And off we go!

Det är strålande sol med en temperatur som visar 30 grader på Cypern. Här regnar och åskar det, så det ska inte bli helt fel att åka bort nu faktiskt. Dessutom firar ju jag och Hampus 3 år tillsammans om 4 dagar så det blir ju perf! Vi ska överraska Martin, Klas och Dennis, de vet inte att vi kommer ner :)

Dagen har tillbringats på banken och i telefon med allt och alla. Sen packningen förstås, det är en klass för sig. F.y.f.a.n. Helt svettig är jag, men allt ligger på plats i väskan nu så allt står rätt till. Nu ska jag hoppa in i bilen och styra mot Arlanda. Så - hejdå.



Jag k
ommer tillbaka om 2 veckor!


CYPERN!

Saken är den att jag inte ens har tid att skriva detta inlägg, men för att ni inte ska tro att jag gått och dött eller liknande så berättar jag lite snabbt. I eftermiddag åker jag till Cypern. Planet lyfter 17.15 och vi har jävligt bråttom, har inte packat överhuvudtaget så jag måste hem och göra det. Fig Tree Bay är målet vilket ligger ett stenkast från "Supa, svina, gapa - Agia fucking Napa" där våra kära vänner befinner sig för tillfället. Så FYFAN vad kul det ska bli.

Väldigt snabba puckar blev det när vi inatt hittade denna sista-minuten resa, imorse snappade vi resan fort som fan, känns så jäkla rätt.


And THIS is the place

HOPPAS!

Just nu är det stress så in i norden. Hoppas hoppas hoppas vi får detta nu. Annars lackar jag. Ska göra allt som står i min fucking makt. Upp tidigt som fan imorgon! HOPPAS!!!!

FINAL!

Ikväll är det EM-final mellan Spanien och Tyskland. Frågan är vilket land som kommer stå som segrare. Jag hejar i alla fall på Spanien. Heja Casillas, Torres och Ramos!!!

Nu ska jag se om det blir nån middag...


Waxholm



Japp, där var jag idag och åt lunch och fikade. Satt vid vattnet och svettades ihjäl. Hampus gjorde en perfekt fickparkering som han var stolt över, sen åkte vi hem igen. Nu ska jag städa mitt rum och roa mig med att titta på resor på nätet (måste hitta det PERFEKTA hotellet). Förresten blir det nog Grekland i alla fall..

Den fjärde juli

Nu är det inte många dagar kvar..





Tänk vad tre år går fort.. ♥

Baka baka liten kaka

Idag har jag, mamma, Joakim och Hampus varit i stan och ätit sushi. Jag fegade som vanligt med räkor och avocado, men det är ju grymt gott så varför inte liksom. Vi åkte och handlade efter det och jag köpte ingridienser till blåbärsmuffins. Gjorde precis klart dem och de smakade SÅ gott. Godaste jag gjort hittills. Och det blev en hel del också.


Gött.


Precis innan dekoreringen. Intressant...


Klara!

00.56

I förra inlägget skrev jag att jag skulle ut och sola. Men inte fan gjorde jag det inte. Jag satte mig och åt en jäättesen frukost och tittade på Oprah istället. Väntade på att Hampus skulle komma hem och städade lite. När han väl var hemma så satte vi oss och drack saft på studsmattan. Den studsmattan är ett riktigt smultronställe denna sommar, välanvänd! I alla fall - efter det hjälpte vi mamma att handla och sen lagade jag tacos. Har tittat på både The Man och Scream men nu börjar ögonlocken svika så det börjar allt bli dags för sängen.

Men innan det ska jag sitta och titta på bilderna jag tog i Grekland förra året och drömma mig bort. Vi har fortfarande inte bokat biljetterna pga. en VISS sak. Lackar på det men vaskamangora?! Vi kommer antagligen åka till Alanya den 13 juli, vilket innebär att vi missar Gotland vecka 29 så det får bli en senare vecka. Skönt tycker jag då Gotland förvandlas till Stureplan den veckan = drygare folk och dyrare ALLT.

Godnatt.


Fijnt väjder.

Idag vaknade jag alldeles för sent av Hampus alldeles för höga ringsignal. Fick hoppa upp ur sängen och springa med den till Hampus. Snabb som fan. I alla fall så har jag inte gjort annat än att stå och titta i kylen och sitta vid datorn. Hampus for iväg för å kolla ett jobb. Nu ska jag hitta på något vettigt, som att gå ut i solen eller liknande.

Förresten spinnade jag igår, utan framgång. Har bildbevis där jag sitter och svär för det var för trögt förstår ni. Nä nu ska jag sola.


Where to go?

Rhodos eller Alanya - det är frågan. Sitter och tittar på resor och funderar på vart man ska åka. Det är snäppet billigare att åka till Turkiet och då bor vi på bättre, lyxigare hotell, vilket väger lite tyngre. Dessutom är det varmare där. Vi ska bestämma oss under dagen för ikväll ska vi boka't!

Idag har solen äntligen tittat fram, så jag och Hampus fikade på hans studsmatta och hoppade en evighet. Jag råkade visa rumpan för grannen, lagom lyckat att hoppa i klänning. Well, sånt som händer ;)

  

Nej nu ska jag jämföra priser ett tag till och sen ska jag ta en kaffe på balkongen. Ikväll blir det fancy schmancy middag och fotboll!


NU!

Nu har jag handlat middag för kvällen. Ska laga pestopasta med kräftstjärtar, det är så jäkla gött. Men innan jag kliver in i köket ska jag lägga mig i soffan och ta en liten powernap.




Bilder från dagen.

Rearearea

Jag har flängt runt i Arninge idag. Jag ÄLSKAR reor.

Nu sitter jag och tittar på när Hampus spelar Zoo Tycoon och proppar i mig godis från Willys. Försöker förstå mig på denhär webcamen men det går sådär om jag ska vara ärlig.


Haha fugly.

Kvällstankar

Här sitter jag och hoppas på sol i sommar. Men den tycks aldrig komma. När jag gick hemifrån mot Hampus idag var det solsken och regn samtidigt, det bildades två stora regnbågar och då blev jag glad. Jag älskar regnbågar. De är så fina och mystiska, får en att tro på övernaturliga saker, eller, jag känner i alla fall så. Nej heyheyhey, hohoho nu blev det lite för djupt här och det vill vi ju inte.

Jag glömde min mobil-laddare ute på landet (helvete!!!) så nu har jag varit mobil-lös i några dagar, vilket SUGER. Sheida har försökt ringa och jag vill förse henne med skvaller och höra allt hon gör om dagarna. Det är nästan läge att spendera morgondagen på en buss till och från Norrtälje för att få tag på laddar'n.

Nu ska jag nog släpa mig själv i säng, är verkligen dödstrött. Godnatt.


"Säg det med bilder"

Jag kör samma race som jag gjort tidigare; visa de senaste dagarna i bilder då min uppdatering inte varit den bästa. Let's go.

Så - midsommar:

Fick en jättefin krans av Hampus lillasyster, hon är så söt.


Jäger-race.


Lite på lyset...


Jag ledde mitt lag till vinst i femkampen och vi fick dessa kepsar som pris. Ursäkta bilden, jag var rätt wasted.


Hampus serverade mig drinkar.


Efter one-too-many glas vin. Det går nog inte att bli mycket fulare än såhär, leken var JÄTTEkul!


Sen var det ju en dagen-efter-midsommar också. Då firades Hampus.

Hampus födelsedag;


Födelsedagsbarnet i all sin 19-årsglans!


Vi drack oändligt med drinkar


Sen tog vi bussen hem, tittade på film och hade det bra.

Och slutligen, IDAG;


Tog en tripp till Täby och köpte dehär fina sandalerna.


Och sen unnade jag mig och Hampus lite praliner. Tyvärr var inte en enda av dem god.


Kanske blev lite av ett överflöd av bilder men jag hoppas ni inte misstycker. Nu ska jag duscha, städa lite och sen packa ner lite filmer och styra lilla rumpan hem till Hampus.

Han sikkert sig en gave får!

Nu ska vi in till stan och shoppaaaa! Äntligen, vet inte hur länge jag väntat. Men det är ju trots allt Hampus dag så det är honom det ska kretsa runt, min pumpkin. Han har pyttelite danskt blod rinnandes i ådrorna så de brukar sjunga både den svenska och danska födelsedagsvisan. Såhär går den danska:

I dag er det Hampus fødselsdag!
Hurra! Hurra! Hurra!
Han sikkert sig en gave får
som han har ønsket sig i år
og dejlig chokolade med kage til.

Den är skitkul att sjunga. Jag tycker Danska är så fult, hahahaha.



Time 2 go!

Grattis älskling!

Idag fyller hjärtat mitt 19 år ♥



Grattis grattis grattis snygging!

Kanonkul!

Midsommarhelgen var underbar. Härligt avslappnande, lite för lugn om man frågar mig. Men jag överlevde. Firat Hampus 19-årsdag har vi gjort också, trots att han fyller år först imorgon. Anledningen är att jag lagt beslag på honom för hela morgondagen. Han vet inte vad som väntar honom, men kul kommer det bli!


Jag & Roxy.

Trevlig midsommar på er!

Nu blir jag upp-plockad vilken minut som helst, det bär ut till Norrtälje dit halva Sverige verkar åka över midsommar. Trafiken kommer inte vara nådig, så det gäller att sätta sig i bilen med en stor potion tålamod - något som aldrig varit min starka sida. Men jag får väl se till att vara på gött humör istället så går det nog finemang.

Imorgon kommer de ju bli röj! Nubbe, midsommarstång, bad i iskallt vatten, bastu och viftande med flaggor. Mysipysi. Molnigt ska det bli, men det hör ju till.

TREVLIG MIDSOMMARHELG!




Din cupcake Sheidi.



Här är för dig Sheida! Haha. Mest för att du skulle få se Sheida-cupcaken. Tyvärr blev den nog den fulaste. Det är den med ett S på. Göllig jag är va ;)

Check check check!

Ringa försäkringsbolag - CHECK!

Hämta kamera hos Ida - CHECK!

Nu är jag färdigpackad och klar. Sitter med en av mina cupcakes. Men den är så mycket finare att titta på än den är god att äta. Så den kommer nog ligga här bredvid datorn tills jag ger bort den. Lyssnar på Duffy gör jag också, så nu ska jag bara invänta min eskort och sen åka till sköna skärgår'n.



Och jättetack Ida för lån av kamera (nu ska jag lära mig inställningarna bara haha) och fikat! ♥


Liite bråttom då.

Idag ska moppen säljas, och idag åker jag ut i skärgården. Idag måste jag ringa till massa försäkringsbolag och hinna träffa Ida för att låna en kamera av henne (hon är snäll hon!), kanske dags att gå upp ur sängen?



Stressa, stressa, stressa.


Hon är bra, Duffy!



När ens pojkväns lillasyster tycker om en skiva så spelar hon den miljarder gånger om dagen. Till slut tycker man själv om den, och som bonus kan man alla texter utantill. Det är det läget som gäller med Duffy's nya skiva. Gillare!

How to göra flätor á la Ida ;)

Jag har en fröken (antar jag) som tjatar om flätorna, och nu är det dags att visa hur man gör. Det är busenkelt så jag har bara gjort lite lata illustrationer, men jag tror det ska gå att förstå ändå;


1. Sätt upp håret i en knut, behåll två slingor (som på bilden) och fläta dem.


2. När du flätat slingorna, lägg upp de som bilden visar och fäst med så många hårnålar som behövs.

3. Släpp ut håret, om du vill förstås. Går ju lika bra att ha håret kvar i knuten.

Hoppas du (vem du nu är) é nöjd med beskrivningen ;)


Förlust

Förlusten mot Ryssland känns ju inte alls bra. Vissa säger att den är uppgjord. Jag säger bara att Sverige är lite sämre än alla tror. Vi spelar på namn, vi behöver inte Henke längre, han har tappat det. Svensson har bara gjort en bra sak i sin landslags-tid. Man blir så arg när man tänker på det. Men nu är det ju inte mitt jobb att styra över det (tyvärr).

Dagen har varit nice med cupcake-bakning och en rolig photoshoot. Lyckades ramla två gånger, alltid smidig som en gasell. Matchen såg vi hos Robin, satt och skrek i början av matchen, sen tröttnade vi efter Ryssarnas första mål och insåg att det skulle gå åt helvete.

Imorgon åker jag ut till skärgården!


Cupcakes

Cupcakesen är klara - ska lägga upp bilder på alla sen. Men nu ska vi ut och ta somriga bilder, så det får bli efter det. Ida har bränd sig på mina batterier - de kokade typ :S Sen ikväll blir det fotboll!


En glad en!

Idag ska jag och Ida baka cupcakes! Har gått och varit sugen på det för quite some time nu så det är dags att baka tills det brinner i fingrarna. Sen blir det lite pozin' också, såklart!


denhär skulle ju va asnice å ha på sig under bakningen. haha

Ska få något i magen nu tänkte jag, innan alla cupcakes.


Lägga på?

(Sheida, lyssnade av dina TVÅ röstmeddelanden du lämnat på min mobil. Den första var ju normal men den andra... du sitter och säger "Lägga på, LÄGGA PÅ, lääääggaaaaa pååååå". Ooookej? Men jag garvade sönder ;)

Kom precis hem från Maria - hon, jag och Emelie hyrde "Love Object", möjligen en av världens sämsta skräckfilmer. Sen hackade den i mitten så vi åkte ner för att byta den. Men då kände jag att det var dags att tacka för mig och åka hem. Har varit så trött hela dagen.

Nu ska jag kolla resor på nätet!


Yippie Kay Yey- Motherfucker!

Såhär glad är jag nu:



För Åkan är praktiskt taget såld - till en dude som heter Håkan (stor chans liksom?). På torsdag hämtar han den och ger mig cashen. ÄNTLIGEN.

Frankly my dear, I don't give a damn.

Alltså hata Svensk sommar. Vädret är så förbaskat opålitligt, ena sekunden är himmlen fylld av svarta äckliga moln och det regnar/haglar, nästa är det fullkomligt klart och solen skiner. Varje gång jag gått utanför dörren idag har det precis börjat regna. Rätt kul. Hoppas turen ger med sig snart.. om 40 minuter för att vara exakt.

Jag håller tummarna.


Giambattista Valli



Så jävla snygga!

Jag saknar dig



Två veckor no see. Bara 6 veckor kvar då om allt går enligt planerna. Saknar Sheida massor, men det har ju flutit på nu i 14(?) dagar och jag har överlevt. *Wiho* ;)

Imorgon har jag planer så det räcker och blir över.

Eller, egentligen är det inte mycket. Men det sträcker sig över hela dagen. Först och främst är det jobb som gäller, sen ska jag dricka massa te med Maria. Nu ska jag nog ta en promenad i kvällssolen, och ringa till Hampus och snacka lite strunt. ♥

Smoothie & Satc



Den här bilden tog jag för två minuter sen. Har gjort en smoothie som smakar heaven och så ska jag ju givetvis titta på världens bästa serie - Sex and the city. Det var allt, skulle bara skryta lite ;)

De senaste dagarna i bilder


Fredag. Rox skolavslutning, här efter sång i kyrkan.


Middag på Pont vid Hägernäs strand. Ingen kan stava Le Maire rätt..


Pont hade jättegod mat.

Och senare på fredagskvällen gled man vidare till Dennis, kollade lite fotboll och sen gick vi vidare till gårdsfest i Kragsta. Det var fredagen det.

Lördag: Tog inga bilder, haha synd. fotboll på våning ett vart det i alla fall, vidare och vidare igen för att spela kort hemma hos H. Svullade chips.

Söndag: Åkte till Täby med storshopparna Martin och Dennis.


Vidare hem till Joakim, tittade på Unbreakable och tog sedan en promenad.


Åkte hem till Martin och spelade poker. Här jag i ett par jävligt snea, as-snabba brillor.


"Rövsaften". Lagom mysigt. Men den luktade inte gott.


Hampus 'rödögat' Le Maire och Dennis 'rödögonen' Nilsson.

Det var det. Ska beskriva hur man gör flätorna lite senare idag. Tänkte ta bilder så det är lättare att förstå och det orkar jag inte göra nu så det får bli senare.

"Äckel-Ida"

Har varit hemma hos Martin och spelat poker. Jag skulle kalla mig världens mest dåliga förlorare, och jag tror de andra håller med mig. Så jäkla lack blir jag, borde hålla mig borta från detdär, haha. Nu är jag hemma hos Hampus i alla fall och ska snart sova. Får skriva imorgon istället när jag har tid.

Söndag

Har haft en del att stå i de senaste dagarna. Eller, egentligen inte men jag har i alla fall valt att lägga min tid åt andra saker än datorn. Ska skriva om allt ja gjort ikväll! Men tills dess ska jag spendera tiden med Hampus som jag sedan inte träffar förrän midsommar.



Hare sålänge!

Javisst serru

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

En till!!

Mail från modellagentur

Jag fick nyss ett mail. Från en modellagentur. De var intresserade av mig, men jag är INTE intresserad av dem, och jag tänker inte ens berätta varför.. men ni kan ju tänka er... Huvaligen.

Avslutningen i kykan var lagom spännande. Massor av sång ifrån barnen, musik och lite präst-snack. Innan åt vi picknick i åskan. Ikväll blir det middag på en restaurang vid Hägernäs strand. Kommer inte riktigt ihåg namnet på den. Ska bli jättetrevligt!

Video från kyrkan;



Jag vågar inte riktigt göra "tummen ner" för det satt en massa vresiga föräldrar och glodde på mig. Haha! Ser astöntigt ut. Orebell jag är ;)


Skolavslutning

Rox har skolavslutning i kyrkan och innan dess blir det picknick, vart vet jag inte men det blir där i närheten i alla fall.

Hoppas på ett samtal från Sheida idag, hon ringde igår men det missade jag, sen fick jag höra hennes röst på röstmeddelandet och ÅÅÅÅH vad glad jag blev. Idag ska jag sitta med mobilen i högsta hugg.



Lyckades just med att hosta ut all tandkräm jag hade i munnen, det är allt bra mysigt - att man får hostattacker vid de allra minst väl valda tillfällena, Nu måste jag kila!

Effektiv

Wow vad jag har varit duktig ikväll. Jobbat effektivt kan man ju säga, typ. Jättetyp. Nu är det dock dags för att sova, det blir en ganska så tidig morgon imorrn. Rox har skolavslutning och vi ska se henne sjunga i kyrkan, så det ser jag fram emot!

Förresten har jag fått en massa komplimanger tack vare mina flätor idag, det gör mig så glad (jag lär ju få göra dem på alla i fortsättningen, som det ser ut nu). Ska berätta hur jag gör för någon ville visst veta, men det får bli imorgon. Godnatt!


Plait!

Har varit i stan och köpt lite saker nu - sommarlovskortet, örhängen och massa hårnålar. Ska snart iväg igen, fixa lite saker och sen ikväll får jag äntligen träffa Hampus igen ♥

Idag har jag fina flätor i håret;

 

blir nästan finare om man släpper ut håret, men jag orkar inte det idag.

Jag saknar dig




Sandales et perfecto Zara



Sweet, sweet löööve ♥


Rain keeps fallin' on my head

Vädret leker rövare och nu störtregnar det. Det smattrar sådär mysigt mot fönsterbrädet och taket så nu ska jag ta en kopp te och ha det bra. Det har blivit ändrade planer för kvällen, faster kommer inte, det får bli en annan dag nu i veckan innan hon åker tillbaka hem till Grekland. Det blir familjen istället.

Nu börjar jag sakna Hampus, mycket. Och Joakim såklart. Ska sätta på någon lugn skiva och bara sitta och sakna. Med tekoppen i högsta hugg såklart. Haha!

Yeah, yeye

Åh! Nu blev man ju jätteglatt överraskad av vädrets vändning. Det är sol med bara några få puffmoln på himlen och jag har suttit ute och njutit en stund nu.



Nu är det dags att städa klart hela huset innan det är dags att laga käk. Min fina faster kommer på middag ikväll så det blir tacos och kladdkaka. Låter som en fest!

Duktig Åkan!

YES! MOPPEN STARTADE.

Första försöket så gick vrålåket igång vettni. Jag är så stolt över min Åkan. Nu ska jag bara byta framlyktor å sen ere bara å lägga upp'an på Blocket.

Juleskum

Jag är fortfarande lycklig efter gårdagens vinst, så jag är på utmärkt humör. Vaknade ganska sent och började städa direkt när jag såg hur illa röran faktiskt var i mitt rum. Sen satte jag mig framför TV:n, slog på Oprah och inom loppet av en minut satt jag och störtbölade i mitt te och på mina små tomtar;



Bra frukost... men nu ska jag allt käka en stadig lunch.


2-fucking-0

Joorå det blev Fridays och Kungsan. Synd att man inte såg ett piss. Men efter första halvlek gick vi bort till TV4:s inspelningskupol där de hade små skärmar och tittade på hela andra halvlek. Lycka! Det vart allt lite glädjetårar. Sen fick vi se Jihde spexa lite (och då menar jag lite), sjunga massa ramsor. Men mest sjöng vi såklart:

Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag säger Zlatan
Svenskens hopp, vår superman, Zlatan, jag säger Zlatan
I love you, ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic


gogogo

NÄHÄ vilket oflyt. Har ingen aning om hur det blir ikväll längre.

Men matchen ska jag se, FAREAL!


SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE

Kom precis hem från stan, har tillbringat dagen där med Ida och Robin. Det blev lite shopping och lite käk. Ikväll blir det fotbollskväll i Kungsan. Innan drar vi till Fridays och tar varsin drink för att tagga lite, om det är möjligt att bli mer taggad än vad man redan är. NU KÖR VI!


Lägesrapport:

Gör: Sitter och käkar frulle framför tv:n.

Måste: Kicka igång moppen.

Ska: Utoch göra stan med Ida lite senare.

- HEJA SVERIGE för hela slanten ikväll!


Tick tack tick tack



Titta vilken fin bild jag tagit på Hampus fina klocka.

Från början var den min, jag köpde den. Men efter att ha kommit hem och provat den märker jag att den är way too big för mig och ger den därför till Hampus för jag orkar inte med att gå å knipsa bort och sånt tjafs. Så jag får helt enkelt njuta av den på hans handled istället. Men det går lika bra det.

Mina finaste



Ja det kanske varit lite mycket "jag saknar sheida" här i bloggen och jag vill inte riskera att ge henne en för tidig hemlängtan så nu ska jag sluta lägga upp massa bilder på henne och sådär. Efter denhär såklart:



Plutt!

all i'm sayin'


Yeah baby

Här sitter jag och undrar hur Sheidas första arbetsdag i Barca gått. Hoppas hon skriver och informerar oss om det snart ^^. Har precis käkat, ska strax övningsköra och gå en promenad med mamma. Sen ska det bakas en special-kladdkaka. Hoppas den blir så smaskig som den ser ut att vara på receptet.


Hanging by a moment


I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you.


Makes me feel just like a billionare

Sitter här dränkt i svett, jag lånade nämligen brorsans superfräcka cykel med alldeles för hög sadel och cyklade mot bällsta för att hämta min kamerasladd. Vägen dit är ingen fara, det är brant nedförsbacke nästan helaa vägen så det var ju bara att glida. Men ni kan ju förstå hur kämpigt det var på vägen hem. Hämtade andan i fem minuter och drack fyra glas vatten innan jag var hela återställd.

Innan döds-resan satt jag ute i solen och åt frukost, passade på att sola lite, men orkade inte lägga mig och pressa för den sakens skull, har inte det tålamodet. Det är ju jobbigt när man inte kan svalka av sig heller. Well. Nu ska jag ut och mecka lite med moppen.


Goodnightie

Dessa dagar efter studenten har varit helt underbara. Jag har njutit av solen och ledigheten. Men nu börjar det kännas lite sådär. Innan jag skaffat jobb har jag absolut ingenting att göra. Jag funderar på vad man skulle kunna göra om dagarna, det enda jag kan komma att tänka på är olika aktiviteter med Sheida. Våra aktiviteter. Får väl göra allt det själv.

Imorgon måste jag typ förbi skolan för jag har ingen skrivare hemma och MÅSTE skriva ut några grejer omgående. Det suger ju. Hoppas man har kvar skolinloggningen? Annars får jag låna nån annans. Well, nu är jag riktigt, riktigt trött så det är dags att nanna kudde.


Rubrik



Nu är Hampus ute på wettersö och jobbar, något han ska göra hela veckan. Duktig pojke! Hemma sitter jag, arbetslös. Men denna vecka ska jag allt få ett och annat gjort! Moppen ska säljas och cv:n ska slängas åt alla håll och kanter. Nu jävlar.

Hard wok säger jag bara ;)

Greece

Har spenderat hela dagen på skavlöten med alldeles för lite drickbart. Nu är jag helt dåsig och trött, men har inte tid för någon vila då jag strax ska iväg och träffa min faster som äntligen kommit hit från Grekland. Ska snacka med henne om en eventuell resa dit ganska snart. Hoppas ♥


Skavlöten


bild från paris.

Härlig kväll igår, vi var ett gäng som grillade korv, tittade på fotbollen och spelade poker. Hampus vann överlägset, den jäveln. Idag blir det i alla fall skavlöten, alldeles strax om jag inte missminner mig. Vädret har blivit betydligt bättre än imorse, blev lite ledsen när jag tittade ut genom fönstret då..

Dags att kila.

Helloooo

Idag kom jag hem rätt sent, har varit på Hampus land i några dagar och haft det bra. Har badat, solat, åkt båt och gjort allt det man ska göra i skärgården. Vi fick skjuts hem men var tvugna att plocka upp Rox på vägen, något som tog liite längre tid än beräknat. Så det slutade med att man tillbringade två timmar i Åkersberga idag, jag hann bränna mina axlar och köpa en Fanta med vinst (gav 20:- fick tillbaka 30:-). Nice.

 

Kan ju passa på att säga att Orange & Cofee-cafét nere på SOUK är sämst. Var där jag-vet-inte-riktigt-vilken-dag och fikade, fick en fluga som låg och sprattlade brevid min strawberry-cheescake så jag lackade på det. Sen smakade smoothien förjävla äckligt och den var fylld med massa kärnor. Hål var det i sugröret också. Nej, gå aldrig dit.


det ser ju onekligen gott ut annars..

Sayid

Jag saknar dig redan..

speciellt när jag pratar med dig på msn.



men vi ska nog kunna hantera ett distansförhållande ;) ♥

National treasure



Orkar inte skriva något om landet, lägger upp bilder på fb sen istället.

Har precis tittat klart på National Treasure 2, den va jättebra. Till skillnad från piss-rullen man hyrde igår (The Brothers Salmon) eller va den hette. Den sög, det var möjligen den sämsta filmen jag sett på år och dar. Se aldrig för guds skull. Jag lackade redan i den sugiga inledningen. Anyways, det blev alltså inte tegel eller våning, orken finns inte.

35 månader

Igår vare picknick, likaså idag. Jag och Hampus har passat Noelle hela dagen så vi köpte på oss massa gott och åkte till skavlöten och badade läänge. Jag blev så dåsig av att vara i solen så länge så vi åkte hem skapligt tidigt i alla fall. Somnade på soffan direkt, men man behöver stödvila ibland.

För övrigt så är det den 4 juni idag vilket innebär att jag och Hampus varit tillsammans i 35(!) månader. Nästa månad blir det 3 år ♥ förhoppningsvis befinner vi oss i Grekland då. Howevah, funderar på att släpa ner Hampus till centrum och bjuda på pizza nu..



.. så tror jag allt det blir en tegel-kväll ikväll!

"FYFAN VA KUL VI HAR!"

Landet va asnice! Kan skriva mer om det sen när jag har tid.

Nu snart ska vi åka in till ängsholmsbadet och picknicka och kasta frisbee (kanske inte jag då med min stukade tumjävel). Tänkte bara säga're! ♥


Skärgår'n!

Är i full gång med att packa, ska nämligen snart bli hämtad av grabsen, vi ska ut till Hampus land och ha det bra i ett dygn.

Kommer inte träffa Sheida mer nu på två månader. Känns inte ett dugg bra, jag blir ledsen varje gång jag tänker på det och fick hålla mig för att inte gråta när jag kramade henne hejdå idag. Pookie!



Igår stukade jag tummen när vi kastade frisbee, känns inte alltför lyckat.

Hejdå!


Keep it real



Idag har jag varit i Täby med Joakim. Vi lunchade och shoppade lite, han har fyllt 20 här i dagarna så jag lät honom välja lite materiella saker. Sen bjöd han mig på glass. Ska hem till dem lite senare och äta tårta och mysa.

Måste hinna med att lämna lite saker hos Sheida, säga hejdå till henne och sen tror jag även det blir en liten tripp till Kista. En fullspäckad dag med andra ord. Nu ska jag stoppa huvudet i frysen för jag står inte ut med den här värmen.

"Du är alltid så jävla söt!"

Hela dagen har varit så skön! Vaknade 12 av ett dunkande på dörren, gick då upp och åkte till stan runt två med Hampus och Sheida. Eftersom kvinnan åker till Barca farligt snart ville vi spendera lite kvalitetstid tillsammans och käka lunch. Jag blev dock ALDRIG mätt, och ville till donken både efter lunch och gallerian-glass. Men jag lyckades inte övertala dem så vi åkte hem istället. Gick i alla fall loss på ica senare och köpte massa ätbart.

Sen drog vi hem till Thomas och hade det trevligt på balkongen hans. Stannade länge men sen blev karln min trött så vi valde att gå hem och äta. Känns som att jag ätit hela dagen, men det blir inte mycket bättre än så.

Tack och lov att jag inte vart bakis idag ♥


RSS 2.0