Touch it, bring it babe.

Nu är jag hemmaaa! Skönt att vara tillbaka till civilisationen, om man nu kan kalla vårt lilla V-tuna för civilisation. Här behöver man inte sitta i bil 30 minuter för att handla mat i alla fall. Vi har haft det mycket trevligt! På vägen ut skrek jag till att vi bara mååste stanna till på Roslagsstoppet för å köpa cocosbollar - och så blev det också. Så vi kommer nog inte ens kunna se på en cocosboll på flera veckor.. och självklart blev det krig också. Ida hade fortfarande i håret när vi skulle hem!

Lägger upp massa läckra bilder senare ikväll, men nu vill jag bara njuta av det underbara vädret vi har idag!

To keep or not to keep..

Igår köpte jag ju den lila koftan från Indiska som jag gått och trånat efter ett tag. Men nu när jag provade den igen så kände jag att den kanske inte satt så jäkla snyggt ändå. Jag älskar verkligen färgen och det är sjukt snyggt ihop med guld.

Ringde Ida snabbt som fan och undrade om jag skulle lämna tillbaka den. Hon tyckte inte det, inte Robin heller för den delen (om han inte bara var ironisk?). Men ååå jag är osäker.


image219  image220
Luvan är perfekt, fickorna är skitgrymma. Men man kan inte röra armarna i den, känner sig som en t-rex!

image218
♥Älskifärg!

Vad tycker ni? Ska jag lämna tillbaka den eller ska jag behålla?


Dagens bild

Så var det ännu en gång dags för dagens bild;

image217
Karolina, väldigt fin bild på henne ^^

Utmaning: I min sminkväska

Jahaja, här hopas utmaningarna around me, trevligt. Nu har jag fått en till av Jennifer. Denna gång går det ut på att visa inehållet i min sminkväska.

image216
Nessecär: Make Up Store

Diorshow mascara
YSL mascara
Lancôme mascara
Make Up Store läppglans
DIOR Läppglans
FACE läppglans, Rose
DIOR Eye-make remover
Mavala Nagellack Mexico
Nivea nagellack
Clinique mjukgörande kräm i miniformat

Jag är ingen riktig sminktjej, använder mig mest av mascara och sen är det bra. Läppglans går hem också! har typ ett hundratal(!)

Utmanad!

Godmorgon! Igår kväll skrev Robin och Ida på msn med all hast att jag borde komma hem till dem och hjälpa till med tapetseringen, klockan var ca 23:00 då. Självklart svarade jag ja, som den bra vän jag är. Och vi kämpade på ganska bra (not). Vi drack te och sov.

Haha jag har fått  min första utmaning:

Vad såg du på tv sist? Monthel (sorgligt program! jag och Ida grät)
Vems blogg läste du sist? Min egen! Hihi
Vad åt du sist? Frukost som Robin gjorde
Vem pratade du med sist? Sheida
Vem ringde du sist? Hampus
Vem messade du sist? Hampus
Vad läste du sist "bok"? Fettpärlan som suger häst.
Vem pussade du sist? Hampus
Vem kramde du sist? Sheida (som kramade mig när hon läste detta)
Vem bjöd du sist på något? Ida, jag bjöd på hjälp.
Vad köpte du sist? Koftan från Indiska, eller - en latté om det räknas.

Jaha det var ju en intressant listam, för alla vill ju veta vem jag messade senast! Efter middagen beger vi oss ut till Hampans land. Vi ska åka i high heels med varsin latté i handen. Så håll utkik efter en pruttig röd bil, för däri sitter vi. Okej hejdå.

Inspiracióneee

image214

Denna bild ger mig så mycket inspiration. Så jäkla snyggt me mängder armband! Måste införskaffa fler, det är ett som är säkert! Jag älskar det jag köpte igår på H&M! Så läckert.

Le helg is coming up

Åå denna vecka har gått så otroligt snabbt, dock har skoldagarna varit plågsamma. Fast vi blev såå lyckliga när vi fick sluta tidigare idag, sånt är vardagslyx!

I helgen blir det Norrtälje och Hampus land, Robin och Ida hänkar naturligtvis! Vi ska bila ut och lyssna på dunka dunka i Hampus bil, bada balja och basta. Förmodligen är vi ute hela helgen - så det kommer kanske inte bli mycket bloggande i helgen. Men jag får gottgöra med massa härliga skärgårdsbilder på söndag eftermiddag/kväll. Kommer självklart blogga massor innan jag åker ^^. haha Lev väl sålänge vettja.

MORE shopping

Jag och Ida var som sagt och shoppade i stan denna dag. Det blev två koftor för mig del, båda från Indiska;

image213
En annan mysig kreation från Indiska, den gjorde sig bäst på mig i storlek large, kostade 300 spänn, pefekt! Knappen syns inte på bilden, men skitsamma!

image212
Så, jag köpte den tills sist i alla fall, provade den en 3 ggr ungefär men bangade, sen när den hängde där i provrummet och väntade på mig sista gången var jag bara tvungen. Den är finast i lila, och så snyggt ihop med guld! Och sorri, bilden e keff.. haha. Sen köpte jag också ett par blaffiga guldörhängen från H&M som också syns på bilden. Är mkt nöjd med vad jag fick med mig hem!

Shop 'til u drop

Nu är jag hemma efter en heel lång eftermiddag i stan. Var där med Ida, hon köpte en skitsnygg mössa bland annat, sen massa kuddar och en bodhi som var typ SKITläcker! Så det är alltså pga detta jag inte uppdaterat så bra idag, men nu på kvällen kommer det!

Mm vi köpte American muffins (som man mår illa bara man tänker på nu), drack vaniljlatté och köpte coca cola på McD från min bror, we had a good time helt enkelt..

I nästa inlägg lägger jag in bilder på vad JAG fick shoppat! You don't wanna miss säger jag bara..

DAGENS BILD

Goddag! Idag har vi inte en utan två redovisningar. Den första i Psykologi där vi förra lektionen skulle skapa någon sorts modell över vad som är viktigt här i livet. Lite flummigt och det är svårt att förstå vad läraren är ute efter i vissa lägen men vi är i alla fall nöjd med våran. Den andra är i Mediekunskap där vi ska analysera en reklamfiml. Vi valde denna, en amerikansk SUPERpatriotisk och vi vet inte om vi fick ta det riktigt men vi tycker det även där var lite brist på information och vår analys är great så det går nog bra. Så är det ju dags för dagens bild;

image211

Efter skolan åker jag och Ida in till stan och shoppar loss. Hon ska hitta sina älskade Zara-skor i sin storlek och jag ska köpa koftor. Det ska bli mysigt! Hej så länge.

Victoria's secret

På text&bild har vi under några lektioner fått sysslat med något högst wierd men kul projekt. Nämligen att bygga om en stol till ett objekt som rör mode eller musik. Jag, Sheida och Sophie valde mode och tänkte framför oss en stol med vingar och massa bilder från Victoria's secret fashion show. Såhär blev vårt resultat:

image208
Läraren har ställt upp den i lärarrummet för hon är så rädd om den, Hahaha! Men vi är nöjda, DETTA ÄR INGEN STOL. Kul, kul, kul!


Ups and downs

image36 Jag fick sjuts och trevligt sällskap till Täby! Dessutom fick jag pengar till kläder av min älskade mamma (hej mamma, jag älskar dig ^^) och det gjorde mig lycklig.
image37 Att jag inte köpte koftan från Indiska var ju ett snedsteg. Hoppas den finns kvar i small imorgon, annars blir jag grinig! Så allihopa - köp den inte, jag har förtur!!

Så mycket hår, så lite tid.

Jag har ju funderat på att klippa mig ett tag nu, åtminstonde toppa lite eftersom jag tycker det känns livlöst. Men sen letade jag igenom badrumsskåpet och hittade min gamla sunsilk silky and straight. Fick den av VeckoRevyn för lände sedan och har aldrig riktigt provat det. Men nu har jag minsann gjort det och det är skitbra! Mitt hår är spikrakt (vilket jag ser som en positiv sak) och glansigt och superlent. Detta kommer jag använda varje daaag! Köp om du inte har, billigt är det ju också!

Läste om en kaviar med banansmak - tänkte att det kan ju inte vara sant. Men kolla här! USCH! Jag hatar kaviar och nu ska de pressa i bananpuré också? Jag tänker inte ens smaka, men om någon bestämmer sig för att göra det, snälla - berätta hur den smakade!

Nu ska jag massera H's rygg, han jobbar ju och sliter, så han förtjänar det!

Te och apelsin!

image210

Jag och älski var så nära på att ta plånkan och gå till ICA och köpa godis, men istället tog vi vettet till köket och skar upp apelsin och kokade te. Lite godare, mycket bättre. Nu känner jag mig duktig, säkert kommer jag känna mig så duktig imorgon att jag är värd godis!? Haha! Det är inte lätt att bli av med ett sockerberoende ffs!

I've been shopping

ÅÅÅH! Äntligen har jag fått sprätta pengar på världens viktigaste sak; kläder. Jag är såå lycklig. Och tur jag hade när Ida och Robin sa att de också skulle till Täby, så jag kunde åka med dem i bilen = lyx! Jag fick med mig detta hem;

image207
- A-linje formad H&M organic t-shirt
- Armband från H&M (hoppas det inte blir missfärgat!)
- De gamla skorna från Skopunkten (var på rea för endast 99:- så jag va tvungen)

Blev även lite fina underkläder. Jag gick även in på Indiska och provade både den svarta och lila koftan. den var faktiskt riktigt fin på! Men det känns som att jag ska prova den en gång till innan jag slår till - hoppas den finns kvar imorgon, redan när jag lämnade den började en liten fjortis slita till sig dem = hallå? Hahah!

Dagens citat

Jag och Sheida gick in i en butik i vårt lilla centrum och vi pratade om naturgodis:

Sheida: ..fast cashew är så...
Jag: ...OCH DYRT!



Och ja, vi har haft kul åt detta hela dagen. Nu måste jag visa Sheida killen som e såå lik Andreas Wilson!!! Men hon vågar inte riktigt titta då vi gått förbi 10 ggr endast för att se hur lik han faktiskt är. Vi tror han börjar misstänka någonting.. hahah!


En klassiker

image206

De som sitter brevid mig använder ordet "skillat" hela tiden. Ganska ballt ju, kanske ska trycka in det i ordförrådet...


Läcker ål

Var nyss en sväng till centrum och köpte lite nödvändigt socker tillsammans med Sheida. Vi får ju verkligen inte gå hem och läsa för läraren, och det suger ju. Jag köpte nya Läkerol Split! Cloudberry Licorice - och den var inte så god. Har tididage smakat hallon och den är supergod. Men hjortron var inte alls fin..


Det verkar ändå bli Täby för mig efter skolan då jag tjatat en del på mamma. Kanske inte blir en hel drös med kläder men jag hoppas på någonting i alla fall! Nyss smög sig läraren upp bakom mig och skällde lite hihi ^^ Kanske borde läsa ut boken nu....

Dagens bild

Pigg idag! Sitter här och målar naglarna och väntar på att det är dags att gå mot bussen. Hoppas på shopping i eftermiddag, men det får vi se hur det blir med den saken... dagens bild sålänge;

image205
Jahopp, idag blev det en Elsa Hosk! See ya!


OLSEN

image203
Kolla håret, kolla örhänget! Så jäkla snygg, som vanligt!

Imorgon har jag BARA Svenska, och det enda vi ska göra är typ läsa boken Fettpärlan. Känns lite tråkigt att gå till skolan för att läsa en bok... Efter skolan hoppas jag på att åka in till Täby och shoppa höstplagg. I-NEED-IT! Sen vore det ju najs om jag kunde få med mig någon, men det bör inte bli så krångligt då det var löning idag!

Godnatt!

Ge-mig-god-mat-på-morgonen!

Jag är väldigt dålig på att äta frukost, mest för att jag går upp i sista sekund och därmed bara har tid att klä på mig i princip. Men det är jobbigt också, gröt är bra men det tar ju år att tillaga, och hur ofta köper man färdiga produkter. Det gjorde jag i somras dock, och kolla vad gott det ser ut;

image202
MMMM! Nu blir man ju sugen. Fast yoghurten var inte god (Hampus roffade åt sig vanilj), latten va inte heller så kul men hallå jordgubbarna väger ju upp det hela. Bilden är tagen i Almedalen på Gotland.


My dress dress dress

Godkväll! Hampus åkte precis hemoch lämnade mig här ensam med datorn och vad gör man då om inte bloggar?! Dricker te och funderar på vad jag ska måla naglarna i för färg; står mellan mavalas mexico eller las vegas, tufft val. Kanske inviger jag min egensydda klänning imorgon? Men den är inte alls lika snygg med tights till, och man måste ha en kofta över den och då dör ju en del av charmen...

image201
Visst är den fin?! ^^


KOMMENTERA!

OH LORD vad många unika besökare jag haft idag, Jättekul att fler läser - kommentera också så blir jag ännu gladare! Ni får också fråga saker ni undrar över, men någon klassisk "frågestund"kommer nog inte på ett tag - det skulle bara kännas fånigt om jag fick typ tre frågor - Haha!

image200

Mest aktiva

Hur fan kom jag upp på mest aktiva? Jag har ändå inte bloggat så mycket på senaste tiden, kul i alla fall! ^^ Då syns man ju lite mer och kanske får ännu fler trogna läsare.

Idag har jag varit med Sheida och fixat reportage till MJ. Blev inte såå bra men vafan. Här är en av bilderna på mig;
image197

Skinnjackan har faktiskt min mamma sytt, skorna är från Bianco och brillsen är Gucci. Bloggar mer sen - just nu springer jag bara fram ocg tillbaka till köket för jag lagar våfflor till sju personer!!!


SHEIDA SVARA I DIN MOBIL!!!

Jag ska äta våfflor till middag och jag vet vem som gillar våfflor; SHEIDA. Så jag försöker få tag på kvinnan så hon kan komma hit och äta men hon svarar ju aldrig.



Har fått mail om att jag ska betala 712 spänn för studentjox, kul! Jag har inte rååååd, tur att jag beslöt mig för att skita i och åka till Täby för där hade jag väl bränt alla mina pengar. DESSUTOM måste jag betala ca 850 kronor för studentskivagrej. Nej, min ekonomi går käpprätt åt helvete thanks to studenten, och det är ändå 8 månader kvar!!? Fuck it.

DAGENS BILD

image196
Idag blev det denna bild, Gemma IGEN! Haha, I guess I have en hel del bilder på henne alltså, men hon är bra! Älskar verkligen klänningen, fast älskar än mer armbandet!

Snart ska jag dra mig ner till centrum och hitta ett XXXL-kuvert till den sista väskan jag ska skicka, det finns ju inga paket som passar?! Försökte sätta ihop ett eget igår med hjälp av saker jag fick av pappa, men det är omöjligt. Nu ska jag i alla fall dricka mer apelsinjuice!


IDA <3 HAMPUS

Hur länge har ni varit tillsammans och hur träffades ni? Fick för en stund sen denna kommentar och personen refererade då till mitt och Hampus förhållande, tänkte att jag lika gärna kan svara i ett eget inlägg!


Hampus och jag träffade varandra för första gången på höstlovet för tre år sedan. Efter det har vi varit vänner som umgåtts lite då och då. Lite senare började han visa större intresse för mig och vi umgicks mer och mer på tu man hand. Fast oftast var Ida med, jag var inte ute efter mer än vänskap - men han hade andra planer och charmade mig galet genom att fråga om jag ville gå på balen med honom. Självklart svarade jag JA! och så gick visan..

Vi träffades allt oftare och efter gemensamt midsommarfirande 2005 blev vi allt närmare varandra. Vi blev nog egentligen tillsammans innan vårt "officiella" datum vilket är 4/7 2005 - men det var från det datumet vi hittat sms där det tyder på just det. Vi har alltså snart varit tillsammans i 27 månader!


Den 1 september åkte jag och Hampus in till stan, köpte med oss massa picknick och lade oss i Berzelii park för solen sken så fint. Där frågade han om jag ville förlova mig med honom - jag smälte när han drog upp ringarna ♥ Just nu kan jag nog inte bli mer lycklig, det finns ingen jag hellre skulle dela resten av mitt liv med och det är så fantastiskt att veta att han känner samma sak. Sen tycker en hel del att det är så himla töntigt och larvigt men de får väl tycka så, vi älskar inte varandra mindre för den saken direkt..

SÅ nu fick ni ett sjujädrans svar, hahah
image194
And heeeere we are!


Thailand i vinter?

Hampus ska åka bort till Thailand i två veckor, han kommer hem på julafton. det var ju lite planer om att jag skulle hänga på men det blir svårt med tanke på att de bokade för flera månader sen. Så nu har jag och Sheida kommit upp med den briljanta idén att åka vi två - kanske fler, who knows. 

Det finns egentligen inget som står i vår väg! Pengar är ju lättare ordnat än vad man tror. Största problemet är väl min flygrädsla (jag gråter på planet) - jobbigt att flygga i så pass många timmar, då vill man ju ha first class och hur dyrt blir inte det till Thailand liksom?! Vi ska i alla fall kolla upp en massa resemål och öar så får vi bestämma oss. Man måste ju boka i tid också!

image193
På Rhodos i somras.


McDonald's

Precis hemkommen från en tripp till Donken. Mamma var hungrig och jag likaså - dessutom måste jag övningsköra så mycket som möjligt för snart är det ju dags, fyller 18 snart ffs! Vi åt bara hamburgade, skippade pommes och läsk och jag känner mig såå duktig.

image192
euw..


Nu ska jag mysa med Hampus hela kvällen, får så lite tid med honom nuförtiden! Bloggar mer seenare sent.

Shoe-maniac

Idag fann jag ett par gamla skor i mitt skåp - som bara legat där oanvända en längre tid. Jag tog på mig dem när vi skulle gå till centrum bara för ATT. Och blev arg då jag insåg varför jag begravt dem under papper och böcker; de har ett hål längst fram i sidan så stortån skymtas, de är obekväma men framför allt, FULA PÅ!

Nej, jag borde vetat bättre. Men mitt sko-sinne har kommit efteråt. Det olyckliga är att jag aldrig tar mig råd till saker som skor, fast de är en av mina livs största passioner. Men vi säger att jag har 5 000 kr att shoppa för - jag går ju inte direkt till NK och letar upp skyhöga skor, för;

- När ska jag använda dem?
- Jag är redan längst, ska jag bli freak-lång?
- "Jag kan köpa 5 andra par skor istället"

Men nu har jag bestämt mig, jag ska bannemig ha ett par rejäla klackar, det kvittar om de får stå i garderoben och vänta på mig till Paris och New York-resor. Jag SKA ha ett par. Då är det lika bra att börja fundera på vilka. Dessa är ju görsnygga, även dessa. Men jag har fastnat för Christian Louboutins vackra skapelser med röd undersida.

I somras var jag nära att köpa dessa, och tur att jag inte slog till, för de är alldeles för låga för min smak.

Patchwork platform pumps large view
Ett par MCQUEEN skulle man ju inte tacka nej till heller... suck!


Inlägg nummer 200

Jag och Ida sitter hemma hos mig, dricker te och försöker lista ut vad i helv*ete vår psykologi-uppgift egentligen går ut på.. Vi har ännu inte lyckats.

Under tiden har vi dragit ut en Dagens bild.
image191

Idag var det förörvigt invigning av "nya" caféterian. Det bjöds på salta pinnar och levande musik spelad av lärarna themselves -och det kan ju inte bli annat än succé - eller? Nej, vi fick ju faktiskt MER också, och det gjorde ju att man älskade skolan lite mer.


Skrivarverstad med Gunshot

Sitter på skrivarverkstaden och skriver en sonett, låter det avancerat? Det ÄR det! Jag har Maria brevid mig, hon ska alltid vara så sexistisk, skriver alltid om "manlig batong" eller något som rimmar på trång. Sheida är bara superseriös men knycker mina rim. Jag är bara otroligt begåvad och Gun tycker jag är helt fantastisk, för jag är snabb och det blir bra.

Har finslipat lite på CV:t idag. Jag och Sheida ska ju till Thailand i vinter, och pengar behövs. Jag har ju så det räcker men det känns inte såå kul att ALLA pengar försvinner. Dessutom är det ju alltid bra att ha ett jobb. Så vi har sökt en del idag, och jakten fortsätter imorgon. Hela dagen, varje dag.

Will be back..

Owner of a lonley heart

Denna låt lyssnade jag och Hampus på asmycket tiden innan vi blev tillsammans, den e grym!

"Ladies, own a bikini? Cast today!" Härliga grabbar hahahah.Och pizzasnubben e bäst!

DAGENS BILD

Detta med dagens bild är ju lite fånigt om man inte har just en bild om dagen, så nu ska jag börja med det -VARJE dag. Och det kommer gå till på det sättet att jag klickar på en bild när jag blundar, och den bilden får bli DAGENS bild. Självklart lägger jag de "använda" bilderna i en annan mapp så det inte blir samma. Och JA, jag har typ tusentals fina bilder på min dator, så det kommer nog gå bra!

Idag blev det denna:
image190
Lite Gemma blir aldrig fel!


Hoo-Hot soul

Hemma efter en hel helg hos Hampus. Svängde in på ICA on my way home och köpte god frulle - så jag äter det. Passade på att fylla en påse med naturgodis också så jag inte köper annat onyttigt för ja vet att jag vill ha när jag kommer hem..

Och GUD va irriterad jag blev när jag äntrade mitt rum. För det första - lampan var tänd (?) - mina vackra kuddar låg på golvet och mina täcken (ja, jag har två) var BORTA! Tydligen hade Viktor sovit i soffan och var ju självklart tvungen att ta BÅDA täckena?!?? jahaja, men inte nog med det - de låg på golvet nere i vardagsrummet. man kan lika gärna slänga dem på Hagbytippen och låta de gojsa runt där några timmar! AAAAH! DESSUTOM (ja, det är mer) så var min dator försvunnen. Då sitter mamma och tittar på film på den och har halva kvar. suckellisucki.

När hon väl var klar fick jag först gå ner och hämna laddare OCH nätverkskabel och låta de sitta i ett tag innan den funkade. Sen tog de typ en kvart å starta skiten för Viktor har använt den och spelat massa skit... Suck.. stackars mig.

Ida Nordins partypose # 1

Alla har en, JAG - Ida - har en alldeles säregen (eller är den?) partypose som tycks smitta av sig på andra, för den gör en snygg i alla situationer.

image178 image179
Ja, här har ni tricket - ihoppressade ögon och läppar.

image180 image187
När det började? Hmm... tror jag alltid gjort den faktiskt.. min naturliga pose - typ!
image182 image183 image184
Ojojoj här kom en bild med glajjorna med, ser ut som en kines f.ö!
image185 image186
Praktexempel - överdriven (hemma, tråkigt) naturlig (fest - KUL!) Hårfin skillnad.


Jag hittade inte fler bilder med den på, men jag sitter också vid Hampus dator och han har inte hälften så många bilder på mig som jag har ;) Och jag vet - nu kommer alla börja med den.. Men NU vet alla att den är min. (Jag vet, jag är skadad från min ironiska tid som Modejouren, det är ett stort steg att ta från oseriös skämtblogg till privat, mogen blogg) PUZZ.

No fat chix

Godmorgon fellas! (jag vaknade 1) Idag känner jag för att ta hand om mig själv och min pöjk. Tänkte väcka honom med ett hav av pussar och smoothies på sängen, men han vaknade ju som vanligt före mig.. suck

Nu funderar vi på att dra oss in mot hufvudstaden och promenera och äta glass. See ya!


Hairy Harry

Jag gillar mitt långa hår, det blir typ aldrig slitet, är rakt och jag kan forma det lite hur jag vill. Men det börjar se för ovårdat ut, jag måste kutta till det en aning, toppa lite bara så det ser lite glammigare ut MEN risken finns ju att jag råkar ut för en sån frisör som tycker det är himla slitet och tittar på mitt hår som om det vore ett äckligt sår - så kanske det blir samma situation som i Idas fall och de klipper av hela härligheten till ett fult page?! RÄDD!.

Om du är en som inte vet hur mitt hår är, have a look;
image177
Nu täckte jag över ansiktet så ni inte skulle distraheras av min MIN (som förörvigt var ganska läcker), utan bara se mitt hår - lååångt. Jag har faktiskt haft längre, förra året var det grymt långt då jag beslöt mig för att göra mig av med det på en av Gotlands hårsalonger. Det har växt tillbaka igen (ogräs).

Ska jag klippa eller låta det vara?

I've got another confession to make

Det blev inte så mycket bilder igår, batterierna dog - men här är några få;

      



Nu väntar jag på middag, Hampus är uppe i köket och skramlar med plåtar och kastruller. Han hyrde Hot Fuzz - den fanns! Jag fick inte ens titta i påsen, han är så söt! Ska nog dega framför TV:n ett tag...

BOWLING

Gårdagen var mysig, vi skulle ha gäster på middag så jag passade på att bjuda över Robin på tacos. Han och jag fick stå och laga all mat, eftersom Hampus var sen och inte svarade på sig telefon - men till sist svarade han - självklart låg han och sov och hade glömt att ställa klockan. Men han kom lagom tills allt var klart!

Efter det drog vi ner till bowlinghallen och strikade lite, fast jag var inte med, bowling är inget för mig - inte för att jag är dålig på det, det är bara så tråkigt.. När timmen var över drog vi hem till Dennis och lyssnade på musik, men Ida kände sig hungrig så hon och jag drog hem till Hampus för att trycka i oss lite mackor. När vi kom tillbaka till dennis var där FULLT med små folk, hallå "fiskedammen är här borta" - ungefär. Någon krossade en ruta så det blev att "biffarna" - som 91:orna kallade Robin, Hampus och Klas fick springa efter med baseballracket (?). Suck.

Idga har det bara varit slappdag som gällt, har tittat på Hulken. Hampus är just nu på ICA, han ska hyra Hot Fuzz (om den finns, den är bäst!), köpa lite gottigheter och nån sås till maten, om jag inte minns fel? han ska laga all mat helt själv ^^.

image166


DAGENS hela dagen

Dagens vill ha: Obegränsat med pengar..
Dagens klädsel: Jane Norman mjukisshorts, vitt linne och glasögon
Dagens smink: Inget än så länge
Dagens låt: Jason Mraz - Geek in the pink
Dagens planer: Middag med gäster, bowla med vänner
Dagens saknad: Farmor, måste hälsa på henne snarast!
Dagens drog: Apelsinjuice
Dagens köp: Mina skolfoton
Dagens godis: SKA dricka slush hela kvällen
Dagens humör: Pigg och glad ^^
Dagens ord: Jag har faktiskt inte sagt ett skit idag..
Dagens BILD:
image165

Skolfoto af 2007

Hmm, sprang ut och slängde ner handen i brevlådan när jag läste på Sheidas blogg att hon fått skolfotona. rev ju upp kuvertet så fort jag kunde. Reaktionen blev som alltid, jag är INTE nöjd. jag blir alltid sämst på klassfotot - lyckas se grymt flummig ut och håret ligger platt, MEN enfotot blev bra;

image163
Vart coolt i seppia (som de kallar "nostalgi"?) och svartvitt.

Och varför kommer inte skolkatalogen?! Det är ju den som e kul!


Front, back - side to side

Såhär såg mina naglar ut:

Avskavt Mavala Mexico, lite småhett sådär.

image162
Jag körde på transperant, så kan jag måla på vad jag vill sen, utefter outfit (smart vaa?) Haha. Det blev inget bad, vattnet var superkallt och det tog år innan det hottade till,så jag pallade inte vänta. Har en massa att göra;

- Städa rummet!
- Dammsuga hela huset
- Leka med Bubblan
- Klä på mig (jobbigt)
- Bestämma mat tills ikväll

Kanske inga speciellt jobbiga sysslor, men jag lär ju inte göra något på några timmar, om jag känner mig själv rätt.

Dethär var faktiskt ganska kul ^^

Britney get abs and a better weave

HAHAH, HHAHAH


Lite väl elakt kanske, men hon gjorde ju verkligen bort sig och då får man ta sånt här. Jaja, nu ska jag nog fixa mina naglar, och kanske ta ett bad?


I SCREAM YOU SCREAM, everybody scream for icecream

Godmorgon! Idag är det fredag och fredagar gör mig alltid  lycklig. En heel helg har man framför sig. jag ska framförallt umgås med Hampus, vi träffas så lite nu när han praktiserar. Så det ska bli såå mysigt så. Ikväll ska vi nog bjuda över Åsa med bebis på middag, jag vill ha tacos - frågan är om resten av familjen tröttnat på det (tack vare att jag ALLTID ska äta det)..

Funderar på att åka hem till bror min, det ryktas att han har glass i sin frys.


IQ på 196 (?)

Pappa kom förbi idag med material att slå in min väska med, han stannade på lite te. Pratade om hans årliga fiskeresa med barndomsgrabbarna som precis ägt rum. En av hans vänner har ett IQ på 196 - 196????? WHAT? Det är typ omöjligt mycket? Men det ärbara ett fåtal i världen som har så pass högt IQ, och det är ju coolt att pappa känner honom då ^^.

Ja, helt sjukt är det i alla fall.. Med tanke på att mitt ligger på 117 är jag ju ganska okaxig när jag hör detdär. Just nu sitter jag och lyssnar kärleksballader och sjunger med för full hals. Nu ska jag sooovi.


Baby, whipped cream or chocolatesauce?

Asså om jag var brat och shoppade och fikade runt Stureplan skulle jag inte banga på att använda dessa fräcka uttryck/expressions:

- Det känns såå passé
- Ta dig i din punani
- Jag är en läcker quinna
- Du är sååå Stureplan (självklart är detta något positivt)

Ja, är väl ungefär de fraser jag hade använt, jag har ett himla stureplan-ordförråd - eller vad säger ni?

Fashionfest

Hemma igen från modepartyt i Åkersberga. Vi åkte dit och trodde att det skulle vara typ en butik med en massa kläder som var lite billigare, men vi fick sätta oss ner på stolar och så gick en massa ladies ut och mannekängade kläderna. Stackars, stackars Hampus! Jag var SÅ nära på att bryta ihop i rågarv men höll mig, allt tack vare min mint-milkshake som var ganska äcklig.

Mamma sade innan vi åkte "Jag kommer ändå inte köpa någonting" - efter visningen av kläderna sprang hon runt (obs värre än MIG) och öste klänningar, jeans och tröjor över mig. Jag fick ont i ryggen men det fanns ingen stoppknapp på kvinnan. Vi var kvar sist av alla.

Medan mamma provade alla kläder myste jag och Hampus med Åsas lilla bebis Meja (som har VÄRLDENS VACKRASTE leende). En glá tjej var hon, kul att träffa henne!



Nu när jag kom hem var mailen bombad ännu en gång, men nu är typ ett tiotal tjejer ute efter min Dior-axelremsväska. Så nu har jag skickat bilder i MÄNGDER. Jag pallar inte med Blocket mer asså, man blir utbränd. men tur att det finns, är lättförtjänta pengar liksom..Nu ska jag dricka lite te!

image160

CP internet

Mitt internet har inte funkat på ett tag, under tiden drack jag te med mamma och pappa, jag klagade över allt dåligt i skolan och alla pengar som rinner iväg på studenten.

Nu ska jag övningsköra till en utförsäljning av nåt märke i Åkersberga som mamma va special.bjuden till typ? Hahah must go,,,

You ever wonder what it all really means?

image159

Asså kolla va förjävla brun jag är, eller ja -VAR, jag blir ledsen, sååå ledsen.

HEJ

Sista timmen i skolan fick jag kraftig huvudvärk och funderade på varför - det kan inte vara vätskebrist för jag har druckit som en elefant, och ingen har skrikit idag - sen slog det mig, jag har inte ätit godis på läänge. Ofta jag får ont i huvudet av det?! Nu har jag i alla fall köpt min godispåse och huvudvärken är borta.. I need to change. Fast satt precis och funderade på att dra en Donken till middag..

Idag har jag skickat ena väskan! Den andra är ju så stor att man inte end kan knöggla ner den i ett XL-paket. Så det suger ju. Tar med mig den till posten imorgon så får de väl rekommendera något.. det är så jäkla dyrt bara..

Våga yoga!

Höll nästan på att glömma att i måndags, då jag och Ida hade mysig spakväll - yogade vi duktigt. Vi sökte lite på internet och fann en massa guider. Vi valde de mer enkla, som faktiskt hette "Yoga för otränade" - mhmm. Vi två har ju liksom ett förflutet i cirkusvärlden, så alltför oviga är vi inte.


Våååga yoga

Man lär sig något nytt varje dag..

Idag har jag:

- Försovit mig en aning, men hann självklart ändå
- Slängt "frukostfisk" på matsalens bord i protest
- Sålt två väskor på Blocket
- Vart avundsjuk för pappa skulle ha en kock som lagade middag hemma hos honom
- Druckit två smoothies
- Äntligen fixat klart flak
- Blivit fotad och förvrängd, och mobbad pga den bilden (?) haha
- Pussat på Hampus niggahlips
- Tittat på Idol och Top model och vart arg för det är så dåligt.

Så vad har jag egentligen lärt mig? Jo; mattanterna har torr fantasi, 6 tjejer kan komma överens utan "talk to the hand"-scenarion och man bör lägga upp Blocket-annonser mitt på dagen, inte på kvällen.

Godnatt!
image158

chocolate

Nu är Hampus här ^^ Ska fika och bara låta honom värma mig hela kvällen, jag fryser sååå mycket. En varm dusch skulle inte sitta helt fel. Men först av allt behöver jag MAT! Jag är superhungrig.

59167-1281
Ååååh! Efter maten kanske?

Donna Karan

Nu när jag dammsög DKNY-väskan, som ska säljas - hörde jag att det skramlade i den även om jag tömt den ut och in. Kände genom tyget och insåg att där låg skruvar (?). Jag letade och letade efter ett hål som de kunnat "ta sig in" i, men INGENTING! Wierd, ja va tvungen att själv klippa hål i väsktyget och rota fram allt, hittade detta;

- 5 örhängen
- 6 pluppar till örhängen (utöver de andra)
- två skruvar
- en kedja
- ett gummiband

Världen är bra konstig ibland.. nu när jag ska packa ner min älskade väska ångrar jag mig lite, jag använder den inte - NEJ, men den är ju vacker att titta på, och jag är i stooort behov av pengar.


Hejdå älskling...


Queen of Blocket?

Ooh good god. Som jag skrev i förra inlägget skulle jag lägga in annons på blocket, jag lade in två väskor till försäljning och jagg har redan lyckats sälja båda! 900 spänn direkt i fickan, det behövs verkligen.Funderar påatt sälja mina oanvända havaianas och mitt victorias secret nattlinne också,. hmm


Hello goodbye

Idag klagade Ida lite på att jag inte uppdaterar lika mkt. Hmm, när jag skriver så kallas jag galen bloggerska men man är inte nöjd när jag taggar ner heller? Nu är det inte så att jag avsiktligt inte bloggar, jag har bara inte haft tid, men ändå! Läs och njut liksom.

image157

Jag tänkte lägga upp lite väskor på blocket nu, n-e-e-d money!


Bitchfight

Neeeeej! Hampus har lyckats smitta mig! Min hals hurts, jag tänkte sätta dropp (med te i) så jag blir frisk tills imorgon. Och VARFÖR har jag så svårt att sova om nätterna? Ligger alltid och fryser och saknar Hampus, kan ju inte sova tillsammans när han har praktik, det suuuuger ju. Och han har liksom praktik i vad? 6 veckor till? Jaja, vi får i alla fall spendera HELA helgen tillsammans, haha!

Imorgon ska vi snacka om skriva och flak, blev en jädra fight om det idag men det styrde upp sig till slut. Vi är ju 6 tjejer som ska få sin vilja igenom och det är omöjligt, så vi får se hur det löser sig..

image156
Haha jag lookin all schmucky. Fler bilder hittas på Modejouren.

Idag och igår..

Gokväll! Det har inte blivit mycket bloggande idag, har inte haft tid eller lust helt enkelt. Efter skolan drog jag med Ida till en superbra pärla där hon hittade ett par asnajsiga skor. Sedan begav jag mig hem till min Hampus som dessvärre är sjuk, stackarn! Så jag har stoppat om och slavat för honom hela kvällen, iofs sov jag när han lagade mat menmen..

image154
Grönsaker m. dip vart ju succé. Rädisorna smakade dock jord..uäck!

Återkommer med lite kul bilder från igår ;)

Victoria's secret

Igår tillbringade jag kväll och natt hemma hos Ida. Vi gjorde bland annat ett påtvingat höst-reportage. Annars lade vi ansiktsmask (ni ska känna våra lena kinder), målade naglarna lila och åt grönsaker med dip. En mycket trevlig kväll (det måste vi göra om mååånga ggr).

Nu sitter jag i skolan och vi har text&bildkommunikation. Jag, Sheida och Sophie gör en Victorias secret-stol med vingar och hela köret. Tar en bild på slutresultatet så småningom.

Efter skolan ska jag hem till Hampus ^^ har saknat honom ♥


At last...

ÄNTLIGEN färdig med min Sestina-dikt som vi skriver på Skrivarverkstaden. Bland det svåraste jag gjort i hela mitt liv faktiskt, så man är allt lite omskakad trots att man har en färdigställd dikt. Den är liksom en sida lång. SVÅRT!Men snart är detta liv över, snart slipper vi sitta kvar tiden här i skolan, för om 9 månader (en graviditet, som jag bara ALLTID är tvungen att tillägga) TAR VI STUDENTEN!

Och om någon undgått det så skriver jag nu lite fakta ÄNNU EN GÅNG om vår studentskiva; Onsdagen den 2 april 2008 äntrar vi Berzelii Bar och firar att vi ett par månader senare kommer vara fria studenter, inga scheman att följa. Kan kanske tyckas att det är i tidigaste laget, men det är ett datum som passar grymt bra, helt enkelt!

Nej, nu ska jag skriva ut min sestina, kanske fila lite på layouten..

Nu är jag här igen...

Jag har haft bloggen i 1 månad minus två dagar. Jag har skrivit 165 inlägg. OMG!

Jag kan till viss grad hålla med Sheida om att jag är en galen bloggerska. MEN jag sitter inte vid datorn ofta, mest när jag har lite dötid, typ reklampaus eller väntar på någon. Jag brukar inte springa till datorn direkt när jag kommer hem. Då kan man ju inte kalla mig galen? Jag är snabb på tangentbord och än mer i tankarna. Jag behöver aldrig sitta och kämpa fram ord efter ord, jag flyter liksom med mina knattrande fingrar på något sätt.

Men JAG tycker i alla fall det är roligare att läsa en blogg som uppdaterar ofta än en som skriver typ 1 inlägg om dagen (eller knappt det), sen har jag självklart inte något emot det heller. Alla får väl blogga som de vill och i vad som för dem anses vara i lagom grad. Jag är inte nya Honeydew, jag lovar ^^

Vem har tagit min kexchoklad?

Idag har vi beställt studentmössor, kuuul! Nu känner man ändå att det är nära. Trots ca. 9 månader kvar! Haha. Efter skolan åker jag hem, packar lite grejer som ska med till Ida ikväll och drar mig sedan hem till henne. Stannar till på coop på vägen dit för jag tänkte köpa grönsaker med dip och naturgodis tills ikväll. Ska bli myyyycket mysigt.

Annars då? Jag har spelat playahead-beroende rysk hora i en liten scetch vi framförde på psykologin. en riktig flopp om jag får säga det själv, vi var ju inte så duktiga utan gick och åt på den tid vi fick på oss, att det sedan blev för lite. MENMEN!

Just nu sitter jag, Ida och Sheida i skolbiblioteket vid varsin dator och bloggar. Jag tror Ida är i full gång med att skriva ett elakt inlägg om min mage(?) Omg, Ida, du vet att jag dödar dig om du förolämpar mig..... grrr.


Gangstahh, word!

Igår posade Maria i Robins nya kepa (som snällis-Ida köpte till honom), och bilden förde tankarna tillbaka till min gangztah-bild som togs i Almedalen, Gotland i somras. Haha! Fyyy va vi e snygga.

image152

MARC

Har tittat på HippHipp! med Hampus, så himla bra! Nu är jag dock trött och funderar på att somna tidigt. Men det lääär ju hända. Imorgon är det skola igen, och självklart myskväll med Ida!

image151
Härlig klack på Marc Jacobs visningen... Undrar om de är lätta att gå i?

Jennifer Lopez pregnant?

82078-2342

:O VAD ÄR DETTA?!


THAILAND?!

Mått lite sådär halvbra under dagen, wonder why? Är hemma hos mig och funderar på att dra med mig Hampus ner till ICA och köpa massa godis och sen ligga i sängen och kolla film. Tror inte han har några större problem med det ^^

Och JUSTE! För några dagar sen sade Hampus far att "pungar du fram 15 000 får du åka med till Thailand" - Hallå klart man inte bangar, de ska vara där i 16 dagar, kommer hem på julaftonsmorgon. Jag som ska sälja min moppe, och fyller år strax innan kommer lugnt ha de pengarna. Bara han inte var oseriös med saken, och hoppas jag fåååår.

Imorgon äre myskväll hemma hos Ida, ser fram emot det A LOT! ♥


LAST NIGHT

Igår va en ganska freaky kväll, planerna från början lydde ungefär: Kom hem till Hampus och spela poker med oss. Från början var den jag, Hampus, Ida och Robin - och Hampus syrra. Men efter lite boozing och dans blev vi taggade på lite fler folks. Så vi kallade in Sandra, Maria och Annie.

Jag vad utrustad med en kamera, och lade handen över hjärtat och lovade att alla bilder som togs den kvällen, skulle läggas upp på min blogg (varför? jag vet inte..). Men jag är en kvinna av mitt ord och lägger självklart upp varenda lilla bild (gud förbjude).



Ja, kvällen bjöd på allt ifrån Robins breakdance till massagefåtöljerna till bloggs/kommentarsskrivning in the middle of the night. Var DU en som blev drabbad? Jag och Ida ursäktar oss från djupet av våra hjärtan.

Nu ska jag sova... läääänge


HOT bitcxh

Vi tar en paus från dans + kort. vi e inte såååååå  himla nyktra. så FUCKOFF

IDA

IGÅR HADE JAG NAMNSDAG!

Hampus skålade iofs för det igår men hur kan jag glömma? Jag har det uppskrivet i kalender och allt. Inte för att jag direkt firar namnsdag men det är ju kul.

Nu har vi ätit klart, jag har tagit en supervarm dusch för jag frös, och målat naglarna. Sitter och bränner en het partyskiva att spela ikväll. Undrar om Ida vågar ut sig på dansgolvet utan alkohol?! Jag och Robin lär ju shaka till Mika's Relax i alla fall. HAHA!


Shuu lään

Nu är vi hemma! Skippar kräftorna flr en lyxmiddag var redan lagad till oss nu när vi kom hem! Robin och Ida kommer väl när vi ätit klart. Ska spela poker, äta godis och dricka bira! (okej ja kanske skippar det sistnämnda, jag dansar ju ändå nykter!).

Hampus pappa har tydligen lagat något riktigt fancy scmnancy till oss eftersom vi ska va hemma med Rox, hon får parta med oss ffs! Nu är jag riktigt hungrig. Lägger kanske upp lite heta bilder senare!

STOCKHOLM

Snart går tåget mot östra, åker dit med Hampus, Robin och Ida. Ikväll blir det kräftskiva (fast ingen vet om det än - haha!). Tänkte lära Ida dansa nykter!



Måste dra..


HOLY MOLY

Ringde precis Hampus,samtalet lät ungefär såhär:

- Hej vad gör du (jag)?
- Städar (hampus)
- VA? VARFÖR?
- Mamma fyller ju år och vi ska ju fira henne! Har du glömt de?

Hmm.. så nu måste man klä upp sig också och dra hem dit på käk. fast hemma hos le Maire's är det alltid något gott på menyn. Hoppas de bjuder på efterrätt också!

HOLA CHICKS

Oopsi, bilden + text i förra inlägget gjorde att jag blev kallad patetisk anorektiker. Jag är inte anorektisk :(  I alla fall, har kollat runt på lite bloggar och fann detta roliga inlägg. skulle vilja skriva nåt om hur bra det är men läs bara, ja orkar inte skriva, jag har ont i huvudet!!!

image94

Nu ska jag ÄTA!

Om my lord my legs

Gott folk, jag tittade nyss igenom lite bilder och fasade när jag tittade lite närmre på denna bild;

image93
Alltså, mina lår är lika stora som min midja :O Ska jag skratta eller gråta? Se vad volleybollen gjorde med mina slanka ben, de är träpålar! Funderar på att ha klänningen ikväll.. eller ska jag köra på den andra?


Let me upgrade you

Jag och bitch-Ida (som folk ser som kall, och fin) sitter i bibblan och väntar på att svenska-lektionen ska börja.. Eller - nej, egentligen inte. Vi ska inte skriva ett piss idag, utan ta tag i hela arbetet på lördag (studydate HALLÅ!). Dessutom har vi kommit på världens bästa grej;

På måndag ska vi ha en spa-kväll hemma hos Ida, inklusive övernattning. Ja, MÅNDAG - ni hörde rätt (crazy banbrytande nytänkande). Vi ska köpa ansiktsmask, måla naglarna, snacka skit och bli oförskämt snygga till tisdagen (haha!). Vi ska också sjunga högt till Whitney Houstons låtar (och se idol, vi har en massa planer!)


image91
KOLLA BILDEN VI HITTADE! Den e tagen typ nån gång 2004(?) Veeery long time ago.

IDA FABULOUS THOURSIE

Ida, en kvinna jag älskar av hela mitt Ida-hjärta, jag tänkte att man inte borde låta personer som hon vara okända här i världen, fler borde få ta del av henne. Därför skriver jag detta inlägg, som en hyllning till min kära vän; Ida Thoursie.

Första gången jag träffade Ida: Första dagen på lekis, en tjej står och hänger på räcket utanför ingången, hon ser stroppig ut, kollar snett - och har en sjuukt fin jacka på sig med rosor på.
VÅR låt: Maroon 5 - This Love (hello gotland 04)
VÅRT ställe: Café Boheme


image90

Därför älskar jag Ida;
- Först och främst - hon har ett jädrans snyggt namn
- Hon blir bra på bild (när jag tar dem, så jag blir stolt)
- Hon dansar inte nykter (vilket jag verkligen ser upp till)
- Hon sjunger inte kareoke (oooh, vilken kvinna!)
- Hon har köpt löshår för att få lika långt och fint hår som MIG!
- Hon är kärleksfull och mysig men inte påträngande
- Man kan ALLTID prata med dig, om ALLT
- Hon skrattar åt mina skämt, och hon gillar inte farmor.

Jag skulle vilja skriva 2 eller fler A-4 men det är ju så himla dåligt eftersom man inte får förklara sin kärlek till nån. Hihi Men JAG ÄLSKAR DIG PUSSY ♥

WHINE UP

http://youtube.com/watch?v=jmcVjSYV_kc&mode=related&search=

Har lyssnat på den fyra ggr nu, och det lär bli lika många till. Så sugen på å shaka lite booty. Och så är lördagens party inställt, inte kul!

image89

RONALD MCDONALD

Så var sista 50öringen skänkt till Roland McDonald's barnfond. Känns bra, fast sitter och funderar på hur jag ska skrapa ihop pengar till fika imorgon, får se hur det blir. Hursom, vi åt ju inne på donken vid Gallerian för brushan jobbar där, så vi kunde åka hem med honom. Han och Hampus satt och snackade om lan hela helgen - jaha tack för den. Ska jag sitta brevid och svulla chips? Don't think so. Inflyttningsfesten på lördag är nämligen inställd.

image88
Hampus gangztah! Haha Och brushan me "vatten". Han där bak ba "paparazzi, paparazzi!!!" HAHA

Återkommer.

Huvudsaklig inkomstkälla

December förra året,

Jag vann 250:- på premieobligationer
Veckan sedare vann jag 10 000:-, också på premieobligationer.

KÖP PREMIEOBLIGATIONER!


IDA, GANDHI? EINSTEIN?

Idag hände en wieeeerd sak:
 
Jag hittade nämligen en skåpnyckel inne på toaletten, fällde en tår över den som glömt den och skulle lämna den till vaktmästaren och då säger Sheida "Okej Ida, du får 1 chans att hitta rätt skåp, du får bara prova nyckeln i 1 skåp, ok!?" - javisst liksom varför inte, ja går fram till några skåp, funderar på vilket jag ska ta, och bestämmer mig sen för ett. Och tror ni inte att skåpet öppnas?! OMG OMG. Stängde så fort jag kunde i ren panik, och sprang sedan med nyckeln till vaktis.

Men ofta det händer liksom? 1 chans på hur många skåp har vi i vår skola? Borde kanske köpa en trisslott.

image87
Nobelpris?

Ja justdet, idag bokade vi Berzelii bar för vår studentskiva den 2 april 2008, det gäller att vara ute i god tid med såna saker, det trixiga är att få ihop 5000 inom en månad - men det är enkelt ordnat. Nu ska jag dra mig, hejdå!

Million dollar

Snart ska jag dra mig in mot stan, ska äta på McDonalds där Joakim jobbar, jag har redan börjat fundera ut vad jag ska ha, jag e så sugen på maaat! Massa pommes och garlic-dip ska jag ha i alla fall.

Imorgon ska jag fika med Maria, ser fram emot det mucho, dagen därpå är det inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Hampus bror, så det är inte en ledig stund denna helg i alla fall, men det är skönt det! Jag gillar att vara uppbokad ;)

image85
Här har ni en bild på mig in action, min officiella bloggspace.


TOP MODEL STHLM

Hmm, början kändes ju MKT B och programledaren var ju verkligen nördig när hon gick där på grusgången, kunde ju göra det lite classy i alla fall. Nej, det känns inte som något jag kommer följa. Den sista bilden dessutom, de e såååååå svenskt B!

94291-899
Alba, jäkligt snygg som vanligt.

HOLLAH!

Sitter och lyssnar på David Bowie - Life on mars, och laddar inför en lång TV-kväll. Hampus är här och vi kommer ha en massa onyttiheter uppradade framför oss = lyx.

Jag har fått en massa kommentarer om hur fin min egentillverkade klänning är, jättekul att höra, verkligen! Och antalet unika läsare har ökat makabert, jag får väl sy oftare antar jag! Nej, nu är det dags att bädda ner sig i soffan, bloggar mer ikväll. C'yall

image84


KAROLINA KURKOVA

image82

................. men....... GUD VA SNYGG HON E!

NEW DRESS!

Alltså seriöst, snart får jag göra mig själv ett namn då jag kréerar i en väldans fart. Ännu en gång har jag skapat en klänning som är riktigt classy. Jag är ju bäst på att sy, god I love myself. Jag lyckades göra denna klänning lika kort som den igår, men det är ju bara HETT.

Använde mig av vanligt svart, stretch-tyg, sedan ganska prassligt tyg (det vita, typ lakan? haha) sen sydde jag på spets längst ner för den var så tråkig, inget stort fan av det men det funkade denna gång. Sidenbandet i midjan hör till en annan klänning, en perfekt detalj enligt mig. Ni får ha överseende med skrynkligheten, orkade inte stryka!

image79 image80 

Nu när jag är igång tänker jag inte bara sluta, ska sätta mig och göra ÄNNU en, idéerna kommer ju som löven trillar på hösten (eh?) aja hej svejs!

SIMON SAYS

Sitter och äter café cookies och dricker Arlas latte, ännu en gång. Den är inte så himla god, men vi har så många hemma så klart man tar för sig!

Idag skrev vi roliga nytolkningar av "Ekorr'n satt i granen" - min och Sheidas hiphop-tolkning kan ni läsa HÄR. Haha! Vi är begåvade, that's all i'm sayin. I alla fall så tänkte jag glida in med en "det ryktas att" nu eftersom Ida är så himla bad updating-woman så jag vill ju få henne att inspireras av mig.

DET RYKTAS ATT..

→ Sheida stödjer Pepsi i Cola-fejden, och inte lite heller
→ Folk ser Ida som fin - och kall.
→ Ida är arg på sina vänner för de inte kallade henne tjock i högstadiet (?)
→ Någon försökte sno min skåpnycket idag. Ville hon sno min miniräknare månntro?

image78
TIME FOR TEA!

Guten murrn

Sheida kallar mig galen bloggerska, Vet inte varför, men jag är ganska stolt över det. Åtminstonde sitter jag inte och tänker 1 timme och undrar "vafan ska jag skriva idag? måste skiva nåååt" - it comes naturally för mig. Kan tänka mig att alla tror jag sitter dygnet runt vid datorn men det gör jag INTE! (jag e bara så himla snabb i sinnet och på tangenterna - HAHA!)

Jag satt och tänkte på vad jag ska göra idag, och jag har faktiskt ingen aning. Skönt att bara göra vad som helst. Kanske socialar jag och tvingar nån vara med mig, eller så städar jag min walk-in-closet på kläder. Ödet bestämmer!

image77


IDA design?

Jag vet, men jag kunde inte sova och jag och mina händer har skapat en HET klänning, liksom project runway SWEDEN nästa!? Är så stolt att jag bara måste lägga upp bilder på den;



image75
Nu är ju klänningen i kortaste laget och jag kommer säkerligen ALDRIG använda den, men någon kanske får syn på min design och blir sugen att köpa för dryga 20 kakor? HAHA

image76
Här får ni en cpbild på mitt lillfinger (+ bid på min ring)

Sleepyhead

Har precis pressat i mig en kärleksmums och en Arla kaffe latte. Mätt är jag i alla fall, har sovmorgon imorgon med, man lever ju för morgonsömnen!

image74
Goodnight folks ♥


Dagens bild

image72

Victoria är SÅ mycket snyggare när tuttarna inte pressas upp som de brukar. Vad tycker ni?

Top Model är i full gång men jag sitter och tänker på te, bäst att tillfredställa mina begär.. HAHA

PEYRE

AAH! Natachas nipple är på rymmen!! INTE snyggt.

image71

DIAZ


Snygghetsfaktor: SKYHÖG

Jag vet att bilden är jättegammal men hon är så himla snygg att jag bara måste lägga upp den. Kolla benen! Och alla snygga armband sen, åååh hon är bäst.

"Vad lärde du dig i skolan idag?"

- Fläta fiskbensfläta (lättare än jag trodde!)
- Man kan visa naveln en hel dag utan att vara medveten om det. (stackars C)
- Att man kan göra om en stol till något annat än en stol. (hmm)


image70
Tyra, gooood lookin woman,

Hampus tycker inte det är SÅ kul att jag ska titta på alla tre avsnitt Top Model som nu börjar, jag har datorn i knät, glasögonen på, Hampus brevid mig  och Top Model framför mig.. vad mer kan man begära?

COULDA WOULDA SHOULDA

image69

Jag ska äta vålullaaj.

Jag saknar Sheida, sjukis.

Jag älskar att vara med Ida ^^

Jag längtar efter Hampus

Jag vill hälsa på min farmor

Jag vill sälja min moppe, Åkan

Jag vill laga sjurätters till min pappa.

Hola nolla

image68

Kiera med sin superskinny och tränade kropp. Kan inte säga att jag tycker hon är snygg, men ful är hon ju absolut inte, som alla verkar tycka hon är på denna bild. Hallå växeln liksom? Jag är inget stort fan av kvinnan, men snygg bikini har hon ju. Jag har en liknande, fast har klippt bort dedär bandet som går upp över halsen. Brännan blir ju ful med den!

Jag sitter och lyssnar på Brittans nya, den är faktiskt ganska shejkig när man hört den ett antal ggr, men irriterande när hon sjunger "gimme gimme" hela tiden - då låter det B. snart ska jag göra iordning middag sen borde Hampus vara på väg hem till mig lagom efter att jag ätit klart.

SEE YA'LL!



I appreciate what you do

En kvinna äger i genomsnitt 19 par skor.
Vi köper också 111 handväskor under vårt liv.

19 par? Vad är det för en liten skitsumma? Stackars kvinnor säger jag bara, man blir lycklig av skor, man borde köpa 111 par skor varje år, handväskorna kan stanna på 19. Fast jag har iofs fler väskor (a whooole lot) än skor. Men skorna gör mig lyckligare. Eller, en coffer bag skulle göra mig lycklig för några år.. ♥


IQ-TEST

Har suttit och roat mig med att mäta mitt IQ med Illustrerad vetenskaps test, kolla du med; http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index

Mitt resultat: 117
Högst fick jag på minnes-delen (jag är elefantminne personifierad). Sen fick jag skitbra resultat på matematik-delen också - så hallå mattelärare lär er erat jobb (!) Hahah ^^

IQ-beskrivande kategori

ResultatKategori
130mycket hög
120hög
110övernormal
90genomsnittlig
80låg-normal

Okej, jag ligger alltså mellan övernormal och hög, räcker gott för mitt självförtroende! Haha

image66
Ingen barbie-brain här inte... eller är Barbie smart?

Freezing

Skippade teet och kastade mig över islatten jag hittade gömd - det skulle jag INTE ha gjort, nu huttrar jag och skakar tänder som en duracell-kanin. Jag vill bara åka någonstans dit där de är varmt. Turkiet är billigt såhär i september? Vill någon åka med mig?(och bjuda mig..?).

image65
Längtan-faktor: SKYHÖG x 1000

Och framför en sen jag inte annat än grå moln, slaskig mark och snöstormar.. men det värsta med det hela är kylan. Outhärdlig. Men rätt vad det är så är det sommar igen.. Så keep the spirit up, I will!

Bloody hell

image64
JAG SKULLE INTE VILJA ATT FISKAR ÅT FRÅN MIN KROPP! Euw.

Idag klädde vi in gamla stolar i paper mache - för att senare designa om dem och få den att fungera som annat än en stol. Kul, kreativ uppgift, men min gruppmedlem SOPHIE lämnade mig efter första lektionen och drog till sin pojkvän. That's life. Tänkte nu bädda in mig ordentligt i mina två duntäcken och 5 kuddar, för att sitta här i en evighet. Men först ska jag ladda upp med blåbärste!

G'day mate

GUD vad skönt det är med sovmorgon, och idag kommer Sheida till skolan trots sin förkylning. Helt ok ämnen idag faktiskt, text- & bildhantering och projektarbete, nu ska vi verkligen komma igång med vårt projekt och ringa runt som gäälningar.

image62
Nu måste jag dra mig till bussen!

11 september


Goodnightie then

Är inte ett dugg trött, överväger att gå ner och göra en kopp te till mig själv, men då kommer jag nog aldrig kunna sova. Har som synes gjort om designen nu på bloggen och det känns ganska OK, men självklart kommer jag tröttna efter en vecka och byta, men då får det vara så, så är läget och jag är smått störd.

image61

Är bjuden på mingelfest i december, en viss person vill ju vara ute tidigt med inbjudningarna. Sötis ♥ Haha! Nej, man kanske ska göra i ordning sig för bingen i alla fall, har en låång sovmorgon att se fram emot och det gör ju inget om jag går och lägger mig "i tid".

GODNATT!

NOVEMBER DECEMBER JANUARI <

   

Jag hatälskar denna bild, den är ju keff eftersom jag inte ens tittar mot kameran utan visar krullet jag alltid får ute på vintern. Men jag har ju världens snyggaste Zara-jacka som gör varje bild amazing. Snart får jag börja använda den igen ♥ haha sjukt vilken kärlek jag känner för mina kläder.

Men ni ser ju att det är samma bokstäver i orden, bara man kastar om dem, om man byter ut D:t mot ett K såklart, men orka leta småfel ^^

KLÄDER

KÄRLEK

Bada Böda


OMG vad jag vill ha sommar igen, bilden är tagen på Böda bad på Öland förra sommaren.

Hösten kan jag behärska, man har snygga kläder och det är mysigt med regn då och då.. Men så kommer vintern och jag faller ner i någon depression, man kan inte ha nåt snyggt på sig för då får man frostskador i halva kroppen, slasken förstör ens skor och snön ens hår. Sen är det ju så förbaskat kallt också, nej fy.

Sopsorterar du flitigt?

Alltså I can't help it, gör man en lista vill man omgående göra en ny, det är en ond cirkel. Så jag väljet att göra mig själv tilllags (vet vet, jag kanske tröttnar efter denna SKITlånga lista) och ni får ju reda på ännu mer smaskiga detaljer om mig;

01 Vad är det bästa med dig? Jag är generös
02 Vad är det näst bästa med dig? Jag är omtänktam och empatisk
03 Vad är det sämsta med dig? Mitt dåliga tålamod.
04 Hur var du som barn? Busig och söt!
05 Har du bra kontakt med din familj? Oja.
06 När hånglade du med en man första gången? Sorgligt men jag kommer inte ihåg.
07 Har du varit intim med en kvinna? Intim och intim, alla har ju varit på en fest...
08 Har du varit kär? Ja!
09 Hur långt var/är ditt hittlls längsta förhållande? 26 månader, det håller i sig ^^
10 Hur stora fötter har du? Storlek 39
11 Hur ofta filar du dem? Hmm, borde man göra de ofta eller?
12 (m) eller (kd)? M.
13 När var du riktigt full senast? Längesen, har aldrig varit RIKTIGT full.
14 När ångrade du senast något du gjorde på fyllan? Jag ångrar alltid en kväll med kareokemaskinen.
15 När dansade du senast? I lördags!
16 Följer du någon TV-serie? Nej inte direkt.
17 Vilket stjärntecken är du född i? Skytten
18 Vad gjorde du nyårsafton 1999? Eh det kommer jag inte ihåg.
19 Vilken roll har/hade du i skolan? Vadå ska man skriva nörd eller cooling eller? HAHA
20 Boxers, briefs eller tanga? Boxers!
21 Vart vill du åka på storstadssemester? Paris!
22 Vart vill du åka på solsemester? Thailand eller Grekland
23 Vill du gifta dig? Ja.
24 Vill du ha barn? Ja.
25 Hur långa ögonfransar har du? Alldeles lagom.
26 Hur håriga ben har du? I'm greek ;) Haha nej nu är de nyrakade och fina
27 Brukar du bada på sommaren? Ja, på Hampus land (men mest för att de tvingar mig)
28 Älskar du alla former av sport? Neej inte alla, gång är ju värdelöst.
29 Vilken skiva/download köpte du senast? Å herregud, ingen aning
30 Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja det hoppas jag för jag har inte en enda
31 Lyssnar du på radio? Vilken kanal? NRJ, eller Rix för att lyssna på Gert.
32 Är du med i någon fackförening? Nej.
33 Gillar du parmesan? Nej blöö
34 Har du gjort något kriminellt? Nej!
35 Knarkar du? Nej!
36 Vad heter din bästis? Sheida och Ida och Lena är mina närmaste älskis!
37 Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? Går till skolan och sätter mig och tjurar.
38 Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? Är superspontan och drar iväg på olika roligheter.
39 Vad är det sista du gör innan du somnar? Tänker på Hampus!
40 Vad äter du oftast till lunch? Sallad.
41 När åt du kött senast? Jag åt det till middag.
42 Är du en van porrklubbsbesökare? Självklart! NOT.
43 När hiv-testade du dig senast? Alrig gjort.
44 Sopsorterar du flitigt? Naaaah.
45 Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig vardag? 0-3!.
46 Är du med i någon förening/organisation? Nej.
47 Har du några allergier/handikapp? Jag är typ allergisk mot en viss sorts lakrits och KYLA! Freaky.
48 När besökte du ett gym senast? När jag var och TITTADE på Hampus och Robin.
49 Äger du en cykel? Nej :(
50 Prenumererar du på någon tidning? Nupp! jag köper mina magazines.


Får se nu om jag skriver mer ikväll, eller om jag bestämmer mig för att sova. PUSS

You want a piece of me?!

Matvanor:
Bästa maträtt?
Jag älskar tacos, finns inget bättre!
Bästa dryck? Blue Keld
Hat dryck och maträtt? Whiskey och pölsa
Bästa alkoholdryck? Bacardi breezer waterm. Kan lika gärna dricka läsk!
Använder du smör på smörgås? Nej aldrig, det är äckligt
Smågodis eller färdiga påsar godis? Smågodis, man vill ju välja varje bit med omsorg ;)
Favoritglass? Ben & Jerrys chocolate fudge brownie


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Brukar alltid överskrida tusenlappen
Har du mer skor än kläder? Nej (ledsen!)
Favoritplagg? Jeans is the shit
Hatplagg? Allt med prickar på (utom min svart-vitprickiga tunika, den är classy)

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Pluggar
Vad vill du bli? Vet inte!
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Nja, tycker alla borde läsa samma program (inte arbetsförberedande linjer men vi andra) i ett år och SEN bestämma sig för inriktning. Då hade jag kanske valt annorlunda.
Är lönen viktigast? Nej, men är en avgörande faktor.


Boende:
Lägenhet eller hus?
Radhus
Framtidsplaner med boende? Flytta till en mysig tvåa med skitbra planlösning, bäst läge men bra pris ^^
Litet eller jätte stort? Hellre jättestort än tvångt.
Drömboende? Egendesignat hus i ett vackert område
Landet eller mitt i stan? Mitt i stan!
Mysigt eller sterilt? Mellantin, sterilt låter ju supertråkigt, men jag vill ha enkelhet.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nej
Är otrohet okej? Nej!
Älskar du någon? JA, and a LOT!
Betyder familjen mycket för dig? Självklart
Är du lojal? Oja
Tycker du om att dricka dig full? Njaa, nej
Hemmafest eller gå ut på krogen fest? Hemmafest


cam, cam CAMERON

Alltså Cameron Diaz är så jäkla snygg, jag vet speciellt en bild där hon står med Al Gore och har skiitläckra ben. Men jag hittar inte den bilden, mina google-skills är väl inte vad de en gång var.

image57


Just det, Idas blogg är nu nyuppdaterad och fräsch, check it out (wow Ida, du fattar inte vilken reklam jag gör för dig, med mina tusentals läsare om dagen liksom. Mohaha) http://thoursie.blogg.se/

Oh lord, won't you buy me..

Bjudet på tre "vill ha" innan jag slänger mig i badet...

- Miu Miu's Coffer bag, älski - eller denna läckerbit
- Louboutin shoes á la Rihannas musikvideo - FIFAN va snygga
- 206 miljoner dollar i cash (såklart)


image47
Såhär ser förövrigt 206 miljoner dollar ut i cash


The joy only bling can bring

Who said TV-night? Jag! Hampus stretade emot, var inte alltför happy med att titta på Sjukhuset och sedan Top Model, så han satte sig vid datorn efter ett tag. Imorgon är det sovmorgon = thank you lord. vad gör en lyckligare liksom?


Klicka för att stänga bilden
Miss Piggy i Prada-outfit. Härligt att se!


Hungry eyes

image56

Två bilder på Britney Spears, den första icke-photoshoppad och den andra REJÄLT supermycket förunderligt massa photoshoppad. Herregud, jag tycker den andra bilden ser mer ut som Ashlee Simpson än Brittan herself.

Snart är det käk, fisk till middag - precis som till lunch. Men det är ju såå himla nyttigt med firre så det är bara bra. En fin avocadosallad blir det till också. Nu blir jag bara superhungrig för jag skriver om mat, not god.


Dream dream dream

Ida ska börja blogga igen, hallelujah-moment! Ännu en blogg att ödsla tid på, and I love it. Håller på och hjälper henne en gnutta med designen, måste ju tänka i nya banor och då är en ny design en självklarhet. Är dock osäker på typsnittet för tillfället (och texten under såklart, men hon jobbar så jag kan inte kontakta henne så lätt) så ni får ju ta det hela med en nypa salt om ni checkar.

image55

Ida, ännu en gång i fieeerce hårfärg. LOVE IT. Och Ida, missförstå mig inte, jag tycker din nuvarande hårfärg e grym den me ^^

Dagens ros

Dagens ros vill jag ge till.. hmm ja vem? GISSA!


Vem ska få äran?

Nu sitter jag och lyssnar på E-type som inte ens e nå bra, ska snart hoppa in i duschen och bara stå där på högsta värmen i några timmar, ända tills Hampus kommer hit, och då kanske jag ändå står kvar!

It's Britney, bitch!

http://www.youtube.com/watch?v=E-UUkxe3524&mode=related&search=

image61
uppträdandet..... NO COMMENTS

http://www.youtube.com/watch?v=B4lTOmuv2eg&NR=1
Asså detta klipp (när hon övade) asså hon kan inte dansa längre!

Okeej, satte mig nyss och lyssnade ordentligt noga på Britneys comebacklåt.. och jaa.. vad ska man säga? Känns väldigt platt, blir bättre 40 sekunder in. Lyssnar man några ggr fastnar den och en del är ganska ok. Men det känns verkligen som att hon gjort sitt..

Men hon försöker ju verkligen och det ska hon ha cred för..

c'mon

Dagar som dessa, när han är hungrig flera timmar och mättar magen med godis som sedan får en att känna sig svullen osv osv, blir man såå himla trött och irriterad på en massa skit.

Blondinbellas mjukis-debatt.
image54

Irritationsfaktor: HÖG

Blondinbella skrev i detta inlägg hur hon hatade mjukiskläder i skolan. Senare i kommentarerna lämnar hon texter som "jag föraktar människor som bär mjukisar i skolan, antingen har de inte råd med annat eller så har de ingen stil" - oookej? Vem orkar seriöst bry sig om ifall någon har på sig mjukisar? Jag ser inte direkt ner på folk som väljer att inte klä upp sig till skolan (som blondinbella förövrigt väljer att kalla ARBETSPLATS). Jag ser upp till mjukisbärare ffs, bara för att jag blir så irriterad på att nån trycker ner dem och sen säga att man har på sig det för man inte har råd med annat? Skäms Blondissss.



Öppen mobbning i klassen

Irritationsfaktor: SKYHÖG

Pleeeease, "Å han sa en kontig sak, lets mobb him faaaen så vi får ännu en onödig grej att skratta åt" . Herregud farmor liksom (obs internskämt HAHA). Nej det lackar jag på.. rejäääält.


Mmm de va inte mycket mer än så ^^ Jag är en glad prick, för snart kommer Hampus hit, vi ska äta god middag och jag har lite godis i väskan! L8er!


Black and white

Jag ÄR i skolan och jag har INGET att göra. Så jag kollar igenom bilderna man har på skolinloggningen, hittade lite jag plåtade i våras på mina älskade vänner Ida (det ryktas att hon ska börja uppdatera bloggen igen) och Madelene. Fyfan va snygga ni är på denna bild (tagen av mig såklart)

image53
Snygghetsfaktor: SKYHÖG

Alltså chocolate meets milk och tillsammans blir ni ju världens läckraste chokladkaka. IDA, vart gjorde du av denna vackra hårfärg? Du passar som pale, bitch! ♥

Go with the flow


Nedan kan ni se den snygga vattenflaskan jag, Ida och Sophie designade för en uppgift på Mediakunskapen. Observera den sista flaskans smak "äppelskrutt" (syns ju så dåligt). Helt fantastiskt, vem skulle inte vilja köpa det liksom?! Däremot tycker jag en del vatten utan kolsyra me äppel eller päronsmak smakar just som att man tagit ett gammalt skrutt, rört om det i vattnet och tagit upp.

image51

Vem skulle inte vilja köpa en sån här flaska liksom? Och gissa vad vår slogan blev? "Go with the FLOW" Vilka reklamhjärnor vi är alltså..


Las Vegas

Har nu haft ungefär en halvtimme och tagit hand om mig själv, duschat, fixat naglarna och lyssnat på skön musik. Denna gång var den mavalas las vegas som fick pryda nailsen.


Orkar inte skriva mer... ^^ Godnatt!


K-Ä-R-L-E-K

Lite lööööv-questions såhär på söndagskvällen känns ju som en självklarhet (asså om jag inte får en modespalt i någon viktig tidning eller på internet kräver jag att få en kärlek&sex-spalt. Jag låter ju så himla mogen när jag svarar på dessa frågor!!);

Minns du din första riktiga kärlek?
Jag var kär i alla mina grannpojkar. Haha!

Får man intressera sig för någon som har partner?
Intressera men inte agera, nej men det är nog bäst att låta "förälskälsen" rinna ut i sanden i sånt fall.

Elakaste sättet du gjort slut på?
Jag har faktiskt varit en liten ängel, så det är msn och via telefon som toppar listan. Ingen hjärtekrossare här inte..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, vid första ögonkastet kan däremot attraktion finnas, men kärlek kommer senare, när man lärt känna varandra.

Vad är kärlek för dej?
Det är svåååårt att definiera kärlek. men för mig är det en hel del; glädje, omtänksamhet, trygghet, förväntan, längtan och saknad. Jag tror kärlek är olika i allas ögon, eftersom alla får uppleva den på olika sätt.

Hör kärlek och sex ihop?
Ja! Ett förhållande utan sex skulle ju vara mindre spännande.. så, om man har tur!

Hur länge ska man vänta med sex i ett förhållande?
Det är väl upp till var och en.. inte svårare än så!

Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans?
Jag och Hampus har varit tillsammans i 2 år och 2 månader. Vi är förlovade.

Bilden föreställer ett par som kramas och pussas

Övervakare?

Alltså Gun och hennes Skrivarverkstad förgiftar verkligen ens sinna, hon får en att tänka i dikter och tala i gåtor,all day long. Efter en lektion med henne går man runt och tänker hur allt skulle beskrivas i en dikt. Jobbigt liksom, vi kommer förvandlas till ett gäng diktar-töntar.

Och en liten Rocky så här på kvällen...
image529

Modejouren, kärlek

Jag och Sheida startade Modejouren någon gång i november förra året. Det blev snabbt både ris och ros från läsare, en del berömde vår ironiska framtoning medans andra bara hade ett stort problem att vi fanns. Nu är Modejouren inte lika väl uppdaterad och fånig som då, för vi har fått ta så jävla mycket skit i och med att vi är ironiska, och driver med läsarna. Kul för de som fattar vinken, tråkigt för de andra.

image326
1st day som Modejouren, din utryckande modepartull. HAHA

Satt precis och läste massa kommentarer där - människor som beundrar oss och skriver typ "Asså ni e såå himla bra you go girls fortsätt sååååå". Eller andra "Eh, ni är inte chica, ni är ochica och ochic är ett ochict ord varför e ni så töntiga" - Hahahahah jag dööör. Här är några av de kommentarer vi fått genom vår tid;



Hej. Kul att ni uppdaterar lite oftare. Det är så tråkigt att gå in på er modeblogg och se samma inlägg over and over. Jag har läst dem typ 20 gånge ri väntan på nya! Keep up the good work :)


Katrine om Fredagens party-outfits

Vart hittar ni alla gorgeous kläder? Ni prickar ju allitd rätt, Modejouren!



anne om Inspiration till en chic vän

va fan betyder chic ?!



sofi om Steget före: nästa trendlack

jävla cp! ni tror ni kan nåt om mode era jävla knullhoror


Hahahha jaa alltid lika kul, och detta var ju bara 4 av ca 3000 kommentarer vi fått under mindre än ett år... Nu ska jag pussa Hampus hejdå :(


Hallelujah moment

Jag och Hampus har legat i sängen och tittat på Seven med en varsin godispåse i högsta hugg. Den e sååå bra, lika bra varje gång man ser den. Det blev inget jobb på rummet idag, alla var lika trötta - det är ju trots allt söndag. Vill inte,vill inte, vill inte gå till skolan imorgon, men än mindre vill jag att Hampus ska upp tidigt och jobba, för då kan han inte sova hos mig, and it sucks! Jag måste ha honom brevid mig när jag sover, så mycket bekvämare så. Det är som att ta från en alla ens kuddar..

Jag drömde att vår Hamster dog igår natt, och berättade det för mamma,det visade sig att hon också drömt det(!!!). Stackars lilla Bubblan, hon är gammal nu - 1,5 år. Dvärghamstrar blir oftast inte äldre än 2 år, och hon har redan börjat bli kalkig. Vår lilla plutt ♥

Klockan är bara kvart över åtta, känns som elva eller nåt.. dagen har varit så seeg - men det är ju ocksåskönt på ett sätt. Nu ska jag spela betapet. The biggest nerd-game ever.


trött!

Har ängat ett tag nu åt att organisera lite bättre på min dator, lagt bilder i rätt mappar och så vidare. Väntar på mamma och brorsan som är och köper sallad till lunch-middag. Är verkligen superhungrig, även om jag åt mackor för en halvtimme sen... spenderade en timme uppe på vår kalla vind, fick jävligt ont i ryggen för det är så lågt tak. jag letade efter mina moppe-papper som behövs för att ställa av osv. Skiiitjobbigt. Hittade dem självklart inte, har förmodligen kommit bort under flytten, så jag måste beställa nya - och den telefonlinjen har självklart inte öppet helgdagar.



Nu kom de hem, fooood!

slooow motion

Vackert..

Skriv ditt namn med lillfingret: ida
Skriv dittnamn med armbågen: ifda
Skriv ditt namn med pannan: 89edw
Skriv ditt namn med näsan: ida
Skriv ditt namn med hakan: kikdcfaz<
Skriv dittt namn med tårna: idad
Skriv ditt namn med tungan: idca

Jag tycker det är saker som detta man ska ägna sig åt en söndagseftermiddag.. Fast jag måste snart knata hem för att kämpa färdigt med det sista på rummet, jag vet att vi inte kommer bli klara idag. Hampus ska bara titta klart på sina inspelade Heroes sen drar vi! Mitt rum är ju så uttänkt in i det minsta detalj, det kommer bli såå himla snyggt när jag är färdig, kommer självklart lägga upp bilder när jag är HELT färdig. Under tiden kan ni få en liten suddig detaljbild (mitt fönsterbräde, där allt står eftersom byrån inte är uppe än)

image50

Fredag och lördag i mitt hjärta

I fredags var jag och Hampus hemma hos min pappa och tittade på massa skräckfilmer, en av dem var; Them. Filmen sträckte sig inte längre än 1 h och en kvart. Men det var lagom! Grejen är att filmen baseras på verkliga händelser, äckligt! Det är barn 11-15 år som springer och mördar folk för de vill "leka" - trasiga små själar. Helt sjukt! En jobbig sak med filmen är att de alltid filmar i mörkret, man ser ju ingenting... men jag dog av skräck! Fast jag blev sjuuuukt irriterad på de två huvudrollerna, de gjorde puckade saker hela tiden (alltså, offer i skäckfilmer gör ALLTID puckade saker men det var överdrivet mycket hela tiden i denna). Typ "Jag går ner ensam i mörkret där jag vet att mördaren är, jag tar inte med mig något att försvara mig med, vänta här - lås inte!".


Clem i Them (obs rim! haha)


Igår festade vi loss på Mattiasgården där Linda och John hade 18- resp. 20 årsfest. Kvällen började med tacos, fortsatte med fotboll på en huge skärm , sedan var det efterrätt och sedan drog jag och Hampus igång draget på dansgolvet. Tyvärr slutade kvällen tvärt när stereon blev överhettad och typ brann(?). Så det blev en lååång promenad hem. Äntligen fick jag dansa av mig lite!

image48
Jag och Hampus skaaakar!

image49
YEAH, Jaa, hahah herregud.

Fiancé

Snart ska jag hem till pappsi, ska ringa Hampus först och kolla så han e på gång. Imorgon blir de paartey men ja har ingen aning om vad jag ska ha på mig, jaja det är ett senare problem. Nu är jag hungrig! Undrar vad det bjuds på idag..

image47
Haha jag och min älskade fästman - han fick för sig att han inte ville vara med på bild här eftersom vem som helst kan ta bilden, hmm.Får väl börja kalla honom H också, haha älskiiii ♥


Fugly kissemiss

image326
Men snälla fulis, kolla den högra tutten liksom, den e kantig där uppe. Men boobsen e väl det sista man faktiskt blir arg över hos denna kvinna.VARFÖR?

Kate does topshop again

Nu finns ju Kate Moss andra kollektion för Topshop ute online. Inte mycket att hänga i julgranen direkt, precis som hennes förra kollektion. Men en skinnjacka var göörsnygg. Men den här liksom - jesus kristus

image46


Kände mig jätteduktig imorse för att jag ställde mig och lagade frukost till mig själv. Men när jag var färdig och jag skulle äta hade jag ingen matlust överhuvudtaget. Fick i mig lite sen var det hello soptunna som gällde. Ska hem och äta hos pappa, kanske titta på världens sämsta film, nämligen; Tales Of Terror (så dålig skräck att man skrattar ihjäl sig). Se den!

Planerna är att klockan 16:00 kuta över till Madelene och träffa tjejerna, vi har ju en massa att planera och bestämma. Frågan är bara om jag överhuvudtaget kommer kunna infinna mig på plats, jag både ska hem till pappa och har en uns brist på intresse..


Raggar-Simon

image1167

Sköööönaste killen! "Jag tvättar mig på fredagar". Självklart! (?)

Godnatt! Imorgon ska jag upp tidigt, och har till och med köpt en rejäl frukost till mig själv, så jag ska äta massor imorgon bitti ♥

2morrow

Nu har jag fixat så det är lite rosa igen på designen, hade värsta proffs-layout och grejer på gång men än en gång: FUCK PAINT. Man kan ju (pga bloggen) bara spara i jpg-filer så de blir helt suddiga och jag blir galen. Nåväl, Hampus har nyss åkt hem till sig och här ligger jag helt ensam och är kall om händerna!

Kan inte säga att jag längtar till skolan imorgon, men det är ju ändå fredag och alltså helg efter skolan imorgon, så lite kul ska det allt bli, leka lite med Sheida ♥ Hihi. Juste! jag har glömt att skriva f. haiku-dikter! Åånej,hoppas Gun inte kommer ihåg, jag var ju trots allt sjuk den dagen och skrev fortsättningen på dikten som hette "tanka-dikt" ooookej. Nu ska jag göra mig en kopp te!


Mitt favvogodis, min älski-iPod och min älskade mans arm (på gotlandsfärjan)^^

Got a ride thats smoother than a limo

Höll på med ännu en lista men när jag kom till frågan "är du sexuellt frustrerad" orkade jag verkligen inte. Sämst! Nu har jag bara ont i ryggen och lyssnar på när mina småbröder sitter och skriker på varandra där nere, hahah stackars Hampus som är där med dem! Han är säkert skitsur men vågar inte säga något. Får väl snart skälla lite på dem..

Funderar på att gå ner till ICA och köpa lite godis,är verkligen sötsugen! Fast vi har i och för sig ananasjuice och det räcker gott och väl som godis för mig! Eller ja! Jag ska göra en smoothie ^^


Lista

Hittade en skittråkig lista men vad gör man inte..

Har du kysst någon...

[x] 01. on the cheek.
[x] 02. on the lips.
[x] 03. on their hands or fingers.
[x] 04. in my room.
[x] 05. in their room.
[x] 06. of the same sex.
[x] 07. of the opposite sex.
[x] 09. younger than me.
[x] 10. older than me.
[ ] 11. with jet black hair.
[x] 12. with curly hair.
[x] 13. with blonde hair & green eyes.
[ ] 14. with flamming red hair.
[x] 15. with straight hair.
[ ] 16. smaller/shorter than me.
[x] 17. bigger/taller than me.
[ ] 18. with a lip ring.
[ ] 19. who I had just met.
[ ] 20. who was homosexual.
[x] 21. who I didn't really want to kiss.
[x] 22. on a holiday.
[x] 23. who was going out with someone close to me.
[ ] 24. who was my good friend's brother or sister.
[ ] 25. who had been/is in jail.
[ ] 26. in a graveyard.
[x] 27. at a show/concert
[x] 28. at the beach.
[x] 29. in a pool, jacuzzi, or some type of water.
[ ] 30. who was legally too young/old for me to have sex with
[x] 31. with dyed hair.
[ ] 32. with a shaved head.
[x] 33. who was/is my good friend.
[ ] 34. who was/is in a band.
[ ] 35. who has tattoos.
[ ] 36. who is of a completely different race than me.
[x] 37. in the rain.
[ ] 38. in another continent besides where I was born.
[ ] 39. with an accent.
[ ] 40. with an std.
[x] 41. on a boat.
[x] 42. in a car/taxi/bus.
[ ] 43. on a plane.
[x] 44. at the circus/carnival.
[ ] 45. with a missing body part.
[x] 46. in the movies


Shut up and drive

Hemma, har ätit skagenbaguetter som jag och Hampus gjorde, supergoda! Nu väntar jag på att all bra TV ska börja, frågan är om man ska se Idol eller Top Model, men jag har faktiskt redan sett typ alla säsong 8 avsnitt och vet vem som vinner (vill du veta vem? check here), så det känns som att det blir Idol!



Nicole Richie har sjuukt heta skor på sig! Jag vill verkligen ha dem, typ sådär höga var det jag skulle köpa, men bangade för jag kommer ju aldrig få användning av dem i grå-tuna. Jag flyttar till New York så kan jag ha på mig dubbelt så höga utan att någon bryr sig! Hihi hejs.

Nässelgrund

Jag vill till Hampus land!!! Har inte varit där sedan innan Gotland, och det är ju en evighet sen! Men tyvärr så är både denna helg fullproppad av roligheter, och nästa också för den delen! Men helgen efter den kanske? Får se.. fast då kanske jag har min middag.. nååvääl.

image42
Skitasnygg bild på mig (på Hampus land). Tagen av Idis!

Que?

Känner mig flumm-glad. Jag borde kanske gå och lägga mig och sova igen, sova bort den här dagen också, men bra med det är att jag kommer vara jättepigg imorgon. Lägger mig och tittar lite på TV och väntar tills Hampus kommer hem, så kanske man kan hitta på nåt superkul ikväll - jaaa det låter som en bra idé. Hoppas bara han inte e dead-tired.

Audrey ser också lite flumm-happy ut.

We ride

image41

Jag äter chips och väntar på att Hampus ska komma hem från jobbet, men det lär ta ytterligare 2 timmar - minst. Under tiden spelar jag nörd-spel på internet och skriver lite här då och då. Byyye

".. och allt som är snällt"

Klicka för att stänga bilden

Jag borde göra något åt mitt hår, klippa upp det, färga och slinga. Kanske borde man ta kontakt med kungen av hår för de två sistnämnda alternativen?

Big city life

Jag är väldigt trött igår, och då sov jag ändå 3 timmar på dagen igår och gick å la mig direkt efter Project Runway igår. Jag och Sheida hade ju självklart tagit reda på vinnaren för lääänge sen. Då tyckte vi verkligen iinte att han skulle vinna, men efter finalen tycker jag han var värd det. Men Michael är ju bääst, och Uli!



På lördag blir det 18+20-års fest.. yeey!

Good afternoon



Jag glömde mina glasögon hemma! Det söög ju med tanke på att det är TV-kväll och jag kommer sitta och kisa mig genom alla program, och sedan få huvudvärk. Men jag har choklad, så jag är lycklig ändå ^^

I'm a finetuned supersonic speedmachine


Jag tror vi dök upp sex elever från vår klass? Ja någonstans däromkring, jag och Lena satt bara och glodde hela dagen, slösåg på andra matcher. Sen gick vi hem när de andra hade lunch, det var i alla fall mysigt att vara ute i solen. För man var ju minst sagt beredd på att det inte skulle bli någon succé.

Jag åkte direkt hem till Hampus och somnade i hans säng, sov i tre timmar tills mamma ringde mig och tjatade över att jag aldrig säljer min moppe, försäkringen är dyyyr, oooh great. Så ja har ringt vägverket (fattade ingenting så jag lade på ännu argare än när jag ringde). Sedan var det dags för försäkringsbolag, och jag orkar verkligen inte prata med nån som inte fattar mitt problem. Så ja gör det imorgon.

Ikväll ska jag verkligen inte missa IDOL som jag gjorde igår, det är ju roligast att se från Stockholm. Sen är det P. Runway! En riktig TV-kväll som jag laddat med tacos och mjölkchoklad.

image39

Puss heeeeeej


Skolans dag..

Ehm, tanken är att jag ska klä ut mig till ninja nu, och glatt skutta iväg till skolans fucking dag. Men jag har ännu inte gjort det eftersom...


HUR FAN SKA MAN KLÄ UT SIG SÅHÄR?

1. Jag har ingen mössa jag är beredd att klippa sönder.
2. Jag har inget coolt svärd.
3. Jag har tyvärr inga galocher eller en overall.
4. Hallå Ninja är skrivet i typsnittet comic sans = FUGLY.
5. Ninjas förknippas med dåliga skämt (å en mini-ninja = minja), hilarious?.

Jag kommer inte längre än dåligt sittande svarta jeans och en svart hood med luva, kul liksom? Jag är ju för tusan tvungen att skriva "ninja" i pannan för att någon ska fatta vad man är. Då kan jag lika gärna skita i hela grejen, så jag tar på mig grå jeans i protest. Ska ta min närvaro och springa bort så fort fötterna bär mig. Skolans dag sucks!!!!

Just another cake


Vädret spås bli bra imorgon, med sol och 18 + tycker jag man ändå kan pallra sig iväg till skolans dag. Onödig frånvro, så snart ska jag å Hampus gå och köpa matsäck, det är ju det bästa med dagen!

Sen tänkte jag titta på HippHipp! Har äntligen fått tillbaka boxen efter typ ett år, jag har tyvärr inte fått tillbaka mina älskade SATC-boxar, så de längtar jag efter! Hihi, hejdå!

HEJ

Guuuud vad tråkig min design på bloggen känns, och jag vill inte ens att det ska stå "Idas candyshop"- men jag kommer verkligen inte på något bra. Suck, snacka om stilla på idéfronten, inte likt mig. Får skärpa tillmig och rita lite på paint så jag kommer igång lite, fast jag har inte tid för nu ska jag pussa på min fästman ^^.


Lost love


Det gör ont i mig att behöva säga det, men jag har helt och hållet tappat kärleken till min Donna Karan-väska. Den har legat i sin dust-bag i mer än ett halvår nu och det känns ju bara onödigt att behålla den. Men hur ska jag kunna sälja en väska? Det gåår ju inte, även om jag inte använder den, så kanske man kommer göra de om 2-3 år? Suck..

image27
Mitt ex.

Tror kanske inte heller att någon skulle vara intresserad av att köpa den, vad tror ni?

Yummie


Funderar på att gå på skolans dag imorgon ändå, någon som har något argument för att jag SKA? Det är ändå en hel dag, och man får ju ha matsäck! men ninja-utklädnaden visade vara sig svårare att finna än trott. Man ska liksom vara täckt från topp till tå i svart, och hur kul är det? Man måste ju typ ha svärd för att nån ska fatta vad man e också! Får se..



Men ÅÅÅÅÅ va gott det ser ut.. Jag är jättehungrig!


Miu Miu

Miu Miu ad a/w 0708 väskor

Miu Miu gör ju bara världens snyggaste väskor. Min drömväska är liksom Coffer Bag!!


En optimist turns pessimist

Jag sitter och väntar på Hampus, det är tråkigt väder så jag känner att en "jag tycker inte om"-lista passar in här. Men ja menar ingen sån, jag gillar inte skavsår typ för det är ju självklara saker, detta är vad jag; Ida Nordin doesn't  like;

- Typsnittet comic sans - hallå går det å bli fulare eller? Det värsta är att lärare ALLTID använder det, borde protestera, det ser barnsligt och oproffessionellt ut.
- Sladdar och kablar, livet är så mycket snyggare trådlöst!
- Superlånga naglar, det är äckligt.
- Fiskar, alltså de levande, jag gillar att fiska men föredrar att inte få napp.
- Att det inte finns någon svensk VOGUE, fast risken finns att Sverige skulle förstöra det vackra med tidningen, som med allt annat.
- Papper, asså när man får typ 4 olika papper av en lärare som e fulla av text och typ en rad som e värd å spara, de förstör ju ordningen i ens skåp. Jag borde fixa en pärm, klippa ut allt nödvändigt och klistra in i den.
- World of Warcraft, det hemskaste spelet som finns (hallå det kostar massa pengar månadsvis och det spelar större delen av min familj.. det gick så långt att mamma köpte en laptop till mig så jag skulle kunna sitta vid datorn nåån gång)
- Ljusa träslag, jag vet inte varför - jag tycker bara mustiga mysiga körsbär och ek och supermörka träslag e snyggare. Björk ser ju bara billigt ut!
- Bomullskuddar, hallå allt ramlar ner i ett hörn och stannar där, och de rullar ihop sig till bollar och blir som små bommulstussar, usch.
- När någon rör min hals eller verkar som att de ska det, jag har typ nån fobi, varför? Jag tittade på Sopranos när jag var liten och såg en kille bli strypt med en elkabel. Jag borde gå i terapi.
- Hajar. Alltså jag kan knappt bada i pool, det är hemskt, är säker på att så fort de kommer kalla drag i vattnet är det en haj som vill äta upp mig.
- Ferrarribilar, alltså godiset, ändå köper jag det alltid? Det är inge gott.

Haha! Det blev en hel del, men det är ju små världsliga saker egentligen, skulle jag skriva en lista på saker jag älskar skulle den inte ens få plats ^^. Hejdå pussisar.

Ida <3 Hampus




Världens vackraste pöjk! 26 månader.

Blue keld



Asså detta vatten är HIMMELSKT. Köpte det på Coop i Täby, det kostade 6,90 + 1 krona pant. 8 kronor för en flaska vatten liksom! Tog Hallon/jorggubb å det smakade läsk! Världens mest smakrika vatten.. Jag är en vattenälskare.

I alla fall, Täby med Lena och vi hade jättetrevligt, egentligen åt vi mer än va inne i affärer men det är ju underbart! Lena köpte den snygga skinnimitationjackan på H&M, den satt skitbra på henne!

High on life

Picture of Maria Dvirnik


Det SPÖregnar ju. Och åskar! Mysigt om man sitter inomhus men om man som jag strax ska påbörja en 10 minuters promenad till tåget .. suck - det ser jag inte fram emot.

Hola!

Skulle ju åka till stan med Lena, men vi tycker inte vädret tillåter det så vi drar en Täby C istället, men de e ju mys det med! Annars har jag sovit läänge idag och sen läst Vogue, idag har jag och Hampus varit tillsammans i 26 månader, så jag ska hem till honom direkt efter Täby ^^.

Jag tycker jag har galet bra google-skills.

Once a good girl...

Sitter och lyssnar på musik och myser med mina två duntäcken, saknar dock en varm Hampus också, men han prektiserar ju som sagt och måste upp i ottan varje dag. Tycker synd om honom, jag är ju ledig! ^^

Jag har världens bästa låt med Rihanna på min peeea, lyssna fgs! Nu ska jag sova, är supertrött och vill inte somna med glasögonen på inatt igen. Natti!

Min älskling och jag

image25

Hampus, tack för att du finns. Jag älskar dig..

26 månader tillsammans imorgon.
4/7 2005


Its pouring

Gud va ja e trött och less på "situationen" i vår klass. Ingen känner någon och låtsas som att man tycker det är  okej. Usch, de lär ju inte bli bättre nu sista året heller, och ärligt talat så bryr jag mig inte längre. Men de e så tråkigt att det ska behöva vara så... jaja - funderar på att åkatill Hampus efter hans träning och sova där även om han ska upp klockan 6 för praktiken.. men va gör man inte för sin man liksom ♥

Imorgon ska jag till stan med Lena, ska bli trevligt.. Jag antar att hon ska shoppa eftersom hon fått sin lön. Jag har inga pengar, de hinner inte ens hamna i min ficka innan de är borta - men ja ä inte bitter för det inte. JAG E LEDIG i tre dagar och it makes me happy.


All the good lookin' women sing along

Heldag i skolan idag, men nu har jag tre lediga dagar framför mig - SKÖNT. Snacka om att himlen öppnade sig,det regnar sjukt mycket. Ja tror ja ska ringa å prata me Hampus lite nu^^

image23
Skulle inte sitta helt fel, eller så sätter den sig på rumpan.

Be faithful

Kom precis hem från Madelene, fick kopiera några papper, TACK ♥ Räddaren i nöden.. Stannade ett tag och pratade, alltid lika mysigt!

Längtar inte riktigt till imorgon då det är prov i filosofi, hade ingen aning om det - så tack och lov för min kära "granne"! Haha. På onsdag är det skolans dag och vi ska ju klä ut oss till ninjas. Frågan är om man pallar offra en hel dag för att fjanta bort den med klassen - för vi lär ju inte vinna i alla fall, inte en chans. Är ju ändå ledig tisdag och torsdag så man kan ju lika gärna gå. Får se!

Sitter och lyssnar om och om igen på Fatman Scoop -Be Faithful. Den e grymt bra!!!

Today

Snart ska jag åka till Täby för å shoppa med brorsan och Hampus. Ikväll blir de trerätters me både mamma och pappa, så de ska bli mycket trevligt.

Snart kommer inbjudningar till min middag ;)

Aoo

Klicka för att stänga bilden

Sweet lööööve

Kvällen blev inte särskilt lång, jag är trött och likaså Hampus. Hans föräldrar hade köpt blommor och kort till oss. Godaste middagen på länge! Imorgon ska jag bjuda hem pappa alternativt åka hem till honom.. Nu sitter ja å schnackar lite på msn sen ede susstime..


Älskar dig min tok

I'm so lucky, lucky!

Andrea är en underbar vän ♥ (kolla nu får hon ÄNNU en kärleksförklaring, jag kommer dock inte me nån egenskriven dikt eller låttext, har inte tid! haha!)

Snart ska jag byta om och sen gå hem till Hampus för middag med hans föräldrar - får se vad de säger, är allt de har att säga negativt går vi bara hem till mig igen. Förstår om människor blir upprörda över en sak som denna, vi är unga men vi vet vad vi vill. Jag är så glad..


Bryan boy

http://www.bryanboy.com/


Inbjudan kommer snart.

Hej alla mina vänner.

Någon gång i den kommande veckan eller eventuellt till helgen planerar jag att ställa till med en glammig middag för mina närmaste. Så ni som står mig nära; Välkomna hem till mig för att fira den tunga skapelsen på mitt ringfinger, ta med presenter!

Jag önskar mig;
- Den dyraste Botkier-väskan ni kan finna
- Sju iPods
- Det finaste du har
- Diamanter i massor

Så välj och vraka. Kommer hitta på ett kul tema, så bättre inbjudan kommer skickas, vill bara förvarna er lite ;)


1 september

image21


Föralltid din ♥

RSS 2.0