GODDAMIT!

Imorgon börjar mitt och Sheidas hälsosamma liv, renlevnadskvinnor är vad vi ska bli. Gymmet tar emot oss med öppna armar och vi omfamnar det. (Får man tillgång till bubbelpoolen med gratisveckan?!?) Haha.


There's strong, and then there's army-strong.

G'day mate!

image549

Look at the way she shakin' shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her, go crazy face it



Greetings from hiphop-alter ego's.


Thumb DOWN

Gick och mötte Sheida, vi hyrde film och köpte godis på ICA, funderade länge kring middag när Sheida kom på den brijlanta idén att äta på Ristorante (hon ska ju bli stammis där). Så vi beställde varsin sallad, föga imponerade var vi om vi ska vara ärliga (men läsken var ju billig). Sheida var tvungen att säga hejdå och "tack för maten", så de skulle komma ihåg kvinnan. Men bästa vore om hon blev "känd" för att alltid köpa en cola och sitta och dricka den i sin ensamhet. Den röstar jag på.

Vi hyrde inte The Holiday, de hade inte den så istället fick det bli "Bottoms up" - med ingen mindre än Paris Hilton. Hon spelar en brunett (fast på framsidan och i menyn är hon blond) med en rik pappa, hon är elak och bitch fast innerst inne väldigt snäll (HAHA!). Vi hatade i alla fall filmen, sög. Se inte.



Efteråt var vi tvugna att titta i Sheidas alla böcker, Ebbas bok flög upp och vi tittade på alla kul bilder. Fick för oss att ta likadana bilder (ja, SÅ kul var de!), resultatet kan jag nu se efter uppladdningen. Hujedamig, NEJ jag vill inte lägga upp. Efter lite redigering kanske.

Gourmet & glamour

Klockan 18.00 ska jag befinna mig utanför ICA, där hoppas jag att Sheida redan står och väntar på mig (så jag slipper den delen). Vi ska hyra The Holiday (förhoppningsvis) och kanske handla lite gourmet-food! Jag är sugen på dendär lyx-förrätten vi förberedde när vi jobbade.

Nu börjar planeringen inför nyår ta sin form. Ser ut att bli riktigt lyckat än så länge. Middagen står dock på osäker-sidan. Jag vill äta trerätters med kul människor! Men som vanligt så velar man om plats, men även där ordnar det sig.. som vanligt.



Nu måste jag leta upp ett par strumpor värda att kallas namnet.


Världens snyggaste skor

image546
Klart kvinnan är lycklig med de underverken på sina fötter!

I know I am ;)

Morph yourself!

Har roat mig med att "morpha" lite.

http://www.morphthing.com/

   
Jag som Beyoncé Knowles, Ashley Olsen, Angelina Jolie, och Alessandra Ambrosio.
KEWL eller hur!?

Har varit i Täby och ränt med Hampus. Var först väldigt inställd på ett visst plagg, var rädd att det skulle vara slutsålt men sen när jag höll i det var jag inte alls så sugen längre. "Jakten är halva nöjet". Fick i alla fall med mig ett plagg jag trånat efter ett tag, plus tights som är det tråkigaste man kan köpa (!)

Ikväll ska jag hem till Sheida,vi ska mysa framför "The Holiday" - är det tänkt. Hon vet det inte än - men jag ska mola godis som aldrig förr. Sen, vem vet vart kvällen för oss? Partydress is ON!


Annandag jul

Idag är planerna att åka till Hampus morfar och fira annandagen med en del av hans släkt. Det är en tradition att åka ut till dem denna dag varje år, och jag har fått ta del av det två år innan också. Alltid lika mysigt! Jag stod och velade ett tag mellan det och Rhapsody, pappa har fribiljetter. Men jag känner mig inte alltför pigg ännu så det blir bättre med en lugn kväll.

Nu väntar jag på att håret ska torka sen ilar jag iväg till Täby för att rycka åt mig ett och annat plagg innan det ärför sent. Börjar bli tight om tid nu..

image539
Punani!

SJUK

Ikväll var vi hembjudna till Hampus bror på middag, jag satt och skakade och kallsvettades vid förrätten så det blev inget långvarigt besök för min del. Ringde mamma som fick komma och hämta mig trots att det bara tar 5 minuter att gå hem därifrån, men benen bar mig inte.

Hoppas jag är fully recovered imorgon då jag planerat att shoppa och åka till Hampus morfar på lite julbord. Nu ska jag sova.


Curtis Jackson är en riktig poet..

Sunny days wouldn't be special, if it wasn't for rain
Joy wouldn't feel so good, if it wasn't for pain

Bitch-mom körde på mig!

Idag i Täby var jag obeskrivligt irriterad på alla äckeltjockisar överallt. Var och varannan människa som gick framför en fick plötsligt för sig att stanna där de gick så man var tvungen att så förbi och därmed stöta i någon annan stressad människa. När jag är som argast (för en cp-man stod MITT i rulltrappan så man omöjligt kunde komma förbi på någon sida!) ser jag en galen kvinna med barnvagn komma mot mig i 180. Hon saktade inte ner fastän hon såg att jag stod utan utväg framför henne. Jag slänger mig åt sidan - men förgäves - hon kör över min fot och stirrar på mig med hennes allra bästa "ska-du-välta-vagnen-eller!?-blick. Jag tittade på henne med mordblick och tänkte att en dag... en dag ska du få igen bitch..

image236
(Bild från MJ:s Mamma-reportage, jag som just "bitch-mom")

Lilla Punni Punani!

Nu har jag hunnit städa i rummet, duscha och fixat fransk manikyr på naglarna. Måste fixa det sista, gå till ICA och städa hemma hos Hampus. Jag sover där inatt. Han kommer väl komma instruttandes med en het bränna och väcka mig vid 6-tiden imorgon bitti. Can't wait!

Nu heter lilla hamstern Punni! Söööööt, love her! Hon är dock överenergisk och vill gärna skutta ur handen när man håller henne. Världens minsta.. plutt-punni.

Sitter och lyssnar på julsånger och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon. Kollar lite "Uppesittarkväll" emellanåt fast det är tråkigt. Traditioner..


JULGRAN?!

Jag: Vi har ju ett jävla meck att köpa julklappar till massa syskon! Vad enkelt och billigt det vore om man hade bara ett! Dessutom hade man fått mer och dyrare saker av föräldrarna.
Viktor: Att ha syskon är present nog.

Min söta lillebror ♥

Nu sitter Hampus på planet på väg hem till mig, hiihih! Längtar såååå!
Har en himla massa att pricka av innan jag går och lägger mig för dagen. Bland annat så ska jag köpa julgran nu (alla kommer vara slut?!) och klä den.


Ett nytt litet liv i hemmet!

Det tog sin tid för lillebrorsan att ringa mig, men nu har vi bestämt oss för tåg. Vi väljer att dra till Täby, det är trots allt behagligare när det är nära - men jag ser galna människor framför mig. Det får bli som det blir.

Viktor (min yngsta bror) har tydligen köpt en ny dvärghamster, och de hade tydligen snackat om att den ska heta Berit. SNÄLLA nån. Jag hade ingen makt över första lilla sötnosen Bubblan (hatade namnet till en början!) så nu ska jag bannemig bestämma. Jag vill att hon ska heta Punani, men tråkigt om de tids nog får reda på¨vad det faktiskt betyder, så jag ger förslaget Punni. Sött!

Lägger upp bild på henne efter Täby!
(har inte sett henne själv ännu)

Off I go...

To me, you are perfect.

Vaknade av att det ringde - och jag vet inte hur den ringsingalen har kunnat bli min rington "Inget stoppar oss nu" spottades ut min telefon och i andra änden av luren var Hampus pappa. Ville veta så allt gått bra för nu är de nämligen på väg hem! Visserligen fortfarande i Thailand men ååh det gör mig så lycklig att de är på väg hit nu.

Sen lämnades telefonen över till Hampus och han kom med sina uppmuntrande ord "Tänk om jag dör på flyget?!?" Suck nej älsklingen får inte dö du får komma å pussa på mig först!

Idag är jag snäll kvinna och följer med min lillebror å handlar hans sista julklappar. Att jag frivilligt ger mig in i det igen förvånar mig inte. Jag vill helt enkelt ha något att göra bara, och det är alltid mysigt att umgås med sin lillebror. Stan eller Täby? Det är frågan..

image538
För den är så fjäskigt fin.

Har duschat, nu väntar jag bara på att bastun ska bli varm så håret torkar lite snabbare..
Ha en bra dag!

På fjäderbalkong

Idag shoppades det julklappar tills man svimmade. Jag hade köpt en julklapp tidigare så nu var det dags att få tag på de andra. Det var inte så farligt hysteriskt som jag trodde, vilket var en himla lättnad. Hittade faktiskt världens bästa till alla familjemedlemmar + ännu en till Hampus.

Knappt 2 dagar kvar tills han kommer hem ♥
Påminner mig om att jag måste handla lite varor åt "le french family" och så hade jag tänkt städa så de kommer hem till ett helt rent hus.

Har slagit in alla julklappar nu, mamma, Oscar och Viktor julbakar nere i köket men står mest och skriker på varandra - det pallaorkar jag inte med just nu, så jag tror jag drar mig faktiskt...


"Jag skriver anteckningar på sedlar"

Kom nyss hem från kvällens jobb och känner en aning ångest över morgondagen.. Måste köpa alla julklappar och kan nog bara föreställa mig hur smockat det kommer vara i både Täby och stan. Ska shoppa med lillebrorsan dessutom så det blir en hysterisk heldag.

Thailand was calling tidigare ikväll vilket gjorde mig glaaad! Hampus lät brun. Liksom att man kan låta brun och fräsch när man pratar? Åååh saknar honom sååå mycket. Han kommer till mig på julaftonsmorgonen - LÄNGTAR så jag kan dö.

Förresten så måste jag ju berätta lite om kvällen:
Jag, Sheida och Yasmin serverade och agerade någon sorts "värdinnor" på en fest inne i den finaste delen av stan i den maffigaste, största, lyxigaste, slott-lägenheten på två våningar. Mest bar vi ut mat till gästerna och diskade men vi hann med lite minglande också, inte varje dag man står och pratar med "monster-proffessorer" i miljö, eller män som utbildat sig till både journalist och jurist. Vi gillade're och vi gillade även efterrätten(!!!) Världens godaste chokladmousse från ett konditori som hette "Tösse" - HAHA! Sheida har f.ö imponerats hela kvällen av att jag kan så mycket ord (exempel: balsamico, painrich) - nej inte komplicerat alls men she liked it och jag kände mig som en bildad brutta.

It's bedtime o' clock.


Quick update ;)

Idag gick jag upp klockan 8 (!!!), för att städa i lokalen. Helt död går jag dit, men när jag kommer fram märker jag att jag glömt nyckeln, hem igen - hittar inte nyckeln - leta 10 minuter, hittar nyckeln sen var det bara att bege sig mot lokalen igen.

Ikväll ska jag, Sheida och Yasmin vara servitriser på en lärares dotters 30års-fest. Jäkligt bra lön - vilket behövs just nu! Betyder att jag kan köpa massa julklappar imorgon, kommer vara vääärldens kaos..

Bara 3 dagar kvar nu älskling :) ♥
Nu måste jag sova..

IDAG PÅ DAGEN!

Idag har jag varit med Sheida. vi gick först hem till henne och åt mellis, sen gick vi och handlade på ICA till vårt julbak. Hem till mig, hämta lite grejer och sen hem till le M's villa och baka. Först blev det pepparkakor, sen bollar av mandelmassa och blockchoklad. Vi orkade inte göra knäck. Under tiden sjöng vi sjuka toner till "Jul i Betlehem, Carola"  och två andra julskivor. Det var schukt najs.

Sen vart de kallt och vi satte oss i bastun ett tag, och sen sjöng vi igen.
Då kommer jag på världens bästa idé. Jag ska fan ha fest imorgon! JA!
Ringde mamma, hej får jag ha fest imorgon? - Ja.
Svårare än så var det inte.

Äkta spontanfest-människa.
IMORGON FÅR VI ÄNTLIGEN JULLOV!

Countdown: 5 days left.

Hampus!

image535

Älskling ♥ Jag saknar dig.

Julklappar till våra kära lärare

Tur att Lena påminde mig, jag fick ju världens uppenbarelse i skolan - eller ja, en idé åtminstonde. Det är rätt så internt, och jag vill inte vara elak på något sätt, det är bara självklarheter;

P: Resteröds mössa; Kända för sina "Ö":n som ingen fattar vad det står för. Denne man skulle i alla fall ha en anledning att bära den. (Ööööh, Öööööh)

H: Hårfärg. No words needed!

G: En pimpad bokvagn (hennes nuvarande funkar f.ö utmärkt som talarstol)

L: Svårast, denna lärare har inga självklara stämplar över sig. Kanske en ny Absolute music-skiva till våra eviga musik-kryss i klassen?

N: Expressen, eller varför inte Aftonblaskan? Usel journalistik, som hon tycks älska?

M: Ett mattekit, mattebok, miniräknare och facit för sjutton.

L: En rejäl BH, eller varför inte tutt-tejp?


Ida Nordin, kvinna, 18

I get money, money is got.
I'm laughing straight to the bank with this.

Joakim är min piggy-bank.

Jäklar vad jag saknar Hampus. Tröstäter outtröttligt, snart ska jag lägga mig och gråta i fosterställning. Jag är då en riktig renlevnads-kvinna.


Fyndiga rim!?

Har köpt årets första julklapp! Fem kvar återstår, tufft jobb blir det imorgon med. Jag ska kämpa då med tillsammans med Lena. Men den "jobbigaste" är färdig - den till Hampus.


Funderar på om jag ska rimma nåt gulligt på paketen i år, brukar inte göra det men kom att tänka på Hampus fyndiga rim förrförra året;

"Du är mitt pök,
så du får inte lukta lök
"

- Någon som kan gissa vad jag fick?
En parfym såklart.
Romantiskt? Sannerligen. Det är inte alla som har en karl som uttrycker sig så vackert som Hampus!

Btw så ringde han ifrån Thailand idag också, blir lika lycklig varje gång! Börjar bli riktigt, riktigt jobbigt nu.. men man får se till att tänka på annat så går tiden snabbare. Nu sitter jag och äter choklad, lycka!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!

image534
(Kameran är cp om ni undrar varför de e svart i hörnet...)


Under middagen frågade jag ut mamma och Oscar vad de ville ha i julklapp - men självklart hade de inte en aning. Well, jag kommer på något kul! I samma veva frågade de vad JAG ville ha. Mamma var förvånad över utebliven önskelista och jag fick smärre panik. Jag önskar mig ju ingenting! Det bästa med julafton detta år är att Hampus kommer hem från Thailand då.

Förresten har mamma köpt "julpynt" - med andra ord ställt några fina tallkvistar i vas i trappan - och hängt skitdyra julkulor i den. Fint! Börjar få lite Christmas-spirit och sitter självklart och lyssnar på Mariah Carey's jullåtar.

Tänker: När ska jag köpa julklappar?
Känner: Mig jävligt pigg, har sovit hela dagen
Tycker: Det ska bli sjukt skönt med jullov
Vill: Ha en personlig chaufför
Ska: Skriva önskelista!
Borde: Ta bort mitt "konto" på playahead
Måste: Köpa julklappar!
Hoppas: Det slutar regna i Thailand för H's skull
Längtar: Till julafton!

A just det - Jag och Sheida ska börja gymma på Gym&Sim, har en gratisvecka där så vi får se hur det går... Hahahah. Förhoppningsvis ses vi där, men förmodligen INTE.

image532
Svagis...

Wohooo Magget!

Kvällen var ju en spännande upplevelse - haha! Vi skulle till Kvarnen och därefter M&G men Linn ringde och ville till Tegel så jag och Sheida var givetvis på. Men när vi står på perrongen bestäms det att vi tar "Vallentunarundan" istället. Det var kul. Efter M&G drog jag, Sheida och Linn till en hemlig plats och hade världens bästa efterfest;

- Nylagad mat klockan halv fyra på natten
- Filmtittande och popcornätande
- Bastu
- Sleepover

Javisst, blir inte mkt bättre än så! Haha - jag gick dock upp alldeles för tidigt för mitt eget bästa för att dra mig hemåt. Nu sitter jag här och borde egentligen åka in till stan och köpa julklappar men NEJ orkar inte. Jag ska sova.


Trötter..

Plötsligt slog det slint i huvudet och jag hade inte lust med någonting längre. Jag vill bara ligga i Hampus varma famn och titta på en film, men den möjligheten finns inte för tillfället. Varken jag eller Lena orkade åka in till stan idag igen, sen ska tydligen "alla" till Kvarnen och M&G. Får vi extremt tråkigt hemma eller maximal danslust drar vi oss nog ner dit vi med.

Nu ska jag fan ta en tupplur.
"Well, if you're tired you take a nap, you don't move to Napa!"

Stop ask me questions man, what makes you think I'll answer them?

Nu har jag duschat och bastat, kände att jag behövde koppla av efter julshopping. Jag är sjuuuk, men det tycks inte hindra mig från någonting. "As long as I stand" får fan bli mitt nya motto!

Planerar lite inför ikväll, vilket går sådär - varför är det alltid jag som "organiserar" allting? Jobbigt. Menmen, det ordnar sig nog till slut.

image530

ÅÅÅH VAD JAG SAKNAR DIG ♥


Älskade Bubblan

Familjens gosboll Bubblan är död.

Hon fick typ anorexia (?) för några månader sedan och blev supersmal till skillnad från tidigare då hon var riktigt tjock. Tror hon dog utav en förkylning, säkert jag som smittat henne :(

image207
Tjockis-Bubblan lycklig i sin "utomhus-bur".

Last night

Åååh Hampus ringde nyss, sakna, sakna, sakna! 9 dagar kvar till jag får se honom..

Igår var en allt som allt lyckad kväll, efter middagen hos Sheida drog vi oss in mot stan och virrade runt på Stureplan för att hitta Vanilla. När vi kom dit i skaplig tid (perfekt tid) så sitter en massa gubbar och deras barn och barnbarn å äter middag. WTF?! Vi gick till nedervåningen och chockades av hur sämst det var. Världens minsta dansgolv och det var hur varmt och kvavt som helst fast det bara var superfå människor där.. nej INTE bra.

Jag och Lena drog med oss Sheida till Claras istället, för Vanilla var verkligen misslyckat. Och tur var att vi gjorde det för det var en toppenkväll! Vi var bara tre men hade skitkul ändå, alla med höga klackar på stod vi och dansade hela natten, typ. När vi för en gångs skull bestämde oss för att sitta ner kommer ett gäng grabbar å slår sig ner, de bjöd oss på rosé och öl för de fick "använda" vårt bord.

Ett litet PS...
Nu blir man igenkänd på stan också ;) Träffade en tjej som läste Modejouren. Haha de va grymt kul att hon kände igen mig!

STRESS!!!

Gud, jag är sjuk som attan men ändå ska jag plåga kroppen med en vild kväll, för sinnets skull. Sheida har fyllt 18 ÄNTLIGEN och tonight is the night för hennes första utgång. Kan det bli annat än succé? No, not possible.

Förutom en liten detalj då förstås, Sheida tvingar mig att ha med mig ENDAST mina 12-cm klackar (jag antar att hon känner på sig att jag kommer välja icke-klack-skorna om jag har med mig 2 par). Så.. aja Haha

Nu måsta jag sminka mig sen ska jag gå hem till Sheida, ha en bra kväll!



PS: HATA HOSTMEDICIN!

DAGENS!

Dagens vill ha: En puss av Hampus
Dagens klädsel: Svart klänning
Dagens smink: Inget än så länge
Dagens frisyr: I en ful knut som jag sov i
Dagens låt: Sean Kingston - Take you there
Dagens planer: Middag hos Sheida, Vanilla Club!
Dagens saknad: HAMPUS!
Dagens dummaste: Min cp-hosta
Dagens misslyckande: Immunförsvaret misslyckades...
Dagens goda gärning: Återstår att se
Dagens drog: Te och halstabletter
Dagens köp: Halstabletter, fast de va iofs brorsan som köpte
Dagens godis: Clementiner
Dagens humör: Sjuk men glad!

 image529

Ses 2-night!

LIVET

När livet känns svårt, vet du vad du ska göra då?
Ät en tesked honung, än bättre en matsked! It's gross, men det hjälper.

Jag har varit lite småsjuk ända sedan jag fyllde 18 och fått ta del av utelivet med min kära vän Lena. Igår kväll kom sjukdomen på riktigt, fastän jag inte var redo för den, sjukdomen tog inte hänsyn till det överhuvudtaget utan valde att väcka mig 06.46 imorse för ett host-maraton som gjorde att jag inte somnade om förrän vid nio-tiden ungefär.

Ikväll har Sheida sin middag i sitt Wisteria-Lane-hus, efter den är planen att bege sig in mot stan och Vanilla (kewl att jag sitter och dricker vaniljte dessutom). Jag trodde imorse inte att det skulle vara möjligt. Men tack vare Sheidas "miracle-kur" har hosten lagt sig och väljer att bara ligga och klia lite i halsen.

image527

Jag SKA bli frisk!


MISS YOU

Nej nu börjar dethär bli jobbigt! Att vara så långt ifrån Hampus är ingen höjdare. Det har gått hyfsat bra hittills ändå måste jag säga, mestadels för att det har varit så mycket att göra och saker som händer. Men när man sitter och inet gör ett skit på kvällarna blir saknaden outhärdlig! Saknar dig älskling..
image526

Men jag får uppmuntrande ord;
"En eeevigheeet, en kort sekund! Dry your eyes mate."
TACK! ♥

Lena smsade nyss också att hon skulle med ut imorgon vilket makes me even more happy! Nu måste jag fixa lite hemlisar till imorgon (Sheida har sin middag och vi ska parta i stan!) och så måste jag dricka te för min hals dör.

Små bruttor

image525

MEN va små chicks som pryder denna bild. Kort hår som fan hade jag!

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN!

Vasaru saru? Lucia? Nej - firar inte sånt schit, för idag - den 13 december som alla kallar "Luciadagen" kallar jag för "Sheidas födelsedag". Min vän blir 18 idag vilket innebär att hon kliver in i kulturelit-livet. Som jag längtat. 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! ♥


Inbjudan till Sheidas middag

image91

Så ser den ut.. läcker!

Från SexySanta-festen för två år sedan, hett! Jag står där i bakgrunden och böjer mig ner, Sheida sitter i en sensuell pose på marken och Lena showar vår 9A-tröja. Gillare.

50 cent - Straight to the bank



I'm oh so raw, I'm hot I'm sure
I'm like the coolest mothafucker around the globe boy
I set the club on fire, I told ya
I'm the general salute me soldier

Sexig kvinna

image1977

Dont know how

Jag håller på att bli tokig på dessa eviga inlämningar och mitt hår som bara fladdrar omkring hela dagarna. Jag kanske skulle ta och göra en Britney (synonymt med gå in i väggen och raka av sig barret). Men nah, det finns ju något att glädjas över också...

♥ Sheida fyller 18 på torsdag vilket innebär UTGÅNG hela dagen, varje dag!

image523

FOCK va kul..


SHEIDA DU E EN RULIG BRUTTA

image522

Sms från Lena, mottaget 10 dec 13.41

Gott nytt år! Jag vet att det är tidigt, men jag har många vänner som är vanliga och tråkiga, så jag börjar med de som är SEXIGA, FRÄCKA, HÄRLIGA, STILIGA, LÄCKRA och HETA :) Men... lägg märke till att jag fick det här smset före dig ;)


Idominsalva på våra läppar!

Jag och Sheida har smetat idomin på läpparna och områden däromkring haha. White is our way of living!

Snabb summering typ: Vi har kollat på Love Actually och gråtit och sjungit med, blivit irriterade på "snape" som köper guldhjärtat till fulbruttan. Det är ju andra advent så vi har fikat, lussebullar och te blev det! Jag har fått måla Sheidas naglar + mina egna (ja, i samma färg. Mavala Mexico we love you), hon kom nyss och klagade på presicionen men wattafuck. Strax ska vi in i bastun, först tänkte vi plasta in oss och ha en sjujädrans workout därinne, men neeh. Vi har liten fjortisfest istället.

Ses imorgon bitches ♥


SPA-NIGHT

Nu sitter jag i det tomma huset i Bällsta, håller på att värma upp bastun för jag och Sheida ska nämligen ha spakväll + sleep-over. Såna saker som får en rycka upp sig lite. Jag har köpt nya tesorter och godis, kan inte bli annat än succé.

Kan inte fatta att Hampus är på andra sidan jorden, så himla långt bort ifrån mig. Saknar honom redan, och han kommer inte hem förrns på julafton. Hur ska detta gå?

Stackarn har det säkert jäättejobbigt därnere.
Slipper skolan gör han också, jävla svin ;)

Sicken spännande kväll.

Ikväll ska jag titta på Love Actually, tänkte hänga hemma hos le Maire's trots att huset står tomt. Mysigt med lite tid för sig själv. Basta ska jag också!

Undrar vad jag ska ha för godis? Choklad, lösgodis eller kanske glass? Jag drar till ICA utan att ha en aningom vad jag kommer hem med. Det är detta, gott folk, som kallas spänning i vardagen.


Whatevaaaah!


Hejdå Hampus :(

Ikväll åker älsklingen min till Thailand för att vara borta i 16 hela fucking dagar. På julafton kommer han hem och man kan ju inte få en bättre julklapp. Kommer sakna som FAN! Nu ska jag pussa på honom ända fram tills han åker.


Nu är bilderna från 50 uppe på Facebook.

Jag köar utanför Himmelstalundshallen!

50 cent i mitt hjärta

Fatta att jag kom hem halv åtta imorse från Norrtälje, med en timmes sömn var det bara att duscha, byta om och masa sig till skolan..

Iallafall, gårdagen:

Vi tog bussen från Stockholm tillsammans med Emilia, Beata, Kim och Per. Myste på bussen, gjorde 50cent-altare och hela köret, övade texter osv. När vi kom fram åkte vi spårvagnen mot Himmelstalundshallen och där väntade världens längsta och kallaste jobbigaste kö. Vi kom in efter kanske 1 timme + lite till och intog våra sittplatser som var RAKT framför scenen. Superbra förutom att jag inte ser ett jota så allt var suddigt. När förbandet drog igång så var scenariot verkligen;

Ståplatser: Stå och vifta med händerna och dansa, sjunga med
Sittplatser: Satt med händerna i knät och tittade mot scenen (SÄMST)

Vi var så himla deppade och satt och näst intill grät när vi gick och kollade med vakten om vi inte kunde få stå på B-platserna vilka var billigare än våra. Det gick eftersom det inte var slutsålt. Det tråkiga var att vi inte såg något men vi pressade oss fram skitbra och Sheida såg en lucka vilket gjorde att vi såg att en av vakterna vinkade in lite folk på VIP-platserna. YES!

Vi var bra långt fram när 50 körde igång och jag stod och grät... Efter ett tag var vi supernära scenen, fångade 50 cashdollar-bills (jag fick tag på två!) och bara var överlyckliga.

Vi lyckades ta oss ÄNDA fram (jag har massa blåmärken i sidan av benen) och stod till slut bara 1 fucking meter ifrån Curtis, så himla nära att man fick ögonkontakt när man gjorde en "sudden move". Då var man ju bra glad. Sheida har en massa supernajsiga bilder på hennes kamera som kommer så småningom.

När konserten var slut var vi hemlösa. Åkte till Norrköpings centrum och frös. Sheida ringde ett nummer som stod på dörren till ett vandrarhem och vår ängel svarade! Mannen som jobbade där lät oss sitta i TV-rummet ända tills vår buss kom (04.10, vid det här laget var klockan inte mer än halv tolv). Vi träffade en massa sköna kisar där som vi snackade hela natten med, gjorde så tiden gick fortare så det var härligt.

50 cent är bäst! ♥


Tony Yayo

Och vem rörde jag igår om inte Tony Yayo från G-unit. COOLT! Han är ball, och hade världens häftigaste blingbling.



Publicerar snart ett inlägg om gårdagens konsert!

6 december

50 cent


se ya'll 2morrow

There is no such thing as bad publicity

Scenario för ca 5 minuter sedan;

Jag reser mig från sängen, tar långa, stilfulla språng likt en gasell towards mí garderob, tittar mig där omkring och lyfter långsamt upp armen mot några linnen värda att kallas partytoppar. Jag hinner inte annat än känna lite på tyget på en av dem innan det var dags att vila på sängen - kände jag.

Så sent som igår gick min "bakfylla" över från i lördags. Ikväll är det dags igen, som tur är har jag inga pengar att spendera över huvudtaget så det blir en vit kväll. Nu måste jag peppa mig själv för att gå tillbaka till garderoben. Detta har aldrig hänt mig, vad är det för fel?!

FÖRRESTEN IMORGON ÄR DET 50 CENT!!!!!!!! ♥


Presenter hit och dit

Igår fyllde Maria 18 år och ikväll är det middag och tegel. Jag och Hampus åkte till Täby efter skolan och köpte present. Själva kartongen kostade liksom mer än själva presenten, haha! Men fint blev det i alla fall.

Idag fick jag en försenad födelsedagspresent av MS och hans flickvän, ett superfint armband som egentligen varit ett hårband typ (?). Fullträff i alla fall och jag är jätteglad.

Nu borde jag börja göra mig i ordning för kvällen..


Ida + öl = sant?

Facebook, vänner lägger upp bilder på en vitt och brett, inte för att jag har något problem med det för jag har tillräckligt med självinsikt för att inse att ingen annan än jag bryr mig om ifall jag ser ut som en koala på nån bild. I alla fall - Madelene har lagt upp bilderna från hennes födelsedagsfest från i lördags. Där skymtas jag på en av bilderna hårt kramad runt ett glas med öl. VA? Öl? Det har jag inget minne av..



Jag var ju lite på lyset i lördags, dagen innan fyllde jag år så det nalkades en vild kväll, onekligen. Till min ursäkt har jag dock att man bara har en "första helg" en gång. Jag erkänner - jag är en rookie.


Hampus har skapat en Stureblogg!

Reklam reklam reklam!

Hampus har plockat fram sin ironiska sida och skapat en blogg värd ett besök. Han spelar sitt alter ego vilket är en stekare i sina bästa dagar. Jag antar att han kommer skryta om sina tillgångar (vilka egentligen är obefintliga), sina eviga klubbesök och sina lyxiga förfriskningar om fredagskvällarna.

http://lemaire.blogg.se/

Självklart har jag fixat och trixat med designen ;)

image521
Hampus ser onekligen farlig ut, men han har en liten pojkes hjärta.

Whyred-lookalikes

Jag köpte för en tid sedan ett par skor på Wedins för slusk-priset 49:-

För två veckor sen ungefär var jag i stan och hittade ett par EXAKT likadana fast de var ljusblå och av märket Whyred. COOLT! Tänkte jag men glömde att skryta om det hela. Nu när jag hittade en bild av dem i moccavariant på internet kände jag bara för att braga lite ändå.



Så ser dem alltså ut, fast i en brun/beige underlig färg.
Jag har använt dem typ två gånger...

Grynets bok?

Kom nyss att tänka på den gångna, förlorade tiden i Bällstaberg. Man läste ju "romaaaaaaaner" typ en kvart varje morgon? Var det någon som läste? Don't think so. Det är inte många böcker jag läst i mina dagar vilket jag skäms lite över.

Är själv föga imponerad utav den besuttna inbundna litteraturen på min lilla Indiska-hylla, eller vad säger ni;
image520

Ska sanningen fram så har jag inte ens läst Sex and the city eller Flickors handbok i jakt och fiske. Jag vet inte ens vad den sistnämnda boken handlar om. Jag köpte böckerna på Myrorna, en tia styck betalade jag för dem. Allt för rummets harmonis skull.


Ledsen å Sheidas vägnar

Sheida blev uttagen att gå på slutaudition för att bli programledare på MTV, men det är på torsdag och då ska ju vi på 50 cent! Suck, min älskade vän skulle ju självklart vinna över alla och charma Shire till tusen. Fock.

Jag står bakom dig, och kommer hem till dig med litervis Ben & Jerrys om det skulle krisa sig, så du vet. ♥ Hihi.

Gangsta-chix

Bussbiljetterna till Norrköping är fixade! Kul att vi åker hem klockan 04.10 och måste åka direkt från stan till skolan, usch! I alla fall så ville Sheida köpa blingbling till konserten men julmarknaden hon sett "50 cent-motivet" på var stängd. Det var lite synd förstås, hon är avis på mig för jag ska ha gangsta-keps (och hon har ingen, eller jo en PONY-keps men de är ju såå Justin T)

image519

Ska försöka flirta till mig Hampus svarta hood också (bild). Hahah det kommer bli så himla hett. Nu måste jag plugga 50-texter. Torsdagen är nära nu...


4 december 2007

29 månader

TACK ELICA!

Ja, jag har en "beundrare". Sheidas kusin Elica, som jag aldrig träffat - men som ger mig ett vackert kort på min födelsedag.

image518

Hedersplats på min fina hylla brevid min stekare till pojkvän.


Elica, gilla'rej!


Så himla djup sångtext

Big Rob - Min Soulie.
Sheida typ älskar denna låt, för den är sämst.

Det här går ut, till en kvinna, som jag älskar utav hela mitt hjärta och hela min själ.
Det har varit lite sturligt mellan oss, jag vet inte ritkigt vad jag ska säga, he.
Jag låter låten få tala för sig själv.
Du anar inte hur mycket jag har gråtit över det här, du anar inte hur ont det gör i hjärtat.
Jag börjar gråta nu som en jävla fjant.
Lyssna bara på versen, okej.
Vi pratar inte om det här efter, eller nåt sånt.
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar'ej.

Ganska fin och omtänksam

Lyx i vardagen =

♥ Bastun är snart färdiguppvärmd
♥ Jag äter "smågodis"
♥ Jag lyssnar på kärlekslåtar (Sade)

Finns inte mycket som skulle kunna toppa just nu alltså. Efter bastun blir det lite julfika med lussebullar (okej, jag är inte ett dugg sugen, proppmätt, men säger så för att göra er om möjligt ännu mer avundsjuka.)

Fick sms av sheida nyss också:
"8.04 bussen mot danderyd imorgon"

Vi hoppar liksom sovmorgonen för 50's skull. Det är kärlek det.



Han lär ju stå där och le utan tröja.. hiihihihihi. Gillar'e

Alla som inte dansar...

VA? Ska Lloyd Banks också komma till Himmelstalundshallen? ÅH ♥ Lyckan tar ju aldrig slut. Jag trodde bara typ DJ'n skulle komma men icke då. Imorgon bitti ska jag och Sheida försöka få tag på buss eller tågbiljetter till Norrköping på torsdag. Om alla är slut kommer vi typ bli tvungna att åka natten till torsdagen och stanna hela dygnet där - men vad gör vi inte?!

image517
Sheida med Monopol-cashmoney.

Imorse blev Sheida presenterad för ett spel på Facebook, nämligen Towerbloxx. Hon blev superfaschinerad och älskade (och hatade) - sen ville hon att jag skulle prova eftersom det är "sååå mkt bättre än tetris" (NEJ) och jag provade och ägde henne rätt fort. Jag fattar dock inte hur Andrea klarat 116 - det är typ omöjligt.

Nu ska jag försöka slå mitt eget rekord och lyssna på musik samtidigt, denna schöna låt;

Helgen resulterade i hemska videosnuttar och fula bilder

Idag är jag trött, tröttare, tröttast. Vaknade med fruktansvärd halsont och kunde inte prata alls förrän jag fått i mig lite te, men till skolan envisades jag. Var hemma hos Hampus så jag kunde varken sminka mig eller byta om = killed my day. Väl i skolan visade Lena en film på mig från i lördags, när jag står och dansar och sjunger inne på en toalett, herregud.

Dessutom hittade jag en bild på credd.se från i fredags.
image515
Lena: schysst partypose, pussmunnen kan aldrig gå fel
Marcus: Snett leende känns lagom schtekigt
Hampus: Sexig slinga över pannan, bitande blick = succé
Madelene: Glad och farligt brun ståendes brevid mig
Jag: Trött och schleten, värsta jag sett.

Tror jag får kämpa för att hålla mig undan de hemska mingelfotograferna i framtiden.

Hello.

Jag orkar inte skriva en roman om min helg så jag tänkte presentera den i punktform, men det orkar jag inte heller.

På torsdag är det 50 cent i Norrköping som gäller (!!). Jag och Sheida har dock ett yttepyttigt litet problem left to solve. Hur vi ska ta oss dit. Vi har inet bokat tåg eller bussbiljetter vilket vi borde gjort för en evighet sen. Det ser just nu ut som att vi kommer få ta natttåg/buss dit, och vara i Norrköping hela dagen fram tills konserten börjar. Lyckat, men vad gör man inte för Curtis liksom?!


.....!

ASSÅ ÅH JAG HAR SLAGIT UT EN BIT AV MIN FRAMTAND. CEPE.

181818181818

image514
Okej, kvällen igår var helt ok.

Vi började på torpet i den lilla tiny lokalen, drack goa drinkar och satt å chit-chatta lite. Jag dansade (typ ensam). Men jag var taggad. När vi sen skulle ut svek några (eller rättare sagt många), och vi undrade om vi skulle få bordet när vi var bara hälften så många som beräknat.

Vi träffade några på vägen in som tur var. Lite krångel var det för vi gled bara förbi kön, men vår bokning var det lite strul med. Det var tydligen fullt vid VIP-borden, men när ägaren kom ut och kände igen Hampus (coooolt, värsta schtek), kom vi upp dit ändå.

Efterfest hos Mackan var det, åt varmkorv vid fyra-snåret och sen blev jag buren hem av Hampus. En lyckad kväll allt som allt.

Nu sitter jag och äter lite tacorester och snart kommer Sheida och ska hämta Gudfadern, sen kommer Lena så vi kan sminka oss och locka håret tillsammans. Tjuhu.

RSS 2.0