ljus. Sen gav han mig en present, som jag älskar! ♥





Bättre människa finns inte.

Leaving it behind.



Jag är bra på det. Och jag ska göra det ännu en gång. Man kan inte gå och vara bekymrad över saker hela tiden. Jag ska göra det bästa av situationen, som alltid. Det är inte värt det, fler borde tänka efter.

Notice me.

Jag sitter och väntar på Hampus i hans rum. Han skulle tydligen övningsköra efter jobbet = ännu längre dötid för mig. Jag gillar inte dötid, jag sitter bara och funderar på vad han gör och vad vi ska göra ikväll. Jag längtar! Undrar vad han har hittat på..

Fram tills dess ska jag nog lägga mig i sängen och låtsas sova när han kommer. Hihii.

Whitney i våra hjärtan

    
   

Alla bilder har sina för- och nackdelar. Nästan alla behöver redigering för sitt ändamål. Men dessa gillar jag mest. Rösta nu Andrea!

1 september



Idag är det ett år sedan.

Jordens undergång?

Idag är en mycket speciell dag för mig. Därför sov jag till halv ett(?). Drömde om jordens undergång. Jag och min familj var i vårt gamla hus, alla satt och gjorde saker de älskade, verkade bekymmerslösa. Jag däremot sprang runt och samlade proviant, lade upp taktiker för hur vi skulle kunna överleva. Jag frågade efter jordkällare men vi visste ingen. Hela tiden såg man två enorma klot komma närmre och närmre. Jag fick upp alla på övervåninge och vi satte oss mitt i rummet. Jag hade en coop-kasse med mat. Hur länge skulle det räcka? Och så kom första smällen, allt skakade och blev ljust, hela himlen var som ett enda stort fyrverkeri. Sen vaknade jag.

Undrar hur man ska tyda en sån dröm?

RSS 2.0