Min nya crush

Det är ju ingen nyhet för er (i think?) att Miu Miu's cofferbag är min drömväska. Hur lycklig blir man då inte när en lågpriskedja gör lookalikes för 200 spänn?! Visserligen lite sunk men den är ändå adorable. Älskar den. Köpte den idag, iiiih! ♥

Klicka för att stänga bilden
Där är den, och NEJ självklart gör bilden den inte rättvisa (jag snodde den från nån blogg, sorri)

Men Miu Miu, älskar dig fortfarande och jag hoppas du förstår att denna "faken" bara är permanent tills jag får tillräckligt med cash för att köpa HEM dig.



tick tack

Har precis duschat och bastat, tänkte måla naglarna (självklart med nya lacket, haha!), samtidigt ska jag läsa "Sofi's Mode"-tidningen. Har inte tittat i den ännu, men så låg den bara där på Hampus soffbord och väntade på mig - Thanx!

See you på stani

Idag åkte jag till stan efter skolan med Ida och Madelene, jag gick mest runt och lallade och trodde inte jag skulle hitta nåågonting. Men efter att vi skiljts från Madelene gick jag och Ida vidare, planerna var att endast äta mat och åka hem i stort sett, men sen fastnade vi i alla möjliga affärer och fyndade galet mycket;

- Ett par skor (fet rea)
- Nagellack (mavalas Tpkyo som jag skrev om häromdagen fanns ute!!! ofta, vadå färgkännare? bäst).
- Två tröjor
- Nitskärp (14 kronor!)
- Äski-väska för liten peng

Så jäkla happy, kan ju lägga ut bilder imorgon, för sladden till digitalkameran är icke available for the moment. Ida fyndade också massa fin-fina grejor!

Uppdatering om Uff-600

Nej, nu går den inte ens att stänga av.

Måste jag leva med detta eller!??!?!?

Maria är på väg hit och måste ju förfan ringa mig för att ta kontakt med mig men hur fan ska det gå till nu? Kan inte hennes nummer utantill och det går ju inte å titta på mobilen heller, får ringa runt till de nummer jag kan utantill och se om de kanske har.

HEJDÅ

Samsung UFF-600 eller hur var det nu?

Kul att min mobil har "hakat upp sig". Går inte att göra någonting, och jag har ju självklart fått två sms samtidigt som jag sitter och försöker komma in i inkorgen, men icke.

Fuck fuck fuck samsung den suger.

Jag hatar allt DET:

- När man kollar bilder råkar man alltid komma åt touch-knappen och allt stängs ner
- Jag råkar alltid ringa någon när man egentligen inte ska, fuck it
- Hakar upp sig, CP!!!!!

Död åt den.

Gissa vad Sheida var

image661

GISSA!

Jag gillar allt DET:


Jag gillar att sjunga ensam


Jag gillar att posa ensam


Jag gillar att dansa ensam


Jag gillar att fika ensam

Till skillnad från Ida som bara gillar snuskiga saker..

klüfta


Sheida brukar ibland slänga ur sig kommentarer som; "Asså shit jag kan inte låta bli att titta på din klyfta den är brutal" - "OMG din klyfta" osv osv.

Jag gilla're, hon gilla're.

Godnatt!

Jag och Hampus har suttit och snackat skit över en kopp te, jag gilla're. Mamma kom hem med bullar till oss, lycka! Strax är det dags att sussa, imorgon är det fullspäckat schema x 1000-dag.


Hur man roar sig i vildmarken



Jag bryter typ ihop, men Robins min syns inte så tydligt på filmen.
Han tog ju i för kung och fosterland, stackars thai.

BABYHAIR


På denna bild ser man tydligt mina bebishår. Det sticker åt alla håll och kanter och har ingen lag what so ever. Jag klagar ofta och intensivt på detta och bara hatar hatar hatar. Jag har ingen hårspray, vägrar kleta vax i håret och plattångar och dylikt biter inte på baby-hair. What to do?

Växer det någonsin ut?!

Smiling hand in hand

Ligger i sängen lyssnar på Olsen Brothers - Fly on the wings of love och den låten får mig av någon anledning att tänka på Hampus, kan vara för att han sa att han röstade på den låten i melodifestivalen 2000 någon gång, haha well well.

Vi har snart varit tillsammans i "jag-vet-inte-hur-många-månader". När Lena i fredags berättade att hon och Marcus varit tillsammans i 28 månader tyckte jag det lät sjukt mycket. Då tänkte jag efter lite... "Hur länge har då jag och hampus varit tillsammans?" Seriöst så vet jag inte just nu men nu ska jag räkna ut....

31 månader
... eller ja, nu ska vi inte ta händelserna i örväg.. det är ju 6 dagar kvar tills dess ;)

image652


Hon lever över sina tillgångar, men hon har råd med det!

Hektisk, hektisk, hektisk vecka!
Känner bara för att lägga mig ner och slockna.


Men det vore ju inte bra, kommer aldrig kunna sova ikväll vilket leder till samma procedur imorgon. Anyways - På torsdag ska jag in till stan med Lena för en efterlängtad shoppingtur. Jag vet såå mycket jag vill ha;

- Svart kjol (fann den när jag var fattig) från Filippa K
- Blå nagellack! (Mavala har två schukt schnygga, Tokyo & Iris)
- Skinnjacka
- Jeans, Xtra skinn!

Eller... kanske man skulle spara sina slantar?
tsss..

Dansa min docka!

image650


Det här är min vän Lena, hon befinner sig allt oftare i just denna situation; dansandes i den s.k buren på M&G, Vallentunas hetaste uteställe, flamin' hot! Jag gilla're. Min bästa danspartner in the whole wide world.

"Dansa min docka, medan du är unger, när du blir gammal så blir du för tunger."

The world just disappears

image649

I told ya

Det börjas snacka om den kommande helgen så fort man kommer tillbaka till skolan efter en avslutad helg. Det frågas hit och dit vad man har för planer osv osv.

En sak är säker; Jag ska INTE till Kvarnen & M&G en.gång.till. Jag har varit där så jäkla mycket att jag bara vill spy på ställena. Enda positiva är närheten men nu schiter jag i det! Stan på lördag ffs, krisar det får det bli tegel men det är 100 ggr bättre än Magget.

Förresten så älskar jag att vi var lediga igår, den glädjen håller i sig än idag.
Men F Hampus som är ledig på torsdag too, jag vill också!!!


Att vissa ska behöva bli påminda...

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.

Studydate

Imorgon ska jag och Sheida ha studydate, det var länge sen sist!

Nu är det projektet som krisar och vi ska göra skisser på alla tavlor/konstverk som vi vill visa upp på vår gemensamma vernissage som äger rum i april. Be there or be square!

image648

Puppylove

Snart ska jag dra mig iväg till bussen. Jag och Lena ska på en liten utflykt till Märsta. Vi ska mysa med hennes valpar en sista gång innan de nya ägarna plockar upp dem. De är betydligt större än sista gången, så det blir nog en promenad!

 


"Beviset för liv på Mars"



Liv på Mars?

Läs mer om det här.

2:nd heaven; Nässelgrund

Bara för att berätta lite om hur pass slappt jag egentligen ska ha det i helgen tänkte jag redogöra det här, så ingen undgår det hela;

- Äta grönsaker med dipp


- Dricka skumpa i 40 graders vatten (frågan är om Hampus kommer i med mer än en tå?)


- Äta gourmetkäk (Fuck, här sprack det lite för jag vet att jag kommer få tillaga fooden)

- Ligga i tempursängen och gosa med Ida och Lena (LENA YOU BETTER)

- Äta Ben&Jerrys framför en brasa är planerat, såklart.


Det är märkligt att jag ser "slappna av" som ett enda stort mat-race. Nej, man äter inte hela tiden, bara nästan. Nu får jag Hampus land att framstå som rena paradiset, och det är det ju, bortsett från en yttepytteliten detalj;

MULLTOAN.

Vi fruktar den, that's it, OK?!

   

Sist gick det vilt till...

Långhelg is approaching och jag har massvis med planer för hur den ska spenderas. Jag är ute efter en lung, stillsam och schön helg utan några som helst måsten, LANDET it is!

Förmodligen åker vi ut på söndag, jag, Hampus, Ida och Robin, förhoppningsvis får vi med oss Lena (jag vill ha med dig punani!!!) Det ska badas balja och bastu och dansas vilt på altanen (nej det är inte för kallt).

Nu ska jag måla naglarna!

image637

Lite blek-betymmer

image635 image636

Älskar dessa bilder, dels för att klänningen är gjord av ingen mindre än me, myself and I, och dels för att jag är brun och fin.

Min hy är som ett kamouflage, när det blir snöigt och kallt på vintern så hänger jag liksom med. Jag blir B-L-E-K (blekast så långt jag kan se). Och jo, klart alla blir bleka men inte till den extrema grad som jag lyckas bli. Alla vill jämföra sina solariebrännor med min vita hy, gettin' it?

Det värsta är att hyn i ansiktet blir värre, tycker jag. Har man minsta lilla fel så täcker man hela ansiktet med foundation vilket i mitt fall leder till ännu sämre hy, det är en ond cirkel!!! Hatar.

There's shoes, and then there's shoes

   

Tycker de lila paljett-pjäserna är schukt coola.

Good hairdo!

Ja gillar frillan, gilla're.


C'mon!

image626

Jag har världens sötaste bild på Hampus och hans bror. De sitter på en buss på väg till flygplatsen i Thailand. Sover gör dem båda, och lutar huvudena mot varandra. Skulle så gärna vilja lägga upp den så ni fick se men Hampus har fått mig att svära på döden eller vad det nu var att aldrig göra det. (för då skulle han anmäla mig, eller nåt sånt). Well, den kanske kommer i sinom tid, kanske inte.

Helloomoto

Sitter och tycker synd om mig själv med en kopp varm choklad, som inte är så varm längre. Kvällens planer gick i kras tack vare lilla magen. But I feel fiiine, don't you worry about me.

Saknar Joakim nu också, men han kommer ju hem till helgen, som tur är.

Nu ska jag surfa in på Vardguiden.se och ta reda på what the hell det är för fel på mig.


Natten är ung

Har precis avnjutit en perfekt kycklingsallad med fransmannen. Nu är han och duschar och då passar jag givetvis på att sitta vid datorn en stund. MSN krånglar dock, vilket suger. Men hey, I'll live!

Ikväll blir det TV-night, Ugly Betty och Gynning ska jag kika på.
Kom på att jag måste göra klart 2 läxor till morgondagen också...

Au revoir!

WINNER, PEACE!

Vad är det med mig och "samma pose all the f-in time"?! Nu är det winner och peace-tecknena som tycks pryda alla bilder jag finns med på.


  

I've got a sweet tooth

image621

Finaste jag vet

Freakylicious fgs

Idag när jag och Hampus skulle förflytta oss från ett läge till ett annat (and by that I mean från mig hem till honom) så valde vi att ta bussen. 1 station emellan, jag försökte tvinga honom att gå men icke.

I alla fall, jag och Hampus knuffades när vi gick på bussen så busschauffören såg lite bekymrad ut. Sen när vi skulle sätta oss satte vi oss inte vid samma platser utan en bit ifrån varandra. Sen satt vi och gav varandra mördarblickar. Då ställer han sig upp mitt emellan de två stationerna (alltså lång bit kvar) och väntar på att gå av, samtidigt med mördarblicken i fokus på mig. Jag går då till den andra dörren och så står vi bara och ser galet arga ut. Självklart kan jag inte hålla mig för skratt och bryter ihop varpå killen brevid mig blir typ chockad(?) och tar av sig mp3 och allt för att titta vad som försigår.

Kul var det i alla fall.

Nu har vi druckit varm choklad och jag har tagit min dagliga 100gradervarmt dusch. Känner mig redo för sängen, sov trots allt inte mer än 4 timmar last night. SEE YA!


Ida älskar ALLT det;

Idag gav Ida mig en lapp under Franskalektionen;



Jag har absolut INGENTING med detta att göra, jag är bara mottagaren. Jag lovar.

The end of an era (eller en helg)

Har sovit i fyra timmar = trött to death.


Joakim, Sheida & jag.


Death star canteen

"This one is wet, and this one is wet, and this one is wet, this one is wet, this one is wet -
Did you dry this in the rainforest, WHY?!"




Eddie Izzard.

Klart vi ska till Gotland på Stockholmsveckan, Sheida

Sheida, självklart ska vi åka till Gotland vecka 29, 2008. Stockholmsveckan är en given hit och nu när Visbys kallbad har stängt och det istället öppnat något så hett som Kallis är det inget annat än givet. Jag KAN Visby. Följer du med mig kan jag lova en vecka av brutal kaliber;


Bästboende á la Ida, bara jag som kan fixa.


Kekar frulle gör man i Almedalen.


Sctleten i ett gatuhörn med en kall jävel i handen.


Såhär glad kommer du vara varje dag, det kan jag lova.


Jag vet BÄSTA "kolla-solnedgång-plats" i hela Visby.


På kvällen återvänder man kanske en sväng till Almedalen och spexar galet.


And there you go.
Need to say more?


..

Kom precis ut från duschen, där jag stått i ca en halvtimme. Jag duschar varmt x 1000 - och Hampus kallt. Han ska alltid spruta kallvatten på mig = skållning. Jag har dock inte hjärta att spruta varmvatten då han verkligen är känslig mot det. DESSUTOM spottade han på mig när han gick ut från duschen = I'll kill you l8er.

Just nu är han uppe och fixar te åt oss så jag kan väl överväga att förlåta honom.


VARNING för ett överflöd Gotlandsbilder

     
     
   
   
   


Okej, detta är bara en bråkdel av alla bilder, orkar icke lägga upp fler.

Old days

Hittade massa gamla cd-skivor fullproppade med smaskiga gamla bilder från Gotland tidigare år. Hundratals bilder på alla möjliga motiv, mestadels jag och Ida!

image588
2005?

PEACE AND LOVE

Klart det finns en anledning till bilden, men ni kommer inte få veta den. Kewl.

image587

"Jag menar, i Frankrike - där pussar de på kinderna, 2 ggr(!), ibland 3 KANSKE 4. Herregud."
Ja, jag njuter till fullo av vår Franskakurs.

Sms mottaget 14.57 från Sheida

Ja håller på å dör av hunger!

= skynda dig kvinna så vi kan laga mat.

Jag är hungrig - FEED ME!

image586


Jamaican punani

http://en.wikipedia.org/wiki/Punani

Så är det.

Jag och Hampus hade skittråkigt så vi våldgästade hans bror (vi tog dock med oss sötsaker, då är det ju ok?). Vi drack kaffe och tittade på Idrottsgalan samt The Scorpion King, kan inte bli bättre.

Nu ligger Hampus och sover och jag ligger ner i min fåtölj med datorn över mig, lyssnar på Sade - Lovers Rock skiva som är skitbra, och väntar på att bli trött.

Pusssy pusssy

Måndag - det innebär att vännerna mobbar en för helgens pinsamheter. Man får också reda på de delarna som man inte riktigt kan förmå sig att minnas.

"Sheida, jag känner på mig att.. inatt kommer jag kyssa en kvinna"

Det hände inte... eller?

Det blev succé i vanlig ordning

Det blev inte stan för oss, utan den gamla hederliga Vallentunarundan som vi alla tycks älska (men säg det inte till någon!). Självklart drog vi en Sibylla vid halv fyra-snåret och var hemma innan halv fem = bra jobbat.

Sandra lyckades fånga vilddjuret på bild:
image581

Nu ska jag bara bädda ner mig i duntäcken och tycka synd om mig själv.
Sex and the city känns givet.

Jag piercade läppen på fyllan

Dock inte med mening...

Jag kom hem NYSS, kände mig jävligt hungrig (Trots att Jocke köpte hamburgare & pommes frites till mig på Sibylla efter M&G). Värmde på lite mat, tog med mig gaffeln när jag tog av mig örhängena och råkar trycka in gaffeln under min läpp. Den satt fast när jag inte höll i den, fatta att en gaffel hängde under min läpp. Jag tog bort den och efter lämnade den sig ett stooooort hål. Ett hål på hakan liksom... kul

IT'S A CURSE!

What I'm about to show you might chock you a bit.

Nejdå, men när jag fick mail om att Sheida "taggat" mig på några bilder på Facebook tittade jag såklart in så snabbt jag kunde och såg en bild på mig (# 2). Den posen kändes lite FÖR bekant.

Tänk på:
- Framför allt, fladderläpparna - är de på väg någonstans?!
- Jag är jäkligt inne i min food
-  Mitt i en (säkert fyndig) mening

# 1
image579

# 2
image580

Så, vad har ni att säga om detta?

Håll läpparna i styr.

FREAKYLICIOUS

Jag har spacmer i mitt högra pekfinger. Det började efter kickboxningen igår. Jag antar att jag slagt sönder någon nerv som gör att det rycker. Men det rycker verkligen brutalt mycket - kan inte hålla stilla det, bara om jag böjer ner det. Ska jag behöva leva med detta eller?! Hoppas det går över.

Je m'appele Ida

Idag började franska turistkursen! Nu vet jag hur man stavar till je m'appele och hur man räknar till tio bland annat och känner att detta kommer gå som på räls. Skönt att det inte ska vara massa grammatik, utan att man faktiskt får lära sig prata.


En resa till Paris är en del av kursen, inte illa.

Au revoir!

WEEKEND

FREDAG! Denna vecka har varit den längsta någonsin (fast vi bara gick 4 dagar). Helgen har varit efterlängtad och äntligen är den här. Hur ska jag då spendera den?

Ikväll har jag hört rykten om tacos i le Maire's hus och det missar jag absolut inte. Sen får vi se om någon förutom jag är taggad på utgång? Eller laddar alla inför morgondagen? Yes, probably.

"Nyttiga dagen" höll i en dag. Men jag är nöjd ändå, det är well done för att vara mig.


Mitt opålitliga hjärta (?)

Min besöksstatistik skjuts i taket! How come?

Jag ska nu förevigt ha "Nyttiga dagen" - så jag får slut på det ojämna bultandet i bröstkorgen. Känns som att hjärtat ska hoppa ut och sluta slå på samma gång. Very wierd, vad kan det vara?


Angela Gotborn


KICKBOXNINGEN

ETT ord: Svett

Innan vi gick in i den stora spegelsalen sa Hampus och Robin: "Den här tränaren gillar att köra hårt, vi tror han njuter av att se andra plågas". Med det förstod vi vårt öde. Jesus christ jag har inte rört mig så mycket på så kort tid på flera år. Men det var grymt kul!

Träningsvärken kommer vara lagom skoj imorgon, har en känsla av att trapporna kommer ta kol på mig och Ida. Nu känner jag dock ingenting - efter skakade jag och kunde inte gå nerför den lilla trappan från combat academy.


Big girls, you are beautiful!

Hampus och Robin går på kickboxning, det är ingen nytt med den saken. Men idag frågade Ida om inte jag skulle följa med och prova på (denna vecka är gratis). Dum som jag är svarade jag efter mycket velande ja. Vad har jag gett mig in på?

image578
Brutala män

Jag har inte tränat "på riktigt" överhuvudtaget sen volleybollen, och det slutade jag med för typ 3 år sedan! Men det värsta är att jag tackade ja till något jag tycker så illa om. Kommer ihåg i Bällstaberg när vi hade boxning en idrottslektion, aldrig haft så tråkigt. Hatar att man ska stå och slå på kuddar och sparka är ännu värre.

Men vad gör man inte för ett lite hälsosammare liv?

The good side

Jag befinner mig i bällsta, gick hit. Och så drar Hampus och övningskör direkt?! Så här sitter jag kvar och har en massa freetime som jag tänker använda vist. HOMEWORK!


Let's get this party started

Känner mig ju så illa tvungen att lägga upp samma bild som Sheida gjorde i sin blogg. Det är första gången jag ser den, någonsin. Tagen på en galen camping mitt ute i det vilda (eller på min framsida).

image576


Jag har på mig min pappas loose-fit mjukisar och är bränd i ansiktet. Jag råkar veta att bilden är tagen 4 juli 2005. En 2,5 år gammal bild är liksom aldrig fel. SHEIDA! Vad mer för läckra bilder är det du sitter och håller på? I love 'em all! Hahaha.

Baby, talk is cheap

Jag har ändrat designen på bloggen hundra gånger nu, men efter många om och men byter jag alltid tillbaka. Jag är icke bra på detta. Det har visat sig att bloggdesign inte riktigt är mitt kall här i livet. Get it or die.

Skippade middag hos Hampus, kände att det blev för tight med läxan (som jag f.ö inte gjort något på, GÅR INTE!). Skönt att bara ligga och glo i taket dock. Snart ska jag i alla fall fly min kos hem till Hampus och tillbringa kvällen där! Ska försöka få karln å titta på SATC med mig, tar med mig några boxar in case of miracle. Kan ju försöka muta med vindruvor.

Btw så är MJ så smått igång igen...

Now & later

NOW:
Sitter och slipar på läxan som ska redovisas imorgon. Uppgiften är att presentera vår allra käraste sak/låt/bild. Det ska vara vackert och skönt. Vadå skönt? Anyways, det är vad jag gör.

L8ER:
Våldgästa Hampus, han ska laga middag ikväll och det vill jag inte missa för allt i världen!

Nu lade jag läxan åt sidan IGEN och sitter och kollar bilder, längtar så till sommaren då man kan åka vart fan man vill och göra whatever that falls into mind.

image571

image572


BIG BLING!

image569
Enda existerande bilden med THE ring.

Hittade nyss min big-bling-ring som varit försvunnen i vad som känns en evighet. Well, det viktiga är att den är tillbaka, och mår bra.


PARTY-PAULINA

image567
Detaljer är överflödiga..

MIU min MIU



Gud give mig tålamod att finna mig i sådant jag inte kan förändra. Jag har fan haft en ängels tålamod nu, jag vet inte hur länge jag gått och trånat efter Miu Miu coffer bag. Den vackraste väskan i världen. Skulle vara ett mer än välkommet tillskott i min egna lilla familj.

SOMMERLOVIN!


image565

NEWS

Första skoldagen 2008 har passerat och det känns förjävla rätt. 
What did I learn 2day?:

- Sheida älskar klimathotet
- Det går att på en filosofilektion dra en person till bristningsgränsen av glädje - till den mån att offret gråter. Tror inte att många förstår mitt achievement (glad och filosofilektion går inte ihop)

Det var inte så mycket mer än så.

Playahead saknar mig, enligt ett mail från dem.
(
jag lämnade PA igår, efter en flerårs-relation)


Tisdag 8 januari

Datumet ingen ville skulle komma är här.

Skolan börjar. Jag vill inte.


THINGS NOT TO DO

Året var 2007, det var en regnig och kall dag. Jag och Sheida satt i mitt rum, dunkade 50 cent och skrev på en lista; "Things to do innan 2008". Eftersom det nu är 2008 och det inte längre finns chanser att slutföra alla punkter kan vi nu avslöja en del av listan:

[/] Fjortisfest
[x] Gå till kyrkogården vid midnatt, 1 varv runt kyrka
[ ] Inta Stureplan
[x] 50 cent i Norrköping och vara gangstas
[x] Fylla 18 år
[x] Göra "sturesnärten" för upphovsmannen
[/] Partyfredag i cafeterian
[ ] Knäcka blogglösenet
[ ] Skriva ut punani-visitkort
[ ] Tvinga Andrea att sno från cafeterian
[x] Dansa med en C-kändis
[x] Kunna Come and Go utantill
[x] Vara "bakis i skolan"
[ ] Säga till piiip att piiiip suger
[ ] Schnacka ---- en hel dag i skolan
[ ] Göra Punani-tavla
[x] Sjunga HELA Ayo technonoly i skolan
[ ] Läsa roman vid lunchen (i matsalen)
[x] Pussis på bussen
[x] Var rebell och få det bekräftat
[ ] Måla naglarna i skolan

Vissa är ju lite over the top-pinsamma. Sheida, vi är fan inte bra på sånt här. Vi har ju inte gjort någonting och jag har ändå tagit bort många som vi var tvungna att cencurera.

Mitt "Var rebell och fick det bekräftat"-moment:
Lärare: Ida, vart var du imorse?
Jag: (bitchblick) Borta.

Jag är SÅ rebell.


Här sitter jag och lyssnar på Curtis i min ensamhet

image563
Foto: Sheida

GIVE!

image562
Luella-love



Användningsområdena är dock begränsade, lite FÖR begränsade för en blåsa med det priset. Vill ha en rosa klänniiiing. Jag borde sy upp något liknande med mina egna händer, eller mammas händer.


THE REAL Caffe latté sthlm-bitch

Sheida, jag är rädd att man måste synas på bild med en latté ett antal gånger innan man kan kalla sig caffe latte-quinna.  Oj titta vad jag hittade i arkivet..

image560

image561

2 är mer än ingen.

"Titta, de går av vid Östermalm, vi går på - det säger ju en hel del"

VS FASHION SHOW

Ikväll är det Victoria's secret fashion show, som jag längtat. Fast jag har redan tagit mig en preview. Men det är förstås en annan sak på 42-tummen! Slippa detdär pixliga. Jag vill ha candy! Men mina ben säger emot, orkar inte gå någonstans.

Hampus somnade nyss, tröttmössan! Han envisas ju med att gå upp så himla tidigt, not good! Men han är åtminstonde söt där han ligger, och är tyst (rare these days!).

image557
Naaaaw.


RIP


Location, location, location

Hampus stod och provade jeans inne på G-star när Paul Tilly kliver ut från provhytten bredvid. Han provade typ miljarder plagg och hade hjälp av hälften av personalen. TVÅ b-kändisar jobbade där. Någon som tydligen varit med i Big Brother och en annan som man kände igen men inte kan sätta fingret på vartifrån riktigt. Lite kul..



Nu måste jag förbereda mig inför kvällen...


oooh baby baby

image556

Vi ska snart till stan, IGEN. Hampus fixar frillan och jag tar kort på honom (genom spegeln!!). På bilden ser ni hans råhäftiga dödskallemuggar vilket var hela syftet med bilden....

Nej, nu ska Hampus shoppa galet. See you på stani, punani.

I've got it from my mama!

Årets första helg lingers! What to do?

Nu ska jag kolla på VS fashionshow. JA den nya. Jag kan inte vänta till söndag 20.00.

image555


2,5 ÅR 2DAY

image554

De luxe

Imorgon smäller det.

Vi har väntat för länge, försummat våra riktiga identiteter.

Jag och Sheida ska äntligen göra det...


... jag lovar att vi kommer dra oss ur.

image553

PULKA!

Inatt snöade det duktigt och vi stack ut huvudena som små barn imorse för att se. Dagens syssla var given: pulkaåkning. Jag och hela Hampus familj minus far begav oss mot monsterbacken af Bällsta. Det var inte dåligt alls, och jag var väl förberedd på det värsta. (snöbollskrig) Det var oundvikligt, bröt ut innan vi ens hunnit åka. Men det gick ändå bra, fram till vägen hem (jag blev dragen på pulkan) och Hampus gjorde så jag fick världens sladd och flög av. Jag låg där ett bra tag... Sen var det hem och vila - sen raka vägen till Täby Centrum.

Jag gjorde ett unpleasant bankärende som tog en halvtimme(!), sen strosade vi mest runt och tittade. Men när vi insåg att detta med rea är sjykt överskattat satte vi oss i bilen igen och styrde hemåt. Hyrde Transformers. Den var bättre än jag trodde, tidigare har Hampus försökt övertala mig att se den och jag tokvägrat. Men den var som sagt OK.


Jag har uppesittarkväll...

Idag har jag legat i sängen resp. soffan hela dagen med Hampus och kollat på film. Eller - hela dagen ska jag inte säga, för klockan sju infann vi oss i kragsta hos Hampus bror och brorsdotter och åt delicious food! Imorgon ska vi vara barnvakt åt världens sötaste tjej. Kanske blir det en mysig tripp till Täby, who knows?!

Nu ligger Hampus och sussar sött på sängen, fast han och jag skulle ha "uppesittarkväll". Inte av någon speciell anledning. Men det är så mysigt att sitta framför brasan och bara titta på elden när alla andra sover. Men nu verkar det inte bättre än att jag får göra det själv - vilket innebär "NEVER gonna happen".

image551
Wakie wakie!!!

1 januari 2008

2008, nytt år - nya möjligheter.

Igår var en riktigt lyckad kväll sett ur det stora hela. Började hemma hos Hampus med fancy schmancy middag som jag tillagade. Underbara människor och mängder dricka. Vi spelade det nya "Hur fan visste du det?" och jag briljerade! Halv tolv började vi bege oss mot andra delar av Bällsta för att fira in det nya året med fler folks. Äcklig skumpa och cigarr, jag missade typ alla fyrverkerier.. Kvart över tolv började "middagsgänget" knalla hem till Dennis i snöstormen. Det var blött, men jag roade mig med att sjunga "det blev karatefyllaaa" heela vägen. Väl hemma hos Dennis spelade någon tennisspel(?). Sen var det bara att promenera hem.

Idag mår man som man förtjänar.
Och vad står på menyn om inte pizza ;)

RSS 2.0