TODAY'S THE DAY

Så har tiden gått så pass fort att det är min födelsedag. Hittills är den lyckad som FAN och jag har fått äta tårta i caféterian, fått paket och fina bilder skickade till mig:


(Från Sheida till mig)

Och ÄNTLIGEN har jag ordnat allt, ljudanläggning (fet), lokal (liten) och bord på Berzelii bar. Succé! C ya folks

Jag, 125 år?

gjorde precis ett test för hur gammal jag kommer bli. Jag som är pessimistisk och går runt och tror att jag kommer dö tidigt blev smått chockad över resultatet:

125 år.

Men hallå är det ett skämt eller?

Töntigt test...


TRÖTT!!!

Nu har jag städat som en galning, handlat och fått det mesta avklarat på min pricka-av-lista. Klockan 18.00 cirka ska jag möta Madelene och gå för att försöka hyra lokalen, men nu kvittar det nästan vart vi är, förutom att det skulle vara mer skönt att vara i lokal.

Nu ska vi lägga klart mitt golv, trååkigt. Hoppas Oscar kan gå med på att hjälpa mamma, så det är hans födelsedagspresent till mig, hihi.

Ont i halsen, förkyld.

2morrow's the day. Jag springer runt och städar i huset, lyssnar på Sade (lugnande!), dricker te (sjuk), och prickar av listan för allt som ska göras idag. Jag måste bland annat åka till Täby, sedan handla allt som ska vara på "drinkbordet" (världens bästa idé).

En pinsam grej är att jag inte vet hur man sätter på vår diskmaskin. Jag vill att det ska vara fint när mamma kommer hem så jag tror jag ställer mig och diskar för hand, hahaha. Jo, nog är jag sjuk.

Måste fortsätta nu, C ya L8er.


ADRIANA


Julkänslorna "lingers"

Idag var jag ledig vilket har varit superskönt. När Hampus slutade kom han hem till mig, och vi låg och hostade tillsammans i min säng ett tag innan vi bestämde oss för att göra något kul.

Vi gick en mysig promenad och köpte lurreburre & murre* och pepparkakor. Gick hem, försökte skapa lite julfeeling i vardagsrummet. Dock hittade jag ingen julskiva vilket SÖG. Har pappa alla skivor hemma hos sig eller? Det var nära att jag satte på lite Sade lovesongs men naae. Vi kollade TV istället.

*= lussebullar och julmust såklart!

Förresten så testspelade jag på pappas blålysande bergssprängare idag, det är SKITABRA ljud så den kommer jag använda på fredag (birthdayparty!), enkelt och praktiskt, musik och "discolampa" i ett.


JULönskelista 2007

Eftersom Andrea vill att man ska skriva sin julönskelista gör jag väl det, även om det känns lite konstigt med tanke på att jag fyller år om 2 dagar (så fick jag in det snyggt också, haha!)

1. En välbehållen Hampus
Han åker till Thailand den 8 december och beräknas komma hem på julaftons morgon.

2. Stor ROSA tekopp och massa körsbärste
Jag hittar aldrig någon, och körsbärsteet är rare det med.

3. Mascara och eyeliner
Jag tycker sånt är så sjukt tråkigt att köpa själv, och eyeliner har jag saknat den senaste tiden.

4. Miu Miu Coffer Bag
Utan tvekan den snyggaste väskan i världen. En dag ska den bli min.
Leather Coffer bag large view
Men mest av allt önskar jag mig såklart en underbar jul tillsammans med mina nära. Jag hoppas att hela familjen kommer fira tillsammans och att Hampus kommer hem i beräknad tid. Nawwww.

VIKTOR 14 ÅR & mina små älsklingar!

Grattis lillpluttis som fyller 14 år idag, börjar bli stoor pojke.
Imorse var det födelsedagsfrukost för honom så jag fick inte min sovmorgon.

Jag är glad ändå. Titta varför:

 

Och en rättelse: De är inte 13 cm höga, de är bara 12.
Jag blir 184 cm i dem. Cooolt.


13 cm klackarna ska bli MINA!

Dessa kan slänga sig i väggen!

Ingen kan förstå min lycka för tillfället. Jag är ÖVERLYCKLIG!

Varför? Jo - jag har under flera veckors tid gått och trånat efter ett par skor, från Zara. Men har inte haft råd och hade egentligen gett upp hoppet om dem då det endast finns ett par 39:or kvar av dem i hela Stockholm typ. Jag lade undan dem idag, så det är större chans liksom.

Å nu när jag pratade me pappa i telefonen frågade han vad jag egentligen önskade mig. "Ett par skor" - självklart. Och då pratade vi en stund om dem, och att jag ville ha dem på min födelsedag så ett presentkort skulle inte funka liksom. Då sa han de ljuva orden; "Jag sätter in pengarna på ditt kort så kan du köpa dem imorgon"

Liksom: AAAAAAAAAAAAH!
Aldrig varit gladare typ. Jag har en feeling av att detta kommer bli den bästa födelsedagen EVER. Tack vare dessa skor (ja, de är de vackraste i världen). Jag ska slå in dem till mig själv också. Hihi

Och FATTA att jag kommer hänga på låset till Zara imorgon klockan 10.


Mer killer-heels åt folket! Peace out.

Curtis Jackson



Man e'rybody know, like e'rywhere I go
When 50 in the club shit just go out of control

VARSÅGOD, SHEIDA - WALLING!


Birthdaysuit!

När det gäller planering känner jag mig ganska "hi" på den fronten. I alla fall vad gäller planering av födelsedag och fest och sånt skit däromkring. Men detta år har det varit lite snålt med sådant känner jag.

Medan alla andra började planera och boka flera månader i förväg sitter jag här nu, med 4 dagar kvar till födelsedagen och har inte ens skickat ut inbjudningar. Men det är väl lite det som är charmen med mig, tss. Nu har jag i alla fall verkligen tagit tag i saken (i hjärnan åtminstonde), ska boka lokal för "förfest" imorgon. Är den redan bokad kommer jag ha hemma så det är ingen fara med det.

Frågan är dock vart vi ska gå, jag har varit halvinne på ett alternativ ett tag nu men har ändrat mig. Nåväl, den som lever får se. Och till er de rör; oroa er inte, jag SKA skicka inbjudningarna, imorgon! För då vet jag säkerligen vart vi ska vara, tid osv.


Till sist, nu börjar folks fråga vad jag önskar mig, speciellt min kära vän Sheida här har du min önskelista "från dig" Sheida:

- INTE "Självkänska Nu!"-boken, då dör jag (och inte av skratt eller lycka, jag LACKAR!)
- Aceton (jag kan inte ta bort mitt nagellack så jag måste måla över varje dag)
- Örhängen, stoora silverringar = behöver den kvällen!
- En fet flaska Moët (prio 1!)
- Murre & lurreburre-dejt

"Jag ällskarej, vi pratar inte om det här sen, eller nåt sånt"

Hare Krishna

Sitter och lyssnar på "Hare Krishna"-låten. de läskiga är att de sjunger EXAKT som dendär Maha-Mantrat som jag klistrar in nedanför:


Maha-Mantrat består av tre namn, Hare, Krishna och Rama som upprepas på följande sätt:

Hare Krishna, Hare Krishna,
Krishna Krishna, Hare Hare
Hare Rama, Hare Rama,
Rama Rama, Hare Hare

Hare är Gudaenergi, Krishna är ett namn på Vishnu, som betyder "Den alltigenom attraktiva" - allt man attraheras av och söker på andra ställen finns alltid hos Honom. Rama är ett namn på Vishnu som betyder "All glädjes källa".



Ooooooooookeeej? Hemligt asså. "Honom". Det är liksom värsta läskiga sekten, och verkligen att jag älskar en av deras "anhängares" låt. Jag ska i alla fall spela den på min fest på fredag. Hahaha.

GLAMOUR!

Intervjun med Anna Olsson var kul! Fick se redaktionen, och den var superfin! Sneglade lite smått på "kommande nummer"-väggen hihi. Hon var supertrevlig och vi fick med oss nya numret av GLAMOUR hem!

Haha nu har Ida lagt upp bilderna från i lördags på Facebook, och det fanns en del roliga. Bland annat denna. Kolla vad slisk-stekig Hampus är, och observera handen på mitt bakhuvud, den är Sheidas, hon pressade mig liksom mot Hampus. Jag gilla're.

Schtekigt par

 

HELGEN

Har varit i stan med Hampus, kollat lite kläder och sånt. Jag köpte present till Viktor som fyller år på onsdag. Vi fick sjuts hem av Hampus föräldrar, skööönt.

Igår hade Sophie fest, hon fick en kattunge! Världens sötaste som ska heta Lucifer. När de andra drog till Berzelii bar gick jag, Andrea och Sheida hem till Andra, åt godis, spelade rappa kalja ett par gånger, dansade i sängen och allt möjligt. Promenaden till bussen klockan två var INTE kul däremot.

Lägger upp bilder från igår senare eller imorgon.

Förresten ska vi in till stan och intervjua Anna Olsson, redaktör på GLAMOUR imorgon!!!


"Lyssna på beatet, det här är gangster"

Om ca två timmar ska jag möta Sheida utanför "vår" ICA, sen ska vi röra oss mot Andrea för att dumpa en massa grejer. Sen går vi tillsammans till Sophies fest! Där ska vi infinna oss klockan 19.00. Det kommer nog gå fint. När 18-åringarna bestämmer sig för att lämna Sophies hem och åka till The Vibe, går vi hem till Andrea och fjortisfestar vidare, och spelar rappa kalja.

Jag kom nyss hem från Hampus, och promenaden hem var hemsk. Det är ISKALLT ute och min hals led. Nu har jag superont, till och med öronen värker. Jag ska dricka körsbärste och hoppas det går över.

Förresten så har jag bränt mina "födelsedagsskivor" nu. Dem är sjukt schtekiga och bra.

image507
Bild på mig som dansar ensam, de brukar vara så. Den är i alla fall 1 år gammal och jag ska ha det linnet på mig ikväll! Tjuhuu. See ya fellas, fo su.


Puppylove

Okej, 7 dagar kvar till min födelsedag. Hihihihi

Idag var man på SACO-mässa. Kul? Don't think so, men jag, Sheida, Lena och Maria fann det roligt att tävla om vem som samlade på sig mest stuff. Tablettaskar, nyckelband, tandborstar och plåster var bara lite av det man fick. En hel kasse med gratisgrejer hade man med sig hem.

Fast vi åkte inte hem direkt, utan till Lenas mamma i Märsta - deras hund har nylifen (2 veckor sedan) fött massa valpar och vi gosade med dem i flera timmar.

image505

image506
Minivovvsingar. Det var 6 stycken (varav 4 "normala", 1 tjockis och en pluttis". Älskade valpen som hette Elvis mest, ville bara lägga honom i väskan och springa hem.

Pluttig punani

image503

Guuuuuuuuuuuud va länge sen. Värsta mini.

Men jag gilla're.

Förra året på Sophies fest

Lisa plockar tomburkar, Sheida tittar på henne och går fram och säger:
"Vad ska du med burkarna till?"
"Panta"
"Amen din ekonomiska brutta!"

Älskar f.ö ordet "brutta".

FIONA

Idag såg jag en tjej på tunnelbanan som var väldigt lik ett visst träsktroll. Nämligen Fiona. Asså - EXAKT likadan näsa. Och världens minsta mun, aldrig sett en sån liten mun. Kul. Lite gullig var hon ju ändå.



När vi åkte tunnelbanan hem, lämnade stationen på T-Centralen så hörde vi en massa tjejer skrika:
"NEEEEEEJ!"
Å sen guppade och dunsade de i hela vagnen, alla blev superrädda. Undrar om nån ramlade ner och blev överkörd :O Hemskt. Jag va i alla fall chockad medans typ de brevid glodde snett på mig.

"Sååå himla efter"

Jag blev ju utmanad av Andrea att skriva 8 intressanta saker om mig själv.
Har redan fått den utmaningen en gång, i oktober faktiskt. Så kolla den.

Jag är så himla "före". Men som sagt, kultureliten måste hålla sig well updated.

Framtidens hemmafruar

  

Jag gillar oss Sheida.

Vi är så himla spontana och kreativa. Bäst helt enkelt. Igår bakade vi och spritsade kakor som ni kan se på den andra bilden. Dessutom gjorde vi ett grattis-kort till Sophie som ni kan se på första bilden.

Peace out.

Victorias secret fashionshow

image499

Asså... ÅÅÅÅÅH!

Imorgon ska jag f.ö sälja mitt VS-nattlinne.

Att sörja ett par skor..

Idag var världens slappaste dag i skolan! Skönt, vi åkte in till Täby, för Sophie ville hitta på nåt. Så vi fikade i minst en timme, pratade strunt och hade det mysigt. Sen gick vi till Zara och provade födelsedags-outfits ett bra tag.

Men det kan man ju drömma om...Lovar att både skorna och linnet kommer vara slutsålda innan jag får råd. Fuck fuck fuck.

Nu sitter jag och väntar på att Hampus ska sluta jobba och komma hit. Funderar på att ta en runda i huset och städa.. DÅ har man kul vaaaaa.


SOPHIE 18 ÅR!!!!

Natten var ju bra mysig; jag, Sheida, Ida och Madelene knackade på Sophies fönster klockan 00.00 ganska exakt. Hon drog efter ett tag upp persiennen, trött och mosig men ack så vacker som endast en ny artonåring kan vara. Hon öppnade fönstret och vi sjöng. Vi fick komma in, gav henne lite kul stuff och så åt vi tårta.


Birhdaychild (adult!)
(mitt bruna hår med på bilden)

Grattis ännu en gång Punani!


Julstök i Sheidas kök

Uppesittarkväll.

Sheida sitter och läser "Vad är meningen med alltihop?". Vi har fått en massa gjort idag;
- Årets första julstök (baka peppisar, spritsa kakor, lyssna julmusik osv)
- Köpt tårta och gjort kollage till Sophie som fyller 18 imorgon (!!!)
- Sprungit till ICA på typ fyra minuter (ja, både dit och tillbaka)
- Burit olika klackskor (alltså vi hade två par och tog en varsin från de båda paren)
- Delat på en 2,25:a och blivit tipsy
- Druckit oss illamående på murre = julmust
- Haft middagsdejt twice (kyckling och ris + gulash)
- Insett att Sheida skapat en hit (låt) av misstag, ni får höra den på min födelsedag!

Nu måste vi gå till bussen, vi ska hem till Sophie och överraska henne när klockslaget switchar till 21 november. det ska ätas tårta och sen ska vi nog låta henne sova...


See you på stani

En fågel viskade i mitt öra att Sheida skriver elakheter om mig, eller - kanske inte elaka saker men stuff som inte gynnar mig och det är minst lika illa.

11 dagar kvar till min födelsedag!

Ska till Täby efter skolan med Hampus, ska kolla ut exakt vilka skor jag vill ha. Sen vill mamma till ikea och jag ska övningsköra dit så det måste man ju gå med på. Nu ska jag skriva önskelista till Sheida.

"Håll hårt i latten och var kulturella"
Eder tillgivne, Ida


Curtis Jackson

Jag mår bättre, varför? Svaret är givet:


Jag dunkar 50 på rummet, och man blir ju ännu gladare när man kan texten. Han gör mig glad.

Gonna leave my worries behind

Kan bara nån komma med litervis Ben & Jerrys och klappa mig på ryggen.
Jag skulle behöva det...

Något annat som skulle muntra upp mig är:
image497
image498

Men då behöver jag båda..

Jesus may walk on water, but I walk on Jesus

Så med det sagt, går jag och duschar.


LÖRDAG

Snart ska jag åka till farmor ♥

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Laga någon god middag tillsammans med Hampus, eller kanske familjen. Basta lite, bada länge med en massa ljus tända. Kanske hyra en romantisk komedi, eller något drama att sitta och böla till. Who knows, det ska bli SÅ spännande att se hur det blir.

Just det mamma ville åka till ikea Så det kanske blir så. Undrar vad hon ska göra där? Jaja, kul i alla fall. Det bästa på ikea är ju när man handlat klart och får köpa femkronorskorv. Eller så lyxar man till det och drar en MAX.

Jag tänkte skriva önskelista idag också, för det är ju bara 13 dagar kvar nu. Hihiihihihih.

Punani-puckon?

Skrev ju förr om Sheida som ville göra en lista över konstiga saker att göra innan året är slut. Well, nu har vi skrivit den listan och kunnat pricka av två punkter redan, en av dem är:

Gå runt kyrkogården vid midnatt.

Vi anlände till kyrkan (knappt i tid, vi typ sprang hela vägen), var riktigt rädda, stod utanför i flera minuter och bara lyssnade efter läskiga ljus. Till slut samlade vi mod och gick den korta promenaden runt kyrkan. Jag gick och fläktade ansiktet med vanten, hörde läskiga ljud bakom runstenen, samtidigt som Sheida försökte lugna sig själv med att säga att "Kyrkogården är så fin, alla vilar i frid, å vad fridfullt det är" - Jag ville bara gå så fort det gick liksom. När vi kom utanför grindarna såg vi på varandra, log och körde en välförtjänt "high five".

Kolla snacka om att ha gjort något att berätta för barnbarnen.


Stureaffish nerklottrad

Vårt klassrum är ett sorgligt projekt, och vi har försett rummet med en affish på tvillingarna Forbes (Stureprofiler). Idag såg vi att någon (eller flera) hade klottrat ner vår fina Stureaffish.

Det råder bordsplacering i vårt klassrum och skulle man för en gångs skull byta plats skulle det bli chockkrig x 1000. När vi idag hade labb och olika "stationer" - då man skulle gå runt och göra olika saker vid olika bord (=oj, främmande bord, nu måste vi klottra!?)

Fast, haha, det gör inget. Vi ska ändå sätta upp en affish på 50 cent.


Tvillingarna Forbes


Vad som händer när man inte svarar i sin telefon...

En Punani Crew-member ska alltid vara redo att "rycka in". Ska alltid kunna ställa upp. Stegen innan man är en äkta punanimember är extra hårt och man måste vara ytterligare ett steg före. Det råkar vara så att en aspirant är väldigt otillgänglig just då hon ICKE borde vara det. Punanis inte nöjda..

ANDREA.

Vi funderar, bör du verkligen få bli en punani? :

- Du har aldrig cashmoney på din mobil. (en äkta punani har en pappa som betalar)
- Väljer bort vänner för film. Hey, köp Boxer så kan du leka med Robert?
- Hon vågar inte sno dricka från cafeterian ("flickan som snodde en loka").
- Du är wannabee Stureplan. Varför inte bara VARA det?
- Du snackar, då du borde schnacka
- Du vet säkert inte betydelsen av "pussis på bussen" (?)

Vad har du att säga till ditt försvar? (obs detta är inte en del av ditt intagsprov)

Punani 4evah


Thank god it's friday!

Har varit i Täby med Lena, hon fick en kick och skulle shoppa julklappar plötsligt. Vi åt självklart på McDonalds där det hände en rad kul saker. En tjej som jobbade där skulle gå ut och lämna mat till någon och ramlade, nu snackar vi föll pladask på golvet och typ skadade sig. Lena fann detta mycket underhållande och fnittrade galet medan jag lekte mogen och sa att Lena var elak (det satt gamla tanter och stirrade på oss).

Sen när jag dricker mitt vatten utan lock råkar jag hälla ut allt på mitt knä, det var i alla fall en-två deciliter så det var INTE kul. Men då sprack det för Lena och hon garvade i en kvart, kewl!

Vet inte om det blir spelkväll tonight, annars kommer jag våldgästa Sheida och spänna fast oss framför Gudfadern (vill inte vill inte vill inte). Så Andrea, allt skulle bli så mkt enklare om du kunde svara i din telefon... idag!

Till Sheida, vännen min

image493

Om jag hade pengarna skulle du få dem av mig, och inte begagnade kladdiga, utan nya, NYpytsade. Jag skulle impregnera deras insida (!) och balsamera utsidan på dem. SÅ mycket tycker jag om dig.

Men du vet att du i slutändan kommer få ett pappersark (tjockt och av bra kvalitet dock) med en massa bilder och text. Hahaha

PLUGGA = PLÅGA

Kolla film i sängen = suicide.

Ja kanske inte bokstavligt talat självmord men man mördar i alla fall all energi i kroppen. Jag somnade fortast, sen joinade Hampus och vi låg och sussade ett bra tag. Nu är han i alla fall på träning och jag är lämnad ensam. Så kommer man på att sam-uppgiften ska in imorgon.

BIG suck. Nåväl, bara att börja..


Punanifödelsedagar

Alla medlemmar i punani-crew fyller år sent på året. Sophie är först ut av oss och jag och Sheida funderar på vad vi ska ge henne i present. Sophie tell us what you want! Vi ska nog vara originella och göra en superbra sak. Brainstorm!

image461

Det ryktas att..

♥ Fuktbullen inte är fuktig (?)
♥ En quinna får ståpäls av att blocka människor på msn (det är makt!)
♥ Sheida har 70 olästa meddelanden på hotmail
♥ Tetris är "the new black"
♥ Lena fått ögonkontakt med sitt lammkött
♥ Sheida spelar "puppy" på Funplanet

MSN-meddelande, togs emot 10:15

Sheida säger:

ida how to do with our projecto! ja har skitamkycke visioner.fats ja ska ju själv göra tavlorna s¨å fuck u bitch i dont need u



Jag känner att vi har en sådan speciell kontakt, jag och Sheida. Hon är så.. rar.

MYSPYS!!!

Jag sitter och bloggar på golvet, det är ganska mysigt.

Hampus är på väg hit just i detta nu och jag har mysat till det rejält och tagit och tänt alla ljus jag hittade i vårt hus. Dessutom har jag kokat tevatten och laddat film.



Ha en bra kväll!

STEKARE!

Stekare är ett uttryck som i svenskan under tidigt 2000-tal kommit att användas om en viss typ av manliga personer i svensk överklass. Stereotypen "stekare" refererar vanligtvis till en typ av yngre manlig person som är eller åtminstone tydligt försöker ge sken av att vara ekonomiskt oberoende.


16 DAGAR KVAR!

image489

Jag har kommit på värsta revolutionerande saken, men det kommer jag inte skriva här (med risk för avundsjuka). Idag åkte vi till McD på lunchen och stoppade i oss välbehövliga kalorier, sen brände vi mot skolan igen tillbaka till asboring Naturkunskap. Sen läste vi bok och minglade med vår biblotekarie.

Nu är det endast 16 dagar kvar till min 18årsdag. Funderar på att skriva inbjudningar till min lilla "bjudning" innan utgång. Men jag vill inte begränsa människorna liksom och jag kommer säkert glömma en massa så jag kan lika gärna säga:

Alla som vill vara med och fira min födelsedag den 30 november, är välkomna att göra det. Ju fler desto roligare! Vänligen meddela mig om du kommer, så får du reda på location. Så hör av er och förgyll min fest med er närvaro!


HÅRVÅRD?

Mitt hår mitt hår mitt hår. Jag får ofta höra hur fint och långt(!) mitt hår är, och man undrar hur jag "gör" för att håret stannar på det viset. Jag gör ingenting och det är min hemlighet.

image484
En superfärsk bild, bara timmarna gammal.


Hampus är SÅ Stureplan

image482
"Bli byggare, bli snyggare"

Här är bildbevis. Hampus sture-frilla. MS ser lite tveksam ut och det gjorde alla andra också. Det var jag som satte upp håret på honom. Blev så sött.

Nästan värt en plats i Stockholms kulturelit.


Oh, I mean Allah damn it!


Stockholms kulturelit tipsar:

- Apocalypto
- Notting Hill
- 300 Spartans
- Gladiator
- Armageddon

Verkligen C-värda filmer, som håller A-klass. Alla människor behöver ju få i sig ett stycke kultur var dag.

image481

million $ baby


Svart linne: Gina Tricot
Väska: Dior
Accessoar: Liten rödhätta, bildskön nog så hon fick vara med (så last year men funkar)

Vi har fallit offer för den Stockholmska kulturen. Följer utvecklingen med spänning...


Konversation, två punanis emellan

- Ida, tänk om vi tränade och åt healthy
- Wow, det finns inga ord.


BIG, BIG, HUGE PLANS

image476

Jag och Sheida sprang genom centrum ännu en gång, nu för att jag skulle köpa den där förbaskade trisslotten, jag fick tag på den till slut och i samma veva märker vi att de fyllt på lösgodiset på coop (!!!!). Det fanns bara en väg därifrån och det var genom kassorna liksom.

Så vi sprang till bussen med varsin godispåse i handen. Men det är ok, fram till årsskiftet (ni ska bara veta våra planer) är vi fria. Men ändå inte, vi har mycket att stå i för att uppnå våra mål. Inom ett år kommer ni veta... All we're sayin'.


The moves, the grooves

Partyfredagar i cafétarian?

Vi har musiken, vi har movesen, vi har groovesen. Varför inte ta gymnasiets skolcaféteria till en helt ny nivå och införa "party"-fredag? ÄNNU högre musik, snyggare kläder och kanske en kall rackare. Man ska kunna dansa ner för trappan när man känner för att shaka, dansa på borden och mingla i sofforna.



Efter skolan åker jag hem, ska städa en massa. Fast jag kanske blir lat och skiter i det. Sen ska jag hem till pappa, övningsköra lite. Ikväll blir det nog så att jag går hem till Lena med Ben & Jerrysglass och kollar Desperate Housewifes = mysigt!

Ska ge pappa trisslotter och choklad, hoppas han vinner så man kan få lite.

HARD week, week

Snart drar jag hem till Hampus..

image473
 
Imorgon har jag en dejt med pappa, vi ska övningsköra, och jag får äntligen träffa storebror min. Han saknar mig och det vet jag. På onsdag hade jag tänkt ta mig i kragen och göra klart alla läxor och shit. Sen på torsdag är det tänkt att jag och Sheida ska ta tag i projektarbetet och skissa lite pictshas. På fredag tror jag det blir spelkväll (Andrea hör av dig!).

Nej nu ska jag ladda in lite nya låtar i iPoden och gå till Hampus.

Det går bra nu

Det var en sjuhelvetes helg, fullt upp hela tiden. I fredags var det ju Ne-Yo som stod på schemat men vi kom ju inte in, så jag drog hem och åkte sedan till Hampus och kollade rulle. Lördagen var mest häktig, då bowlades det med familjen le Maire, sen åkte jag, Hampus och hans bror och kollade lite innebandy innan det var dags för middag med trevliga gäster. Sen bestämde vi oss för att dra in mot stan och satt på Fridays tills det stängde. Vi åkte hem och kollade på Big Mommas house sådär klockan 3 mitt i natten, men vi slocknade alla tre ganska så fort.

På söndagen var Hampus och jag barnvakt åt Rox, och Marcus och dotera hans joinade oss till middagen. Sen hyrde vi Apocalypto och SHIT va bra den var! Se, se, se!

Hejdå.
Förresten, 30 november, 30 november, 30 november. Ett datum att komma ihåg, mina bröder.


AARON CARTER!

Jag var faktiskt sjukt kär i Aaron när jag var liten. Hahahahahhahaha


Är det så man behandlar en latte?

image470
Ja, om den kostar 19 kronor och är helt utan skum!

Jag vet vad du behöver, lite 50.

När livet känns tufft, vet du vad du ska göra då? Lyssna 50 såklart!



I take quarter water sold it in bottles for 2 bucks,
Coca-Cola came and bought it;
for billions, what the f**k?
have a baby by me; baby
be a millionaire
i write the check before the baby comes,
who the f**k cares
Im stanky rich
Ima die tryna spend this shit
Southside's up in in this bitch
Yeah i smell like the vault
i used to sell dope
i did play the block
now i play on boats
in the south of France
baby, St. Tropez
Get a tan? im already black
Rich? I'm already that
gangsta, get a gat
hit a head in a hat
call that a riddle rap
shit, f**k the chitter chat
I'm the baker, i bake the bread
the barber, i cut ya head
the marksman, i spray the lead
"I blood clot, chop ya leg"
do not f**k with the kid
i get biz wit the cigg
i come where you live
ya dig?

COUNTDOWN

18 DAGAR KVAR TILL 18 ÅR!

Inte dåligt det inte. Jag längtar och förpestar min omgivning med min nedräkning. Hårdast drabbad är Hampus som håller på att reta gallfeber på mig. Men jag är ju lycklig, och det bör jag få vara. Sen alla som håller på "Men hallå jag fyller snart 19" - liksom say what?! Ni kan ju stå där och skratta mer era rynkor.

image466
Ta't lugnt katten, den är alkofri!

Idag har jag och Sheida kämpat med vårat "Allsång med 50"-häfte. Det gick dåligt till en början men sen speedade vi på, sen gick det dåligt igen. Men det kommer bli klart i god tid (hoppas vi) innan det är dags för 50 i Himmelstalundshallen (LÄNGTAR!)


"Hej, tillsammans har vi sex bröst"

Besvikelsen liksom sköljde över oss som en tsunami när vi insåg att vi inte skulle komma in i PUB-gallerian. Vi hade gått förbi knappt tio minuter innan, men var tvugna att köpa McD - to go of course. Men när vi hade Donken-kassarna så stod Security-vakterna och gjorde sina argaste miner.

Andrea kopplade på charmen och snackade med alla vakter, en var nära att falla (han ville) men sen blev han utbytt till en torr en. Shame. Så vi gick runt i lite affärer innan vi tog äckeltrånga tunnelbanan hem.

IDA 18 ÅR!

Fredagen den 30 november blir jag 18 år.

Självklart ska detta firas med dunder och brak (kanske till och med flaggor på bussarna?). och jag har funderat på att bjuda lite schöningar till en liten lokal nära mig för att käka, dansa och sjunga (för mig givetvis) - innan vi drar vidare ut i Stockholms nattliv. Jag vet dock inte where to go - det är en fredag så gimme förslag ffs.

image463

Sen har jag ju funderat lite på vad jag önskar mig och ärligt talat är det skrämmande lite materiella saker jag vill ha. Jag är skyldig Hampus en massa pengar och han måste ha dem innan han reser till Thailand (vilket han gör den 8 december) Så jag får väl önska mig cashdollars så jag kan ge till honom. Sad - but true.


Av familjen (mamma!) önskar jag mig dock ett par skor från Rizzo, de vackraste jag sett. Självklart oanständigt höga och med alldeles för högt pris för ett par pumps, men wtf - man fyller bara 18 en gång.

NE-YO PÅ PUB



Ne-Yo kommer ju och spelar på PUB i Stockholm och jag ska gå dit med Sheida och Andrea. Har hört att Sheidas kusin varit där sen 11 idag så frågan är om vi ens kommer få plats där med tanke på att det är en gratis tillställning. Vi ska i alla fall åka in när bruttorna slutar, vi måste köpa med oss något att äta också.

Måste tagga lite med Ne-Yo-klassiker nu...


Tell me what to doooo

image462Sitter och dricker avgiftande citronte, samtidigt schnackar jag med schöna människor på msn. Bland annat min lover Hampus som inte orkar ta sig hem till mig för en sån oflott anledning som "Jag måste sova" - det håller inte, det håller INTE. All I'm sayin' boy.

Imorgon ska ju Ne-yo inta PUB:s köpcenter i Stockholm och jag vill verkligen gå och se honom med Andrea å lite fler folks, men läget är ju så att jag inte träffat min far och storebror på en evighet och jag vill inget annat än umgås med dem. Så det ser mörkt ut på Ne-yo-fronten. Vad ska jag göra?

Liksom, rösta för allt vad tygen håller.

Punani-crew

Som ledare för punani-crew har jag rätten att ta in nya/sparka medlemmar från crewet. för tillfället är vi ensast tre personer. Ida Nordin (jag), Sheida Tilles och Sophie Österberg (det ryktas att hon kommit in lite på snålsjuts). Nu vill fler ta del av denna verksamhet och jag inser att vi bör utöka. Så;

Vägen 2 be en tvättäkta punani-crew member:

- Du bör veta vad punani betyder
- Du ska kunna tala flytande Stureplanska
- Du måste inse storheten med en Caffé latte
- Du gör allt för your man 50(cent, borde hela 50 cashdollars?)
- Du skall veta innebörden av "pussis på bussen"-uttrycket
- Du ska vara generös när du har cash-flow
- Du skall icke vara anonymt boring. Put yourself out there
- Du ska blanda till en fosfatbuffert med ph 7,6 (okej nej överkurs)

Vi utvecklar olika intagsprov beroende på person.
Andrea, du vet ditt. Men det är hårda villkor för afrikanska bomullsodlare. You might get caught. Men vi vet att du har potential, och klarar du intagningsprovet är du den fjärde medlemmen i PunaniCrew©

image461

505050505050505050

Nu har vi lärt oss Ayo technonogy utantill. Vi kan även Come & Go nästan felfritt. Det är på rätt spår helt enkelt. Vi kommer äntra Himmelstalundshallen den 6 december som två "know-it-all"chicks.

Get a tan? I'm already black.
Rich? I'm already that.


Studydate á 50 cent

Sheida sitter nu och skickar loads of 50cent-låtar, sen ska hon hem till mig och vi ska lära oss ALLA låtars texter utantill, ohyes you heard me.

Vi kommer sitta här på mitt rum och skrika rösten sådär sexigt hes som vi ÄLSKAR. Fast samtidigt måste vi missbruka te, för med studydate comes te-maraton (en oskriven lag?). Synd att inte Andrea kunde komma, för det kommer bli succé i vanlig ordning.

Asså jag älskar 50. Love love love ♥


"Smile niggah my next album might be my last"

Jag bestämmer vad som är trendigt.

Idag åkte jag in till Teeby med my niggah Dreyy. Hon kuttade sitt hår och jag satt och läste Stureplan-tidningar. Hon shoppade shoes, quinnan var lycklig och fick mina 50kronor på Scorett. Sen åkte vi hem och då ringde ju telefonen flertalet gånger (vaskajagora?!) och jag planerade middag på två ställen vilket gjorde det lite överhettat i hjärnan.

Till slut bestämde jag mig för att äta hos Hampus brusha, det bjöds på skitstark wook (nu snackar vi läpparna-svullnar-upp-starkt). Det var sjukt gott. Vi fikade och jag hann leka lite lego och måla målarbok med lilla N  innan jag var tvungen att röra mig hemåt igen för jag har massor att ordna tills imorgon.

Mitt liv är liksom fullspäckat schema x 1000.
image456


CUTE!

image453
Naww kolla va söta vi är, jag och Babboo.

Kul att jag på alla bilder antingen gör "pussminen" eller pussas. Classy..

GRATTIS RONNIE

Hämtade biljetterna idag, lycka! Vi firade med varsin latte som jag hällde ut medan Sheida plåtade frenetiskt. HETT! Lyckades få 50 kronor var på Scorett genom att medverka i en marknadsföring också (tog sin tid så det var det minsta vi kunde få)

Nu ska jag iväg till moderatICA och köpa något till Hampus pappa som fyller år idag, kanske är det honom de flaggar för på bussarna? Eller nej juste de e Gustav Adolf-dag? Eh ok. Nödvändigt å fira? Jaja, nu måste ja skynda mig så jag inte kommer försent till middagen. C yall!

SHEIDA!

image14

Om två dagar...

Sheida verkar ha glömt det helt, vi ska ju skaka låset på Kistas H&M den 8 november, eller har du ångrat dig nogger? Vi måste ju känna på kläderna..

"YES IDA, HIGH FIVE, HEJDÅ"

Ja, vi SKA på 50 cent den 6 december.



LYCKA, total lycka ♥

Tänk att jag ska få se honom, livs levande. Jag kommer börja gråta, av lycka såklart. Jag älskar Curtis ffs!

OUR MAN 50

50 50 50 50 50 MY MAN 50 ♥

Ååååååååh jag och Sheida ska förhoppningsvis infinna oss i Norrköping den 6 december för att de vår älskade 50 cent. Hampus ger mig biljett, jag älskar Hampus mer än 50 cent, så alla vet. Hihi

Lyckliga är vi och Sheida var ju tvungen att nörda sig på telefon när vi skulle lägga på;
"Okej Ida, YES! High five, hejdå"

Det är då bara hon och jag som kan high-fivea på telefon och när vi springer till bussen. And that I love.

Bababa

hade så tråkigt nyss att jag inte var långt ifrån att skicka-sms-till-alla-i-min-telefonbok-å-kolla-om-nån-vill-fika. Men då ringer älski och räddar mig ur situationen. Så nu ska jag styra rumpan hem mot honom. See you 2morrow.

Sheida är Gey

Sheida asså du är så himla underbart punani. Du får mig att le även om du tycker jag är naken i ansiktet och dålig på att vara videobloggerska.

"Då har vi gjort nått jäääkligt dåligt karma. typ spottat ut tuggummi x 1000000"

En annan kul sak är att hon döpte sin novell till "Karma" - hahahahhahahahahhaha typ andnöd hahahhahaha. Fast det är ju sött. Karma är Sheidas ledord x 1000. And I like it.

Gey (Andrea säg nu vad vi kommit fram till att de betyder?)

NOSTALGITRIPP no. 3

Amagaaad, eftersom detta är dagen af nostalgitrippar måste ja ju lägga in även denna klassikern:

image98
Jag till vänster å Sheida till höger fattar ni väl?

Hett me sidenbandet i midjan asså. Å Sheidas hajtand är återkommande, en favorit den vintern misstänker jag? Bilden är tagen i mitt gamla supervackra rum. Ni ser min skitcoola bergssprängare som dunkar blått i bakgrunden. HETT!

Den tog visst slut!

Klicka för att visa större bild...

GOD choklad. Jag fick en halv sån igår av Hampus (tack guud va lycklig jag blev). Den var supergod och är min nya favvo. Jag som inte ens gillar non stop, men nu älskar jag. Åh livet är bra lyckligt ibland asså.

Videobloggish

image452

Work it, work it!

Nu har Sheida lagt upp den andra filmen på MIG i sin bloggish. Hmm, intressant. Jag schnackar ju stekigt och uttrycker mig elegant tycker jag. Men vissa ordval är typ sämst. Jaja, det är ändå bara en frikkin film på mig, I can handle it. KOLLA.


I'm loved?

Och juste, ni måste ju läsa Sheidas fina hyllning(?) till mig.

http://caffelattesthlm.blogg.se/1194000037_invigning_fr_ny_kateg.html

Trevligt. Jag känner mig viktig, och extra bitchig.

MJ

142829-25

GUD va länge sen!!! Värsta nostalgitripp även om det egentligen inte är så länge sedan. Jäkla skön bild i alla fall. Det var nog min idé, dedär me M:et. Ja, det måste det ha varit. Precis som det var jag som bakade M-pepparkakan.

Sämstnovell

Sitter och skriver en novell på sparlåga. Jag är verkligen really really trött idag. Så har vi dubbeltimme skrivarverkstad. Novellen ska vara färdigställd i slutet av dagen och det kommer nog gå utan några större problem, men tråkigt är det. Min story är ganska lame. Sheida tycker mitt ansikte är naket utan mascara (eh okej?) fastän andra gånger har hon inte sagt något. Jag har Hampus stora mysiga gangstatröja that I löööv.

Trött, vill ha te. Ska köpa te - NU!

It's really easy, just follow the beat

Sheida har nu lagt upp det första videoklippet på mig i sin blogg.

And what do I have to say about that?
Well, den hon lade upp var typ en "blooper". Men viktigt att veta för kommande videos är att jag ÄR ironisk, som alltid. Jag skojar med publiken såattsäga. You'll love it. Jag försökte låta så mkt "stureplan" som möjligt men så fort kameran rullade var stureplanskan som bortblåst, de funkade inte.

Gliiiider genom staden i Mercedes låter wrummmm.
WORD


NEWS FEED

Denna kväll har jag tillbringat i le Sheidas crib. Vi har videobloggat som tokar, oftast med mig framför kameran (naturbegåvning?) ni får förhoppningsvis snart se dessa videoklipp men med min brist på teknisk begåvning kan det bli svårt. HUR GÖR MAN?! Laddar upp på youtube (hur?) and then what. Nej detta överlåter jag nog till dig Sheida.

Vi fick ihop en hel del material faktiskt, bland annat:
- Caffé latte sthlms famous closet. Jag visar mina favoriter.
- Gangstervideo (50 cent i våra hjärtan) - vi kastar monopolpengar (you wouldn't wanna miss)
- Berättar om blogg-klyshor. "Så kan det gå!"
- MJ-Ida svär on air. (!!!!)

image449
Ett smakprov..

Så.. det kommer väl upp snarast möjligt på Caffé latte bloggen.


Snabb uppdat.

Igår kollade jag på film hela kvällen, hade hyrt Darkness Falls (en skräckfilmon tandfen, lite speciell) och dendär motorcykelfilmen me Travolta som ja glömt namnet på. Vi åt skitmycket godis.

Idag har jag flamsat runt i Täby centrum heeela dagen med Lena. Jag hittade ett par skamligt billiga skor som jag var tvungen att köpa. Dessutom ett par jättehöga på Rizzo som var de vackraste jag sett.. (hej mamma jag fyller snart år).

Nu ska jag äta.


Yo, what up?

Me and my man Sheidihoe är två hell of talented quinnas som kan det mesta. Vi har gjort en del i våra gemensamma dagar, och det bästa måste ändå vara denna text:

Holla!
A little squirrel sittin' in my weed-bush
Smokin', smokin' some illegal mush
Got scared when he heard lil' gangsta'z gunshot
No, It's just my man 50, yo - what up?
"What you smilin' foe, you little squirrel hoe?"
I'll put a bullet in your leg for F-in my hoe
Bang! Squirrel's dead, a Hiphop legend gone
His tale is a collar, a proof that 50 won.


Som ni säkert märker är det ju en förvrängd "Ekorr'n satt i granen", GANGSTA-version.

Ironi i mitt hjärta

För dem som inte vet är jag en sjykt stark quinna. Jag har bänkat 70 en gång i tiden och kunnat göra 50 armhävningar once in a row. Impressed? Nej.. säkert inte för ni fattar inte hur mkt 70 kilo är för en 56kilosbrud. Men för dem som fattar, så NI inser hur cool jag är.

Nu ska jag berätta varför min blogg heter "mjida". Jo - min och Sheidas gamla blogg (ironi på hög nivå-modejouren) förkortades MJ och vi blev då MJ-Ida och MJ-Sheida. Sen hade jag noll fantasi när det var dags att skapa en ny bloggerbloggish. Maybe var det för att jag ville behålla delar av min ironi för denna nya.

Jag ÄR ju ironisk typ, hela tiden?


Solidaritet.


Öhö, om jag kommer in, jag kommer knappt ut!


RSS 2.0