Ibland är det lite jobbigare

Idag var jag på jobbintervju. Jag fick jobbet. Börjar på måndag! Så det var det, lite kortfattat.

Efteråt åkte jag till stan med mamma och pappa. Vi promenerade, åt glass och lade oss på en filt i Djurgården och hade det bra. Känns skönt att ta vara på solen. Nu verkar den ha gjort sitt för den här gången, tyvärr. Jag funderar på att gå hem till Hampus strax, men är helt utmattad efter att ha städat u rummet. Jag tog mig lite vatten över huvudet när jag rev ut allt och rensade i lådor och sånt. Fifan.

Bilder från dagen

  
  
  

1. Jag och pappa vid nåt slott som började på Tax..
2. Kaos i bilen, vi köpte ballonger och försökte göra djur
3. Mamma vid en kanon
4. Jag vid en kanon
5. Jag i fängelsehålan, måttligt road
6. Fin mamma
7. Lunchen såg inte jätteaptitlig ut
8. Bror bär på mamma
9. Vattenpipa på balkongen

That's about it.

Mot slottet!

Det blev en halvmil i spåret, det var kallt, men med det goa sällskapet kan ju inget gå fel - förutom en blödande tå vilket jag lade märke till tack vare de röda fläckarna på skorna, stackars mig! Nu sitter jag och väntar på rätt tillfälle att sjunka ner i sängen. Imorgon åker jag och familjen till Mariefred för att kika Gripsholms slott och det fula lejonet. Ska åka gammalt tåg och äga god mat, så det blir förmodligen en alldeles förträfflig onsdag. Det enda jag fasar lite över är den 2 timmars långa bilresan dit, då jag lär ha två bråkande småbröder på varsin sida om mig.

Tänkte lägga upp en bild på slottet men jag tycker inte att det är särskilt vackert, så det väljer jag att skona er från.

Det kunde vara värre

Har spenderat dagen på en filt i solen med mamma. Efter det var det hög tid för sushi så vi bjöd över Hampus och åt gött. Nu ska vi tre snart ut och powerwalka. Duktiga, JA! Ska äta B & J cookie dough när jag kommer hem. Man kan ju inte bara bränna kalorier liksom....

En solig tisdag

Jag känner att jag inte alls tagit vara på dessa soliga dagar, vilket är synd då man aldrig vet hur många vi får. Jag satt inne och beklagade mig över att jag inte tagit med någon bok när jag insåg att det faktiskt fanns en bokhylla här med. Det blev Gömda som fick följa med mig ut i solen.



Nu ska jag ut igen!

BARA?!

"The avarage person spends two weeks of their life kissing"



Det låter lite, tycker jag. Bilden ovanför är från 4 juli, när jag och Hampus firade 3 år tillsammans. ♥

Tre bilder från gårdagen


Åka båt ♥


Glassa i väntan på bussen.


.. och dricka snapple.


Kalimera

Jag lärde mig aldrig att åka vattenskidor, andra gjorde tappra försök medan jag såg på. Fegade och åkte ring istället. Kom hem igår och på kvällen lyckades mamma få med mig och Hampus på "powerwalking". Stört jobbigt, och mörkt var det också. Nu är jag i alla fall nöjd med min insats.

Snart kommer pappa och plockar upp mig, jag ska hjälpa honom att köpa en present till lilla Ida som fyller 1 år och ska ha kalas. Sen blir det nog lite sol och förhoppningsvis bad för min del. Aido.


Äh vi kör igen

Senare idag - när Hampus kommer hem från jobbet - ska vi åka till hans land. Det finns ingen bättre plats att befinna sig på när solen skiner. Ska försöka lära mig att åka vattenskidor, sola, bada, äta god mat och åka massa båt.

Fram tills dess ska jag ligga i soffan och läsa, det är alldeles för varmt ute så jag ränner bara in och ut hela tiden. Ingen mening med.



Puss!


En dagens-lista

Dagens fundering: Hur varmt är det egentligen i solen idag?
Dagens mående: Inget vidare, svimfärdig
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens smink: Ingenting
Dagens klädsel: Vit oversize t-shirt och jeansshorts
Dagens händelse: Ett mord i boken jag läser, haha
Dagens vill ha: Pengar, pengar, pengar
Dagens inspiration: Blev inspirerad när jag bläddrade igenom SOLO.
Dagens saknad: Sheida, komhemkomhemkomhem!
Dagens borde: Bättra på brännan
Dagens köp: Ingenting
Dagens mat: Pestopasta & kräftstjärtar

Sommaaaar

Tar en paus från solen. Har bara legat ute i dryga 10 minuter och är redan jättevarm och uttråkad. Läser en ny bok (Svart cirkel) som jag inte riktigt kommit in i ännu. Jag är alldeles för otålig gissar jag. Ska äta körsbär och dricka saft

 

Igår åkte vi yet again till Skavlöten och badade, eller, killarna badade. Jag tittade på, likaså när de hade äppelkrig. Sen sparkade de ut min fina rosa volleyboll i vattnet, och ingen ville hämta den. Så jag var rätt pissed off faktiskt.



Nej - ut i solen igen då.


Värme

 

Tillbringade just en timme i badet - läste och drack te. Sedan peelade jag bort att hud som sett bättre dagar med världens bästa bodyscrub. De kommande dagarna ser det ut att bli sommar på riktigt, och då måste ju huden vara redo för nya, friska tag.

Koka cola?!

Jag, Hampus, Klas, Dennis och Oliver knökade in oss i Klasses bil och styrde mot Skavlöten. Väl där gjorde vi upp en jädrans eld, och efter ett tag satt vi och grillade burgare och drack massa cola. Robin joinade en stund. Jag satt och läste medan pojkvaskrarna spelade fotboll. Boken heter "Flickornas handbok i jakt och fiske", jag köpte den en gång för 10:- endast av den anledningen att den var rosa. Har kommit en bit in i den och den är helt ok.




Billiga chocolate chip cookies ♥

16 ord, om dagen.

Sol, filt, pulverkaffe, bok, katt, blomma, lasange, isbit, brun, mamma, storebror, melon, papaya, guldfisk, promenad, ros.

And to come:
Skavlöten, grilla, kvällssol.


Det var igår det

Igår var jag i stan med Jonathan, vi åt mat på Friday's och tittade på spöregnet utanför och lyssnade på åskan och de galna kvinnorna som satt bredvid. Jag har aldrig i mitt liv hört två människor som skrattar så högt, om man nu kan kalla det skratt. De skrek helt enkelt. Två sura turister lackade satan men vågade inte säga någonting, kul var det.

Okryddade chips!?

Igår hyrde jag och Hampus en film - No Country For Old Men. Den var tydligen kritikerrosad och Hampus var astaggad på att se den. jag måste ändå säga att jag blev besviken. På baksidan stod det nåt i stil med "ända fram till det spännande slutet" - och jag vet inte vad man då ska förvänta sig om inte ett spännande slut. Men jag måste säga att det var det mest ospännande slut jag någonsin varit med om.

Det värsta var dock när vi öppnade chipspåsen som jag köpt till filmen. OLW Sourcream & Onionchips. grejen var att vi lyckats plocka en påse där chipsen var okryddade i. OFTA liksom?! Hur kan de missa att krydda chipsen? Det var bara skivad potatis doppad i fett i påsen, fyfan vad man lackar på det. För att få tillbaka sina utgifter måste man tydligen skicka in minst en dl chips med posten.... jag menar, de kommer ju krossas och mosas och jag hajar allvarligt talat ingenting. är bara jäkligt sur på OLW. Never again.

Läsa i solen.

Jag mår alltid så dåligt av att sitta inne när det är sol ute. Nu var ett sånt tillfälle, så jag tog en tidning som jag ännu inte hunnit läsa och satte mig i solen tills den gick bakom moln. Då var tålamodet slut så nu sitter jag här igen. Borde städa rummet, men det får vänta. Nu ska jag nog ta en dusch.


Igår. Lördag 19 juli

   

   

Igår promenerade jag medan Hampus cyklade på kärringcykeln. Vi var på väg hem till mig där kräftskiva och boule-tävling väntade. Jag förlorade rätt fett och blev arg. Sen tröstade jag mig med att gå till ICA och köpa lördagsgodis. Jag var rätt speedad.


Mina bröder har vita ben..


.. men inte gör det mig något. Haha

Idag har jag varit i centrum och druckit kaffe i parken med pappa, Oscar, Viktor, Burken och hans söta bebis Ida. Har gosat massor och fått värk i skrattgroparna. Småbarn är bland de roligaste som finns, små glädjekällor.


Tänkte bara visa..

Det blev inte mycket shopping på Cypern, överlevnad gick i första hand så pengarna lades på mat istället. Men jag köpte åtminstonde några billiga armband;



2 svarta som synes på bilden och även två av det andra (det andra i annan färg). Alltsammans blev 70 kronor sammanlagt - och det är ju inte farligt alls. ♥

ATM.

 

Äta chips i soffan.

Alldeles, alldeles strax kommer Klas och Dennis. Byebye!


Romantiskt

Visst blev designen lite mer romantisk nu med allt det rosa, blommiga och puttinuttiga? Jag gillar puttinutt.

Mest gårdagen.

Sex and the city var som väntat väldigt rolig och tjejig - skitbra tycker jag. Grät av skratt vid ett flertal tillfällen.

Igår åkte jag, pappa och mamma till Norrtälje för att titta på ostindiefararen Götheborg. Ett riktigt mäktigt och vackert skepp. Sen gick vi och åt pizza, därefter var det dags för mjukglass och kaffe. Efter det gick vi och tittade på å-konsten vilket mest ser ut som skräp - tyvärr. Sen var det dags att åka hem (om man inte räknar med auktionen som vi gled förbi).


Det regnade till en början.


Pappa och mamma framför Götheborg.


Sen ville jag också va på bild tillsammans med Götheborg.


Fina segel!


Mjukglass och cappuchino. Gött.


Man kan nästan tro att det är vi som är å-konsten.


Sushi & bio!

Jag struntade i att läsa bok och läste en tjejblaska istället. Kändes mindre krävande, haha. Snart ska vi åka in till stan. Vi ska äta sushi innan filmen, och jag är dödshungrig! Full fart.


Bild från igår.

Färdig!

Nu har jag laddat upp cypern-bilderna på facebook. Fler orkar jag inte lägga upp, det är tidskrävande, tråkigt och jobbigt. Nu ska jag sjunka ner i min bok jag fick av Sabina, och läsa den fram till det är dags att åka in till stan och käka & kolla bio.


Onsdag

Vaknade ensam i Hampus säng, det var dock han som ringde och väckte mig från jobbet. Bastard. Jag gick upp och knallade hem till mig i solen. Just nu funderar jag på att ladda upp en del av de 400 bilder som togs på Cypern. Det blir timme efter timme på facebook, får se om jag pallar. Ett album ska jag nog kunna ordna i alla fall.

Ikväll ska jag och mamma gå på bio för biljetterna jag vann. Oyea.


Hemma!

Det är så skönt att vara tillbaka. Landade inatt och har fått sova en stund i min egna mjuka säng, det blev en skön-chock för kroppen. Jag har haft det bra, ätit god mat, badat, solat, festat och allt det man ska göra på en solsemester. Lyckades dra på mig en förkylning som ledde till feber som ledde till öroninflammation osv osv. Har haft alla möjliga sjukdomar vilket lett till lite mycket tid på rummet. Men what to do.



Förresten har jag vunnit två biljetter till SATC- the movie, hade skrivit en beskrivning varför jag skulle vinna dem och vann tydligen, för de låg i ett kuvert med en grattis-lapp när jag kom hem. Flyt!


RSS 2.0