bebis

 

And then there was X

Att vara kvar i skolan långt efter att man slutat är verkligen det värsta som finns. Jag var inte långt ifrån att sätta en spik djupt i tinningen när klockan närmade sig halv fem. Fytusan. Imorgon är det projektredovisning och vi vet inte hur det kommer att gå. Efter det är det ju mösspåtagning, vilket känns så jäkla rätt.

Ska försöka få Hampus att sova här, han är ju trots allt ledig imorgon, och jag är ju som bekant sällskapssjuk. Undrar om man skulle ta och sätta sig i solen ett tag...

image1185

Nah.... orka.

Where the hood at?

I want candy



Mår bra av godis, har förutom redbull och cola också köpt på mig tom's kola, mintolux (f.ö världens fånigaste namn) för 27 spänn och har nu så det räcker ett bra tag.

Nu väntar jag bara på att Sheida ska ringa, så tänkte jag cykla och hämta henne, fast det vet hon inte än. Fan vad jag är uttråkad.


Hard life.

Nu har jag köpt fyra redbull och 1,5 liters coca cola, allt för att kunna hålla mig vaken så länge som möjligt ikväll. Jag och Sheida ska projekta som aldrig förr, fingrarna kommer blöda. Nu ska vi fan bli klara.

Förresten har jag köpt studentklänning idag ♥ Skorna kvar, och jag har hittat ett par möjliga kandidater, förvånansvärt nog. Måste dricka lite cola nu...

Hejsan!

Jag sa antingen Täby eller Kista, det slutade med att jag var på båda ställena. Inte helt förvånande kanske. Jag hittade ingen klänning - eller - jag hittade den perfekta... men den var ffs blommig, den ska vara vit!! Helvete. Detta kommer inte sluta gott. Snart kommer alla klänningar vara "upptagna".

Kom ganska nyss hem från Hampus, han lagade mat till mig och slavade eftersom jag satt helt inne i min läxa, så kan det gå. Hann i alla fall med lite tv-tittande emellanåt. Cyklade hem, mördarbacken var olidlig, nu är jag helt död från midjan och neråt, men det äre ju värt.

Ska göra ännu mer läxor nu, ser ut som att jag har en sömnlös natt framför mig, vilket inte bådar gott för morgondagen. Men jag ska ÄTA koffein för att klara det. Is på magen kanske funkar också... hmm, I'm so dead.

No peace talks, no white flags

G-unit - Beg For Mercy

G-Unit - Wanna Get To Know You

T.I - Ride With Me

50 Cent - 21 Questions

Man tröttnar aldrig ♥

Grrrrr

 

Så kul kan man ha när man hoppar studsmatta.

Gick upp early-early imorse, och var astaggad på att åka och shoppa. Jag vill hitta en studentklänning illa kvickt. Skorna känns viktigare än klänningen, så de ska jag försöka hitta i Paris. Men det verkar bli antingen Kista eller Täby för lite klänning-koll.

Hoppelihopp

Ska ut och hoppa på studsmattan nu, 1st for this year. Väntar bara på Hampus, för jag tänker fan inte hoppa ensam!

Klicka för att stänga bilden

Hejdå!

Nu ska vi strax fly v-tuna. Men först en snabb tripp till skolan för att hämta lite grejer. Ni får ha det så bra! Vi kommer hem fredag kväll ♥


Grattis Nonno!

Kom precis hem från det lilla kalaset, hon blev överlycklig för presenten - det värmer alltid. Det ritades i målarböcker, åts tårta och smälldes ballonger hela kvällen, tjuck nice.

Nu ska jag minsann packa, imorgon bär det av för tusan. wiho sheida ;)

All the luck.

Myspys i solen med Sheida, vi gungade och planerade kommande dagar. Blir det exil eller inte? Det är frågan. Jag kommer hursom meddela det här ikväll. Haha! Vi har massor nerskrivet, allt från packning till aktiviteter.

Snart kommer pappa hit, jag ska säga hur jag vill ha inbjudningarna till studentmottagningen, kommer bli rå-läckert. Sedan får jag bråttom iväg till födelsedagskalaset så jag kommer inte hinna äta någon middag. Får slänga i mig något nu i all hast.

Have a jolly good day mates.


Slanks.

image1172

Sitter ute, dricker vatten, lyssnar på iPod, pratar i telefon och skriver gästlista till studentmottagning. Ska sitta här ett bra tag till, sen ska jag planera lite stuff, sen blir det kalas och efter det blir det till att packa inför morgondagen.


Livet nerskrivet.

SÅ skönt med lång sovmorgon! Livet leker dessa soliga dagar, har en del planerat idag men det är mest softa grejer så det ser faktiskt ut att bli en riktigt schön dag.

- Åka till centrum, köpa kost till långa provet
- Nationella i flertalet timmar
- Hem och svida om
- Hem till Hampus
- Äta sushi
- Fira lilla solstickan
- Hem till MIG, packa (?)

Om allt går enligt planerna (vilket jag inte vet förrän ikväll) så kommer jag somna tidigt för att gå upp supertidigt imorgon och bege mig ut i exil tillsammans med Sheida på okänd ort.

MYSPYS.

Kommer gå åt fanders

Dricker te och skriver flummiga idéer till Sheida, hon tycks dock nappa. Hoppas för allt i världen att en annan också göre så tanke blir till agerande. Jag är lite osäker på om jag kommer få igenom mitt förslag men än så länge är hoppet min följeslagare.

Idag åt jag en banan förresten...

image1171

Vet inte varför jag blivit så usel på att blogga - som Sheida sa; "Gud testar oss". Det må så vara, men jag ska bannemig hitta tillbaka... sen.

Solstickan

Kom precis hem från en heldag i skolan - och med detsamma ger jag mig av igen. Denna gång till Täby. En present ska köpas till "solstickan" som fyller 4 imorgon, aww.


Trött

Helt otroligt att det är de dagarna jag inte bloggar ett smack som besökar-statistiken slår i taket. Märkligt. I alla fall har jag känt mig lite för busy för att uppdatera här men det tas väl igen så småningom. Det finns liksom ingen tid över om det är fint väder.

Orkar inte ens skriva mer nu. Synd. För nu är jag ganska så trött så jag ska nog sova. Överväga det åtminstonde. Önskar att Hampus var här!

image1170

Är sugen som fan på landet så jag funtar på att åka dit och leka rövare some day, kanske blir det först till helgen om alla dagar är fullproppade av göromål. Moppen ska fixas, "solstickan" fyller 4 år och ansiktet måste ha dejt med solen X antal timmar. Well återkommer antagligen inom en snar framtid. Ha det gött.

Goodlife

Igår åt jag TVÅ middagar. Först hemma hos Hampus med honom och hans syrra, sen blev jag rastlös och kunde inte sitta still så jag gick hem igen och väl hemma sade mamma att de skulle ner till kinarestaurangen så jag hänkade dit. Äcklig mat, åt bland annat haj och anka! euw. Hajen var broskig.

Sen bar det av till Hampus igen, glodde lite TV sen vare dags å krascha i sängen. Är lite besviken på vädret idag faktiskt, förväntade mig strålande sol så jag kunde sitta hela dagen på en uteservering. Det får bli shopping istället. (förresten fick jag MASSA fräknar igår, yeah baby yeah)

Ikväll blire röjj..

Men nu drar jag till stan!


Lycka

Vilken UNDERBAR dag. Vädret gör en ju alltid så jäkla lycklig och jag har utnyttjat solskenet så mycket jag bara kunnat. Har även hunnit med en mysig fika med Maria och Emelie.

Skulle kunna skriva massor men vill bara vara ute hela dagen. Ska strax ta en promenad till Hampus och äta middag tillsammans med honom. Kanske skriver mer sen!


Jobbigt läge

Har haft konstant hostattack i flera timmar nu. Hoppas VERKLIGEN att det går över lagom tills det är dags för mig att hålla mitt tal imorgon. Annars vore det ju förargligt. Har inte övat mycket, men känner att det antagligen kommer gå mer smooth om jag inte övar särskilt mycket. Värt ett försök i alla fall.

Nu ska jag läsa VeckoRevyn jag fick av Sheida, och skicka massa söta sms till min göbbe. Att bli överröst med kärlek såhär på torsdagens sena timme är ju aldrig helt fel.

Sov gott.


Hej blogg.se

image1168

HAT: Att skriva långa superbra inlägg, "spara & publicera" och sen märka att inget sparats, inte ens som utkast. Det är rent hat, pure hate (allt låter så mycket mer slagkraftigt på jänkar-språk).

Uppdatering

Liveblogging from papa's apartment.

Syftet var att bara hämta en skjorta för morgondagens lobbydag, sen fastnade jag lite i soffan. Ska få skjuts hem av mamma som snart kommer och hämtar mig så det känns skönt.

- Skjortan är några storlekar för stor
+ Den är exklusif


Att leka mogen

Sheida och jag var i Arninge idag. Enda anledningen till varför var tuggummiköp - det var tuggummin på rea kan man säga. 10 kronor för 70 stycken. Vi köpte det, sen köpte vi varsin korv också, sen sprang vi till bussen igen och åkte hem till mig för att plugga.

Vi fick inte mycket gjort utan satt ute i solen och åt godis, sen gick vi till en lekplats jag inte ens visste fanns (20 meter från mitt hus). Mycket roligt måste jag tillägga.

Nu kommer jag missbruka tuggummin resten av kvällen, lära mig massor inför lobbydagen imorgon, välja "fin-outfit" och somna tidigt. Au revoir.

image1167

Mys på skyhög nivå

  

Onsdag.

Jo, tack jag mår fint. Har vid sporadiska tillfällen under dagen låtit en ipren sakta glida nerför matstrupen för att verka mot diverse smärta i kroppen. Kände att det var spännande att fota lite vad som pågår i mitt liv. Så jag ger er två bilder.

1. Jag håller i tekoppen.
Sitter och stirrar ut genom fönstret, väntar på att det ska svalna. Har på mig smutsiga, för korta mjukisbyxor. Tittar då och då motvilligt igenom Näringsliv.

2. Jag sitter och tvekar inför varje gång jag ska ta en ipren.
Det smakar pest. Jag hatar smaken som lämnas kvar på tungan hur fort och graciöst man än sväljer den. Det liksom eggar sig fast i halsen och smakar i flera minuter efteråt. Jag sväljer ner med lite för varmt te, så jag bränner mig.


Livet har sina goda stunder!

Dagen före dagen före dagen före lördagen

Var tvungen att ringa min lärare imorse och be om att få göra mitt muntliga nationella på fredag istället. Och som tur är fick jag det. Det var inte nådigt vad rösten leker jävel med mig. Nu fick jag i alla fall en dag extra att vila upp mig på, imorgon är det ju lobbydag.

Ligger och tänker på vin - på något märkligt vänster. Vad är det för fel på mig?

It's a NO, then?

Frågade Hampus om råd ang. skoköpet. Han reagerande på följande sätt:

- Ida, den dagen du kommer hem med ett par skor för 5000 gör jag fan slut. Ofta du ska köpa SKOR FÖR FEM TUSEN?! Det är så typiskt dig. Om vi skulle flytta ihop skulle jag komma hem en dag och se dig utanför dörren och säger till mig "Hampus, jag har sålt lägenheten, men jag har köpt en ny minkpäls, titta vad fiiiin". Så jävla du, Ida, så jäkla du. Gör det inte.

Jag tror inte jag köper skorna, med andra ord.... ;)

Fri som en fågel

Har tjatat läänge efter ett par fjäder-örhängen. Hittar aldrig ett enda snyggt par när jag går skallgång i alla Stockholms affärer - har dock funnit en del på nätet;

  

Flyg hem till mig, snälla?!


Finally

I deserve a golden medal.

För nu är jag klar med mitt tal, eller, jag känner mig ganska klar i alla fall. Kommer säkerligen sitta och ändra hela kvällen till det bättre. Nu ska jag i alla fall bara njuta av tiden med Hampus innan han ska gå hem. Vi ska rita! Barnrumpor.


Läckerbit

Jag är som ett litet barn.

Saknar Hampus hur mycket som helst, ligger och tittar på bilder på honom. Jag är ju ett riktigt wacko, men är man kär så är man, I guess. Hoppas han inte dröjer länge - för nu vill jag krama honom hela kvällen. Hoppas han vill gå en promenad med mig, en kort en dock - jag är inte hundraprocentigt frisk än. Skulle nog kunna säga att jag är 28% frisk, för den intresserade.


Mentalt är jag uppskattningsvis 15% frisk.
Jobbar på det...

Inte så pjåkigt

Ligger i sängen och har det bra - repeterar mitt tal från och till, lägger till saker, tar bort saker. Riktigt rofyllt kan jag säga. Känner mig duktig. Hampus ska komma hit sen - jag ser det som min belöning på allt hårt jobb jag lyckats genomföra idag trots sjukdom.

Min röst är trots omständigheterna bättre idag och jag tror jag kommer kunna rulla igenom talet imorgon någolunda bra (utan målbrotts-wailingar och hostattacker). Jag hoppas i alla fall, får hälla i mig flytande honung i mängder på morgonen = euw. Alla konster tillåtna!


Skulle ju vara kewl att ha denna tröja imorgon - eftersom jag låter som Darth Wader's försvunna dotter till rösten. He-he-he-he-he.

Nicholas Kirkwood

image1154

5000 kronor är mycket pengar.

Jag vet inte riktigt om jag är beredd på att lägga ut dem stålarna på ett par rosa skor. De kommer säkert gå sönder efter en kväll. Jag är rädd för det. Men samtidigt, de är så jäääkla sassyyy!

  


Alltid på krigsstigen

Det var inte mycket till uppståndelse över mitt brutala nerkast. "Jag funderar på att sluta blogga". Det var då inte många som hade några invändningar mot detta. Tack för den.

Jag tänker fortsätta bara för att jävlas med er.
(och för att jag har skittråkigt när jag är sjuk)

My blog - my baby.

Bloggstopp?

Jag funderar på att sluta blogga.

Anledningen är att det jag skriver om på något magiskt sett tycks dyka upp på andra ställen, ibland direkt kopierat - ibland lite dolt. Men alltid finns det där.

Det pallar jag inte. Copycats är det värsta jag vet.
vadgöra?

Det finaste jag vet

Hampus tar så väl hand om mig. Det känns så tryggt.


Goooos

Mannen med det bästa immunförsvaret är i detta nu på väg hem till mig. Hampus heter han. Han är världens bästa. Ska värma lite blåbärssoppa innan han kommer, och kanske ladda en film i dvd-spelaren. Sådär lagom jobbigt en dag då man mår såhär FITTIGT (man får använda det ordet i såna här lägen).

image1152

Nu plingar det på dörren!

Behöver det nu..

image1145

Det visste jag minsann inte

Ligger och läser boken "Det visste du inte!" - en stor bok på 448 sidor där det står förklaringar om allt mellan himmel och jord. Har precis läst om varför plastfolie klibbar fast, hur man tar höghastighets-fotografier och hur man släcker en brinnande oljekälla.

***Det bästa - Det visste du inte***

Samtidigt försöker jag tvinga i mig ört-te. Det är ren smärta ska jag säga.

I'm alive

Mina händer skakar som på en 90åring med parkinsons. 

Har inte fått mycket sömn alls, när jag väl somnar vaknar jag efter tio minuter helt kallsvettig och typ gråtandes (what liksom?). Ska försöka få i mig något varmt och ringa någon som vet hur läget ligger till ang. muntliga nationella. Tänker dock inte beklaga mig mer nu. Det skötte jag bra i det förra inlägget.

Jag lever i alla fall. Det tackar jag för.

Skakar och fryser

Fyfan vad jag mår piss alltså. Pannan är glödhet - detta är feber av värsta sort, jag yrar och svettas. Samtidigt har jag dunkande huvudvärk och har aldrig haft så ont i halsen i hela mitt liv, det enda jag får i mig är varm vätska, i små mängder. Jag är förskyld som en jag-vet-inte-vad, samtidigt som det inte verkar finnas en liten ynka styrka i min röst att tillgå OCH självklart är jag hungrig - som om det inte vore nog med problem.

Alla dessa faktorer som jag lyckats kombinera samtidigt gör det väldigt svårt att sova. Jag befarar att jag kommer vara vaken ända tills det egentligen är dags att gå upp. Jag tänker inte vara sjuk imorgon - eller rättare sagt - jag KOMMER vara sjuk imorgon men till skolan ska jag! Jag måste helt enkelt. Just nu känner jag bara för att gå under jord och dö. Mår förjävligt och jag önskar ingen denna misär jag tvingas genomlida natten till måndagen - värsta dagen i veckan. Min kropp klarar inte meeeer.

Återkommer imorgon över huruvida jag överlevt natten.
Annars vill jag ha nån bra Teddan Gärdestad-låt på begravningen.

Gardinkoma

Nu tar vi det lite piano här, att sitta och plugga när klockan är över halv ett natten till veckans första vardag känns ju för min del nästan lite surrealistiskt. Jag är i och för sig en "sista-minuten" arbetare. Dvs gör allting kvällen innan, men nu brukar man inte ha inlämningar på måndagar.

Nej nu ska jag skita i allt och bara sova.
Fuck it och godnatt.

Bara GE mig

    

För jag skulle verkligen behöva lite materiell lycka just nu...

Falling apart

I feel all alone
The world has turned its back on me
It feels like the walls are closing in on me
It's hard to find relief and people can be so cold
I can't take anymore

I feel all alone
A loyal friend is hard to find
I'm caught in a one way street
With the monsters in my head
Hopes and dreams are far away
I feel like I can't face the day


Eufori

image1138
Hampus, jag, pappa, mamma, Oscar.

24/07/2005

I must be doing something right

Det må finnas en hel del nyanser av vit, jag kan nog säga att jag har gått från en stockholmsvit till en mer creme-färgad variant. Jag har fått några fräknar på näsan, sen är det slut där. Solariumet gav mig med andra ord inte så mycket som jag skulle önska.



Något som gav mig mycket var min och Marias stund på caféet i centrum. Det är alltid lika mysigt att sitta och stirra på folk genom fönstret - kommentera alla som går förbi och klaga på de få aktiviteter som finns i vårt trista grå-centrum. Jag köpte nagellackborttagningsmedel, äntligen! Har ungefär 142 lager nagellack vid dethär laget.

Har precis gjort klart en läxa som jag mailade iväg stolt som en ko. Nu ska jag påbörja en annan, känns riktigt bra faktiskt. Sen ska jag belöna mig med att grilla marschmallows över ett värmeljus.


Min lillebror är ganska underhållande

- Aj jag har ont i hjärtat.
- Har Hampus gjort slut med dig?
- Nej!?
- Då är det en proviva aktiv du behöver.

Jag kan flyga, jag är inte rädd

Snart ska jag iväg till centrum. Har rotat runt på vinden lite. Det är så äckligt läskigt att gå upp dit. Det är en sån klassisk lucka i taket med utfällbar stege. När man väl klättrat uppär det iskallt och mörkt (man måste sträcka sig efter lampknappen). Hittade i alla fall massa kul smycken så det var liksom värt det hela.

Ska nog ta en runda till där när jag kommer hem efter cancerlådan.

Solarieöarna

I vanliga fall låter jag naturkrafterna härja - men eftersom vädret vägrar ge mig vårsol släpper jag alla fasor om hudcancer och åker ner till centrum och solar i några minuter. Jag hade hoppats slippa detta men nu är det alltför många som kallat mig snövit inom loppet av en vecka.

Jag tycker det är vackert med vit hy, men man blir så kinkig när det är på sig själv, hyn blir så mycket fräshare av solen också.


Vill mysa runt i denhär tröjan hela dagen!

HOME SWEET HOME

I'm back! En dag var alldeles lagom att tillbringa ute i skärgården. Igår var vädret underbart och vi satt och fikade ute i solen, på kvällen blev det balja och världens godaste middag. Idag var det iskallt dock, så vi stannade inne framför brasan (som jag f.ö grillade marschmallows över).

image1132

I'm off!

Nu är väskan packad (JÄTTEtung) och jag är redo att bege mig till bussen och åka i 1,5 timme för att komma ut till Norrtälje. Som tur är kommer de och hämtar mig med bil där, annars skulle jag få åka ÄNNU mer buss vilket man verkligen inte pallar.

Have to run!
Nu blev jag hungrig, goddamit.

(ps. ber till gudarna att iPodens batterier håller sig hela vägen ut!)

Norrtälje

Ni verkar trötta, har ni fått tandläkarbedövning i ansiktet eller? Världen liksom sover. Jag är i alla fall ganska trött, fast jag har sovit superlänge. Men det är ju alltid skönt att sova bort en hel lördag, eller hur?!

Idag bestämmer jag mig för att packa väskan och åka ut till Norrtälje till landstället. Bada balja och basta och bara njuta av livet. Tyvärr har jag världens halsont, så först ska jag krossa halstabletter och snorta upp. Duscha måste jag hinna med också, bäst att ila -

ha en fortsatt bra helg!

image1131

Modekväll

Snart kommer Maria hit, vi ska dricka te och titta på SATC - det vanliga med andra ord. Ändå tröttnar vi aldrig på det. Ikväll blir det modekväll på Lava. Ska bli riktigt roligt att se Linn m.fl on the runway! L8er.

That's hot!

  

PS. Modejouren kommer dras igång igen.
HORRAY!


"Du kan ta pappas"

Jag var som sagt barnvakt igår...
(samtalet ägde rum inne på toa när det var dags att borsta tänderna)

- Om du vill kan du låna pappas tandborste
- Nejdu haha det ska jag inte göra
- Ska du sova här?
- Nej, jag ska hem till mig och sova
- Men varför?
- För att jag har ingen säng här
- Du kan sova i pappas säng!
- Där ska ju din pappa sova
- Men hallå, det finns faktiskt två platser i den - flicka lilla


Nu är det jag som är en liten flicka, och inte lilla söta treåringen.

Som klippt och skuret 4 me.

   

FURIOUS

Min lärare snodde min mobil idag, inte nog med det. Hon tappade den i golvet också när hon röck till sig den. Nu snackar vi inte glid på golvet utan KRASCH i golvet. Hon tog upp den och stoppade den i fickan och låtsades som ingenting. Jag lackade.

Det är krig nu, definitivt.


Forever 21

  

Good girl.

Filmen jag hyrde igår ska vara inlämnad innan 18.00. Jag har alltså cirkus 45 minuter på mig att gå ner till ICA och göra det. Jag har uppskattningsvis 2 minuters promenad till affärn, en dag som denna kanske det tar 3 - på sin höjd. Man lämnar den, kanske tjötar lite med någon kul i kassan och går tillbaka hem sen - det är ca 10 minuter alltså. Men tror ni jag orkar offra platsen i sängen under mina två täcken? Skulle inte tro det.

Men vafan nu gör jag det ändå, där kan ni kalla krutdurk.
Jag är duktig.

Inget sus i saften

Det blir inget sus i saften ikväll då jag ska vara barnvakt. Men det är ju bra mysigt det med, sitta och glo tecknad rulle på den svarta fyrkanten och sjunga med i alla sånger.

Det var inget drag i skolan - höjdpunkterna var få och somnade höll man på att göra ett antal gånger (bland annat ståendes i en trappa). Men det är vi vana med vid det här laget. Det är inte många skoldagar kvar nu. Och det känns SJUKT skönt.

Make a statement

   
   

Alla finns att köpa på forever21

All i got is 4 minutes


What's new pussycat?

image1110





















Schkolan

En sånhär skoldag känns så jäkla värdelös, vi har massor att göra men ändå liksom inte riktigt chansen (eller orken) till att ta tag i dem. På lektionerna har vi eget arbete och glider runt. Denhär veckan har jag säkert druckit fem koppar te i skolan - det är ju missbruk. Anledningen är att man inte har annat att göra. Men jag ska inte klaga, kan ju inte vara bitter över en sån sak.

Däremot är jag VÄLDIGT bitter över vädret, snö liksom COME ON! Var det inte häromdagen jag plockade tussilago-knoppar i ett dike? Gud, vi är sårbara, ge oss en chans, ge oss våren.

"I'm dreamin'of a white spring"

VAFAN?! Det är helt vitt ute! Helvete.

Det här är fan inte okej.

I love mi lajki

  


image1109


I'm gonna smile 'cause i deserve to

image1105

Bekymmer på hög nivå

Det finns något som bekymrar mig, men samtidigt roar mig. Jag tänker inte säga exakt vad, för jag vet inte vem som skumläser min blogg bara för att få reda på ett och annat och så skvallras det och sedan blir jag smutskastad resten av mitt liv i bloggvärlden. Men det är i alla fall en usel blogg jag stör mig så hemskt på.

Jag menar - Jesus! Hur hjärndöd måste man vara för att läsa det slemmet? Jag tror mig svaret är strax under musslor och blåstång. Och hur hjärndöd måste man själv vara för att publicera sådant så folk kan se det - det är ju pinsamt.

Dock roar det mig. Högläsning ur en sådan blogg är bland det roligaste som finns. Hur hjärndöd måste inte JAG vara för att ha ett sådant intresse? Herregud. Nåväl, vilken tur att jag är så jäkla bra.

Ben & Jerrys



Så tillbringade jag min kväll. Plus att jag hade en karl vid min sida ♥ Det är svårt att överträffa en sån sak. Filmen vi hyrde var Saw 4 - vi båda är så pass efter att vi inte sett den, så nu kände vi att det var dags. Den var dålig.

Köpte Ben&Jerrys vilket kändes givet, var modig och provade Bohemian Raspberry, helt okej var den. Men den slåt ju givetvis inte phish food eller cookie dough och de gamla klassikerna (vilken KLASS på glass azzå).


Bakelse!

image548   Tiered satin dress large view


BABY BOOOOOO!

Snart kommer Hampus hit, ska direkt kila ner till ICA och köpa kvällens förnödenheter (whipped cream or chocolate sauce?). Eller bara en godispåse, så slipper man duscha ikväll.. Haha alltså nej vafan. Jag ska köpa godis nu i alla fall.

image1102

Ha en bra kväll!

Lill-lördag coming up!

Onsdagen är på ingång och det nalkas en riktigt vild kväll. Jag är taggad till tusen och försöker få Sheida att bli det med. Jag vill till och med köra karaoke - inte för att det finns på de ställena vi ska till, men ändå. Jag vill stå och skråla ut "vandraren" fullständigt talanglöst, ingen kommer limma när JAG tar ton - ohyeah!


kör på den.

EMILIO PUCCI

image1093 

Lite schön musik

Jordin Sparks ft. Chris Brown - No Air
Usher - Let's Make Love In The Club
Lejonkungen - Känn en doft av kärleken
Leona Lewis - Better In Time


Take it away, honky!

Idag var jag en bråkdel av en sekund från att strypa en lärare, eller plantera en näve i hennes solar p.

image1100

Drick batterisyra, bitterfitta!

Vill bara äta opp den!

image1092
Ännu en gång - jag ÄLSKAR Miu Miu

det är ren och skär (bokstavligt talat) kärlek.

Bara ett litet instick

Skolmaten ser för sorglig ut, alltså. Som blöjskit. Smakar hopprep gör det också.

I think not?

- Vill någon springa med mig ibland?

Frågan kom från Sophie vid skollunchen, det finns flera som frågat mig detta. Nu är det dags att köra på. Men jag ser scenariot framför mig, Sophie står och skriker; Visa mig vad du går för! Ner och ge mig tjugo din lilla räka, come on!

Men under valpfettet är jag rena slagskeppet, det ska ni veta!
YEAH! IDI AMIN, MEAN MACHINE!

Söta vårnyheter

   

Samtliga från net-a-porter.

Spännande fobier...

1. Hippopotomonstrosesquippedaliofobi - Fobi för långa ord.
2. Anemophobia - Fobi för luft.
3. Arachibutyrophobia - Fobi för att  jordnötssmör ska fastna i gommen.
4. Mnemophobia - Fobi för minnen.
5. Phronemophobia - Fobi för att tänka.
6. Eleutherophobia - Fobi för frihet.
7. Euphobia - Fobi för att höra goda nyheter.
8. Ideophobia - Fobi för ideer.
9. Leprophobia, Lepraphobia - Fobi för lepra.
10. Chromophobia, Chromatophobia - Fobi för färger.


Lätt att ta fel

M: Luktar det inte lite play doh-lera?
Jag: Jo det gör det fan!
Jag (efter en kort funderare): Men du, det är nog min parfym.. det är vanilj.
M: Det är det fan, men det luktar gott...

Det var då sista gången jag använde det charm-vattnet.


Ny design

Har lekt med designen ett bra tag nu, jag ska dock inte ens ge headern en chans, gillar den inte riktigt. Men det kommer en ny tids nog.

Nu har jag en dejt med både mitt täcke och min kudde. Sleep tight.


Net-a-porter

   

Denna bländande skönhet skulle inte sitta helt fel att glida runt i. Från Juicy Couture. Men jag skulle nog aldrig ta på mig något sånt rosa, inte på ett plagg på det viset - en klänning skulle funka, men en kappa blir det ett nej.

Dead-sexy dock! Ska definitivt köpa ett par chockrosa skor inom en SNAR framtid, det är ett som är säkert. Tänker inte lägga upp bilderna, för det har jag redan gjort ett antal gånger.

LIVET

image1088

Jag vet vad jag vill i livet ungefär, jag har konturerna men har en del detaljer att finslipa på. Jag har vaknat, starkare och med mer självinsikt än någonsin förr. Shit vad djupt.

Well hello there eyecandy!

      
     

MY BABY, MY BLOG

Har suttit och fifflat med en header till bloggen ett bra tag.

Fick till en skitsnygg, och fixade ny design på bloggen och allt. Men nu bytte jag ändå tillbaka.Och anledningen är att det ser så jäkla B ut när man använder sig av paint när man fixar headern. Jag är lack.

Ska få till den eventually. Om någon vänlig själ vill hjälpa en.

image1074


La Douleur Exquise!

Allt har sin tid
Allt tar sin tid.


Att köpa eller inte köpa

image1070

Önskar att jag kunde skriva "dessa skor är på väg hem till mig nu", men jag kan inte beställa dem, och jag vet inte vad det är som tar emot. Skor är ju lite farligt att köpa innan man provat dem, så I guess that's why.

Men jag vet ju själv hur länge jag trånat efter ett par rosa heels...

Stay tuned.


SOLSKEN!

Vädret är ju BÄST! Blir så lycklig av det!

Det blir grilkväll, sen drar jag och Hampus till Mackan sen får vi se hur kvällen fortgår. Nu ska jag i alla fall ta vara på solskenet och sätta mig på altanen med en kaffe innan maten.

PS. jag har hittat ett par potentiella studentskor! Kan livet bli bättre liksom? haha!

"Hajfajva"

Igår kväll hade jag inte tillräckligt med krafter för att gå på skivan, synd. Men jag låg hemma och glodde massa filmer och spelade the sims 2 med Jonathan istället. Runt tre (?) stapplade Hampus in och verkade smått onykter. Han somnade på extrasängen senare.

Idag har jag JÄTTEont i magen, tror jag ska dö. Jag å tai har dock varit ute massor och spelat volleyboll med en jättedålig mini-basketboll. Sen fick vi publik när jag skulle leka med en sandskopa i lekparken av en supersöt liten kille. Tror han vill bli kompis med mig.

Nu ska jag tvätta min moppe och få den såld.
Ha en underbar dag!

image1067

33 månader

Idag är det den fjärde april - det betyder att jag och Hampus varit tillsammans i 33 månader (räknade jag just ut). Mysigt, firades med glass en kort stund ute i solen, sen blev det för kallt för mig - så vi gick in. Älskar dig hjärtat ♥


I like the feel of your name on my lips
And I like the sound of your sweet gentle kiss
The way that your fingers run through my hair
And how your scent lingers even when you're not there.


Och så slänger jag in en 2,5 år gammal bild på köpet!

image1064

It goes deep, to the bone.

image1063


U never understand me.



Ikväll är det skiva, jag har en biljett. Tror ni den biljetten hindrar mig från att stanna hemma? Nej. Jag ska inte gå. Så slö, slapp och likgiltig (och slösaktig OCH sjuk) är jag. Lär ju köpa en biljett - och sen inte gå.

Well, det löser sig alltid.

Idag har jag köpt glass och redbull, egentligen borde jag sitta och trycka i mig apelsin och Erik Welins dunder-kur men jag lever hellre gott än länge. Öh? BYE!

Så jeeklarns bra


Den bruden...

Sheida har aggressions-anteckningar på min dator. De satt hon och skrev idag när vi "pluggade". Det är mycket intressanta ord hon valt att använda.

image1060

Brutal kvinna alltså...

MIU MIU

   

Miu miu i mitt hierta, jag vill ha alla, fatta're

Slapptask,

Jag och Sheida har tilbringar dagen i mitt kök med laptopen mellan oss. Tanken var att skriva klart resolutionerna - det slutade med att vi satt och tog bilder på mig med en medeltida kniv hotfullt riktat mott migg öga + hals.

Nu gick Sheida, och kvar sitter jag och äter sourcream&onion chips. Gött.


Optimist i alla lägen

En brutta går förbi som har fyra chihuahua-hundar och deras koppel bara trasslar sig så hon får kliva över och försöka trassla upp utan framgång.

Jag: Fyfan för att ha fyra hundar
Mattias: Bättre det än fem!

Jordin Sparks ft Chris Brown

image1053


RSS 2.0